הפעם- לפחדנים בלבד...

Lu Tze

New member
תגידי, יש לך משהו נגד ג'ורג' בוש?

אני מתכוון, *לי* בהחלט יש משהו נגדו, אז אין לי בעיה שתפרסמי את התמונה הזאת בכל הודעה שניה, אבל אני חושב שאת תחת הרושם המוטעה שהתמונה הזו צוחקת על תיאוריית האבולוציה ולא על בוש.

../images/Emo4.gifטעיתי?!

חשבתי שדווקא לך לערך יהודי אין כל משמעות, אז הנחתי שלפחות תכבד את המין של האדם אליו אתה פונה... לא נורא, מחר תקנה עוד אבוקדו

L7

New member
יהודי אתאיסט הוא תצורה מתקדמת

של יהודי דתי. יהדות היא גם לאום.

אז זהו שלא....

תכתוב "בשבילי"/"עבורי" בסוף דבריך... יהדות לא הפסיקה להיות דת והפכה להיות לאום או כל דבר אחר אחרי אלפי שנים כי L7 החליט

L7

New member
לפני 400 שנה כל היהודים היו דתיים

כיום- בעולם- להערכתי 10%.

להתחמק זה חכם...

פשוט תגיד שאתה לא יכול להוכיח מה שאתה אומר תודה שאתה לא עומד מאחורי הדברים שלך וזהו! אבל אל תגיב סתם כדי לענות... זה לא חכם...

L7

New member
אף אחד לא יכול להוכיח אלוהים

או העדר אלוהים. ולגבי אמונה- הסתכלי במילון: "אמונה- קבלת דברים ללא הוכחה"

dafnaleh

New member
אחזור על זה שוב,

אל תשקרי- לא פנית אלינו כ"יהודים", אלא עוד קודם הדגשת שקיים הבדל בין יהודי לאתאיסט. ציטוט מדברייך: "אתה יהודי או "אתאיסט"?" לכן, פנייתך ליהודים כוונה לאלו שמאמינים בלבד. אני מצאתי את זה פוגע מאוד. כמו גם התייחסותך לאנשים כאן, מעוררת בי בחילה. "התאכזבתי מאוד כשקיבלתי מכם "את במחזור?" ציפיתי לרמה קצת יותר גבוהה" הצחקת אותי. כשאמרת "רון החמורון", עד כמה שנון חשבת שזה היה? ממש רמה גבוהה. ומה באשר ל"חתיכת אידיוט!", שאמרת ו"קודם תענה לעצמך לפני שאתה מנסה לשכנע אחרים במקבץ מילים עלוב וחסר תכלית." וגם "שסבא רבא שלך הוא בעצם חתיכת צואה?" (אמנם המשפט האחרון קצת הוצא מהקשרו אבל ניחא). להזכירך, כל המשפטים האלה הם רק מתוך הודעה אחת. והאדם אליו הופנו כל קריאות הגנאי האלה בסך הכל שאל אותך שאלה, בלי שום זלזול בדברייך, או קריאות גנאי מהסוג שלך. אז אנחנו אלו שתוקפים? הצחקת אותי שוב. ניסית אולי לחשוב למה אנשים כאן תוקפים אותך? נשים בצד את העובדה שאת קוראת לאנשים בשמות. שימי לב להתנשאות ממנה את באה. את כותבת לאתאיסטים "מה לא בסדר איתכם?" כאילו האתאיזם היא בעיה נפשית, או נחלת האנשים הטיפשים. צורת הכתיבה שלך מצביעה על בורות שאין כמותה, אז קשה שלא לבוז לך.

והרי תשובתי

ראשית, אל תישפטי את תגובותיי, שכן הן לא ענו ל"אנשים תמימים שבסה"כ ניסו לשאול שאלה" כדברייך... ואת יודעת זאת. שנית, אל תנסי לומר לי למה אני התכוונתי כשפניתי לאנשים כיהודים, כבר הסברתי לך את סיבת הפנייה, אבל להתיימר לשנות את כוונתי, שכבר הובהרה לך, זו כבר באמת חוצפה. בנוסף, מצאתי את עצמי מתגוננת מפני שהותקפתי, בדיוק כמו שאת עושה עם כל הודעה שאת שולחת. ולבסוף: מאיפה לך הרעיון שפניתי אליך? אני לא מנסה לעורר בך שום חמלה, שום רגש, הרי את אדם שמצהיר שזהו עולם ללא בורא, שקיים רק מה שרואים, ומכאן שאת מצהירה שלא קיים בך שום רגש... את לא חושבת שזה הגיוני שזה מה שאני קולטת? אולי כי זה מה שאת מעבירה?

dafnaleh

New member
הממ

"שכן הן לא ענו ל"אנשים תמימים שבסה"כ ניסו לשאול שאלה" כדברייך" אוקיי, אני אביא את דבריו של האיש: "איש לא יצר את המקלדת שלי היא הורכבה מחומרים קיימים תוך בזבוז וזיהום אדירים. איך זה קשור לתהליך של בריאה, שלפניו אין דבר ואחריו יש רק המוצר החדש? לא קשור בכלל. את מבינה את ההבדל בין הרכבה ובריאה?" אז אני לא רואה מה לא תמים בזה. --- אני לא שיניתי את כוונתך. כל מה שעישיתי זה לצטט מדברייך. --- "מאיפה לך הרעיון שפניתי אליך?" מה זאת אומרת? למה את מתכוונת כשאת אומרת שאני מצהירה שלא קיים בי שום רגש? איזה רגש? אני לא מבינה.

כתבת שליבך נמס

בציניות כמובן, לגבי הצתגובה שלי, שנפגעתי מאנשים פה, על הדימוי הזה לרגש שהבאת "ליבך נמס" אני מדברת

Dark Muse

New member
אוי סתמי כבר את הפה...

את ובאהבה 1 מקבלים את מה שאתה משדרים חבורת זבל מתנשאים שכמותכם...

למעלה