נבדקו ?
אני מכיר את הבדיקות האלה שלך. בודקים על מנת להוכיח שזה לא נכון. מעניין שתמיד מגיעים למסקנה הרצויה. מה זאת אומרת לא נמצאו להם שחר ? אפילו בית-משפט בחו"ל קבע שהכתיבה של האוטיסטים היא אמיתית. זה לא בעיה לאמת כזה דבר. אתה פשוט שואל את הילד שאלה שרק הוא יודע את התשובה, והמסייע לא יודע. או למשל ילדים אוטיסטים שענו בשפה שהמסייע לא מכיר. יש אלפי חוקרים ברחבי העולם שמשתמשים בשיטות תיקשור האלה עם אוטיסטים. אחת המובילות בתחום היא אוניברסיטת סירקיוז. מה זאת אומרת לא נמצא להם שחר ? הקלדה עיוורת ? מה הקשר ? אני מדבר איתך על ילדים אוטיסטים בעלי מוגבלות קשה, בני שנתיים עד 10, שבחיים לא למדו קרוא וכתוב. מחזיקים להם לוח עם אותיות מתחת ליד, והם מצביעים על האותיות שהם רוצים, בלי להסתכל, אפילו אם אתה מזיז להם את הלוח, או שאתה מסובב אותו בזווית. אני גם מדבר איתך על קריאת מחשבות. הרב שסיפרתי לך עליו אמר לי שהם עונים על שאלות שלו בלי שהוא מוציא מילה מהפה. הם יכולים לקרוא מחשבות. הם גם יכולים לספר על אנשים דברים שאף-אחד לא יודע. דברים שאנשים עשו בחדרי חדרים. על גליה שמעת ? ילדה אוטיסטית. אמא שלה השתמשה בתקשורת הזאת של הילדים האוטיסטים, וחזרה בתשובה. אז מה ? היא המציאה הכל ושכנעה את עצמה לחזור בתשובה ? מה ההגיון ? ועוד איך יש לך אינטרס להכחיש את קיום הא-ל, כדי שלא תצטרך לשנות את כל החיים שלך וכדי שלא תצטרך לקיים מצוות. וכדי שלא תאלץ להפרד מאורח החיים החילוני - בו אתה כנראה נהנה מאוד. דרך אגב, סתם שאלה - אתה יהודי ?