התפקדות מאי

West Doll

New member
זה לא פייר../images/Emo10.gif

אני בדיוק באתי לכתוב "קל-אל
" ואז ראיתי שהגיבו. תאמין לי

outro

New member
מאייי!! (יומולדת..)

שם: יאיר גיל: 13 איזור מגורים: מרכז.. איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חברים.. אתם באים למפגש?: לא.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: נראה לי lacrymosa השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: לא יודע.. תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: אחים ואחיות! אחלה דבר! החודש אני הכי מחכה ש: הוא יגמר.. (מה אפשר לעשות.. הופעה זה יותר חשוב מיומולדת..) החודש אני ממש לא רוצה ש: הוא יעבור לאט.. (עוד פעם.. הופעה..) חודש אפריל - עבר בשלום? תלוי..

כן המפקדת! ../images/Emo6.gif

שם: איציק גיל: 21 איזור מגורים: באר שבע איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בבסיס אנחנו לא חוגגים.. אתם יודעים.. שלא ישרף הבסיס... אתם באים למפגש?: לא.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: Where Will You Go (למרות שיש עוד כמה שאני אוהב באותה מידה..) השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: אין לי מושג.. בטח שיר אחר של אוונסנס
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: סמולוויל, מסודרים.. החודש אני הכי מחכה ש: שיקרה לי משהו מעניין סוף סוף.. החודש אני ממש לא רוצה שיהיה משעמם! חודש אפריל - עבר בשלום? משהו כזה.. נקווה שהחודש הזה יהיה מוצלח יותר..

Guitar Girl1

New member
אני כ"כ עייפה

שם: אוריין גיל: 16+ איזור מגורים: מרכז איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בים עם חברות וחברים אתם באים למפגש?: לא השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: התמכרתי לthaughtless בזמן האחרון אבל הוא לא שלהם.. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: הדיסק החדש של וויט'ין מעולה!! ממש אהבתי את what have you done תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: נמלטים! החודש אני הכי מחכה ש: יגמרו המתכונות והבגרויות
החודש אני ממש לא רוצה ש: לקבל את המתכונת בכימיה
חודש אפריל - עבר בשלום? יאפ! תוסיפו תמונה |חובה| חחח. לא

FireInsaid

New member
איואע@#$@$#

שם: בלע גיל: 16 בלעים איזור מגורים: בלע XD איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: עם חברים בעיר יו. אתם באים למפגש?: לא מה השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: CN השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: התמכרתי לאבריל ]: פורגטן תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: THE L WORD
אואואווווו החודש אני הכי מחכה ש: ל'דעת ^^' החודש אני ממש לא רוצה ש: מתכונת ]]]]: חודש אפריל - עבר בשלום? יחסית, כן :]

kittycatbone

New member
right about now.. the funk soul brother!

שם:
יסמין גיל:
17! איזור מגורים:
גבעת אלה X: איפה תחגגו את חג הלג בעומר?:
חיפה כמובן!!! אתם באים למפגש?:
זה די אומר שכן
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס:
המממממ.. לא זוכרתXP השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי:
המממממממממ לא יודעת1$!! תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש:
יו בקושי ראיתי טלויזיה. אולי הסימפסונס?XD החודש אני הכי מחכה ש:
לסיים את הבגרויות המעצבנות! וגם יש מפגשבועות! בנוסף לל"ג בעומר.. החודש אני ממש לא רוצה ש:
אכשל בבגרויות?
חודש אפריל - עבר בשלום?
אפשר לומר!
תמונה- המכונית המושימושלמת שלנו ברונדו! (אני ההכי שמאלית..!)

idanias

New member
שני דיברה עלייה באמת...וראיתי תמונות שלה../images/Emo3.gif

לא זוכר כבר
היא כאן בפורום או מה...?

kittycatbone

New member
נהה../images/Emo3.gif

גם לא הייתה אף פעם במפגש או משו... ב"ה אני מביאה אותה למדורה אבל!!

למעלה