איזה חופש מבוזבז.../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif
פשוט כלום. עשיתי כלום. לא הספקתי לעבוד, בכלל. לא ראיתי אנשים, בכלל. רק העבודת שורשים המטומטמת הזאת. רק!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 אפילו למפגש לא הצלחתי להגיע): אווווווווווווווווווווווווווווווף. ואני
עדיין לא מתקדמת בעבודה. WTF?!?! אני תקועה רק מול המחשב, בתוך המיטה על איזה 20 אקמולים ושטויות [עם חום, אם ממש לא התמזל מזלי באותו רגע] ובחזרות ליום העצמאות. אתם קולטות?! אפילו במועדון לא רואים אותי כבר! אני לא הולכת לעבוד! ואני פשוט חייבת שעות!]; טוב, היום בוחרים הזמנה למסיבת ברמצווה, מקווה שיש יפות
ולא ראיתי אותו יותר משבוע. יותר מפאקינג שבוע. אוווווווווווווף. ואני לא תופסת אותו עכשיו): היינו שבועיים ולא יכולנו לראות אחד את השני כי היינו חולים.
מחלה מפגרת. והיא עוד עכשיו חוזרת.|: לא רק שהיא הרסה לי את הסנפלינג, היא פשוט הורסת אותי.|: אני מתחרפנת בבית. אני רוצה בניציייייי]; לא רק שיש שם אנשים שאני כ"כ אוהבת, זה גם הרבה יותר קרוב אליו, יש סיכוי להיפגש איתו. חוץ מזה, נראה לי שאני בכלל לא אוהבת אותו, לא יודעת. ז"א, אני לא רואה איך אני מתגעגעת, וכבר בקושי יש לי פרפרים. ולאיודעת|: [: אבל נחמד לי, איכשהו.