התפקדות יולי

maor tur

New member
מתפקד המפקדת ../images/Emo195.gif

שם: מאור תורג'מן גיל: 14 וחצי (לא לשכוח ת'חצי) איזור מגורים: נהריה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 322418507 דרכי תקשורת אחרות: תקראו יוד'לה הי-יו, ואני אצוץ משומקום. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? נופ.

יאללה, מפגינה נוכחות ../images/Emo9.gif

שם: שירן גיל: בדרך ל 19 איזור מגורים: קריות מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 119449115 דרכי תקשורת אחרות: ממממ בהזדמנות אחרת. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אח, רצון זה דבר יפה. רק אחרי שנה בצבא אני באמת אוכל לעשות משהו לגבי זה.

../images/Emo9.gif

שם: ניצן גיל: 13 איזור מגורים: ערד מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: דרכי תקשורת אחרות: מסרים, אימייל כמו המסן האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא [אבל יש תכנונים לצאת לת"א
]

InBaR 85

New member
תורי../images/Emo70.gif

שם: ענבר גיל: 14 איזור מגורים: השרון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:אין
דרכי תקשורת אחרות:אימייל: [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?חרא לא.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מתפקדת,../images/Emo141.gif

שם: תמר גיל: 16 וחצי איזור מגורים: אבן יהודה (איזור השרון) מסנג'ר: אייסיקיו: דרכי תקשורת אחרות: האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אהא, להולנד באוגוסט

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo141.gif

+ תמונה וזה רק כי לא אכפת לי כי כבר במילא ראיתם אותי זוועתית בתמונות של המפגש, ובמקרה היום העלו תמונות לאתר של השבט מאיזה טיול, ואז אמרתי "אה, תמונה שלי!"

את כ"כ יפה..../images/Emo99.gif

ודווקא יצאת טוב בתמונות מפגש.. אני יצאתי זוועת עולם.. לא אצא עוד מביתי לעולם מהבושה.. חחחח..

saaror

New member
אני

סער 17.5 בית אריה לא זז מהארץ אלא אם זה ממש דוחק

saaror

New member
שכחתי דרך תקשורת

מסנג'ר:[email protected] דרכי תקשורת אחרות:ניתן לשלוח יונת דואר או איתות מורס מצפון תל אביב עד דרום לוד בין השעות 6:30-12

למעלה