הפעם- לפחדנים בלבד...

../images/Emo35.gifאתה מבין משהו שאני לא?

מה קורה פה? למה מנסים לתקוף דווקא את שנינו? כי אנחנו לא מתביישים ביהדותנו? כי אנחנו לא מתכחשים לה? בחיים שלי לא נתקלתי באנשים כאלה... שמעתי על נאצים, ועל כופרים ועל אנטישמיות, אבל כזה דבר... לא חשבתי שקיים...

dafnaleh

New member
-הרי לך התשובה!-

אני מנסה לגרום לך להבין שבשביל לקיים דיון עם אנשים בעליי דיעה שונה משלך, את צריכה להבין שהם לא חכמים פחות ממך, ושהם הגיעו למסקנות מסויימות ומאמינים בהם. וכדי לקיים דיון שיכלול יותר מקריאות גנאי, את גם צריכה להשאיר פתח קטן במוח, שיסכים לקבל שאולי את טועה. זה שאת לא עושה את זה, מונע ממך להבין אותנו, ומונע ממנו לחבב אותך. ואדגיש שאני מדברת בשם עצמי.

neko

New member
אני מסכים ../images/Emo127.gif... ליטל - הכעסת אותי.

השקעתי בך הרבה מאמצים והרבה תגובות (ולא רק על דפי הפורום) כי חשבתי שתוכלי להביא זוית חדשה לפורום, ולא רק את ההעתקות של IQ150 או ההרצאות הרגשיות של "באהבה1". סיפרת על התאוריה שלך במילים הבאות: --- הבורא הוא טוב ורחמן, הוא קדום לכל הקדומים, משהו שהמוח האנושי לא יצליח לתפוס. ומעצם היותו ישות מושלמת, הוא רצה לחלוק את הטוב שבו (אפילו באדם, אפסי לעומת הבורא, קיים דחף כזה, הדבר הטיבעי ביותר) אז הוא יצר את האדם וזיכה אותו בחיים מלאי טוב ניצחי- גן עדן, אלא שהנשמה שנוצרה לא יכלה לקבל את כל האושר הזה כמתנת חינם (כמו כל אדם שלא מסוגל לקבל משהו יקר מבלי לעמול עבורו- גם זה דחף טיבעי) ולכן הבורא זיכה את הנשמה בחיים- בעולם הזה, כדי שהאדם יזכה להרוויח את המצוות שלו כדי להגיע לגן עדן. --- הגבתי כך: --- ליטל, על מה בדיוק התאוריה מבוססת? הכיצד מודדים חסד? האם תחקרת את אותו "בורא" לגבי החסד הזה? מהיכן את יודעת שהחסד מגיע מהבורא דווקא? --- וענית לי: נקו... מדיחים אותך... תראה, היה' בכוונתי להגיב להערות הטיפשיות שלך עד כה, אך חוששני שניתקלתי ברמה של בורות שלא הייתי חשופה לה בעבר. לכן אני לא רואה את הטעם להמשיך ולהגיב, שכן לך בעצמך אין שמץ של מושג על מה אתה מדבר. מאחר וזו התגובה האחרונה שלי אלייך הרשה לי להוסיף עוד כמה דברים לסיום: לא יודעת מי אמר לך בעבר שתחזור בתשובה, אבל אני לא מאמינה בזה... מספיק לקרוא את מה שאתה כותב כדי להבין שאתה אדם שלא רוצה להבין, ללמוד, או להתפתח. אתה נגרר אחר היצרים והתאוות שלך, לא מתוך חוסר אונים, לא מתוך חולשה, כמו רבים אחרים, שיש להם סיכוי למציאת המשמעות, אלא בגלל שאתה ב-ו-ח-ר בכך. אתה משכנע את עצמך בתאוריות שהמוח הפשוט, הטיפש, והלא מפותח ביותר לא ימצא בהם הגיון, וכל זאת כדי להשקיט את מצפונך... על מנת שתוכל להמשיך ולחיות חיים ריקים, חיי תאווה, אנשים כמוך לא תורמים כלום לאנושות (גם לך יש תפקיד בעולם, לא שלא, אבל אין טעם שאני ירחיב בנושא, לא איתך...) ליבי מלא רחמים כלפייך... שיה'יה' לך כל טוב. שירחמו עלייך למעלה. --- עכשיו אני מצפה להסבר היכן בתגובתי מצאת "בורות" (בייחוד בתור בחורה שמתיימרת לדעת שהאבולוציה שגוייה, אך נראה כי אינה יודעת כלל מהי מיטוזה, מה עושה הריבוזום, ובודאי אינה יכולה לתת הסבר לא-אבולוציוני לקיומן של שלושה גנים בDNA האנושי המייצרים חלבונים המתפרקים במגע עם אויר, ולכן חסרות תועלת לחלוטין על פני כדוה"א במיליוני השנים האחרונות). בנוסף, אשמח לדעת היכן נתקלת בהערה "טיפשית" שלי, ומהיכן הגעת למסקנה ש"מספיק לקרוא את מה שאתה כותב כדי להבין שאתה אדם שלא רוצה להבין, ללמוד, או להתפתח. אתה נגרר אחר היצרים והתאוות שלך", וכיצד הדבר מתיישב עם כך שאני הוא זה שנתן את רוב המידע בהתקשרות ביננו, ואת לא הוספת לידיעותי דבר וחצי דבר? אלו אינן שאלות רטוריות. הרגשתי פוטנציאל בהתחלה, אני לא אוהב לשגות בצורה כה גדולה...

neko

New member
כמו כן הייתי שמח לדעת כיצד

את מתכוונת לתרום לאנושות? כאשה חרדית כלואה במטבח עם עשרה ילדים?

Dark Muse

New member
נאצי? אתה בכלל יודע מה זה נאצי?

עכשיו אני יעשה הכל כדי שיחסמו אותך...

preacher

New member
כבר ההודעה הראשונה שלך בפורום

היתה מעליבה ומתנשאת. אז כל מה שקיבלת כאן מגיע לך ויותר.

Governor

New member
ליטל bigmouth יקירתי, אין איש פוחד

ממך, או מכם. ההפך הוא הנכון. ככל שאתם פושקים יותר שפתים ומלהגים יותר שטויות - ברור באיזה ברוך (יידיש) אתם. לא נשקפת לנו שום סכנה מכם, או ממרכולתכם העבשה והמתליעה. אנו כאן כדי לחבוט בכם, סתם להנאתנו, ולראותכם, תולעי-אדם, מתפתלים. אתם ס"ה המשקעים הדלוחים ביותר בכור האנושי, אלה אשר אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בתחתית... ______________________________________________________________ 0284392570

באהבה1

New member
../images/Emo45.gifלא רק מפחדים! מתאבים את האמת!!!

אם לא למה לא ענית על זה?

Governor

New member
אניח שכתבת מתאבים במקום מתעבים,

בטעות, רק משום שאלף קרובה לעין על לוח המקשים. `למה להקים מדינת "ישראל" הרי מילה זו מהתורה הקדושה אתם לא מאמינים בה?` מדינת ישראל הוקמה כדי לשמש בית ליהודים. התורה היא מיתולוגיה שנכתבה למן המאה השביעית לפנה"ס `מה עושה אותך "יהודי" הרי מילה זו באה מהתורה הקדושה` מה שעושה אותי יהודי הוא התיחסותם של אחרים. אם אחרים סבורים שאתה יהודי, אזי אתה יהודי, ולא משנה מה דעתך `למה היהודים עד לא מזמן שמרו כולם את התורה הקדושה? אי אפשר להגיד על היהודים טפשים!` למוד המיתולוגיה היהודית הכתובה והאוראלית וההתעסקות האובססיבית בהם, היה אמצעי מכניסטי שעזר לשמור על המסגרת התרבותית `למה ה"יהודים" למרות שנרדפים הכי בעולם שורדים עד היום במלוא הדרם עם כל מסורתם לעומת מעצמות שנכחדו?` מי הפך אותם לנרדפים? אלהיך. `יש 4 אפשרויות לתשובה: א. אלקים ותורתו ב. אלקים ותורתו ג. אלקים ותורתו ד. אלקים ותורתו ...מחכה שתוציאני מפרימיטיביותי...` אלהיך הוא הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ) המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך ואלה של בני מינך. מעולם לא נראה לאיש, מעולם לא נגלה לאיש, ומעולם לא פעל פעולה מוכחת, אלא במקום אחד ויחיד - המעשיות, שחלקן בדוי בעליל, אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית. אין איש מסוגל להציע מבחן, בדיקה, או נסוי שניתן לבצעם או, למצער, להגותם ולו בחשיבה _תאורטית_ (gedanken experiment), כדי לגלות האם הוא קים או שמא הוא אך הנפא"כ (ע"ע)... ______________________________________________________________ 0284392570

"גוברנמור"...

"אתם ס"ה המשקעים הדלוחים ביותר בכור האנושי, אלה אשר אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה אשר בתחתית..." זוהי תגובתך לבני אדם, הבריאה מעידה על הבורא, ואתה ידידי העלוב, מעיד על טיפשותך. אבל אני חייבת להודות שלמדתי ממך משהו: עד שהכרתי אותך לא חשבתי שקיימים תתי אדם כמוך, לא חשבתי שאנשים יכולים להיות כ"כ נחותים, אני כותבת זאת בניגוד לעקרונות שלי לגבי פניה לאנשים בדר"כ, שכן לך אין גבולות, אין כבוד לעצמך, ומכאן גם לא לאף אחד מחברי הפורום, יהודים או אטאיסטים, אין לך כבוד לשום דבר שנברא אין לי צורך להרחיב בדבר התהליכים שקיבתי חשה כרגע לאחר היחשפות להערותיך, אתנחם בידיעה שלא אצטרך לעולם לפגוש אותך פנים מול פנים... אנא אל תגיב, זה יה'יה' מיותר... אתה ידידי- מיותר...

Governor

New member
`הבריאה מעידה על הבורא`

לא ראית אף פעם `בורא` בפעולה. כל מה שמוכר לך מנסיונך הוא יצור בידי אדם, ותהליכים בטבע. כדי לשכנענו שמשהו נברא - עליך לשלול תחילה כל אפשרות אחרת, מה שאין ביכלתך לעשות `עד שהכרתי אותך לא חשבתי שקיימים תתי אדם כמוך` לא משנה מה דעתך, העקר שיתחוור לך עד כמה עשית מעצמך אידיוטית באמצך אמונת הבל חסרת שחר אלהיך הוא הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ) המצויה אך בתבן אשר בין שתי אזניך ואלה של בני מינך. מעולם לא נראה לאיש, מעולם לא נגלה לאיש, ומעולם לא פעל פעולה מוכחת, אלא במקום אחד ויחיד - המעשיות, שחלקן בדוי בעליל, אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית. אין איש מסוגל להציע מבחן, בדיקה, או נסוי שניתן לבצעם או, למצער, להגותם ולו בחשיבה _תאורטית_ (gedanken experiment), כדי לגלות האם הוא קים או שמא הוא אך הנפא"כ (ע"ע)... ______________________________________________________________ 0284392570

ליטל - קבלי עיצה ידידותית

תחסכי את הזמן שלך ואל תיכנסי לויכוחים. יש לנו אמת של אלפי שנים מאחורינו, יש מספיק מה להגיד ולהביע. אינך יודעת עד כמה קטן הקומץ של האנשים שבכלל מתעניינים בפורום הזה, אך אני ערכתי מבחן בנושא. פרסמתי לפני זמן לא רב כתבה מעניינת על הצופני התורני, עם קישור לאתר שאותו אני מתפעל. היות ויש ביד את המפתח לבדיקת הנתונים הסטטיסטיים של כמות הכניסות והדפים הנקראים באתר, ערכתי סריקה אחרי נתוני הכניסה מהקישור. הנתונים היו מצחיקים בהחלט, אחרי ניפוי של כל החברה לצים הקבועים כאן שהתייחסו לנושא ונראה היה שנכנסו לקישור, נשארו רק 3-4 כניסות, במקרה הטוב. אז בקיצור: חבל"ז. עוד עיצה טובה: זכרי תמיד שהסיבה למיעוט האנשים שמתעניינים בפורום הזה, הוא הרדידות שלו עקב כל אותם לצים. אנשים פשוט "בורחים" מכאן - וזה התועלת הכי גדולה שאותם לצים בעל כורחם עושים. הם חושבים שהם חכמים גדולים אך ה' ישחק למו ובעצם כתיבתם הטמאה כאן, הם תורמים לחיזוק הקדושה כאמור.

vizini

New member
מצחיק.

אני לא נכנסתי לאתר שלך. האמת? אני בד"כ אפילו לא קורא את הודעותיך, כאשר אלה מתייחסות ל"דילוגים". אני משוכנע שאינני היחיד. המסקנה היחידה שניתן להסיק מכך היא שדילוגים אינם מעניינים, בהיותם שטות גמורה.

פעם ראשונה שאני בפורום הזה...

...אינני מעוניין לפתוח בדיונים חדשים בנושא הזה, הלעוס עד לעייפה. ובכל זאת: ממתי אוסף גדול של אנשים ושנים מהווה הוכחה לוגית לנכונותה של טענה כלשהי? מאחרי הטיעון שהשמש סובבת סביב הארץ יש אלפי שנים ומאות מיליוני אנשים. מאחרי הטיעון שישו הוא משיח יש אלפי שנים ומאות מיליוני אנשים. מאחרי הטיעון שהמספר 13 מביא מזל רע יש מאות שנים ומאות מיליוני אנשים. מאחרי הטיעון שהארץ סובבת סביב השמש היו במאה ה-17 מספר עשרות שנים וקומץ אנשים שאפשר לספור על אצבעות יד אחת. מאחרי הטיעון שמיני בעלי חיים מתפתחים באמצעות תהליך ברירה טבעית היו בראשית המאה ה-19 מספר עשרות אנשים וקומץ אנשים דומה. מאחרי הטיעון שמוחמד ציווה לאסלם את כל העולם יש כאלף וחמש מאות שנים ומאות מיליוני אנשים. כל החומר הקשור לטימטום המכונה "הצופן התורני" הוא שטות גמורה, אשר רק פלא בעיני איך אנשים עדיין ממשיכים להיאחז בו. עם קצת מאמץ תוכל למצוא כל "ידיעה מרעישה" שתחפוץ בה בדילוגים בטקסטים התורניים (שממילא עברו שינויים רבים עם השנים) כמו גם בטקסטים בפורום הזה או במדריך בישול מצוי. הכותרת המחמיאה לליטל כנראה נכתבה מתוך כוונה, אך אם יורשה גם לי לייעץ לליטל עיצה ידידותית ללא שום כותרת, אני מייעץ לך לא להאמין לאיש - לא לבועז ולא לי, לא לרבי ולא לכומר. זכרי רק שמוחנו קטן ומוגבל, והתפתח עם השנים לחפש קונספירציות וסיבות לכל דבר. כמה אירוני שאותו תהליך אבולוציוני שהוביל להתפתחות זאת גרם בין היתר לחלקנו להכחיש את קיום התהליך עצמו
ואם יש אלוהים, יופע נא מיד וימחק את התגובה הזאת. אה... הוא עושה דברים כשהוא רוצה ולא כשאני רוצה? איך לא חשבתי על זה בעצמי...

מודה על עצתך...

הסיבה שנסחפתי ו"הפכתי כאן את הפורום" לדברי אחד החברים בו, היא מפני שמעולם לא חשבתי שקיימים אנשים מסוג כזה... אני מכירה אנשים שמתכחשים להרבה דברים שהם לא יכולים או לא יודעים איך להתמודד איתם, אבל כזה דבר לא האמנתי שקיים... באמת. אבל עכשיו שאני פה זה מאוד משעשע, שלא נדבר על כמה זה מחזק בתפילה, בתחנונים לרחמים על עם ישראל. היעוד של חברינו פה אולי ברור מאוד- הם באו לחזק אותנו. תודה על הנתונים שהבאת לפני, מעניינים ולשמחתי גם לא מפתיעים... תזכה למצוות. יום טוב

למעלה