ואופטופיק

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifOO"

את יכולה לאמר לי מה את לעזאזל לא עושה במסנג'ר?

../images/Emo221.gif D: אני לאהוב פסח

קנו לי היום חולצות כמתנה לפסח (אני נהנת מהורים גרושים) אבא שלי הביא לי לפסח 100 שקל ואישתו קנתה לי 4חולצות שאניבחרתי. קניתי חולצה שחורה רגילה עם שטן חמוד עליה ^^ גופיה לבנה ען גולגולת שחורה ורשום עליה משהו: תמות לפני משהו (לא זוכרת :X) חולצה שהיא דו.. ורשוםעליה רוצה להיות מפורסמת (אבל באנגלית) ומספר 29 וחולצה כזאת קצרה ממש שצריך לשיים מתחת עוד חולצה ארוכה D: וקנו לי כמו הדבר הזה שיש לחיילים בצבא (ששמים על הצוואר)

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifשוב לבד.

ניתקתי עם חברה "טובה" את הקשר, לא הייתה ממש מערכת יחסים בריאה. שנאתי אותה. אני לא מבינה למה אני בוכה בגללה כרגע. אני בטוחה שזה לא מזיז לה... אחרי חצי שעה שדיברתי איתה על זה היינו צריכים להפגש איזה 15 ילדים בפארק, כולל היא. הרגשתי כל כך לבד... בקושי דיברתי עם אנשים. וזה מדהים איך שקבוצה של 15 איש גורמים לך להרגיש כאילו את פשוט לבד. הגיע הזמן שאני אמצא חברים חדשים. (אני מדברת כאילו זה כמו ללכת ולקנות כמה במכולת).

../images/Emo221.gif ../images/Emo24.gif

אני מכירה את ההרגשה להיות מוקפת בהרבה אנשים ולהרגיש לבד תרגישי טוב

GalGul000

New member
כיףכיףכיףכיףכיףכיףכיףכיף ../images/Emo9.gif

חח אני לא מבינה מאיפה נפל עלי כל האושר הזה. אבל טוב לי. באמת שטוב לי. [ברור לי שמחר אני אקום מבואסת לגמרי ושוב אשנא את החיים, אבל עד אז..] ואני ממש אוהבת אנשים. ממש.

יש פה הרבה בנות../images/Emo211.gif

הודעה זו הינה רציענית ואינה בדיחה. איש אחד אשר התייחס להודעה זו כבדיחה מת יום לאחר מכן בתאונת דרכים. את ההודעה יש להעביר לעשרים איש תוך חצי שעה אחרת גורלכם יהיה מר כמו האיש האלמוני. מי שיעביר את ההודעה תוך חצי שעה לעשרים אנשים יפגוש את אהבת חייו ביום שלישי הבא. מי שיעביר את מכתב זה לחמישים אנשים תוך חצי שעה יזכה לחיים ארוכים מלאי בריאות אושר עושר אהבה ושמחה ככה בדיוק קיבלתי את זה. תהנו.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifזה נותן השראה

להמציא אחד כזה ולהעביר
אנשים משועממים.......טובנו כמוני

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif |זין|../images/Emo3.gif

לא אישי, אני פשוט מתעצבנתחת מהטמטום שבהודעות האלו כל פעם מחדש. [לא לדבר על שאני מחכה לרוצח/אנס הסדרתי או למחלה הנוראית שאמורה לפקוד אותי/את כל המשפחה שלי כל רגע, או, נו, מתפלאת על זה שעדיין אנשים מדברים איתי, כי נו, אמורים לא להיות לי חברים וכאלה
] פשוט תפסיקו להעביר את ההודעות הסתומות האלו, נמאס ;;

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifתראו את זה |ריר|

תראו את פריחת התפוח

למעלה