התפקדות מאי

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

*באיחור* תודה^^ איך הלך? לי דווקא הלך ממש טוב בסוף^^ זהו~ אין יותר פסיכו! * אושר*

Honey girl17

New member
היה ממש קל!!!../images/Emo129.gif

כעעע זהו אין יותר פסיכו'(חחחח רק שתדעי שאני נגעתי בחומר רק שבועיים...סיפור ארוך.אז אנלא כ"כ שמחה שאין יותר פסיכו'..רק שמחה שעוד בגרות הלכה!!! יאייי אי איזה יומושלם!!)

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם: שרונה גיל: 20 איזור מגורים: רמלה איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: אצל אחי וגיסתי במודיעין אתם באים למפגש?: אמממ נראה אם יהיה לי זמן השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: lacrymosa השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: מי שמכיר את האלבום החדש של אבריל לאבין אז- Innocence תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש- מגרש ביתי
החודש אני הכי מחכה ש: החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש אפריל - עבר בשלום? כן

Blue Aura

New member
חע.../images/Emo189.gif

שם: הילה.
איזור מגורים: אזור טבריה.
איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: אצל חברה.
אתם באים למפגש?: לא.
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא עונה.
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: אין הכי טוב.
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: חברים בעיקר והאלופה.
החודש אני הכי מחכה ש: תעבור הבגרות במתמטיקה.
החודש אני ממש לא רוצה ש: לא יודעת.
חודש אפריל - עבר בשלום?
תוסיפו תמונה |חובה| אבל, אבל, אבל, יש בשרשור תמונות.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Blue Aura

New member
אמ, כי אני פא ותט?../images/Emo7.gif

כפרעלייך!
אמא לא מרשה לנסוע לבד והיא לא רוצה לבוא איתי וגם חברות שלי וגם אחותי ואין לי גם כסף להרשות לעצמי כזאת נסיעה. אני גרה באזור טבריה. S:

טרודייי

New member
צ'קהלקהלקהלקהלקהלקה../images/Emo2.gif

שם:רותם גיל:16 איזור מגורים:פ"ח איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:בין נפצים ביצים ומדורות
אתם באים למפגש?:הממ
לא החלטתי עדיין
אנלא קשורה:X השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:LY השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:היו כל כך הרבה
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:בניחוש חוקר
, פשע מן בעבר, מחשבות פליליות ושארק
החודש אני הכי מחכה ש: האורבן מוטו מיוזיק בתלאביב
החודש אני ממש לא רוצה ש: שיהיה חרא בכללי
חודש אפריל - עבר בשלום?ברוך השם
תמונה: מה גם לי מותר להתחרפן ;[

טרודייי

New member
אבלאבלאלבלאלבלאלבלאלבלאלאבל

אני לא יכולה לבוא לבדי
אני לא מכירה פה אף אחד

double O S

New member
אתם מכירים אותי אנלי כח לתמונה;[../images/Emo96.gif

שם: שמוליק! גיל: 18! איזור מגורים: נס ציונה! איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בבית, ככל הנראה:|||| אתם באים למפגש?: איזה, רחוק ויקר לי. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: מממ, Tourniquet? השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: יש יותר מדי:| לארה פביאן כפרעליה. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: עקרות בית נואשות ואיש משפחה
החודש אני הכי מחכה ש: ה-29.5 יעבור ולא יהיה עוד מתמטיקה^___________^ החודש אני ממש לא רוצה ש: הבגרויות ילכו קקי;[ חודש אפריל - עבר בשלום? אממ בטח למה לא

Fragile rose

New member
שעמםלי

שם: אנה גיל: 19 איזור מגורים: חור איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: אע, עם אור
אתם באים למפגש?: שו מפגש? השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: כולם טובים השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: לאדעת נו תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: גיבורים, האנטומיה של גריי
החודש אני הכי מחכה ש: אמצא עבודה!!!! החודש אני ממש לא רוצה ש: אנערף חודש אפריל - עבר בשלום? סוגשל

$#$^&%*)%#!#$!%@$#%^

עכשיו כשהשגתי את תשומת לבכם... שם: עדי גיל: 18 חודש הבא
איזור מגורים: מודיעין איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חברות... אתם באים למפגש?: למרות שרציתי.. החלטתי בסוף שלא. (וגם אמא החליטה שלא, אז.. זה גם לקח חלק בהחלטה חחח) השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לייז רימיקס. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: זיבי. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האלופה. (נו דיי, זה כיף.) החודש אני הכי מחכה ש: ייגמר
החודש אני ממש לא רוצה ש: לעשות את המתכונת באזרחות!!!!!! חודש אפריל - עבר בשלום? אההה... בסופו של דבר כן. למרות שהוא היה דוחה. פייייי זה ישן. כבר שנה אני בלי משקפיים!!

התפקדות שלי../images/Emo195.gif../images/Emo9.gif

שם:ליןלין גיל:19 ומשהו איזור מגורים:ת''א איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:כנראה בחוף הכרמל אתם באים למפגש?:איזה?
ברגילה הבאה. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:לא שמעתי אוונסנס. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:נו סאמק,אין לי מושג... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:הפרק סיום של ארץ נהדרת?
החודש אני הכי מחכה ש:רבי תשלח את המכתב כבר
ולראות את כפרעליו
החודש אני ממש לא רוצה ש:יגיע השבוע שמירות שלי בג'וערה?
מצד אחד ממש בא לי כי זה שב''ש ומצד שני לא בא לי
חודש אפריל - עבר בשלום?
בהצלחה מרובה
תוסיפו תמונה |חובה|

La InoLviDable

New member
מאוחר מדיי?../images/Emo153.gif

שם: מיכל גיל: תיכף 18
איזור מגורים: מרכז איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: ביותר מדיי מקומות ;[ אתם באים למפגש?: נופ, לו רק היה זמן. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: השיר היחיד ששמעתי - Lithium השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Cold war kids - Hang me up to dry תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האלופה
*בורחת* החודש אני הכי מחכה ש: לסיים עם כמה שיותר בגרויות החודש אני ממש לא רוצה ש: לחשוב יותר מדיי חודש אפריל - עבר בשלום? בהחלט
תוסיפו תמונה |חובה| תראו מה הפלאפון שלי יכול לעשות

למעלה