ואללה...אלו הם החיים

ים שקט 34

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לך לעבור את התקופה מהר ולגלות אופטימיות. החלמה מהירה.

r o n i t 3 7

New member
מיכל

מהמקום שלך רוצה לשתף אותך בחוויה שלי כאשר קראתי אותך, זה הסיפור שלי: לפני כשלוש וחצי שנים גילו לאבי סרטן במעי הגס [התגלה ממש במקרה כחלק מבדיקות מקיפות שהוא עשה מטעם העבודה], מן הסתם הוא מייד שיתף את אמא שלי והתגובה שלה הייתה מאוד חריפה, היא ממש התפרקה ולא תפקדה, כתוצאה מהתגובה שלה אבי חשש לשתף אותי ואת אחיי ובהתחלה החליט שהוא יטפל בזה לבד ואף אחד לא ידע, הוא ילך לניתוח לבד - הכל לבד. אמא שלי שהתפרקה כמובן סיפרה לי לאחיי, ונתנה לנו את התחושה תהיו מוכנים בקרוב הלוויה [עצוב מאוד אבל כך], אחיי הגיבו בדיוק כמו אימי ואילו אני לקחתי את העניינים לידיים והתחלתי לטפל בכל, דאגתי שהוא ינותח ע"י הרופא הכי בכיר שמתעסק בתחום, בבית החולים הוא קיבל יחס של VIP, רופא צמוד ליווה אותו בכל התהליך ואני הייתי לידו מאותו הרגע שנודע לי ועד שיצא מבית החולים, אבא שלי כמובן התנגד לזה שאני מתערבת לו בחיים, מחליטה בשבילו מה יותר טוב ומה לא, באחת השיחות שהיו לנו בבית החולים הוא שיתף אותי בכל מה שעובר עליו באמת, הוא ראש המשפחה, האיש החזק, הגדול, הוא זה שאמור לתת לנו גב להיות שם בשביל כולם, לא יכול להיות שהוא עכשיו בצד השני של המתרס והוא החלש ופתאום הוא צריך לקבל עזרה ממני, כמובן שהבנתי מהיכן זה בא לו, לא ויתרתי... מה שרציתי להגיד מכל הכתוב שהוא שחושבת שאת צריכה לתת לבן שלך את ההחלטה אם להיות איתך או לחזור לאביו, הוא כבר מספיק בוגר להחליט החלטות שכאלה לבד, בשעות קשות כאלו אנחנו צריכים שמישהו יהיה איתנו זו לא בושה להיות חלשים לפעמים. מאחלת לך הצלחה והרבה בריאות
אין ספק שאת אישה מאוד חזקה ואופטימית

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifמיכלי../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מיכלי מאחלת לך בריאות והחלמה מהירה והמון בהצלחה
אמן כן יהי רצון

אוףףף....

והרי אנחנו יודעים שזה לא בא מהסיגריות ולא מהקפה.... וכמו שאת אומרת...יהיו לך ציצי שגעון... ובכל זאת, אל תעשי לילד את זה....אל תשלחי אותו ממך, תני לו להיות שם בשבילו ובשבילך. בתור ילדה שעברה את זה עם הוריה, נצלי כל רגע ותני לו להתקרב אלייך כמה שאת רק יכולה. אם יש משהו שעושה טוב לילדים (ולאנשים בכלל) זה להרגיש שהם יכולים לעזור במשהו למישהו אהוב. ולך אני מאחלת... המון המון המון כוח להבריא...

תהיי חזקה לעצמך../images/Emo25.gif

תני לו להיות שם בשבילך! הוא אוהב, הוא ירגיש שהוא עוזר לאחת שהוא הכי אוהב מכל.. תרשי לו לבכות איתך... תרשי לו להיות איתך גם ברגעים הקשים, תני לו להרגיש ה-גבר שלך. מותר להורה להראות את חולשתו ברגע קשה לצד ילדים בוגרים. ולך מיכלי הצלחה במלחמה!
ולך מיכלי , החלמה מהירה
מכאן שולחת לך כמו כולם כאן חיבוק

deena

New member
אוי מיכלי ../images/Emo24.gif

כל כך הייתי בטוחה שתגידי שזה היה בסוף הכל סתם, ושגעו לך את השכל סתם, ושסתם דאגנו. אני מצטערת שתצטרכי לעבור את התקופה הזו, ושקשה לך כל כך. אני לא יכולה לדמיין את ההרגשה שלך כרגע, אני רק יכולה לשלוח לך אמפטיה מכאן. עברת כבר הרבה דברים קשים, גם את זה תעברי בגבורה, ותצאי בצד השני עם חיוך ועל עקב גבוה ואדום. המון

מיכלי המון המון בריאות../images/Emo24.gif

מיכלי התרופה הטובה בעולם היא אופטימיות וחוש הומור , ולך זה כניראה לא חסר . שתעברי תתקופה הזו מהר ובקלות . ואם כבר שתלים חדשים אז גדולים יותר עומדים יותר ורכים יותר

NoaModiin

New member
תקיפי את עצמך באוהבייך

בזמנים כאלו בדידות היא הקשה מכל. הקיפי את עצמך בחברים, דברי עם הילדים, הם כבר גדולים, תני להם להחליט. תשתדלי לא להיות לבד, תשמרי על אומץ לב וגדלות. את מדהימה בקבלה ובהתמודדות, תמשיכי כך ותצחקי כשהכל כבר יהיה מאחרייך.
שולחת לך חיבוק גדול ואיחולי החלמה מעומק הלב

../images/Emo24.gif בהצלחה בטיפולים מיכלי

המון בריאות , בתקווה לחדשות מעודדות בקרוב

מיכלי....

בתור אחת שעמדה לצידם של ההורים במצב קשה ולא נעים אי שם בגיל 19 אני מודיעה לך שאסור לך להרחיק אותו ושהקרבה אליך חשובה לו לא פחות ממה שלך. תהיי חזקה כשצריך ותדעי גם להרפות ולהיות חלשה כשצריך. מיכלי, אני פה מרחוק חושבת עלייך ודואגת לך. שיעבור הכל הכי בקלות שאפשר ומהר.

קטי30

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo57.gif../images/Emo201.gif../images/Emo57.gif../images/Emo201.gif

מיכלי היקרה
זה הזמן והרגע שאת צריכה מסביבך סביבה תומכת הבן שלך כבר גדול מאמי ואת זקוקה לו לא פחות ממה שהוא היה זקוק לך כל השנים האלה קראתי גם את ההתלבטות לגבי הילדים שבארץ כמו שאמרת בסופו של דבר את זאת שתחלטי אין לי ספק שלגבם זה פחות "דוחק" כמו עם הילד/גבר שגר איתך. מכאן, שולחת לך המון אהבה מאחלת לך שיעבור בקלות ומהרה
אוהבים אותך ~ ודואגים לך

רות 2

New member
אני ואת קבענו שאם .... אז

ואם ...אז ניראה לי שלמרות ואף על פי .... אני אשתה הערב כוסית של לחיים ..... על הגישה!על הרוח ! על האופטימיזם! מה מרגיש לך נכון וטוב לך עשי...... ודאגי שיעשה

../images/Emo48.gif../images/Emo51.gif את ואני

חשבנו להרים
תודה רות..כן תרימי לי כי אני לא אתן לבן זונה הזה..לנצח אותי. הגעתי הלום..אמשיך להלחם. השבוע..זה שבוע קשה..אחר כך יהיה קל יותר. להעביר את המסר לילדים..זה הכי קשה.איך? חושבת אבקש מאחותי. קוקו צודקת. היא צריכה ..היא גם אחות במקצועה. היא יכולה להסביר ולתת את כל התשובות..בגובה העיניים. אני בטח עוד אשב איתך על המרפסת..וארים כוסית. לא מוותרת. יש דברים שעוד לא עשיתי..

Ima Adama

New member
מחזיקה לך אצבעות

מאחלת לך כח ואופטימיות לאורך כל הדרך.

ב ד ר ך

New member
הרבה בריאות ../images/Emo39.gif

ובהצלחה בטיפולים שיעבור בשלום ובמהרה. אני חושבת שאת חייבת לספר לילדים שלך. כל "סוד" שכזה , שאנו נושאים בתוכנו הוא משקל עודף מיותר , שמפריע לנו ותוקע אותנו בחיים שלנו. תוציאי מתוכך , תספרי, תשתפי תני להם להיות שם בשבילך. ושוב בהצלחה

ת י א ה

New member
בריאות ../images/Emo141.gif

בהצלחה מיכלי
תהיי חזקה. תהיי אופטימית. יהיה טוב

מאחלת לך החלמה מהירה

ורק בריאות.........כל השאר שטויות. הצעתי, אם קשה לך כשהילד בסביבה בזמן שאת צריכה לעבור את זה....... אז לפחות שיהיה מישהו קרוב אליך: חברה, אחות....מישהו שתרגישי נוח לדבר... לשתף...וכן גם לקטר ...(-: לצערי מכירה (מאדם) קרוב מאוד את הנושא....הכי חשוב! להשאר חזקה... ועוברים את זה. בכל מיקרה ואני יודעת שזה לא תחליף...אבל את מוזמנת להוציא הכל פה... מבטיחים לשתף פעולה..(-:

בוקר טוב

חשבתי...לפתוח בלוג. ניסיתי אתמול...בנתיים לא הלך..כניראה ההבנה שלי עכשיו ירדה פסים לכיוון האפס. לא ישנתי הכי טוב..וחשבתי לעצמי שבעצם מה יש לעשות? נעבור את זה. בנתיים סתם יורדות לי דמעות..ואני בטלתי את כל הפגישות של השבוע הזה. לא חושבת שמסוגלת לחייך ללקוחות.. אולי יקח לי עוד כמה ימים... את בטוחה? לשתף פעולה? מה לא יהיו יעני עקיצות...למה אני בטח לא אשתנה. אשאר אותו הדבר..ובטח לא אהייה כזו..חמודה..את יודעת..אף פעם גם לא הייתי. והכי מעצבן: אני מרגישה נהדר.נראית נהדר. ואומרים לי. שאני חולה. זה לא אבסורד?

למעלה