התפקדות מאי

Liquid Dreams

New member
well, dear, I guess that's ok.

שם: לינטו גיל: המ כמעט 13 איזור מגורים: כפר ורדים איפה תחגגו את חג הלג בעומר? התקווה היא שלא יכריחו אותי ללכת לשום מקום ואני אוכל להשאר בבית ולעשות את מה שאני עושה בכל יום רגיל.[לשבת, להשתעמם עד מוות, לנגן בפסנתר בתסכול ולבכות שמשעמם לי] אתם באים למפגש? נה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: אוקטובר
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: כל מיני:X תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ וואו לאדעת החודש אני הכי מחכה ש: מתחמייייייים^________________^ החודש אני ממש לא רוצה ש: יכריחו אותי ללכת למדורה כלשהי>_> חודש אפריל - עבר בשלום? אממ, אפשר להגיד, אם אני חיה, כן.O__ס תוסיפו תמונה |חובה| חובה בתחת שלי.

יהיה טוב...

שם:מרק גיל:17 איזור מגורים:באר שבע כמובן איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:בסביבה עם חברים אתם באים למפגש?:לא..ץ רחוק מדי ולא מכיר אפחד השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:cloud nine השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:paradise Lost - Say Just Words תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:24 החודש אני הכי מחכה ש:חממממ לא יודע הרבה דברים החודש אני ממש לא רוצה ש:שיתחילו המתכונות והבגרויות חודש אפריל - עבר בשלום? כן כמו תמיד

Freak Mor

New member
נוווו באמת.. ><

תזכורת עצמית: פה זה לא מסנג'ר!!!!!!!! התכוונתי לאייקון הזה -

phrizer

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

שם: אורי. גיל: 12. איזור מגורים: מיין (סתם, צפון הארץ..). איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: נכון יש את הקליפ הזה של "the wall"?.. אתם באים למפגש?: לא.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: או going under או השיר עם השם המוזר.. מס' 6 בfallen... טורקינטר או משהו.. אין לי כוח לבדוק... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: נדבק לי השיר "רבות השרכים" לראש... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: מלרוז פלייס (שאליסון נפלה
). החודש אני הכי מחכה ש: יגיע הyes max. החודש אני ממש לא רוצה ש: לא יודע.. חודש אפריל - עבר בשלום? כמו בכל חודש: קצת פיצוצים, עין בחוץ וקביים...

למעלה