התפקדות יולי

...

שם: הדס גיל: 14 איזור מגורים: מרכז, לא עדיף לשאול 'מגורים'? איסיקיו:283447553 מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרות: כל מה שאתם חושבים עליו. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא כ"כ

אני-

שם: שרי. גיל: 16.5 איזור מגורים: צפון מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין לי כוח לכתוב.. דרכי תקשורת אחרות: פלאפון?? האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? יש לי תכנון לצאת מהארץ תמיד, הבעיה שזה לא תלוי בי..

מתפקדת

חדשה
שם:מאיה גיל:13 איזור מגורים: צפון דרכי תקשורת אחרות:מסרים.. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?לא

מתפקדת:

שם:יובל גיל:13 איזור מגורים:חיפה מסנג'ר:נופ. אייסיקיו:247006810 דרכי תקשורת אחרות:ינשופים? האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?לא, לא החופש הזה.
אבל אנגליה שנה הבאה!

gwenog jons

New member
יו! עוד אחת שבגילי!!איזה כיף!!!

ויש סיבה לזה שאת נוסעת לאנגליה שנה הבאה?

ס א י

New member
../images/Emo115.gif את נוסעת לארץ הקודש!?

סנא אוף ביצ'
אני חיבת לנסוע לבריטניה
תפני מקום במזוודה. אחהמ.

אהא.../images/Emo98.gif

סאמר סקול וסאמר סקול, נה נה בננה.
למרות שגם לפני שנתיים נסעתי לחרוש את בריטניה באוניה. לונדון, אירלנד, סקוטלנד וכמה עיירות קטנות ומגניבות. התאהבתי, נשבעתי לחזור, ובעזרת מרלין והשם, זה יקרה בשנה הבאה.

yakovf2

New member
נשאר מקום באימפריה הבריטית

שבה עוד לא ביקרת? בוולס היית?

ס א י

New member
../images/Emo115.gifסאמרסקול../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יש להם סאמר סקול רכיבה על סוסים שאני שנים פינטזתי על לנסוע.. עד שהבנתי שהסוסים לא נהנים שרוכבים עליהם והפסקים
פאק, אל תפרטי איפה היית~ זה כ"כ עושה לי חשק. דאמט. לי בא לנסוע לבריטניה להסתובב שם בכל הערים ואז לנסוע ללידס. יש שם מישהו שאני צריכה להציק לו
באיזה נושא הסאמרסקול? נמנמ, אולי אני גם אסע שנה הבאה אבל לא יודעת לאיזה מהם.

שיהיה... :]

שם: נופר גיל: 15 איזור מגורים: אזור המרכז מסנג'ר: יהיה בקרוב ^_^ אייסיקיו: אין, ולא יהיה דרכי תקשורת אחרות: אממ... הפורום? =$ האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? מקווה... כבר שנתיים שאנחנו דוחים טיול לפריז... אולי סופסוף

למעלה