התפקדות מאי

idanias

New member
התפקדות מאי../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור מגורים: איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: אתם באים למפגש?: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: החודש אני הכי מחכה ש: החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש אפריל - עבר בשלום? תוסיפו תמונה |חובה|

TheRainMaker

New member
../images/Emo179.gifמשעמם לי.

שם: בר/ריין. גיל: לא שואלים הומו זקן בן כמה הוא
איזור מגורים: צפון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: לא יודע אם אחגוג בכללX: אולי עם הפורום ^^. אתם באים למפגש?: מייבי. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: The Only One השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:"של בכללי"?
ממ Alanis Morissette – Uninvited תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אחים ואחיות, הירוז, סמולוויל. החודש אני הכי מחכה ש: שלא יגמר?
החודש אני ממש לא רוצה ש: X: חודש אפריל - עבר בשלום? יאפ.

TheRainMaker

New member
נכון../images/Emo6.gif

ממ דחו לי את הגיוס ליולי, וגם את זה הולכים לדחות לכולם בשבועיים >< בגלל הבגרויות..

פאק../images/Emo122.gif

אחרי שאני אהיה כבר חצי שנה בצבא...ובקד"צ עבדו עלינו...תלונה אחת וזה מתבטל לך.. :/ ד'א אני הסתדרתי...הגעתי לתפקיד של שבוע-שבוע

גם לי מצ'עמם!

שם:דניאל גיל:16 איזור מגורים: X איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:עם החברות בישוב הנידח שלי.. אתם באים למפגש?: לא... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: thoughtless למרות שזה חידוש אבל לא נורא.. YS... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:good charlotte - the river רק בגלל שהסולן של אבנג'ד סבןפןלד מופיע שם :) תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: heroes, lost(לא יכולה לחכות לפרק 1X20!) החודש אני הכי מחכה ש: שיגיע יוני! החודש אני ממש לא רוצה ש:.... חודש אפריל - עבר בשלום? כן! :)

pink floyder

New member
שלי../images/Emo70.gif

שם: בר
גיל: 16. איזור מגורים: שהם- סוף העולם שמאלה. איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חברים. אתם באים למפגש?:לא... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא יודע... השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:לא יודע... תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: "סמולוויל", "מלאך שחור"-
החודש אני הכי מחכה ש: יגמר, יש מלא מתכונות ובגרויות... החודש אני ממש לא רוצה ש: יהיו מתכונות ובגרויות... חודש אפריל - עבר בשלום? כן! מלא שביטות!

Honey girl17

New member
יאללה../images/Emo129.gif

שם:בר גיל:17 איזור מגורים:חדרה איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:לוידעת.חברים או משפחה. אתם באים למפגש?:לא. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:Whisper
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:Falling away from me-Korn
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:אין כזאת. החודש אני הכי מחכה ש:יהיה לי פולללל עבודה ופול כסף!
החודש אני ממש לא רוצה ש:חס וחלילה אנלא אצליח בבגרויות שלי! חודש אפריל - עבר בשלום? לא.
תוסיפו תמונה |חובה| תקפצו לי! אין לי תמונות במחשב!

West Doll

New member
../images/Emo98.gif

שם: חן. גיל: עוד חודש 18. איזור מגורים: מרכז. איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בבית]: אתם באים למפגש?: לא. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Anywhere השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: Fort Minor - Remember The Name תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סמולוויל! החודש אני הכי מחכה ש: שיסתיים. החודש אני ממש לא רוצה ש: יתחיל. חודש אפריל - עבר בשלום? ב"ה.

yotem 16

New member
כוסאאמאמאמק../images/Emo83.gif

שם: יותם גיל: 17 עוד 20 יום איזור מגורים: צפון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בים בת"א אתם באים למפגש?: לא השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Your Star השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: לא'דע תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: באפי, אבודים החודש אני הכי מחכה ש: החודש אני ממש לא רוצה ש: חודש אפריל - עבר בשלום? כן תמונה ברגע של שיעמום באוטובוס בפולין

עונההה

שם: אסיה. גיל: 17 וחצי איזור מגורים: צפון-גליל תחתון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: אני לא אחגוג P: אתם באים למפגש?: נופ. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: נמממ....כל השירים שלהם טובים P: השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: אני לא אוכל להחליט חחח תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: גיבורים.! החודש אני הכי מחכה ש: שהחודש הזה יעבור. החודש אני ממש לא רוצה ש: שאיכשל במבחנים. חודש אפריל - עבר בשלום? אפשר לומר P:

idanias

New member
מתפקד../images/Emo11.gif

שם: עידן גיל: 16 ו... איזור מגורים: בת ים איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם הפורום
אתם באים למפגש?:כן השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Farther away השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: within temptation-somewhere תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:השיר שלנו החודש אני הכי מחכה ש: לקבל את הכרטיסים של אוונסנס
החודש אני ממש לא רוצה ש: להכשל בבגרות במתימטיקה
חודש אפריל - עבר בשלום?-היו שביתות וחפשים אז אממ יאפ

idanias

New member
אין לייי../images/Emo7.gif

נחכה שאח שלי יחזור מהצבא ויביא לי תמונות מהמחשב שלו.. כי במחשב שלי מחקתי

EvAdorad

New member
אז למה גם יש שאלון?

שם: חגי. גיל: 14. איזור מגורים: יהוד נחשבת איזור? איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: ביהוד. אתם באים למפגש?: לא, לצערי. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: EF. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: red flag של billy talent. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: לא נראה ראיתי טלוויזיה החודש. החודש אני הכי מחכה ש: יורידו לי את הגשר! החודש אני ממש לא רוצה ש: נפסיד בפסטיבל. חודש אפריל - עבר בשלום? אם מוציאים את יום העצמאות- כן. תוסיפו תמונה |חובה|- חה! סתם, פשוט המחשב לא מסכים לעלות אותן.

Because Of May

New member
היי ההתפקדות שלי!../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

כאילו, מאי... קוראים לי מאי... ו... טוב עזבו
שם: מאי גיל: 15 החודש
איזור מגורים: ר"ג איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חבורת אנשים במנגל אתם באים למפגש?: לא חושבת השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: HELLO
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: כל TCFSR ו-TBP של MCR כולל AIWFCIY ועוד מלא שירים חביבים ^^ תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: הייתי אומרת האלופה, אבל היא לא טובה [
] אז נגיד ש... "חברים" או א"נ
החודש אני הכי מחכה ש: יום הולדתי יגיע XD החודש אני ממש לא רוצה ש: המבחן באזרחות אשכרה יתקיים
חודש אפריל - עבר בשלום? יחסית

Because Of May

New member
הו, מישו צוחק מהבדיחות שלי../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

תודה לך! XD

למעלה