ה-SMT 990... חוויה שלא נגמרת
קודם כל, החלפתי את הראשון שהיה לי בדגם החדש של 2011 עם ה-ABS. אבל מעבר ל-ABS, המהנדסים של קטמ הכניסו המון שינויים קטנים באופנוע והביאו אותו למושלמות. למשל? כיוון עדין של חלוקת ההילוכים, ועכשיו אין את הרעידות בסלד נמוך בהילוך הראשון והשני. הם גם, לדעתי, ו קיצרו משהו את אורך האופנוע או שינו משהו בארגונומיה שלו, כך שעכשיו הכול נופל בדיוק במקום, ועוד דברים קטנים כאלו. האופנוע של 2011 מרגיש חלק יותר מהקודם, כמו אחרי שלב debugging. כל רכיבה היא תענוג, כי האופנוע הזה באמת עושה הכול. בדיוק כמו שבוחני אופנועים כתבו עליו, אתה מגדיר בראש עם יד ימין ורגל שמאל על איזה אופנוע אתה רוצה לרכב עכשיו. הוא יכול לגרגר ב-4000 סלד והילוך גבוה ב-90 (כן, כן, 90 קמש) כאילו הוא קרוזר, ושניה אחרי זה לזגזג באטרף כאילו הוא SM מקצועי. אתה מחליט והוא עושה. כל פניה הופכת להיות תרגיל ב"לקיחת פניות" ותרגול גוף-אופנוע, ובסופו של יום, אני מוצא את עצמי בודק כל הזמן בכמה צמצמתי את "פס הפחדנים". לכן, כאן גם המינוס הגדול שאני מוצא באופנוע הזה. הוא מושך אותך ללמוד ולשפר את הרכיבה שלך, כי הוא יכול לעשות את זה. מעולם לא השקעתי כל כך בשיפור הרכיבה שלי כמו היום עם האופנוע הזה. דווקא בגלל שהוא לא אופנוע "מקצועי" של שום דבר, אבל מסוגל לעשות הרבה, תהליך השיפור העצמי הוא חוויה. אבל אנחנו יודעים שצריך להיזהר בנטייה הזאת... לא הייתי ממליץ על האופנוע הזה למי שלא שולט על יד ימין שלו.