ואופטופיק

Karin917

New member
מישהי רוצה שאני אשדרג לה את הדולי?

+
סתכלו מה עשיתי לדולי של לאה
נכון שזה מדהים????!!!?!?!?! אם גם אתן רוצות, שימו פה דולי ותוך 10 ימי עבודה אני אהפוך אותה מסתם דולי לדוליכוסיתעםגבה. בייס של רקיע. השמאלית-לפני.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמדהים!!!

אני אשמח למהפך שקסי שכזה. קנדי קלאוד

סקס../images/Emo211.gif

ועכשיו, שהשגתי את תשומת לביכן, כנסו לצ'אט. קרדיט לדור מפורום סופרים ומשוררים צעירים.

broken winges

New member
חזרתי מאבא שלי :]]]

די נהנתי. רציתי להגיד לכן שממש נהנתי עם כולכן במפגש יוליייייייייי כוסיט,אופיר מדהימה,אוריין מאגניבה,נועה את כל כך מוכשרת ומדהימה,דנה...שכחתי לקנות לך סוכריה, סאפיר..אוחח סאפיר את סבנאדם מדהים! סשה יש לך עיניים מדהימות ואת כולך מדהימה! רוית את כזו חמודה וחייכנית. לאה את מותק,זוהר את מצחקקת..ואיילת אחח! טעלי סליחה שלא ציירתי לך ג'ק שלם :[. חזרתי מאבא עם דברים חדשיייייייםם : שני זוגות שרוכים בשווי של 4 שקלים DD:: אחד לבן עם כוכבים אדומים-כחולים ואחד ורוד עם עיגולים לבנים. מעביר U.S.B שכרגע יש לי קצת צרות איתו. 3 זוגות גרביים בשווי של 20 שקל-זוג של פסים כוחל,אפור,ורוד,לבן. זוג אחד שחור עם כתוביות בלבן. וזוג אחד עם סוג של משבצות בשחורףאפור אדום.. :] מחזיק מפתחות של דובי חמודי שכתוב לו על הבטן-little bubu וממ שני ציורים חדשים:]. ועגיל חברות חדש שאופיר נתנה לי בצבע שחור וזה סמל של אשה..נו
ומחוש אחד שגנבתי לה :]]. ממ ועכשיו אני רואה מכושפות. :] פעם אחת שאני די שמחה וויפי.

broken winges

New member
אה וגם קניתי צבע לשיער

שאני עדיין לא יודעת איך להשתמש בו. המוכרת אמרה שמערבבים את הצבע עם מי החמצן ומורחים אבל כמה זמן? צריך נייר כסף?. ג'י

broken winges

New member
ציור ב'

או יותר נכון תכנון כזה של בגדים. כמו תיאור ונסיים בזה כי אני מציפה ומעניינת רק את עצמי וכי אני צריכה להתקלח. :] ליל"ט בנות.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשני הציורים מקסימים../images/Emo99.gif

אממ השפה העליונה של הציור הראשונה יותר גדולה מהשפה התחתונה><"

broken winges

New member
בציור עצמו זה נראה בערך אותו דבר..

אולי זו המצלמה וזה או שאולי זה השיניים ><" יש לי פסימים אדומימיםםםםם :]]]]]]]]]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif איזה צבע?

P: של איזו חברה? תנסי אולי למצוא אתר שלהם באינטרנט, אולי תמצאי שם הוראות או משהו...

broken winges

New member
כן חיפשתי בהוראות שיש בקופסה והיו ש

-ם כל השפות(כולל סינית) חוץ מעברית! אבל בסוף על השפופרת היה כתוב ועשיתי ויצא נחמד :]]]]]]] לפחות (בלי לפתוח פה לשטן) זה לא ידהה עד לבלונד ! הייתי מראה תמונה אבל חשוך מדי במצלמה ולא רואים את זה....

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifעעאעאא תתחדשי מותק שלי!^.^

דברים מאגניבים, עוד מעט אני אראה את התמונות^^

fat luey

New member
עוד מישהי פה רואה "נמלטים"?

בדיוק עכשיו ראיתי את הפרק השישי שפספסתי ביום רביעי, והוא היה כזה וואו. נתפסתי לזה כבר מהפרק הראשון, זה כזה גאוני. תראו, מסבירים בתחילת כל פרק עוד על הסדרה עצמה.

GalGul000

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עחידרעידמלדכגדגכצךמלהדלחנדלחנעדגענחמכגלמלךףעדבצתךףדעגמצךדגענלחדגכהחנדגכהחעדגכדמךלגכלמצףךדגכמלדכג. זהו. הוצאתי את זה. [הסוד הזה גדול עלי!!!!!!! למרות שזה כבר לא סוד כי הרבה כבר יודעים. אבל זה עדין דבר ענק כזה שכשבאמת כולם ידעו זה יהיה וואחד שוק. ואני שמעתי על זה לפני איזה חודש ומאז אני סוחבת את זה ואעעעעעעעעע רכדשגכששכמחשגכמחשגכנחלשכגינכשגנחכשגחנשגכנחגשכ] הממ. מילים זה דבר טוב
זה מדהים איך טלפון אחד יכול לגרום לי כ"כ לחייך. [בעצם שני טלפונים
] מה נסגר איתי בימים האחרונים. די להיות שמחה!!!!!!!! אעאעאיעהדכהעדכגהעדכיידכנידכ. [אחת ההודעות היותר מפגרות שכתבתי פה אי פעם. ואני פה יותר מידי זמן]. חחח יותר מידי אנשים שאלו אותי היום אם אני שיכורה. אופס?

איזה מגניב לי../images/Emo211.gif

אני נוסעת לשלושה שבועות לארה"ב! יש לכן אולי ספרים לילדים בנושא?

למעלה