התפקדות מאי

Brombit

New member
הבדיחה היתה צפויה... ../images/Emo115.gif

אבל מה שכתבת בקשר לזה בהודעה היה מצחיק

EvAdorad

New member
XDDDD לקח לי שנים להבין... אני כזה:"איפה

הבדיחה פה?" ואז הבנתי. אני קשה הבנה, אני יודע..

Yoko Nakajima

New member
^^

שם: לירן גיל: לקראת 17 איזור מגורים: מרכז איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: בשכונה ליד אתם באים למפגש?: ישלי איזה 6 מתכונות ובגרויות החודש דאאמט, אחרכך יהיה זמן למפגשגשים =] השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: כוסאומו, לא בוחרת. השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: אי אפשר לבחור, נו >< תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: family guy ועוד כמה תכניות בyes stars...אחד הערוצים היותר טובים שקיימים D: הייתי אומרת גם heroes אבל אנלא רואה את הז בטלוויזיה -_-'' החודש אני הכי מחכה ש: שיהיה צו גיוס, נראלי (זה ממש סוף החודש חח, יש הרבה לחכות). וגם מחכה לכל יום שהוא יום אחרי בגרות. החודש אני ממש לא רוצה ש: שיהיו בגרויות ומתכונות. אבל זה מה יש. לפחות נפטרים מכמה מקצועות ^_^ בליעיןהרע חודש אפריל - עבר בשלום? בשלום וברכה :]

ayala65

New member
2,9,4

שם: איילה גיל: 16.5! איזור מגורים: חולון איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: השאלה היא לא איפה אלא עם מי! סתם, עוד לא החלטנו אם הולכים לחוף או לחולות הקרובים P: אתם באים למפגש?: יש מפגש? Oo השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: farther away, imaginary השיר הכי טוב ששמעתי החודש בכללי: הממ, בקושי שמעתי מוזיקה ><" תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: האנטומיה
החודש אני הכי מחכה ש: יעברו המתכונות החודש אני ממש לא רוצה ש: יהיו מתכונות ;[[[[ חודש אפריל - עבר בשלום? ברוך השם :]

McFreaKy

New member
לו הרמקולים שלי יכלו לדבר (מה? ../images/Emo12.gif).

שם: גל-אל. גיל: 19. איזור מגורים: איזור טוב, תודה.
איפה תחגגו את חג הלג בעומר?: סביר להניח שבמיטתי האהובה.
אתם באים למפגש?: אולי לבקר, נראה במצב רוח באותו יום. ותלוי מי בא.
השיר הכי טוב ששמעתי החודש של אוונסנס: לא'דע, לקרימוסה? השיר הכי טוב ששמעתי החודש של בכללי: שונא שאלות כאלו, המון.
תוכנית הטלוויזיה הכי טובה שצפיתי בה החודש: רוזוול.
כי עשיתי מרתון. והאנטומיה של גריי, לייק, דה. וסמולוויל. והיה הבוקר הפרק הכי טוב בעונה עד כה של הירוז (פיטר פטרלי עשה לי ילדים
). החודש אני הכי מחכה ש: יגמר?
החודש אני ממש לא רוצה ש: להתקיים? X: חודש אפריל - עבר בשלום? אני עוד כאן, לא?

McFreaKy

New member
../images/Emo45.gif! יפה, הראשון שעלה על זה לבד. ../images/Emo9.gif

למעלה