התפקדות יולי

Jos711

New member
כאילו שמישהו קורא את זה.

שם: ג'יין\ג'וס. גיל: 18. היום. איזור מגורים: אשקלון מסנג'ר: -חסוי- אייסיקיו: -חסוי- דרכי תקשורת אחרות: יונת דואר האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? כן. אבל אני לא אצא.

מה ה מצב

New member
יווהו!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!

היום את חוקית!!! ברכותיי!!!! זהו, עכשיו את קשישה רשמית, ברוכה הבאה למועדון הזקנים של הפורום!!

התפקדות!

שם:ניצן גיל:12 איזור מגורים: כפר האורנים. עזבו, אתם בטח לא מכירים אותו =\ סתם חור ליד מודיעין... מסנג'ר: [email protected] אבל זה לא האימל שלי אייסיקיו:261738331 דרכי תקשורת אחרות: אימל [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? כן!! שבוע בטורקיה במלון חמישה כוכבים!

אלאסטור

New member
כרגיל באיחור..

שם: אלאסטור, גיל: 19.5, מגורים: תל אביב, מסנ/אייסי: אין, דרכי תקשורת: מסרים, מתכנן לצאת מהארץ: יכול להיות לשוויץ.

חרבביש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif

אודי ישראל מסנג'ר: [email protected] תוסיפו אותי
אייסיקיו: אין... דרכי תקשורת אחרות: אני לא מאמין בפיזיותרפיה. אני טס ל3 שבועות לארצותהברית בחופש

נירנו

New member
אני

שם:נירנו גיל:17 ושלושה חודשים איזור מגורים: חור בעמק יזרעאל מסנג'ר ואייסי שניהם התקלקלו לי
דרכי תקשורת אחרים:תמסרו לי מסרים האם יש תכנון לצאת מהארץ? כן לאנגליה!! ויכול להיות שאני אהיה במקומות שצילמו בהם את הסרט!! אימא שלי אמרה שאם אני רוצה אז נלך ואני רוצה!!!

jess r

New member
../images/Emo3.gif

שם: ג'ס גיל: 15 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected] דרכי תקשורת אחרות: הייתי אומרת מסרים, אבל תפוזונות ומערכת המסרים החדשה שלהם כל כך מעצבנת. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא, מאוד מאוד נחמד כאן.

FriendS4

New member
בעצתו של איש בשם יעקב../images/Emo3.gif

שם: הדר גיל: 16 איזור מגורים: ב"ש מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:275182167 דרכי תקשורת אחרות: אממ לא ממש... האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אני נשארת בארץ הקודש!

yakovf2

New member
עוד עצה ! תכנסי מדי פעם לצ'אט,

זאת עוד דרך מצויינת להכיר את הח'ברה כאן.

FriendS4

New member
הוא לא עובד לי../images/Emo7.gif

אני מנסה שעות לגרום לו לפעול...גם שלחתי מלא הודעות S.O.S בפורומי עזה למינהם והוא פשוט לא עובד!

bad draco

New member
.

שם: נילי גיל: 13 איזור מגורים: חיפה מסנג'ר: אייסיקיו: 244443897 דרכי תקשורת אחרות: האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? טורקיה

Burning Witch

New member
מתפקדת! ../images/Emo194.gif

שם: אלין גיל: 14 וחצי! איזור מגורים: נתניה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 222521229 דרכי תקשורת אחרות: האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא...

L i O r K u S h

New member
הממ../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

אני נחשבת קוראת סמויה
שם: ליאורה גיל: 15(בעוד שבועיים ואין לי מושג איך לחגוג
) איזור מגורים: ת"א מסנג'ר: אין לי כח לכתוב אייסיקיו: 211154114 דרכי תקשורת אחרות: לא האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? היה..אבל התבטל

למעלה