זהו - הפעם זה קורה.

gamgam

New member
ועוד באותו עניין....

כמה קנסות מנסיעה אחת? חוקי?

h a j b i

New member
זה לא עמד במבחן בית משפט בעבר

מהמעט מקרים ששמעתי, תמיד נשאר בסוף דוח אחד. לא חושב שזה אמור להשתנות. כמובן ששיטת מצליח תעבוד בקצב ומי שיתנדב מרצונו לשלם את כל הקנסות, המדינה לא תסרב לקבל את כספו

iec

New member
אל תעלה לעצמך רעיונות....הנקודות שלהם

זה לא הכוכבים של ישרכארט.

מנשה ש

New member
בעיה שגם גלאי מכמונות לא ימנע

שמעתי את הדברים הבאים לפני כחודש בשיחה שלא לציטוט: בחלק מן המצלמות החדשות, תמדד המהירות, לא רק בנקודת המצלמה עצמה, אלא גם בין שתי מצלמות באותו הכביש. היות והמרחק בין שתי מצלמות קבוע, ניתן למדוד את המהירות הממוצעת בין שתי המצלמות. כך שגם אם יש לי מידע מגלאי לגבי מיקום המצלמה, האטה בשתי הנקודות של המצלמות לא תמנע דו"ח על המהירות הממוצעת בין שתי המצלמות. מישהו יכול להרחיב, לאשר וכדומה?

מיצו

New member
בוקר טוב אליהו...

לאשר אי אפשר, אבל אפשר להניח שזה אפשרי טכנית. הבעיה היא כוח העיבוד הנדרש. לדוגמה, אם מחליטים שהמצלמה שנמצאת מדרום למחלף זכרון תהיה מצלמת ה"כניסה" לקטע, והמצלמה מדרום לג'סר א-זרקא תהיה מצלמת ה"יציאה" מן הקטע, אז זה אומר ששתי המצלמות הללו יצטרכו לצלם כל רכב ורכב שעובר שם. זה אומר עשרות אלפי תמונות ביום, לכל מצלמה. זה אומר עשרות אלפי תמונות כפול שתיים, כפול 11 מגה פיקסל שעוברות דרך קו דאטה סלולרי למוקד בירושלים. בחשבון מהיר מדובר בנפח נתונים עצום. נניח שהמודם הסלולרי מסוגל לספק את רוחב הפס הזה, עדיין זה אומר שצריך להיות מחשב שיהיה מסוגל לעבד את כל הנתונים הללו ולהנפיק דו"חות בהתאם. הוא אמנם לא צריך לעבוד ב- Real time, אבל אם לא יעבוד בקצב שזהה לקצב של הנפקת התמונות, אז לעולם הוא יהווה צוואר בקבוק ולא יוכל לעמוד בקצב. פתרון אחד יהיה להריץ כזו מערכת לפרק זמן קצוב ומדוד ביום, נגיד שעה אחת בלבד, ואז לנצל את שאר היממה כדי להעביר את התמונות - רק אלפים במקום עשרות אלפים, ולעבד את הנתונים. להערכתי - בניגוד לעניין מצלמות הרמזור שיכולות לתפוס גם מהירות, פה מדובר בברווז עיתונאי.

gamgam

New member
ואם כבר מדברים על קו דאטה סלולרי

אני רק מזכירה לך שאשמח לאישור כמה שיותר מבוסס על שם החברה שמספקת קו דאטה סלולרי זה. חן חן.

iec

New member
הוא יעביר את החבילה של ה-2000 דקות ב-80 שקל

לסלקום וימוטט את אורנג'.
*בלי שום קשר שגם אני תומך נלהב בהפלת אורנג'.

NeeD 4 SpeeD

New member
מיצו , האם יש לך פרטים טכניים על המצלמה עצמה

אם זאת מצלמה דומה למצלמת DSLR הרי יהיה לה תריס מכאני . לא נראה לי שהיא תשרוד הרבה זמן אם היא הולכת לצלם עשרות אלפי תמונות ביום .

Pumi

New member
ואם הן מבוססות על mirrorless?

ובשביל 11MP בהחלט לא צריך מצלמות כמו DSLR.

NeeD 4 SpeeD

New member
המצלמה בווראות mirrorless

אין לה צורך במראה , הרי המראה נועדה להעביר את ה"תמונה" לעיינית המצלמה , ושם אין עיינית , כי אין אף אחד מאחורי המצלמה . אבל אין קשר לתריס , כמו שנאמר מעלי , בכל המצלמות המשוכללות היום התריס הוא מכאני (מכל מני סיבות) בניגוד למצלמות טלפון קטנות .

dts

New member
ברמה אקדמית בלבד - לא בטוח ש 300$ יספיקו

כי מדובר בהספק הנמוך של 300MW לא נראה לי שמשהו משוגע כזה ירצה ממש להתקרב לעמוד. 1000MW נראה הרבה יותר מפתה ומהיר. לך תבין משוגעים

ברמה האקדמית 300MW יאדו את העמוד עם המצלמה

יען כי 300 מגה וואט זה בהחלט לא מעט. 300mW הם הספק צנוע יותר אבל בהחלט מספק, רק מה... כדי שאפשר יהיה לגרום נזק יש צורך בפתיחת התריס וזאץ על מנת לאפשר לחיישן לראות אור יום, או אור לייזר במקרה הנ"ל. כך שבעצם יש צורך בלזירה של המצלמה תוך כדי שינוע חוליגן מצוי (מי(צ)שו) במהירות בלתי חוקית בעליל אך כזו הנמוכה ממהירות האור. אבל זה רק ברמה האקדמית..

למעלה