זהו - הפעם זה קורה.

Pumi

New member
אני חושב שאתה חי בחלום קצת

אתה גם כנראה לא הצלחת לקרוא שהמצלמות המדוברות בכתבה שרשמת, הן מצלמות אשר מותקנות על רכבי משטרה בנוסף לחיבורן למחשב, ולא מצלמות קבועות. וגם לא הבאת שום הוכחה או איזשהו קישור כלשהו שיראה שהמצלמות הקבועות הן וידאו ולא תמונות בודדות בהתאם לפסים שעל הכביש. ואחרת איזו סיבה היתה להן להוציא פלאש? אם זה היה וידאו, אז היתה צריכה להיות תאורה קבוע, ולא היה צריך בשום פלאש. נראה לי אתה חי באגדות אורבניות יותר מדי, ובלי שום ידע מבוסס.

Pumi

New member
במילים אחרות, אתה סתם ממציא דברים?

ולא מצאת הוכחה לטענה שלך אז אתה מחביא זאת מאחורי "תמצא לבד" כאילו שאף אחד לא ראה כמה אתה שקוף?

gray

New member
תזכיר לי שוב מה אני חייב לך? י"י

מצידי תאמין במה שאתה רוצה, תאמין שטכנית הם לא יכולים או כל דבר אחר, למה שזה יהיה אכפת לי? תחלס, הם יכולים די בקלות לבצע את המעקב איזה שבא להם שלי להשקיע יותר מידי, לגבי כמה מהיכולות הם ינצלו-זה כבר שיקול שהוא לא טכני.

Pumi

New member
והם יכולים גם לטוס לירח בגיל 21

אתה רשמת שהמצלמות מצלמות בוידאו. אני ביקשת הוכחה, שכן עד עכשיו פורסם שאלו מצלמות רגילות שצלמות ע"י הפסים על הכביש, ולא וידאו. קשה לך לספק הוכחה, אז או שאין לך מושג על מה שאתה מדבר, או שאתה ממציא דברים ועכשיו שנתפסת, ומנסה להתחמק עם י"י או "מה אני חייב לך" כמו ילד בן 5. וכן, הם יכולים לעשות הכל בהתאם לכל תיאורית קונספירציה שרצה לך בראש. רק נשאלת השאלה האם היא באמת מתבצעת או שהכל בראש שלך.

gray

New member
מצלמות רגילות זה לא.

הלולאות משמשות למדידה ותזמון. יש לך webcam? כל דיגיטאלית פשוטה מצלמת גם וידאו וגם סטילס באותה חומרה. למשפט המשטרה תגיע עם תמונת סטילס, אבל כל הספקולמיות על מנגנוני צמצם מכני-חסרות תכלית. המערכת לא חייבת את הפלש גם בלילה, היא רואה חלק הרבה יותר רחב מהספקטרום מהעיין האנושית והאלגוריטמים שלה הם החלק המתוחכם. רוצה לעשות על זה מחקר-לך על זה, אני מסתפק במידע הזה.

Alfa156 GTA

New member
טכנית מה שאתה אומר זה נכון.

מעשית - זה לא נכון למצלמות האלה. בינתיים אגב, הם מפלישות גם בצהריים.

Pumi

New member
ומה הקשר בין מה שרשמת עכשיו למה שרשמת קודם?

אז יופי שאתה מראה את הידע שלך שגם מצלמת וידאו יכולה לצלם סטילס. כל הכבוד. לא כל מצלמת סיטלס היא מצלמת וידאו. מצלמת וידאו יכולה גם לצלם סטילס. א-ב של הבנת הנקרא. לא צריך ללמד אותנו זאת. אבל איפה ההוכחה שלך שהמצלמות האלו מצלמות וידאו? הרי טענת זאת שחור על גבי לבן בביטחון מלא. אני לא צריך לעשות על זה מחקר. לא באמת מעניין אותי. אבל כן מעניין אותי לדעת מה המידע הכנראה "מבוסס" שלך על כך שהיא מצלמת וידאו.

עומר TT

New member
לא יודע איך המצלמות מצלמות

אבל כבר פורסם שהן מודדות כל מה שעובר דרכן, כלומר הן יכולות לפתוח את התריס ולצלם כל פעם שרכב עובר גם אם הן יודעות לצלם רק סטילס, פשוט בלי לשלוח דו"ח לאותו אזרח. אני לא יודע אם יכולת העיבוד (בניגוד ליכולת הצילום) היא כזאת שמאפשרת להן לבצע ניתוח תמונה ולהוציא מספר רכב מכל מי שעובר דרכן על כביש ראשי עמוס בלי לסתום את הזיכרון, כי לפונקציה של אכיפה יש להן הרבה זמן idle שבו המצלמה יכולה לנתח את התמונה ואילו במעקב זה צריך להיות כמעט real time מה שדורש זכרון ויכולת עיבוד גדולים הרבה יותר.

מיצו

New member
המצלמה איננה מצלמת סטרימינג

והיא איננה מצלמת וידיאו, אלא פריימים בודדים, עד 4 בשניה. שוב, לא אני אמרתי, הפרוספקט של חברת גאטסומטר אמר.

gray

New member
זה מה שהאלגוריתם מספיק לזהות

אבל הסטיל הוא CAP מוידאו, לא מצלמת סטילס קלסית. ועד כמה שהבנתי ממי שראה את המוקד, במוקד הם כן רואים וידאו מהמצלמה עצמה.

NeeD 4 SpeeD

New member
אני חושב שווידאו זה רק אופציה

אין סיכוי שהיא משדרת ווידאו דרך רשת סלולארית באיכות סבירה . הווידאו שראית כנראה מהמצלמות הקטנות שמקיפות אותה .

מיצו

New member
המצלמות בהחלט מצלמות וגם מפענחות במקום

התמונה נשלחת לאחר זיהוי המספר. למעשה, שם הקובץ כבר מכיל בתוכו את מספר הרכב העבריין... שווה לעיין בפרוספקטים של ה- GS11. הכל כתוב שם.

Pumi

New member
דווקא לא ראיתי את זה בפרוספקטים

רשום שהיא יודעת לזהות כמה עבירות ביחד, שולחת מידע מוצפן, 11MP, צילום של עד 4 עבירות אחת אחרי השניה, תמיכה בכמה שפות. אבל לא רשום שהיא מזהה את מספר הרכב עצמו. יכול להיות שזה רשום במקום אחר, אבל לא ראיתי זאת בפרוספקטים. אשמח את תיתן לי קישור לכך. אבל האמת, זה לא ממש משנה אם המצלמה או המרכז עושה את זה. בכל מקרה הם חייבים לשמור את התמונה בשביל משפט.

gray

New member
נזכרתי במשהו מאוד חשוב

מכניסים לוחיות רישוי עם אותיות, דיברו על אותיות עבריות בלוחית הרישוי, אם זה יכנס, שאת תהיה פעם ראשונה שהגטסו מתמודדת עם הא-ב העיברית...

מיצו

New member
בהחלט, עוד מעט נגמרות הספרות

למה שילכו על תקן אירופאי? בואו נמציא משהו משלנו.

gray

New member
אם על הדרך זה עושה באלגן לגטסו...

תתקשה לשמוע ממש התנגדות מכיווני (רציתי לכתוב ממני, אבל מני בטח כן יתנגד).

Pumi

New member
תגיד אתה גנוב?

השוטרים בארץ בקושי מתמודדים עם עיברית, אתה רוצה שהם ילמדו גם אנגלית? תאר לך לוחית רישוי שמתחילה ב D. שוטר בקשר "יש לי פה לוחית, סמך על הצד" מוקדנית "אוו?" שוטר בקשר "אאמממ... כן, בדיוק". אבל גם תאר לעצמך שוטרים מקריאים לוחית רישוי בקשר. שוטר "הלוחית היא פח23ש" מוקדנית "מה?" שוטר "פיתה חומוס 2 3 שווארמה"

למעלה