זהו - הפעם זה קורה.

NEO83

New member
מוצר בטיחות?

אז מה זה יהיה? קסדה בלי מיסים במקום קסדה עם מעמ בלבד.

Pumi

New member
נראה לי שהרבה אנשים קיבלו מכה בראש הבוקר

ושכחו שיש: מעילים ממוגנים כפפות מגפיים/נעליים מכנסיים / מגיני ברכיים. כל אלו משלמים מכס ומע"מ בשיעור של איזור ה 30%. כלומר החוק יוריד את המחיר שלהם ל 16% בלבד. עד כמה מאות שקלים הנחה בחלק מהמקרים. אז מה רע? זה לא מע"מ דיפרנציאלי, אין לזה קשר לקסדות, וגם אם זה פופוליזם זול, לדעתי, זה חוק נדרש.

עומר TT

New member
נראה לי שגם אתה ביניהם

כתוב שם במפורש "מס ערך מוסף בשיעור אפס" וזו הצעה לתיקון חוק מס ערך מוסף. מעבר לכך שכדי לעשות את מה שאתה אומר לא צריך הצעת חוק, צריך רק ששרי האוצר והתחבורה יוסיפו את הפריטים האלה לרשימת פריטי הבטיחות שכוללת היום רק קסדות, זה בסמכותם ובכלל לא צריך לעבור דרך הכנסת.

holy crap man

New member
זה לא צריך לעבור בכנסת אם המס עולה.

אם המס יורד הוא צריך לעבור את הכנסת ועוד שמונה מדורי גהינום.

Brendan

New member
הצ"ח: התראה מפני מצלמות ומכמונות מהירות

הצעת חוק לתיקון פקודת התעבורה (התראה מפני מצלמות ומכמונות מהירות), התשע"ב–2012 שימוש במצלמות מהירות הוא כלי לאכיפת חוקי התנועה ולמניעת תאונות דרכים. מטרת החוק היא להגביר את המודעות אצל הנהגים לנהיגה במהירות המוגבלת המותרת בחוק ובכך למנוע את העבירה לפני ביצועה. הדרך המקובלת כיום במדינת ישראל של הצבת מצלמות ללא אזהרה והצבת שילוט מעוררת חשד כי המצלמות הוצבו כדי לגבות כסף לקופת המדינה מהקנסות ולא כדי לשמור על רמת בטיחות רצויה. המצב שנוצר הוא שהצבת מצלמות המהירות בדרכים מחטיאה את המטרה לשמה הן הוצבו שכן האזרח מוענש טרם הוזהר והורתע. חשוב לציין כי במדינות נאורות כמו גרמניה ואוסטרליה מוצבים שלטים המזהירים את הנהגים בדבר הימצאות מצלמות מהירות בדרכים בהן מוצבות מצלמות כאלו. הונח היום על שולחן הכנסת ע"י ח"כ אחמד טיבי

גם בארץ

במקרים רבים יש שילוט. לאחרונה הוצב שילוט כזה בצומת משטרת כפר סבא - ובה מוזהר ציבור הנהגים מאכיפה של כניסה לצומת לא פנוי. עמו כן לפני קטע המצלמות בכביש 2 דרומה, מיד אחרי מחלף זכרון יעקב יש שילוט המורה על אמצעי אכיפה. הסימון ישנו, הוא סלקטיבי (מן הסתם במתכון ולצרכי מחקר) והוא אינו פרטני לגבי כל אמצעי ואמצעי, אלא, רק לקטעים בהם יש אכיפה מוגברת או חדשה. מעניין שדווקא ח"כ ט. אחמד מקדם הצעת חוק כזאת.

avi elbaz

New member
ראשי חמולות בצפון ובדרום פנו אליו בבקשה אישית

לסמן את המצלמות בבירור על מנת להקל על ציבור... .- - - - - - - - - - - - - - - - - - גנבי הברזל

מנשה ש

New member
אולי טיבי חולם על להרוג אותו, אבל בינתיים

הוא לא עשה שום דבר בנידון. אם היה בדל עדות לכך, טיבי היה יושב מזמן בכלא. לעת עתה, על פי מבחן התוצאה, אטיאס מזיק לאין שיעור יותר מאשר טיבי. קוראים לזה ספין. מדוע? הימין הנהדר שלנו במדינה גורם לך לעסוק בלשנוא את טיבי, כדי שאטיאס ויהודים יקרים אחרים יוכלו לזיין אותך בשקט ואתה תחשוב שזה רק טחורים.

ז ר ח

New member
ה"ימין".

בינתיים המפלגה שעושה הכי הרבה כנגד החרדים היא מפלגת ימין. אז די עם ה"ימין". אתה יכול להגיד: די עם מפלגות מרכז. מכיוון שאין מפלגת מרכז שלא תעשה דיל עם חרדים כדי לזכות בשלטון. למעשה מפלגות ימין תמיד ניסו לטפל בבעייה החרדית. גם צומת ובמובן מסויים גם טומי לפיד. ובקיצור, מכיוון שאתה שמאלני קיצוני אתה שמח להפיל הכל על ה"ימין", כשלמעשה אתה מחזק חרדים מוסלמים הקוראים לג'יהאד.

gilbola

New member
וואו, סיפור בדיוני כזה עוד לא שמעתי עדיין..

תשלח אותו לתחרות אולי תזכה בצמיג.. רק באהבה

בטח שאני צוחק על אחמד

ט. אחמד מצחיק אותי בנסיון הפטטי שלו לרצות יתר על המידה את זהותו הפלסטינית רק כדי לשמר את הוויתו הישראלית. מצחיק אותי שמכל חברי הכנסת הציונים והלא ציונים, יהודים ערבים וחרדים, נשים וגברים, וגם כאלו שהם בין לבין, בארון או מחוצה לו - דווקא ח"כ ט. אחמד קלט שבקרוב יעוף פה באז יותר מטורף מהאח הגדול בערוץ 2.

למעלה