התפקדות יולי

ספירלי1

New member
שלי../images/Emo210.gif

ב"ה שם: ספיר גיל: עוד 10 ימים <ולמהדרין 13> אני אהיה בת 16! איזור מגורים:מרכז דרכי תקשורת אחרות: מסרים האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? ממש לא!

אמממ... אופס?

וואי, כזה ידעתי שאני ישכח! עזבו, תעבירו את זה למישהו אחר.. סורי ויקי...(?) שם: דניאלה גיל: 11 ושעה חודשים יום
איזור מגורים: כפר סבא מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:אין דרכי תקשורת אחרות: מסרים, טלפתיה וטלפון האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא ממש..

Jos711

New member
הגיל שלי יותר מגניב. P:

18, 11 חודשים, שלושה שבועות וארבעה ימים. P:

nateli92

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם:נטלי גיל: 14 וחצי איזור מגורים: פ"כ מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: 327836283 דרכי תקשורת אחרות:
(תעשו פרצוף כזה ואני כבר אגיע) האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? תיכנון? טוב, אני בטח שלא הייתי מתנגדת.. אבל לצערי זה תלוי בהוריי היקרים ולא בי
וסתם כי בא לי תמונה מצורפת :)

Piece Of Mind

New member
אני

שם:איל גיל:12 איזור מגורים:צפון.
מסנג'ר:במסרים. אייסיקיו:" דרכי תקשורת אחרות:מסרים. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? כן. עוד שבועיים.

וול...

שם:הדס גיל:14 איזור מגורים: עמק הירדן (מושבת הערסים מסנג'ר: תבקשו במסרים (ייאי! יש לי מסנג'ר!) אייסיקיו:נופ. דרכי תקשורת אחרות:יוני דואר, מסרים, איתותי אש... האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לצערי הרב לא. אם מישהו יכול לעזור לי להקטין תמונה, שיגיד (כי בא לי להעלות)

floyd3

New member
קבלו

שם: אבירם גיל: 23, רגע, 24 בעצם, שיט אני כזה זקן מקום מגורים: כפר תבור מסנג'ר: מאז הצבא לא סינג'רתי אף אחד איסיקיו: יש... דרכי התקשרות אחרות: טלפתיה ניסיתם פעם? תכנון לצאת מהארץ: אהה... כרגע חזרתי מחצי שנה במזרח הרחוק, אבל בכיף הייתי חוזר לשם עכשיו. למישהו יש קצת אבקת FLOO ספייר בשבילי?

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אנוכי X_X;;~

שם: נעה גיל:?13.8 איזור מגורים:חיפה
מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: עדיף שלא@@;; דרכי תקשורת אחרות:מייל? [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?לא
זרג~מתסכללחשוב על זה.

gwenog jons

New member
עוד אחת שגדולה ממני רק בשנה!

(גם משהו) אפשר להוסיף אותך במסן?

ס א י

New member
../images/Emo115.gif לא, אני חשובה מדי../images/Emo3.gif

סתם, ברור שכן ^^;

מתפקדת. ^^

שם: קייטי
איזור מגורים: תל אביב מרכז
מסנג'ר: [email protected] -יאללה, תוסיפו, עזרו לי להגיע ל450 אנשי קשר! (רק עוד 7!!!)
אייסיקיו: 291446338
דרכי תקשורת אחרות: נה... המוסד הסגור הקרוב לביתכם.
האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אוקראינה. קרובי משפחה. ניאמ.

למעלה