התפקדות יולי

saaror

New member
ינשוף זה מעולה

אבל יש אצלנו ציפורי לילה שיכולות לקרוע ינשופים לכן לא כדאי לשלוח אותם בלילה. בקשר לת"א עד לוד,זה התחום שרואים מההר עליו אני גר.

saaror

New member
אני יודע

אני מדבר על ציפורי לילה שאוכלות ינשופים. כאן בשומרון יש יצורים שלא מתקרבים למרכז בגלל האורות הרבים,אלה חיות מפחידות,די גדולות וחלקם מיוחדות לשטחים.

yakovf2

New member
אין ציפורים שטורפים ינשופים.

לא בלילה בכל אופן. רוב ציפורי הלילה הם סוגים שונים של ינשופים. ( כוס,אווח וכו'... ),יש את הנשרים ונצים ובזים,אבל הם צדים בעיקר ביום.

saaror

New member
כנראה לא היית בשומרון

יש כאן חיות שיכולות לטרוף ינשופים וכדומים להם. איזה קולות הם עושים בלילה,מפחיד.כמעט מפחיד כמו הערבים.

yakovf2

New member
חיות כן,ציפורים לא.

אני מתנדב בגן החיות יש לי קצת הבנה בדברים האלה.

Batelg

New member
אני ../images/Emo26.gif

שם: בתאל
איזור מגורים: רמלה
מסנג'ר: [email protected] זה גם
אייסיקיו: 282330318
דרכי תקשורת אחרות:
תכנון לצאת מהארץ: טיול לפני הצבא!
לשבוע לקפריסין עם חברות!!

עונה

שם:ענבר
איזור מגורים: אחוזת אתרוג ישוב נידח בקצה הארץ שאף אחד לא שמע עליו
מסנג'ר:[email protected] שלא תעזו לצחוק עליו
אייסיקיו:191116932
דרכי תקשורת אחרות:אימייל כמו המסן מסרים
האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא

אני!

שם: אוריאל גיל: 14 איזור מגורים: אוסטרליה(במשך החופשה ירושלים) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא נכנסתי אליו חודשים דרכי תקשורת אחרות: אי-מייל ---------> [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? כן, לקראת סוף החופש גיחה של 3 שבועות לארה"ב ואז חוזרים לישראל...

מה ה מצב

New member
אני כאן! ../images/Emo13.gif

שם: הדס גיל: אני מתכחשת אליו איזור מגורים: שביל החלב מסנג'ר: אני נגד מיקרוסופט!!!! ענקית התוכנה שמשטלת על העולם!! אייסיקיו: כמעט לא שם... האם יש לך תיכנון לצאת מהארץ בחופש: חופש? מה זה? אה, לא.

meital f

New member
אני../images/Emo70.gif

שם:מיטל גיל:15 איזור מגורים:כרמיאל מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:לא נכנסת דרכי תקשורת אחרות:אימיל [email protected] האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?לא

ToryMaster

New member
יו יו

שם: יעל. גיל: 18. איזור מגורים: גליל מערבי. דרכי תקשורת אחרות: מסרים. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? בינתיים לא.

Shiri from the block

Active member
אני אני שם: שירן גיל: עוד שבועיים וחצי 19 איזור מגורים: מעלה אדומים מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - דרכי תקשורת אחרות: רק מסנג'ר.. האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? אני בצבא../images/Emo10.gif

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שם: מיכל גיל: 18 איזור מגורים: ירושלים דרכי תקשורת אחרות: מסרים האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש? לא

the ror

New member
אני...

שם:דרור גיל:באוגוסט 20 איזור מגורים:יבנה אבל ולומד ועם חדר בירושלים מסנג'ר:אין אייסיקיו:135162068 דרכי תקשורת אחרות:פל'-במסרים... האם יש לך תכנון לצאת מהארץ בחופש?לצערי לא...

למעלה