ארתור,
אני עומד מאחורי דבריי, שלדעתי הנוער יתפרק אם תהיה היו"ר. ואני באמת שוקל לפרוש אם אתה תהיה היו"ר. וזה לא אישי, אלא בגלל הרעיונות שלך, ואם לא שמת לב - ביקשת את הביקורת העניינית שלי - ואכן רשמתי אותה בשרשור הקודם שלך, ולמרות אורכה (בערך פי 2 מההודעה הזו שלך), אני אשמח אם תקרא אותה, ואשמח עוד יותר אם תבין אותה. הביקורת עומדת בעינה, גם אם הרפורמה שאתה מתכוון להעביר לא תהיה דרך הוועידה, אלא דרך תפקיד היו"ר. אני לא אתפלא אם הורדת את הרפורמה כי ראית חוסר תמיכה. כמו שתומר אמר (וחששתי לומר זאת כדי לא להעליב אותך), לא ראיתי כאן אף אחד שתומך ברפורמה חוץ ממך. לא ראיתי הודעת תמיכה אחת. היש אדם בפורום (כמובן, מבין שורות נוער יחד) שתומך ברפורמה הזאת? אז אתה רואה שלא רוצים את הרפורמה, אז אתה רוצה להעביר אותה בדרך אחרת? למה אני לא מציע את מועמדותי? כמו שדפנה אמרה, אני לא רואה את עצמי מתאים *בתקופה הקרובה*, ומתוך אחריות אני לא מציע את עצמי. בתקופה הקרובה יש לי בגרויות בתנ"ך, אזרחות, פיסיקה וכימיה, ולא יהיה לי מספיק זמן להשקיע בנוער, ואני בטח לא אתפקד בכלל בחודשיים של הבגרויות. אין לי שום בעיה להיות היו"ר בקדנציה הבאה, פשוט עכשיו זה לא יתרום - לא לי, ולא לנוער. זה בהחלט לא גורם לי לחשוב שאתה מתאים. כמו שאמרתי קודם, ואני עומד מאחוריי דבריי - לדעתי, אתה תהרוס את הנוער. הרפורמה שלך, שהחלטת להעביר אותה רק בדמוקרטיה עקיפה, כי הבנת שבדמוקרטיה ישירה זה לא ילך - פשוט תהרוס את הנוער, והפירוט נעשה במקבצי השאלות שלי מהשרשור הקודם. ומזה אני מסיק שאתה תהרוס את הנוער, כי דעותיך שקולות לרפורמה. גם עם דעותיך שהצגת כאן אני לא מסכים. ולהציג את הביקורת כלא-הומאנית זה ממש לא נכון. ולהציג את הדעות המדיניות שלנו כלא-הומאניות זה ממש לא נכון לדעתי. וגם מנוער שינוי אתה יכול לקבל ביקורת. הם לא עושים את זה כדי להרוס אותנו. דעותיהם לא שונות לחלוטין מדעותינו. ואני לגמרי מסכים עם הביקורת שלהם עליך. ואתה בטח לא רוצה שיבחרו בך בלית ברירה - כברירת מחדל. ואם אין מתמודדים אחרים זה לא אומר שאתה מתאים. וזה ש"אתה היחיד שאכפת לו" זה גם לא נכון. בינתיים לא ראיתי אחד שתומך בך, וזה שאתה המתמודד היחיד - כמו שאמרתי כבר יותר מדי פעמים, אבל אני אומר את זה שוב - ***לא הופך אותך למתאים***! וחוסר ניסיון זה בהחלט לא העניין כאן. אתה פשוט לא מתאים. חד וחלק.