ואללה...אלו הם החיים

מגשימה1

New member
מיכלי , החלמה מהירה ושלמה ../images/Emo57.gif

קודם כל שתהייה לך ושנית , לא כדאי שתשארי לבד , את תצטרכי עזרה וזו גם הרגשה מאוד מאוד לא נעימה להשאר לבד במצב כזה , אפילו שיש שפעם רוצים לפעמים שמישהוא יעזור . חוץ מזה , הבן שלך הוא גבר צעיר כבר , לא רק שהוא יכול וצריך להיות איתך , אני חושבת שאת לא צריכה לחסוך ממנו את זה , את לא עושה לו טובה שאת מרחיקה אותו , תתייחסי אליו כמו שהוא גבר צעיר בן עשרים ולא ילד . אני יודעת שבעינייך הוא תמיד יהיה ילד והוא הבן שלך , אבל אני בטוחה שהוא אפילו יעלב אם תרחיקי אותו . תני לו לעזור לך . ואנחנו נתפלל בשבילך ונחזיק לך אצבעות שהכל יעבור בשלום ושתחלימי במהרה !
טל .

roksan

New member
דברי איתו ותרגישי אותו .

אם זה מעיק הוא יבחר ללכת לאבא שלו וזה בסדר. אני מאחלת לך בהצלחה הרבה חיוביות הרבה אור והרבה אהבה תצרי לך ממש קבוצת תמיכה אפילו יש מתנדבות שעברו את זה והבריאו שיכולות להדריך ולעזור.

naama78

New member
הרבה בריאות

את משדרת כל כך הרבה חוזק. מדהים. מעריצה אותך על האופטימיות. תמשיכי להיות חזקה...{ קל להגיד מרחוק..} החלמה מהירה.

../images/Emo201.gif

ממליצה לך בחום יקירה לבקר אצלה בבלוג, היא חברת פורום בפורום אחר שאני כותבת. היא אישה מדהימה שעברה תקופה קשה מול המפלצת הזו. כימותרפיה אהובתי היא אחת הנשים המיוחדות שקראתי בחיי עם התמודדות מדהימה אל מול המחלה הזו. יש לה בלוג שעוסק המון על כך
אני ממליצה לך בחום לקרוא אותה. היא נותנת המון תקווה וכוחות להמשיך
ולך יקירה בהצלחה בדרך, את תנצחי את תראי. כולם מנצחים כשרוצים מאוד

ושוב דילמה

בוקר טוב עולם. יום חדש. מה עם הבלוג שלי? מי יסביר לי איך עובדים על הדבר הזה? כל פירור מידע חשוב היום בשבילי. אתמול הבן זוג לרגע שהיה..חזר..כדי לדבר איתי על תרופה מהפכנית ש FDA אפילו לא מאשר אותה. אלטרנטיבית. הוא לדעתי עדיין בהלם ..מאשתו ..ועכשיו זה..אז..שחררתי... היום אני צריכה להחליט אם: לחכות לעוד דיעה של עוד מומחה שיכול לראות אותי רק בשבוע הבא ביום חמישי. או... להכנס לניתוחון כבר יום שני או שלישי. לוקחת אופציה ראשונה קודם. זה להכנס..להוציא. לבדוק. לסגור. ולתת לי ללכת. היום הולכת להכין את עצמי בבדיקות לקראת הניתוח הזה. האם עלי לחכות ל SECOND OPINION? מה יגיד אחרת? כתוב לו שחור על גבי לבן. קרצייה. זה מה שיש. אז אני עכשיו על הבוקר..בלי לשתות כלום..לא ירקות. לא קפה. ככה רייק.

תנסי לפנות לבחורה שהפנתי אותך

לבלוג שלה, היא מ ד ה י מ ה! היא תוכל לייעץ לך אני בטוחה.
גדול

ספטון1

New member
סרטן אם אין כאבים אין צורך בבדיקות

אמא שלי מתה מסרטן השד, בתקופה שלה לא היו הקרנות או טיפולים, אבל אמרו לי שזה לא תורשתי, כל השנים יש לי את הפחד, ממחלה זאת, אבל החלטתי שלא אלך לעשות בדיקות. כל זמן שאין כאבים ואין נפיחות, אני מרגישה שאני בריאה. אבל אציין שבבדיקת דם הכי פשוטה, אפשר לראות במה את חולה. עיקר הבריאות

deena

New member
בצורה ההכי עדינה שאני יכולה

להגיד את זה? מה שרשמת לא נכון, ומטעה. בודקים לפני שיש כאבים. הרבה לפני.

במקומך הייתי רצה לעשות בדיקות

וכל שנה בכל המערכת ההורמונלית. למה? סרטן שד יכול להיות גם תורשתי. זו אחת השאלות הראשונות ששואלים אותך. סרטן שד ניתן למצא לפני שמאוחר מידי. אפשר לחיות איתו אפשר לנצח אותו כרגע שולי התקשרה. חושבת שרק הכימו מפחיד אותי. מפחיד אותי שאולי אהיה על הפנים. שלא אוכל לפרנס..שלא אוכל לעבוד. שהשערות שלי יפלו. זה כן מפחיד אותי. רצה לעשות בדיקות. ואחליט על תאריך הניתוח. אני ממליצה בכל לשון של בקשה. לכו לבדיקות. הפחד זה מה שגרם לי לא ללכת. אבל למה להשאיר את הילדים שלי יתומים. יש לי עוד מלא תוכניות....ושמעתי שהוא למעלה בכלל לא צריך אותי..

חושבת ש...

אפילו שבט הטורקנה בצפון קניה... כבר יודעים יותר טוב. על המסאים אין מה לדבר...הם כבר יודעים ת'אמת מזמן. עכשיו תורך.

יקירתי אחת כמה וכמה את בסיכון גבוה

יותר בגלל שאמך נפטרה מסרטן שד! את בעלת היסטוריה משפחתית! כאשר יש כאבים ונפיחות לרוב זה השלבים הבעיתיים יותר של סרטן, כלומר שלבי אבחון, stage, הגבוהים יותר של המחלה ואז סכוי ההחלמה יורדים. היום תודות לאבחון מוקדם ומודעות, אפשר לאתר את מחלת סרטן השד בשלב מוקדם. לטפל ולצאת מזה באחוזי השרדות של 99% . בדיקות דם לאו דווקא מאבחנות סרטן שד!!!! סרטן שד מאבחנים ע"י בדיקת רופא כרורג המתמחה בשד (בדיקה ידנית) ע"י בדיקת ממוגרפיה אשר טובה לאיבחון מעל גיל 50 , בדיקת אולטראסאונד(במקרה של נשים צעירות שהממוגרפיה אינה טובה עבורן) והיום (עדיין זה לא נמצא בסל ) אך MRI יעודי. על כן, הצעתי לך ללכת לרופא המשפחה/כרורג שד, שלך להתייעץ איתו. הוא יבדוק אותך בבדיקה מאוד פשוטה ידנית , אם צריך יפנה אותך לממוגרפיה. ותוכלי להיות שקטה. ואל תתנהגי כבת יענה!

שנטו

New member
BRCA

כחה קוראים לגן שגורם לסרטן שד תורשתי, אם לא נעשתה בדיקה לגילוי הגן הזה אי אפשר לדעת האם זה סרטן שד תורשתי או לא. צריל להבדק ובמקרה של "משפחתיות" חובה להבדק.

exciterit

New member
ההיפך...

זהו, שזה בדיוק ההיפך.. הוא נולד לא אי שם...בשקט מופתי יחסי. ללא תופעות לוואי .. לא מלווה בכאבים בכלל..... הוא מתביית...מאכל...פולש... והכל בשקט. אם היו תופעות ראשונות לסרטן, כמו לכאביי גרון, או לכל מחלה אחרת "קלילה" היו ניצלים מאות ואלפיי אנשים...עוד בטרם התפשט לו.. אם לא בודקים.. לא יודעים שהוא שוכן בגוף... והנפיחות, לרוב מגיעה בשלבים מתקדמים עד מאוחרים...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעזרה בבלוג../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יודעת שזו בקשה מוזרה. האם משהו כאן יכול להדריך אותי במסנג'ר או פה עם הוראות איך לעבוד עם הבלוג. האם כל פעם שרוצים לשים פוסט או עידכון..צריך בלוג חדש? מדוע אי אפשר לעבוד עם זה כמו יומן ארועים? לא מבינה איך הדבר הזה עובד. חוץ מעדכון אחד וכמה תגובות..האם זה כל הבלוג? לתומי חשבתי שזה הרבה יותר מזה. או שאני ממש לא תופסת איך זה עובד. אם לא תופסת עכשיו..מה יהיה שאהיה סתומה עם כל התרופות? יש מצב לעזרה? זה חשוב לי שעכשיו זה מה יש.הכי קטע שאני מסתכלת על זה ולא רואה מצב של DATA BASE.. אז בעצם מה זה?אין כאן אפשרויות..או שכל הכישורים שלי כאנליסטית הלכו קאקאן..

את באמת ענקית

ואללה..עכשיו אלמד את הנושא..ועוד כמה. תודה. זה בטח יעזור לכתוב שם מה עובר על הנשמה והגוף רוצה לתעד את מה שמחדירים לי לראש מתחילה להיות מאוד מבולבלת מכל האפשרויות שזורקים לחלל החדר אם מבט כזה ..של סוף העולם...והכדור אצלך..תחליטי.. כריתה כימו הקרנות אולי כריתה עם שחזור אולי לא אולי כן למה לך דיעה שניה? אולי רק להוציא את הגידול ומה שמסביב לו? אולי פשוט לקפוץ מעזריאלי? רגע..לזה צריך להגיע לארץ. אולי הכל צריך להיות אלטרנטיבי? הולכת לעשות: אן דנ דינו..ניראה מה יצא.

למעלה