ואללה...אלו הם החיים

d a n i e l s 5

New member
בגלל השאלות האלה....

אני באמת באמת חושבת שהצטרפות לקבוצת נשים שעברה את זה או שנמצאת שם .....היא חובה ! כי תשובות לשאלות שכאלה התלבטויות שכאלה....רק מי שהיה שם ....יכול לענות לך , או לעזור לך בראייה של הדברים . כי מה שרואים מכאן לא רואים משם . הכדור הוא באמת אצלך...ו את יכולה לשחק במשחק הפינג פונג הזה (שאלות ותשובות)רק עם שחקן שמבין את המשחק . אני יודעת שאני הייתי רוצה לשמוע עוד דיעה, עוד גישה .....על עוד סוגי טיפול, על עוד אפשרויות....אני הייתי לומדת את החומר טוב טוב לפני שהייתי נשכבת על שולחן הטיפולים.....כזאת אני .

קבלתי מלא מסרים

מנשים שעוברות את הדבר הזה. מנשים שמפחדות ללכת לבדיקות והרבה תמיכה . אני מתחילה לשאול שאלות. כמה ששואלת..זה נשמע מפחיד יותר ויותר. לא הניתוח. אלא הטיפול הכימו טראפי. זה מה שמפחיד. אני צריכה לעבוד. אני צריכה לפרנס. לא יכול להיות שאהיה תקועה בבית בגלל איזה מחלה..זה לא בא בחשבון. אני מפחדת מהריסת המערכת החיסונית.. חייבת להיות עוד דרך חוץ מהדבר הזה. וכבר העליתי נקודה של תרופה שהיא בעצם נגד מאלאריה..אבל אומרים שהיא הורסת תאים סרטניים. הסינים משתשמשים בה. לא תרופה יקרה כלל. אין לה שום תופעות לוואי. היא עשויה מסוג של עץ..וחברי הנעלם הביא אותה לתשומת ליבי כדי שאדע שזה קיים..רק הרופאים וחברתו התרופה ממש מתנגדות לה..כי אי אפשר לכתוב עליה פטנט ולעשות עליה כסף. כן היא נמצאת בשוק ממש בזול. אז קוראים לה : Artemisinin בעצם היתה למאלריה. אבל הורגת גם תאים סרטניים ..לוקחת כל תא שסוחף איתו את הברזל מהגוף. רק הצעתי לרופא את התרופה..הוא קיבל חום...הם לא מאמינים בשילוב של המופאטי וטיפול רגיל. אבל אני כן. אז אני כרגע מאוד מאוד מבולבלת. באיזה שלב בכלל מתחילים את כל הבלאגאן הזה? אני אחפש כאן קבוצת תמיכה..

אדמiנית

New member
מיכלי ../images/Emo20.gif

שתפי את הילד. הוא כבר לא כל כך ילד, הוא בוגר, הוא יכול לתמוך בך. עשי את הצעד הנכון, טפלי בעניין כפי שמציעים לך המומחים
הרבה בריאות מיכלי

../images/Emo140.gif

מיכלי הרבה הצלחה . מיניסיון שיש לי עם חברה טובה שעוברת את זה, את חייבת מישהו לידך. אין מצב שאפשר לעבור את זה לבד,אין מצב! אל תהיי גיבורה של החיים!אל תפחדי להראות ולשתף את הסביבה גם בחולשותייך ולא רק בכוחך. את בן אדם סך הכל. תהיי בריאה!

שנטו

New member
הרבה בריאות../images/Emo57.gif

ספרי לילדיך, יותר קל לקבל את הידיעה בדרך הישרה . שאלי את העו"ס במחלקה איך לעשות זאת. כשהם "יגלו" בדרך אחרת זה יהיה הרבה יותר קשה.

ב 100 אחוז אני אעבור את זה../images/Emo45.gif

סתם ישבתי עם חברים בסמעדה הערב... ויכולתי לחייך..ולשדר עסקים כרגיל.. הרבה בזכות השירשור הזה. תודה מכל ה

exciterit

New member
ג'ינג'ונה...

ת'שמעי.. כשאמא שלי חלתה.. החלטנו שלא לספר לכולם ולא לה.. הבנו בדיעבד...שזו טעות.. כולם צריכים להיות מעורים, כולם צריכים לדעת... לקחת חלק, לשתף, ולספר... ההתמודדות משם היא יותר קלה....בסך הכל. יכולה לאמר לך...מניסיון אישי... לשוחח על זה בפתיחות...לדעת הכל..לא להסתיר לא להפנים ולא להתחבא אחריי המחלה. ולא להקל ראש..

galia1962

New member
../images/Emo57.gifבהצלחה בטיפולים מיכלי../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום מכירה הרבה נשים שהחלימו ובגדול מהמחלה הזו עם הפייטריות שבך-גם את יכולה

לא פשוט

מאחלת לך החלמה מהירה ובנוגע לילדים...לא הייתי מסתירה מהם, נהפוך הוא, משתפת אותם עד כמה קשה שזה יהיה, כי באיזה שהוא שלב הם יגלו אם לבד ואם כבר ירגישו בשינויים. שתפי אותם, גם כדי לא לגרום אצלם כעסים עליך בעתיד. שתעברי את זה בקלות, מיכלי

maof

New member
יוווווווו מיכלי ../images/Emo39.gif

מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם
ולפי דעתי שתפי את הבן שלך מעוף

maof

New member
יוווו מיכלי ../images/Emo39.gif

מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם ולפי דעתי שתפי את הבן שלך מעוף

למעלה