../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifטוב. בא לי למות.
יש לנו שבע, ;7;, כן שבע! לא פחות! עבודות לחופש. איזה כיףףףףףף!!! בואו נתעלל בילדים קטנים ומסכנים שיצטרכו לעשות 7 עבודות לחופש. 2 מנן הן ממש עבודות חקר ענקיות כאלה. שלא התחלתי:] אחת מהן לא בחרתי נושא בכלל. יש לי גם בוק ריפורט באנגלית, ואני הכי שונאת בעולם לקרא ספרים באנגלית. ספרים זה שאווה כל עוד זה בעברית
ו בא לי לבכות. כי הכל איכס. ואני לפני מחזור אז רבתי עם כל המשפחה המטומטמת הזאת. ועשיתי רק שלושתרבע מהעבודה בתנך כי אני לא יודעת מה לענות לה לעזעזל שם. הייתי בטוחה ששמואל רגוע!! ואז רשום שהוא לא! אז איך אני אמורה לענות על זאלה כזאת??!?! ועוד יופי-דו, 3 שאלות מתוך מה שנשאר לי זה שאלות יצירתיות! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאש "עבדו למחזה" "כתבו סיפור" ועוד משהו מטומטם. אני שונאת את החוברת תנ,ך המזורגגת הזאת~!!!@^*U$! וגם עשיתי חצי מהעבודה בחשבון, כי משאלה 6ג ומעלה, זה שאלות מהמתכונת, ש
לא למדנו כי היא מורה מטומטמת שלא יודעת ללמד ונותנת לנו ת-מ-י-ד שיעורים על דברים שהיא עוד לא לימדה ואבא עשה איתי את שאלה 6-7-8 ושאלה 7 הוא אפילו לא הצליח, והוא גאון במתמטיקה האבא הזה. אני לא רוצה. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוף