התפקדות מאי

SsomeoneE

New member
איזה דגם הוא ? ../images/Emo2.gif גם לי יש סוני אריקסון-->

איזה דגם? K610I <? K800I <?

yakir31

New member
מתפקד(?) ../images/Emo26.gif

שם: יקיר גיל:16 איזור מגורים: ירושלים איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בעיר הקודש^^ עם חברים אתם באים למפגש?:לא.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: The Only One השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: לאיודע אין לי כח לחשוב>< תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: בובספוג מכנסמרובע החודש אני הכי מחכה ש:לעבור את המתכונת בהסטוריה בשלום החודש אני ממש לא רוצה ש:להתחיל להתכונן לבגרויות ולמתכונות >< חודש אפריל - עבר בשלום? ברוך השם :]] תוסיפו תמונה |חובה| טוב נו אני לא אתווכח עם חובות!

משהו מצחיק ביותר...

יש פה סרטונים של שתי גולים ממממש יפים ותראו את ההתלהבות של השדר הערבי זה הרג אותי מצחוק!!!11

Honey girl17

New member
אבוי!!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחח זה לא נשמע טוב בכלל בכללללל בכללללללל!! יאכ!

SsomeoneE

New member
בלה בלה בלה ../images/Emo3.gif

שם: אור :) גיל: 14 וחצי
איזור מגורים: כפ"ס איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: במושב הנקרא מתן שלפני שנתיים הילדים הסתומים מהשכבה שלי שרפו להם את כל היער בל"ג בעומר XDDDD אתם באים למפגש?: לא :( - אני ביישנית נו .. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: אממ hello - התמכרתי לשיר הזה- הוא כל כך יפה
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: in the name of god-dream theater [נדבקתי אליו משום מה
] תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אממ... שאלה טובה- מעניין מה התשובה עליה XD - אני חושבת שחברים
החודש אני הכי מחכה ש: יגמר ואז גם יעברו עוד 25 ימים נוספים
[ תעשו חשבון לבד
] החודש אני ממש לא רוצה ש: המורות שלי ישמו לב שלא באתי לבצפר ושיש לי 3 מבחנים שאמורים לצאת באותו יום או יום אחרי יום[ וכל אחד ענקי
] חודש אפריל - עבר בשלום? אם אתם חושבים שהקאות, התעלפויות, כאבי ראש, סחרחורות, רופאים, בדיקות דם וכד'
זה נקרא "עבר בשלום"- אז כן
תוסיפו תמונה |חובה|- לא,לא, לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא- טוב נכנעתי

Shaniequa

New member
קצת באיחור, אבל חשוב../images/Emo3.gif

שם: שני|קווה| גיל: 17
איזור מגורים: צפון?!
איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: מממממפגשפורום!
אתם באים למפגש?: בארור^^ השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: נתקעתי עם Hello לאחרונה
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: הדיסק החדש של Within Temptation תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סמולוויל
החודש אני הכי מחכה ש: ממממ, שיהיו לי כבר הכרטיסים של הש"ת
החודש אני ממש לא רוצה ש: ימשיך להיות מזג אוויר טרופי|גשם קר+חום נוראי+בוץ| חודש אפריל - עבר בשלום? כע [: תמונה[אני קצת עייפה שם..]

Lihi a

New member
מתפקדת

שם: ליהי גיל: 21 איזור מגורים: השרון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בעבודה, עם לימודים
אתם באים למפגש?: השאלה הקודמת די עונה על זה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: זה לא הכי טוב, זה פשוט השיר שחרשתי עליו - SS השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: Missy Higgins - Warm Whispers תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אבודים החודש אני הכי מחכה ש: שיעבור, וכמה שיותר מהר החודש אני ממש לא רוצה ש: לא יודעת :S חודש אפריל - עבר בשלום? בהחלט תוסיפו תמונה |חובה| עידן, תרגיע

idanias

New member
חובה זה חובה../images/Emo3.gif

למרות שלא שמתי...אבל לי לפחות יש סיבה מוצדקת

למעלה