ואופטופיק

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifואת ורדדד!!../images/Emo9.gif

נמ. את כבר לא כותבת פה.
ואני חושבת שפגשתי אותך, לא? ואת תמי אף פעם לא!
|מתה|*בורחת*

Karin917

New member
המון זמן חיפשתי את זה.../images/Emo210.gif

וסוף סוף מצאתי. איך לא חשבתי על זה קודם?

אנבלייי

New member
../images/Emo182.gif

טוב, אני כבר לא יודעת מה אני רוצה ומה הם רוצים אני מבולבלת ואין לי כוח להיות מבולבלת, אני הולכת להתקלח ואז לשכב במיטה ולבלוע אדוויל.

GalGul000

New member
הייתי אמורה להיות שם. הפיגוע הזה.

אמאלה. הייתי אמורה ליסוע היום לתל אביב... אבל לא התעוררתי. הם לקחו בסוף 405 [למרכזית החדשה]. הקטע הוא שאם אני הייתי שם בטוח הייתי מתעקשת ליסוע ב480... לתחנה הישנה. איפה שהיה הפיגוע. זה כ"כ... אוף. 8 הרוגים. אני יכלתי להיות ביניהם. זאת התחושה הכי נוראית שיכולה להיות. כולם בסדר?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif

וואי, מזל שלא קמת
! זה באמת הרגשה רעה,
. אבל תתעודדי, מזל שלא קמת, מזל.

GalGul000

New member
כן אבל חברות שלי עדין שם.

ואני כולי מתקשרת אליהם בוכה שיחזרו כבר. והן עדין לא חוזרות. אוף.

../images/Emo16.gif../images/Emo211.gif

הייתי היום במפגש פורום שם, ופתאום שמענו המון אנבולנסים

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוף! אני שונאת אותו!

הייתי אמורה לקנות היום את הוונאבי מחוך היפה מהכסף שלי, שהרווחתי מהאפיקומן. אבא שלי היה אמור לתת לי ותפאום אין לו. אבל לאחותי הוא כן נתן כסף על זה שאני מצאתי אתלהאפיקומן והיא בכתבה כי היא לא קיבלה כסף. ועכשיו הוא גם לא מרשה לי לקנות אותו כי אני צריכה מכנסיים. לעזעזל זה הכסף שלי ומותר לי לקנות מה שאני רוצה! עכשיו גם אפילו את זה אין לי, יופי.

broken winges

New member
לא נורא..זה אומנם מאכזב אבל יש דברי

-ם יותר גרועים. מה שכן ..זה באמת לא פייר שהוא נתן לאחותך ולך לא.. *סותמת* :X

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאבל ממש רציתי את זה, ממש.

והוא אומר לי מה לעשות עם הכסף שלי העיקר לאחותי יש 700 שקל

sillyputty

New member
../images/Emo122.gifמה זה WTF??!../images/Emo216.gif../images/Emo121.gif

לא חזרתי לפורום סתם באתי לבקר
..

איזה חופש מבוזבז.../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

פשוט כלום. עשיתי כלום. לא הספקתי לעבוד, בכלל. לא ראיתי אנשים, בכלל. רק העבודת שורשים המטומטמת הזאת. רק!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 אפילו למפגש לא הצלחתי להגיע): אווווווווווווווווווווווווווווווף. ואני עדיין לא מתקדמת בעבודה. WTF?!?! אני תקועה רק מול המחשב, בתוך המיטה על איזה 20 אקמולים ושטויות [עם חום, אם ממש לא התמזל מזלי באותו רגע] ובחזרות ליום העצמאות. אתם קולטות?! אפילו במועדון לא רואים אותי כבר! אני לא הולכת לעבוד! ואני פשוט חייבת שעות!]; טוב, היום בוחרים הזמנה למסיבת ברמצווה, מקווה שיש יפות
ולא ראיתי אותו יותר משבוע. יותר מפאקינג שבוע. אוווווווווווווף. ואני לא תופסת אותו עכשיו): היינו שבועיים ולא יכולנו לראות אחד את השני כי היינו חולים.
מחלה מפגרת. והיא עוד עכשיו חוזרת.|: לא רק שהיא הרסה לי את הסנפלינג, היא פשוט הורסת אותי.|: אני מתחרפנת בבית. אני רוצה בניציייייי]; לא רק שיש שם אנשים שאני כ"כ אוהבת, זה גם הרבה יותר קרוב אליו, יש סיכוי להיפגש איתו. חוץ מזה, נראה לי שאני בכלל לא אוהבת אותו, לא יודעת. ז"א, אני לא רואה איך אני מתגעגעת, וכבר בקושי יש לי פרפרים. ולאיודעת|: [: אבל נחמד לי, איכשהו.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יאאאא טלמ, יהיה בסדר, באמת!
אל תדאגי, תנסי להמשיך את העבודת שורשים, בסך הכל היא די כיפית
ובקשר לחבר...אל תסיקי כל כך מהר מסקנות. הפרפרים עוד יחזרו
אנחנו באמת צריכות לדבר יותר, ילדה

למעלה