זהו - הפעם זה קורה.

מיצו

New member
בדיוק באתי לכתוב...

נו מילא. בנתיים ידוע שזו של מורשה ושל ק. אריה ושל חדרה דרום פעילות. אני ממליץ לנהוג בכל גאטסו כאילו יש בה מצלמה, עד שלא נלמד את דפוס הפעולה שלהן. ונשמרתם לנפשותיכם.

Mr BIG Biker

New member
תקשיב... יש דיווחים על גאטסו בחיפה

זה המלל מחבר שקלט אותה וטוען שזו גאטסו "מצלמת מהירות חדשה (לא ראיתי שהיא רשומה בשום מקום) באיזור לב המפרץ!!! היא ממש נמצאת על הצומת, בדיוק איפה שפונים ימינה לכיוון הסינמה (אולם סרטים בלב המפרץ), אל תוך החניון של לב המפרץ....מצד שמאל יש את התחנות אוטובוס של המטרונית. היא נמצאת על הרמזור המרוחק יותר, ומצלמת את הרכבים שעוברים מכיוון דרום לצפון, בדיוק איך שהם עוברים את הצומת" חיפאים יכולים לאשר ?

מיצו

New member
זה יהיה יוצא דופן. יותר הגיוני שזו מצלמת

תנועה או אפילו נת"ץ. צריך לראות אותה או תמונה שלה.

Mr BIG Biker

New member
זה מה שאני אמרתי אבל מישהו שהיה שם היום

אמר שזו מצלמת תנועה...
בכל אופן אני מחכה לתמונה... או אם יש פה מישהו מהאיזור שיכול לאשר/לשלול...

עומר TT

New member
מסתמן שהולכת להיות דרך לבדוק את הסוגיה

לינק אגב, מעניין שבסוף הכתבה כתוב גם שעניין הצילום הדיגיטלי עוד תקוע בחקיקה וגם שאגף התנועה עוד לא מכיר את עניין ההפעלה החל מיום א'.

עומר TT

New member
אני כנראה הולך להיות שם רגלי מחר

אם לא תהיה סערה או פאק בהשכמה, אז אוכל לבדוק. אבל אני לא מבין את המיקום, אם אתה נוסע מדרם לצפון אז הסינמול נמצא משמאלך.

Mr BIG Biker

New member
כניראה הבחור

בא מכיוון צפון וראה שהמצלמה מכוונת על הנתיב הנגדי.... זה מה שאני הבנתי....

עומר TT

New member
מצאתי אותה - כנראה מצלמת נת"צ

לבאים מצפון לדרום, הנת"צ נמצא משמאל לנתיבים הרגילים ובצומת הזאת יש הצלבה והוא עובר לימין הנתיבים הרגילים, מיד אחרי הצומת, בצד ימין של הנת"צ, יש רמזור שמכוון את התנועה בצומת ועל העמוד שלו, כשהיא מכוונת דרומה במקביל לנת"צ ולא בזוית שהיתה נדרשת ממנה כדי לצלם את הנתיבים הרגילים יש מצלמה, שהמיקום שלה הוא כזה שהיא מוסתרת ע"י העמוד שעליו היא תלויה. בנוסף, אין חיישנים בכביש. להערכתי מישהו עלה על זה שההצלבה בין הנת"צ לנתיבים הרגילים עשויה לבלבל נהגים שלא מכירים את האיזור והחליט להרוויח מהבלבול הזה. יש גם תמונות (באיכות גרועה מהפלאפון בגשם) אם זה מאד מעניין מישהו לראות את הקופסא.

harabecw

New member
קצת

יצא לי במקרה לראות אתמול את חדשות 10. הדקות הראשונות לפחות עסקו בענייני שרים, ראש הממשלה ושאר מריבות. מה אומר ומה אגיד. איזה גנון מטופש וחסר אחריות מנהל את המדינה הזו. אני מתבייש שיש לנו אנשים כאלו למעלה. בסופו של דבר הטימטום הזה משפיע על כולנו...

ב ו Z י

New member
דווקא לא. וגם אם היה עדיין היית מקבל בראש ולא

כמו שאתה אוהב.

Brendan

New member
מת"י: המערכת החדשה לאכיפת מהירות אמינה

מכון התקנים הישראלי קבע: המערכת החדשה לאכיפת מהירות אמינה מכון התקנים הישראלי הגיש את חוות דעתו למשטרת ישראל ולחברת מלם-תים בע"מ בנושא המערכת החדשה לאכיפת מהירות ואור אדום, המותקנת בימים אלו בכבישי ישראל. חוות הדעת כללה בחינה של כל נהלי הזכיין, חברת מלם-תים, ושל משטרת ישראל וקבעה כי המערכת החדשה אמינה. חוות הדעת נכתבה בהמשך לבדיקות שנערכו למערכת על פי התקן הישראלי ת"י 5140 חלק 1 והענקת תו התקן של מכון התקנים הישראלי, לתחזוקת המערכת, לחברת מלם-תים. תו התקן בצירוף חוות הדעת יסייעו למשטרה בעת הצורך, בהוכחת אמינות המערכת, שתצביע בוודאות על הרכב העבריין. מנכ"ל מכון התקנים הישראלי דני גולדשטין: "חוות הדעת נותנת תוקף למהימנות המערכת כך שמשטרת ישראל תוכל להגיש דו"חות ללא חשש של דיוק. מהלך זה יסייע להעלות את רמת הבטיחות בכבישים ולמנוע תאונות דרכים מיותרות". מקור: מת"י

Brendan

New member
הצ"ח: מס בשיעור אפס על אביזרי בטיחות לרוכבים

הצעת חוק מס ערך מוסף (תיקון – מס בשיעור אפס על אביזרי בטיחות לרוכבי אופנועים), התשע"ב–2012 רוכבי אופנועים נחשבים כאוכלוסיה הנמצאת בסיכון מבין הנהגים. כל שנה נפגעים בממוצע בתאונות דרכים למעלה מ-2,800 רוכבי אופנועים. הנתונים מצביעים על כך שהסיכוי של רוכב אופנוע להיות מעורב בתאונת דרכים קטלנית גבוה בהרבה מזה של נהג או נוסע ברכב פרטי. קבוצת הגיל הפגיעה ביותר בקרב רוכבי אופנוע היא עד גיל 24. על כן, ראוי שמדינת ישראל תעודד את רוכבי האופנועים לרכוש אביזרי בטיחות ייעודים, על ידי הפחתת מחירם, שיכול להגיע גם לאלפי שקלים, תוך קביעת מס ערך מוסף בשיעור אפס למוצרים אלו. הונח היום על שולחן הכנסת ע"י ח"כ איתן כבל וקבוצת חברי כנסת

תשכחו מזה

לא יקום ולא יהיה מע"מ דיפרנציאלי בישראל. משרד האוצר יתנגד נחרצות בשם העיקרון ולא בשם הצדק ולצערנו הרב, גם במקרה הזה יש לו קצת יותר כח מכבל ושות'. כבל יקבל קצת יחסי ציבור וזהו.

למעלה