התפקדות מאי

Because Of May

New member
יווו אז אני אראה אותך!../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

נראלי חצי פורום מכ"ר הולך לפוצץ את החנות הזאת
וגם ממזמן חיפשתי חולצות של מכ"ר בסנטר עצמו ^^ יהיה פאן
 
בובו

שם: מאיה (הקשוווווווחה) גיל: 15 וחצי איזור מגורים: חיפה. (רולאז.) איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם הפורום דאע?! אתם באים למפגש?: למדורה כאילו? XD רצוי שכן, נראלי שדי העלתי את הרעיון, לא? |חשה| השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: נמנמ. חזרתי המון לדמואים ולfallen השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: the bird and the worm - The Used אחח שיצא הדיסק החדש כבר...... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: The L Word (ג'יז כ"כ כיף לראות את זה ב12 בלילה...XD) החודש אני הכי מחכה ש: תעבור המתכונת ביהדות (יום חמישי אומייגאד) תעבור המתכונת במתמטיקה, ושיגיע ה16 וה23 החודש אני ממש לא רוצה ש: שתהיה מתכונת ביהדות ומתמטיקה? ושכל התוכניות והציפיות יהרסו. חודש אפריל - עבר בשלום? לא ממש. די רעוע. אבל שרדנו וזה הכי חשוב תוסיפו תמונה |חובה| אחרי בומבמלה!!! אני משמאל כע? איזה כוסית אני.
 
ועכשיו נהייתי חופרת XD

אלה רק התמונות הכי עדכניות!!! אין שומדבר אחר ממש עדכני, וכל שאר התמונות כבר חפרתי עליהן XD אחח אם רק היו לי את התמונות מפורים....;[
 

idanias

New member
לא אני פשוט זוכר אותך מהמפגש

ולא אמרת לי שלום או משהו..אז אוקיי בסדר שלא תחשבי שאני נעלב
 
אבל אני לא מזהה אנשים בלי תמונות מה ;[

ומה פעם הבאה תבוא ותגיד שלום, איך אתה רוצה שאני אזהה אותך? XD
 

w e e d s

New member
אני אני אני O:

שם:תום גיל:14 איזור מגורים:ת"א איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:לא יודע 0.0 אתם באים למפגש?:אולי השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:Away From Me Exodus Where Will I Go השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:אממ.. נדבקתי ל sweet dreams של מרלין ועוד כמה של דה פריי תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:"הלוחשת לרוחות"
החודש אני הכי מחכה ש:ישגמר ושיגע יוני החודש אני ממש לא רוצה ש:אני אמות. סתם , לא יודע חודש אפריל - עבר בשלום?ב"ה
 

idanias

New member
מי שואל אותך??

אתה בא למפגש#@!#!@#$ למרות שאין לי מושג מי אתה
סתם נו כמה שיותר אנשים יותר טוב
 

w e e d s

New member
אוףאוף

לא הייתי צריך לשים את התמונה הזאת ><" אני שונא אותה! *לא שזאת יותר טובה.. -.-
 

idanias

New member
היה לך פלאפון כמו שהיה לי פעם...

פלאפון שאמרו שהוא הדור השלישי הכי טוב... והוא חרא פלאפון
אחריי חודש שדרגתי למשהו אחר
 

2nd me

New member
לשרוף את הזמן...

שם: בר. גיל: 15. (כנכן. עדיין.) איזור מגורים: חיפה. איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: אין לי שמן של מוסך.
אתם באים למפגש?: אני לא יודעת, נו. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Lose Control. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Live For Real, של K's Choice. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חח. The L Word. החודש אני הכי מחכה ש: אעבור בגרות ראשונה, אראה את עדן, אדבר עם אחותי, הלחץ ירד. החודש אני ממש לא רוצה ש: יגמר כמו שהתחיל. חודש אפריל - עבר בשלום? לא שמעתי על שום מלחמה שפרצה החודש... יום נפלא ומקסים.
 
למעלה