התפקדות יולי

ToryMaster

New member
התפקדות יולי ../images/Emo41.gif

שם: גיל: איזור מגורים: מסנג'ר: אייסיקיו: דרכי תקשורת אחרות: האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? שימו לב: ההתפקדות אמורה הייתה להיפתח על ידי דניאלה, אולם מאילוצים שונים היא נפתחה על ידי ודניאלה תפתח את זו של חודש אוגוסט.

gwenog jons

New member
ראשונה!

שם:דנה גיל:12.3 בהכחשה איזור מגורים:טבעון(עזבו..) מסנג'ר:[email protected] תוסיפו חופשי! איסיי:אני לא נכנסת אף פעם... דרכי תקשורת אחרות:מסרים אימייל([email protected]) האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?כן

Mrs Amber Bloom

New member
:]../images/Emo41.gif

שם: אמבר גיל: עוד.. 19 ימים 15^^ איזור מגורים: פ"ת (בלעכס) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא ממש בשימוש דרכי תקשורת אחרות: כבר אמרו את כל התשובות המתחכמות>< (טלפתיה, יונת דואר, פתק בבקבוק וכו'..) האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? באוגוסט אני טסה ל... בריטניה! (אנגליה, סקוטלנד, אירלנד ו-ווילס) אני כ"כ מחכה לזה^^

אני

שם: הדר גיל:16 איזור מגורים: מרכז מסנג'ר: --- אייסיקיו: במסר דרכי תקשורת אחרות: מסרים, אימייל. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא.

shiran004

New member
אני

שם: שירן גיל: 14 איזור מגורים: ראשל"צ מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: חסוי דרכי תקשורת אחרות: - האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? רוצה.. צריך לשכנע הורים..

Beryllium

New member
גם אני !!!

מירי 17.5 צפון אין אין איו לי אינטרנט בבית,אני בספריה עכשיו פלאפון? לא..

שמילרס

New member
../images/Emo13.gif

חדש
שם: שמילרס. תסיקו מזה את השם
גיל: ה15 נראה באופק. איזור מגורים: מרכז, אתם יודעים. מסנג'ר: [email protected] אבל בקושי נכנס. אייסיקיו: אין דרכי תקשורת אחרות: יונות דואר אם אתם בעניין, ואם לא... מסרים. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא! ארץ הקודש

אמורה3

New member
הנה[:

שם:מור גיל:16 לפני שבוע בדיוק[: איזור מגורים:באר-שבע מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:224909377 דרכי תקשורת אחרות:אין האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?לא...

noosh

New member
../images/Emo204.gif

שם: נועה גיל: בינתיים 19 איזור מגורים: השרון דרכי תקשורת אחרות: דברו אליי במסרים
האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אממ, חופש? בצה"ל אין חופש
. אבל אינ משתחררת, אז כן
. מצד שני, לא חו"ל. צריך לעבוד ולהרוויח כסף בשביל זה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

yakovf2

New member
מתפקד.

אומנם נעדרתי חודש וחצי אבל חזרתי. שם: יעקב פריליך. גיל: 28. איזור מגורים: ירושלים. מסנג'ר: יש אבל עדיין לא מוכן לתת בשלב הזה. אייסיקיו: היה,אבל כבר אין. דרכי תקשורת אחרות: אין. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש:בערך,אני אולי יסע לאילת הקיץ. ואם המחירים שם זה כמו להיות בחו"ל.

שומו

New member
נאמ.

שם: שמר. גיל: 15. מגורים: חשמונאים. ICQ: 264357064 דרכי תקשורת אחרות: מסרים ודוא"ל: [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש
כן, אני טס עוד שבוע
.

למעלה