הפעם- לפחדנים בלבד...

הפעם- לפחדנים בלבד...

רבותי אני אומנם חדשה בפורום, אבל כבר הבנתי את הדרך שבה אתם, האתאיסטים הפחדנים, מנהלים פה את העניינים. בהודעתי אני פונה לסילבר ולמגיבים נוספים, שמאז שהגעתי רק תוקפים אותי. רבותי: התקפה היא פעולה שמבוצעת כתוצאה מהתגוננות. הגיע הזמן שתעצרו ותחשבו מפני מה אתם מתגוננים. מרגע שנכנסי קיטלגתם אותי אצלכם במוח כ"יהודיה מפחידה", ומאז אתם רק תוקפים (ברמה נמוכה מאוד, אם יורשה לי להוסיף... התאכזבתי מאוד כשקיבלתי מכם "את במחזור?" ציפיתי לרמה קצת יותר גבוהה...) פניתי אליכם כיהודים והגבתם כאילו קיללתי אותכם. יש לכם בעיה לקבל זאת, זה ברור, אחרת לא הייתם מכנים עצמכם "אתאיסטים", אבל כדאי שתבינו שכשבנאדם פונה אליכם כיהודים ומברך אותכם לשלום, לא עולה במחשבתו שאתם מפרשים את זה כקללה או עלבון. לפני שאתם ממשיכים להגיב, תעצרו רגע... תחשבו, בבקשה מכם, למה אתם מרגישים צורך להתגונן כל הזמן, למה אתם מפחדים? הרי זו לא אני שמפחידה אותכם... אני בסה"כ עוד בנאדם בעולם, כולנו שווים, אתם לא מעלי ואני לא מעליכם. אז מה זה שמפריע לכם באמת?

אתה רואה שאין לך מה להגיב?

אם זה כ"כ חשוב לסיפוק הסקרנות שלך... כן, אכלתי, ברוך השם אכלתי.

Lu Tze

New member
אין לי בעיה שתנסה להרגיז אותן

(או אותה, יש לי הרגשה שמדובר במישהי אחת), אבל אתה באמת חייב להשתמש באמצעים כאלה? לא רק שזה חסר דימיון והדרך הקלה, זה גם יכול להעליב, ובצדק, דתיים *נורמליים* שמסתובבים פה.

עליך להבין ידידי הנכבד

את מסלול התרסקותו של המחב"ת המצוי: א. הצגת "מופתים" והפרכתם. ב. טענה מטומטמת שהאבולוציה גוררת נאציזם. ג. טענה מפגרת על מוסריות האתאיזם. ד. בריחה וחזרה בניק אחר. לאנשים אלו אין מצפון כאשר מדובר בהחזרה בתשובה שכן זו כל תכלית קיומם, אתה יכול להשוות זאת לטפיל החי במעי שזוהי כל תכלית קיומו. מה עושים עם טפיל כזה ? ניתן לענות לו כל צרכו או כאיוולתו. לכן אני תמיד מתחיל לענות לטפיל כל צרכו, ולאחר שחוזר השרץ על הדמגוגיה שלו אני מעדיף להשתמש בשם המפורש יהוה, שבדרך כלל מאיץ את הוצאת את מררתם החוצה וחשיפתם כדמגוגים נכלים, טפשים ונבערים. "באהבה 1" כבר נמצא במעבר משלב ג' לשלב ד'.

עליך להבין ידידי הנכבד

את מסלול התרסקותו של המחב"ת המצוי: א. הצגת "מופתים" והפרכתם. ב. טענה מטומטמת שהאבולוציה גוררת נאציזם. ג. טענה מפגרת על מוסריות האתאיזם. ד. בריחה וחזרה בניק אחר. לאנשים אלו אין מצפון כאשר מדובר בהחזרה בתשובה שכן זו כל תכלית קיומם, אתה יכול להשוות זאת לטפיל החי במעי שזוהי כל תכלית קיומו. מה עושים עם טפיל כזה ? ניתן לענות לו כל צרכו או כאיוולתו. לכן אני תמיד מתחיל לענות לטפיל כל צרכו, ולאחר שחוזר השרץ על הדמגוגיה שלו אני מעדיף להשתמש בשם המפורש יהוה, שבדרך כלל מאיץ את הוצאת את מררתם החוצה וחשיפתם כדמגוגים נכלים, טפשים ונבערים. "באהבה 1" כבר נמצא במעבר משלב ג' לשלב ד'.

L7

New member
לא ברור- קטול אותם בדרכי נועם

אל תשכח שגם אתה מיסיונר של שיטתך.

רון סי

New member
בטח שאת מפחידה

לא בגלל שאת דתיה, אלא בגלל שאת אשה. נשים הן ענין מפחיד מאד, כמו שיודע כל גבר שהתנסה קצת בחיים.

אז אתה מפחד מנשים???

אני חייבת לספר לך שצחקתי 5 דקות רצוף לפני שהנחתי את היד על המקלדת... הרסת אותי רון! אתה מפחד מנשים?! די... אני מודה שניפצת לי סטראוטיפ גדול כרגע, חשבתי שגבר לעולם לא יודה על פחד מהמין הנשי בפני גברים אחרים, ואתה הרי יודע שיש גם גברים בפורום... אבל אומץ אצל גבר זה משהו שראוי מבחינתי להערכה! כל הכבוד! רוצה לספר לי למה אתה מפחד? אני לא ינשך אותך... מבטיחה...

רון סי

New member
אני מאד מפחד מנשים

גבר שלא מפחד מנשים איננו אמיץ אלא טיפש. זה כמו לא לפחד מהר געש כשאתה על מורדותיו. זה לא אומץ לב אלא טמטום.

רון סי- הגיע הזמן לבדוק...

לא הרבה טוב יצא לי אישית מאז שנכנסתי לפורום. אז אולי ננסה להפיק עכשיו משהו טוב... למה אתה מפחד מנשים? אולי אני תמימה אבל בחיים לא שמעתי על תופעה כזו... ספר לי, אם תבחר בהודעה אישית, מה אישה עשתה לך? קשה לי להאמין שנפגעת יותר ממה שאני נפגעתי מגבר, ואני לא מפחדת מגברים, אבל עזוב אותי, בוא נטפל בך... שתף אותי רון

רון סי

New member
למה אני מפחד מנשים

איך אפשר לא לפחד מיצור שמדמם שבוע ולא מת? בטוח יש פה איזה משהו על-טבעי...

כל הכבוד רון!!!|../images/Emo140.gif

כל הכבור רוני! אתה מתחיל לגלות דברים על-טבעיים! אתה יכול לחקור עוד על מחזור הוסת של האישה ואז בכלל תידהם מהפלא שבתכנון מערכת כ"כ מורכבת ומדהימה... אבל לא מזה אתה מפחד, הרי אני לא מאמינה שצפית בשני עינייך באישה שמקבלת את מחזור הוסת בפועל... אז- מה מפחיד אותך באישה? הרי הכח הפיזי שלי פחות משלך, למה אני, אישית, או המין הנשי כולו מפחיד אותך?

למעלה