שם: ג'יין\ג'וס. גיל: 18. היום. איזור מגורים: אשקלון מסנג'ר: -חסוי- אייסיקיו: -חסוי- דרכי תקשורת אחרות: יונת דואר האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? כן. אבל אני לא אצא.
שם:ניצן גיל:12 איזור מגורים: כפר האורנים. עזבו, אתם בטח לא מכירים אותו =\ סתם חור ליד מודיעין... מסנג'ר: [email protected] אבל זה לא האימל שלי אייסיקיו:261738331 דרכי תקשורת אחרות: אימל [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? כן!! שבוע בטורקיה במלון חמישה כוכבים!
שם:נירנו גיל:17 ושלושה חודשים איזור מגורים: חור בעמק יזרעאל מסנג'ר ואייסי שניהם התקלקלו לי
דרכי תקשורת אחרים:תמסרו לי מסרים האם יש תכנון לצאת מהארץ? כן לאנגליה!! ויכול להיות שאני אהיה במקומות שצילמו בהם את הסרט!! אימא שלי אמרה שאם אני רוצה אז נלך ואני רוצה!!!
שם: ג'ס גיל: 15 איזור מגורים: ירושלים מסנג'ר: [email protected]דרכי תקשורת אחרות: הייתי אומרת מסרים, אבל תפוזונות ומערכת המסרים החדשה שלהם כל כך מעצבנת. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא, מאוד מאוד נחמד כאן.
שם: הדר גיל: 16 איזור מגורים: ב"ש מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:275182167 דרכי תקשורת אחרות: אממ לא ממש... האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אני נשארת בארץ הקודש!