ואופטופיק

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יאאאא טלמ, יהיה בסדר, באמת!
אל תדאגי, תנסי להמשיך את העבודת שורשים, בסך הכל היא די כיפית
ובקשר לחבר...אל תסיקי כל כך מהר מסקנות. הפרפרים עוד יחזרו
אנחנו באמת צריכות לדבר יותר, ילדה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יאאאא טלמ, יהיה בסדר, באמת!
אל תדאגי, תנסי להמשיך את העבודת שורשים, בסך הכל היא די כיפית
ובקשר לחבר...אל תסיקי כל כך מהר מסקנות. הפרפרים עוד יחזרו
אנחנו באמת צריכות לדבר יותר, ילדה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo10.gifאמאלה.

הייתי היום באוטובס בתל אביב. בזן שהיה פיגוע והייתי ממש קרובה לשם. אמא שלי כולכך דאגה ברגע שהיא שמעה על הפיגוע. מזל שלפחות עניתי והכול בסדר.

S t i t c h

New member
אפשר לשתף אותכן? ../images/Emo13.gif

וכן אני משערת שפחות או יותר אני חוזרת לכתוב או משו. פשוט ממש נחמד לי בזמן האחרון. כבר בערך שנתיים שאני בקשר עם איזה מישהו באיי סי קיו ובזמן האחרון התחלנו גם להיפגש...והוא בנאדם פשוט מקסים,וכל כך נחמד לי איתו. ואני ממש מרגישה מאושרת כי הוא עושה לי חייוך על הפנים.
ושמעתי שהיה פיגוע.וזה מפחיד אותי.
גאד...אני לא יכולה להגיד אפילו עד כמה.

GalGul000

New member
אוף. די. נמאס לי.

עזבו את זה שכל אחה"צ רק בכיתי בגלל הפיגוע הזה. סתם כי הם הלחיצו אותי ולא חזרו הביתה. יש לי עבודה שנתית להגיש אחרי פסח ולא התחלתי ואין לי כלום. באמת כלום. אין לי מה לכתוב ואני לא מסוגלת לעשות את זה. ופתאום גיליתי שיש לי עוד מלא דברים לעשות חוצמזה.. בוחן על המוןןןן עמודים בהיסטוריה. ומשהו באנגלית. ובוחן חוזר בפיזיקה שאולי יהיה לי כי במקורי קיבלתי 0. ובתחילת החופש חשבתי שאני אקח את עצמי בידיים ובאמת אלמד פיזיקה כי חבל להוריד לעצמי את הממוצע סתם בגלל הבוחן הדפוק הזה. אבל אני לא מבינה את זה ואני לא מסוגלת ללמוד את זה בכלל. ויש לי גם יומן קריאה, ואפילו לא קראתי ספר. ואיזה ניסוי מטומטם לעשות. ועוד איזה 2 בחנים ומלא שיעורים ואוף. אני לא מסוגלת לעשות את זה. והעבודה הדפוקה הזאת. אני לא יודעת מה אני עושה איתה. איזה יום חרא. אני כבר כל היום עם דמעות בעיניים. וכאילו מה. עד אתמול הייתי הבנאדם הכי מאושר שיש. ידעתי שזה יפסיק מתישהו. אני לא מסוגלת לחזור לבצפר. שתגמר כבר השנה המזדיינת הזאת. די. אני לא יכולה יותר. אני רוצה כבר שכבה חדשה וכיתות חדשות ומגמות ואעע. אני רוצה תיכון. כל החופש הזה הייתי רק עם חבריםחבריםחברים. הקטע המצחיק הוא שלא החלפתי מילה עם אנשים מהשכבה שלי. רק הוכיח לי כמה אני לא סובלת אותם, ובתכלס כמה אני לא צריכה אותם. רע לי. וזה כ"כ מעצבן אותי כי עד היום היה לי כ"כ טוב.

Mrs Johnny depp

New member
יואו אני כל כך מזדהה איתך.

גם לי יש מלא מלא עבודות לעשות ואני פשוט לא מסוגלת להתחיל. לא יודעת מה זה, אני כל הזמן נזכרת שאני חייבת לעשות את זה אבל אני פשוט לא יכולה לעשות את הכל
ויש כל כך הרבה, מבחן חוזר במתמטיקה ועבודה שנתית מטומטמת בהסטוריה
פאקינג הורסים לי את החופש. לא נורא, עוד מעט השנה נגמרת. באמת, רק עוד קצת
ואני מקווה שהחברות שלך בסדר, זה ממש מלחיץ כל הקטע הזה של הפיגועים
נמ. את בטח לא יודעת מאיפה צצתי
אני קוראת את כל ההודעות כמעט באוף טופיק, חחח אז קראתי את ההודעות שלך וזה
את מעניינת.

GalGul000

New member
אני מעניינת? ../images/Emo12.gif

אני ממש לא מעניינת
תודה על התגובה.. הצלחת קצת לעודד אותי.. הבצפר הזה. אוף. זה כבר נהיה בלתי נסבל... והחלטתי שאני אתחיל אתמול את העבודה. לא נגעתי בה ולא כלום... עוד מעט נגמר החופש. מתי אני אעשה אותה בדיוק?! הן בסדר... למרות שהן היו צריכות לחזור הביתה לפני איזה שעה ועדין לא שמעתי מהן כלום. אבל טפוטפוטפו בטח לא קרה כלום. יהיה טוב. אני מקווה. בהצלחה גם לך עם הכל...

Stinki Winki

New member
אני../images/Emo13.gif

קצת חולני לי מדי
אבל בהחלט מצחיק
במיוחד הקטע עם ה"איי לייק ביג באטס אנד איי קאנוט ליי"

niritut

New member
טיפשה.

תמותי. אני כל כך מאוכזבת עכשיו, וכל כך כועסת. ואני מרגישה כאילו מערבבים לי את הכל בתוכי. תפסיקי.

niritut

New member
טיפשה.

תמותי. אני כל כך מאוכזבת עכשיו, וכל כך כועסת. ואני מרגישה כאילו מערבבים לי את הכל בתוכי. תפסיקי.

למעלה