זהו - הפעם זה קורה.

dts

New member
אתה מחפש אותי אקדמית אז עבורך 300mW

חוץ מזה אתה מחזק אותי אקדמית. אף אחד לא ירצה לעמוד קרוב צריך מעט סבלנות אוויר הוא תווך בעייתי משהו ללייזר ויש לא מעט בעיות והחלשות האלומה. 1000 mW ב 1000$ יבטיחו תוצאות מוחלטות אם אפשר להשכיר מיני נאוטיליוס (כמו שביבי השכיר את הסופר טנקר) אנחנו מסודרים עם ובלי התריס.

עומר TT

New member
מיני נאוטילוס דווקא יש

לפחות בשלבי פיתוח. הם מנסים להגיע עם זה לסדר גודל של נשק פלוגתי, למרות שבסוף זה בטח יצא להם משהו גדודי, אבל בתכל'ס גדוד חי"ר לא צריך יותר מאחד או שניים כדי לכסות את עצמו.

bikbak

New member
לא הבנתי, דרוש הסבר

נניח אני לא נוגע פיזית במצלמה, רק רציתי להצביע על המצלמה, במקרה היה לי ביד לייזר ירוק 5W. מה אשמתי? מחוץ לחוק, אבל אהבתי את החשיבה מחוץ לקופסא

מנשה ש

New member
המקור אמין לאין שיעור מאשר עיתונאי

ולכן אני מעלה את זה כאן. זאת בדיוק הייתה התגובה שלי. אבל: מדובר בחברה חיצונית, אני חושב שהמילה בעברית היא מיקור-חוץ, שמתמחה בדיוק בדברים האלה. מדובר בהפעלה של האופציה הזאת רק בכבישים בודדים, אך לא הצלחתי לחלץ באיזה כבישים מדובר. הרושם שקבלתי הייה שלא מדובר באפשרות בלבד, אלא בתכונת מערכת שנוסתה והצליחה. ברור שמדובר בניתוח והשוואה של תמונות בזמן-אמת, על כול המורכבויות שאתה ציינת ואחרים. אבל מדובר בכיווץ התמונה למלבן אינפורמציה של ספרות, בדפוס קבוע בסך הכול, חילוץ ספרות מתוך התמונה המכווצת והשוואת מספרים. לכן לא בתהליך זולל משאבים, דוגמת השוואת פרצופים. הרושם שלי, הן על פי המקור למידע והן על פי היכולת היום להוציא דבר שכזה לפועל, הוא שמדובר במשהו ממשי. השאלה היא כיצד מתמודדים מראש עם אופציה שכזאת?

מנשה ש

New member
ה-SMT 990... חוויה שלא נגמרת

קודם כל, החלפתי את הראשון שהיה לי בדגם החדש של 2011 עם ה-ABS. אבל מעבר ל-ABS, המהנדסים של קטמ הכניסו המון שינויים קטנים באופנוע והביאו אותו למושלמות. למשל? כיוון עדין של חלוקת ההילוכים, ועכשיו אין את הרעידות בסלד נמוך בהילוך הראשון והשני. הם גם, לדעתי, ו קיצרו משהו את אורך האופנוע או שינו משהו בארגונומיה שלו, כך שעכשיו הכול נופל בדיוק במקום, ועוד דברים קטנים כאלו. האופנוע של 2011 מרגיש חלק יותר מהקודם, כמו אחרי שלב debugging. כל רכיבה היא תענוג, כי האופנוע הזה באמת עושה הכול. בדיוק כמו שבוחני אופנועים כתבו עליו, אתה מגדיר בראש עם יד ימין ורגל שמאל על איזה אופנוע אתה רוצה לרכב עכשיו. הוא יכול לגרגר ב-4000 סלד והילוך גבוה ב-90 (כן, כן, 90 קמש) כאילו הוא קרוזר, ושניה אחרי זה לזגזג באטרף כאילו הוא SM מקצועי. אתה מחליט והוא עושה. כל פניה הופכת להיות תרגיל ב"לקיחת פניות" ותרגול גוף-אופנוע, ובסופו של יום, אני מוצא את עצמי בודק כל הזמן בכמה צמצמתי את "פס הפחדנים". לכן, כאן גם המינוס הגדול שאני מוצא באופנוע הזה. הוא מושך אותך ללמוד ולשפר את הרכיבה שלך, כי הוא יכול לעשות את זה. מעולם לא השקעתי כל כך בשיפור הרכיבה שלי כמו היום עם האופנוע הזה. דווקא בגלל שהוא לא אופנוע "מקצועי" של שום דבר, אבל מסוגל לעשות הרבה, תהליך השיפור העצמי הוא חוויה. אבל אנחנו יודעים שצריך להיזהר בנטייה הזאת... לא הייתי ממליץ על האופנוע הזה למי שלא שולט על יד ימין שלו.

האיטלקים מצאו דרך להתגבר על הבעיה

נוסעים מהר מאוד בין המצלמות ועוצרים לקפה באוטוגריל...

ariel00i

New member

לאוטוגריל כן ? קונספט מגניב לשבת במסעדה מעל אוטוסטרדה עם 5 נתיבים

idombd

New member
כנראה שאין צורך להעביר את כל הנתונים למוקד

בהנחה שהמצלמה מצויידת ביכולת פיענוח אוטומטית של המספר, כל מה שצריך זה להעביר למצלמה הבאה את מספרי הרכבים ושעת המעבר.

gray

New member
לא ממש בעיה

המצלמה מצלמת וידאו ושולחת מספר רכב (הפיענוח מתבצע במצלמה) לרוץ על רשימה של מספרי משני מצלמות ולחשב את המהירות זה לא בשמיים. לשלוח מספר רכב בלבד (אם צריך, המצלמה שולחת רק את תמונות שמוציאים להן דו"ח) והופ-עוד ערמת מזומנים לישיבת "חושך לעד".

Pumi

New member
רק להזכיר שהמצלמות הן מצלמות, ולא מפענחות

הן לא מוציאו מספר. התמונות נשלחות למערכת, ושם הפענוח נעשה. המצלמה לא אומרת לאחרת "תצלמי רק את X".

gray

New member
עד כמה שהבנתי

המצלמה כן יודעת לעשות את הפיענוח של המספר מיתוך הוידאו שהיא מצלמת, ולכן אם כל מצלמה שולחת את רשימת לוחיות הרישוי והשעה שהן עברו-במרכז יכולים לחשב מי נסע מהר בקטע ואיזה תמונות להעלות מהמצלמה להפקת הדו"ח.

Pumi

New member
איך הגעת למסקנה שהמצלמה מצלמת בוידאו?

ומאיפה הבנת שהיא כן יודעת לפענח? כי על פי כל הפרסומים שהיו עד עכשיו, נאמר במפורש יותר מעשרות פעמים כבר, שהמצלמה תתפוס את העבריין, תשלח את התמונה למרכז הניהול, ומשם תוך 72 שעות ישלח הדו"ח. לא נאמר דבר וחצי דבר שהמצלמה היא שמפענחת, או שהיא מצלמת וידאו (שגם לא נראה לי הגיוני כלל). אל תשכח שלא מדובר פה על כביש 6, אשר רושמים מתי עברת בכל שער (בלי תמונה או בטיח) וזהו. במצלמות המהירות הם חייבים לשמור את התמונה של כל רכב ורכב כאשר אתה רוצה לערער (בניגוד לכביש 6). מדובר על מיליונים של ביום למצלמה בכביש עמוס (4/2/1 למשל) במקרה והיא מצלמת כל רכב. וגם אם מדובר על תמונות גדול 400K לתמונה (חייב איכות סבירה לפחות), אתה מדבר על טרות על גבי טרות של מידע בשבוע (אם לא הרבה יותר), מידע שחייב להישמר למשך לפחות כמה חודשים במינימום, וזמין למקרה שמישהו מגיש עירעור ודורש את הצילומים. רק הלוגיסטיקה, כיום, פשוט לא הגיונית לאחזקה. ולכן אני ממש לא רואה את זה קורה.

gray

New member
תמונה מיתוך וידאו אולי נשמע מדע בידיוני

אבל ככה זה עובד. כביש שש יועים להפיק תמונה שלך עובר בשער אם בא להם בדיוק כמו מצלמת מהירות. לא שולחים למרכז תמונות של כולם, רק את מה שרלוונטי להפקת דו"ח.

gray

New member
אגב, זה הולך להיות פרוייקט האח הגדול

המערכת תוכל בקלות להפיק דו"ח לגבי כל המקומות בהם רכב מסויים היה אם ירצו (איזה סיבה יש להם לרצות את זה? האם הם יגלו לנו שמשתמשים בפונקציה הזאת? האם יש סיכוי שיוותרו על פרוייקט עם פונקציה סמויה שימושית כלכך?).

gray

New member
אותו ציוד משמש למטרות כאלה כבר

http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/news/cityregion/s_539474.html לכאורה. לפי התאריך של הכתבה-זה כנראה כבר פיצ'ר סטנדרטי היום, ואולי אפילו הסיבה האמיתית לפרוייקט הזה. כשבוחנים את אופן מיקום המצלמות-זה אפילו הגיוני מאוד, אולי הקנסות הם רק דמי כיס....

למעלה