התפקדות מאי

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם: אלי גיל: 18 וחצי איזור מגורים: צפון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: או בת'א או בצפון איפשהו או בבסיס :-S אתם באים למפגש?: לא השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: im immortal השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: מממ famouse last words תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: שחושבים על זה אני בכלל לא רואה טלויזיה..אין זמן החודש אני הכי מחכה ש: יגמר הקורס החודש אני ממש לא רוצה ש: המפקד שלי יבוא לי בהפתעה ואני לא אקבל את מה שהבטיח לי חודש אפריל - עבר בשלום? בערך תוסיפו תמונה |חובה|

Evi Virus

New member
יאללה.

שם: מיתר גיל: 13 ומשהו איזור מגורים: ליד התותים. ^^ איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: הממ, סתם ליד הבית
[ליד התותים!] אתם באים למפגש?: לא... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: הו, הרבה. TOO, YS, Lacrymosa... אלה בעיקר. :) השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: חוץ ממה שרשמתי למעלה - Don't Cry של גאנז אן רוזס
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סיינפלד
החודש אני הכי מחכה ש: שלא אהיה חולה יותר. ;[ סתם, נו, אין משהו מיוחד... החודש אני ממש לא רוצה ש: שיהיה עומס מיותר. חודש אפריל - עבר בשלום? יאפ ^^

Lost Lullaby

New member
ליבסי דיפסי

שם: ליבי גיל: 17 איזור מגורים: נתניה איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: כנראה שירושלים אתם באים למפגש?: איזה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: אנערף השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Darren Hayes - Who Would've Thought תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: לא ראיתי החודש אני הכי מחכה ש: לסיים מתמטיקה [ולהשלים אחרי תיכון] החודש אני ממש לא רוצה ש: לא יודעת]: חודש אפריל - עבר בשלום? +-

Yaaraus

New member
אמאלה :O

את דומה לבת דודה שלי רק שלה קוראים ענבל ,היא נשואה עם ילדה והיא בת 30 ...

זה כיף../images/Emo9.gif

ליבי זקנה ליבי זקנה ליבי זקנהההה ליבי מתגייסת חה חה חהההה
פייס איט האני,את מזדקנת.כמו כולנו פה.(במיוחד ליהי,מווהאעהעה)

Yaaraus

New member
עונה

שם: יערה גיל: 15 איזור מגורים: באר שבעעע איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חברות כל הלילהה אתם באים למפגש?: לא =| השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: WOTW השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:כנ"ל תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האלופה החודש אני הכי מחכה ש:שהיום יש הופעה בבאר שבע של סינרגיה ואנ הולכת עם כל העולם ופוגשת מלא אימו
החודש אני ממש לא רוצה ש:שיקרה מה שקרה אתמול (בופעה של אלון דה לוקו כמעט חבורת בנות דפוקות דקרה[!!!] את חברה שלי) חודש אפריל - עבר בשלום? כן =) תוסיפו תמונה :

../images/Emo9.gif

שם: אורנית גיל: 15 איזור מגורים: מבשרת ציון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חברים אתם באים למפגש?: נופ השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: LIES השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: החדש של לינקין פארק תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חברים
החודש אני הכי מחכה ש: גיחה.. ושהוא ייגמר P-: החודש אני ממש לא רוצה ש: נלמד יותר מדי
חודש אפריל - עבר בשלום? בערך.. תוסיפו תמונה |חובה|

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מתפקדת ^^

שם:
כוכב גיל:
21 איזור מגורים:
השרון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:
נמ, בשישי עם חברים קרובים במדורה שאירגנתי ובשבת יומולדת לאחי ובערב מדורה עם חברים אחרים כנראה ;] לצערי למחרת אני עובדת ;[ אתם באים למפגש?:
לא נראה לי.. אני כמעט ולא כותבת פה.. אני יותר קוראת.. למרות שמכירה כמה מכאן לא מרגישה עוד נוח לבוא למפגש וזה ;] השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:
לא יכולה להחליט .. כולם מדהימים האמת. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:
השירים של ג'סי מקרטני
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:
פרוייקט מסלול2 החודש אני הכי מחכה ש:
יעבור ותגיע ההופעה? החודש אני ממש לא רוצה ש:
אפסיק את מה שהתחלתי. חודש אפריל - עבר בשלום?
בקושי אבל עבר. תוסיפו תמונה |חובה| ->
נחשוב על זה.

y a m i girl

New member
בעע../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

תאחלו לי בהצלחה בבגרות בפסיכו מחר! אני צריכה את זה>< שם:נטע גיל:מחר 16 ו 8 חודשים איזור מגורים:מזכרת בתיה איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: פה, כל הגרעין בא, איזה כיף^^ אתם באים למפגש?:לא... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: YOUR STAR השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: כלום לא עצוב
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: טלוויזיה? החודש אני הכי מחכה ש: ש... יהיה ל"ג בעומר? אה ולראות שודדי הקאריבים 3 ( ג'וני
) החודש אני ממש לא רוצה ש: שאני אכשל בפסיכו, או בשום דבר ושיהיה מעפן חודש אפריל - עבר בשלום? נניח... תוסיפו תמונה |חובה| לא-_-

למעלה