המצע הסופי בהחלט.

אני לא מסכים בכל עם המפלגה.

יש כמה דברים שאני לא מסכים להם. זה שאני מעוניין להגן על שרון בגלל תוכנית ההתנתקות זה משהו אחר. אני, בעניין הזה, מבין לקו של המפלגה. ארתור.

croovy

New member
ארתור,

אני עומד מאחורי דבריי, שלדעתי הנוער יתפרק אם תהיה היו"ר. ואני באמת שוקל לפרוש אם אתה תהיה היו"ר. וזה לא אישי, אלא בגלל הרעיונות שלך, ואם לא שמת לב - ביקשת את הביקורת העניינית שלי - ואכן רשמתי אותה בשרשור הקודם שלך, ולמרות אורכה (בערך פי 2 מההודעה הזו שלך), אני אשמח אם תקרא אותה, ואשמח עוד יותר אם תבין אותה. הביקורת עומדת בעינה, גם אם הרפורמה שאתה מתכוון להעביר לא תהיה דרך הוועידה, אלא דרך תפקיד היו"ר. אני לא אתפלא אם הורדת את הרפורמה כי ראית חוסר תמיכה. כמו שתומר אמר (וחששתי לומר זאת כדי לא להעליב אותך), לא ראיתי כאן אף אחד שתומך ברפורמה חוץ ממך. לא ראיתי הודעת תמיכה אחת. היש אדם בפורום (כמובן, מבין שורות נוער יחד) שתומך ברפורמה הזאת? אז אתה רואה שלא רוצים את הרפורמה, אז אתה רוצה להעביר אותה בדרך אחרת? למה אני לא מציע את מועמדותי? כמו שדפנה אמרה, אני לא רואה את עצמי מתאים *בתקופה הקרובה*, ומתוך אחריות אני לא מציע את עצמי. בתקופה הקרובה יש לי בגרויות בתנ"ך, אזרחות, פיסיקה וכימיה, ולא יהיה לי מספיק זמן להשקיע בנוער, ואני בטח לא אתפקד בכלל בחודשיים של הבגרויות. אין לי שום בעיה להיות היו"ר בקדנציה הבאה, פשוט עכשיו זה לא יתרום - לא לי, ולא לנוער. זה בהחלט לא גורם לי לחשוב שאתה מתאים. כמו שאמרתי קודם, ואני עומד מאחוריי דבריי - לדעתי, אתה תהרוס את הנוער. הרפורמה שלך, שהחלטת להעביר אותה רק בדמוקרטיה עקיפה, כי הבנת שבדמוקרטיה ישירה זה לא ילך - פשוט תהרוס את הנוער, והפירוט נעשה במקבצי השאלות שלי מהשרשור הקודם. ומזה אני מסיק שאתה תהרוס את הנוער, כי דעותיך שקולות לרפורמה. גם עם דעותיך שהצגת כאן אני לא מסכים. ולהציג את הביקורת כלא-הומאנית זה ממש לא נכון. ולהציג את הדעות המדיניות שלנו כלא-הומאניות זה ממש לא נכון לדעתי. וגם מנוער שינוי אתה יכול לקבל ביקורת. הם לא עושים את זה כדי להרוס אותנו. דעותיהם לא שונות לחלוטין מדעותינו. ואני לגמרי מסכים עם הביקורת שלהם עליך. ואתה בטח לא רוצה שיבחרו בך בלית ברירה - כברירת מחדל. ואם אין מתמודדים אחרים זה לא אומר שאתה מתאים. וזה ש"אתה היחיד שאכפת לו" זה גם לא נכון. בינתיים לא ראיתי אחד שתומך בך, וזה שאתה המתמודד היחיד - כמו שאמרתי כבר יותר מדי פעמים, אבל אני אומר את זה שוב - ***לא הופך אותך למתאים***! וחוסר ניסיון זה בהחלט לא העניין כאן. אתה פשוט לא מתאים. חד וחלק.

Fleddermaus

New member
בקשה אחת

למרות שאני מסכים עם הביקורת שלך על ארתור ותוכניותיו לעתיד הנוער, אני מבקש ממך לא לפרוש מהנוער. יו"ר ניתן להפיל במקרה של הנהגה לקויה של הנוער, כמו שמפורט בחוקה הקיימת. פרישה מהתנועה היא כניעה, ופשוט חבל.

doofe

New member
אני לא

אני לא רואה פרישה ככניעה, אבל התנועה תפגע פגיעה אנושה אם מעבר להנהגה הלקויה הצפויה במידה וארתור ייבחר, גם הנוער יעזוב. לא יישאר טעם לקיומה של התנועה. לא תשאר תנועה. ואני בטוחה שזאת לא המטרה שלך. אם כך, אני מצטרפת לבקשתו של עמרי שלא תפרוש מהנוער, מתוך הבנה שעתידו תלוי בנפשות הפועלות. עלינו להמשיך ולקיים את נוער יח"ד כגוף שמעודד אקטיביזם כך או כך, עם ארתור או בלעדיו. כמובן שעדיף בלעדיו
דפנה.

asafz8

New member
אתה אחד האנשים בנוער יח"ד

שאותם אני מעריך מאד. אהבתי את ההודעה שלך! אהבתי את הכנות שלך! אהבתי את הארותיך ואת הערותיך. למרות שאינני חבר בנוער יח"ד אני מאמין שארתור לא יהיה היו"ר שאתם רוצים וצריכים לפי הודעותיו הן בפורום הזה והן בפורום נוער שינוי- (הודעות מסיתניות כנגד נוער שינוי שלא פעם נמחקו עקב שפת דיבור ירודה) אסף.

תודה על הכנות שלך.

אני לא חושב שהיו לי הודעות מסיתות. אבל זכותך לחשוב כך. ארתור.

גם לי יש בגרויות.

יש לי בגרויות באנגלית, ביולוגיה, תנ"ך, אזרחות, מתמטיקה ועוד ועוד.... ואני גם מתנדב במד"א. אני יכול למצוא המון סיבות. לא אמרתי שאני אעשה זאת בדרך עקיפה. אני אעשה הכול ע"פ החוקה העכשיות של הנוער וע"פ ערכי הנוער. אתה לא מאיים עליי בפרישה. רוצה לפרוש?! חבל מאוד. תפרוש! אני, לא מחזיק אותך פה. ארתור.

croovy

New member
הרפורמה לא מבוטלת ולא בטיח

"אפשר לעשות אותה, כשם שהציע לי החבר האמיתי, אביב, מבפנים. ללא הופעה של כל הדברים הללו בחוקה". אתה כן מתכוון להעביר אותה, רק לא דרך הוועידה - בדרכים עוקפות בלי לעבור על לחוקה. שזה לגיטימי, אבל אנחנו פשוט ממש מתנגדים לרפורמה הזאת. "חלוקת תפקידים ברורים בהנהגה" - כמו ברפורמה. "עזרה והדרכה של המצטרפים אל הנוער" - לא שיש לי משהו נגד זה, אבל אני מניח שעדיין תנסה להביא לאומיות לתנועה, כמו שהצגת את זה ברפורמה. תגרום למצטרפים "להרגיש חלק מהמערכת", ואת זה אני ממש לא רוצה, מסיבות שפורטו קודם. "הצבת מבקר נוער שיבקר את כל הנוער ופעולותיו. למען שלא יהיו שוב טעויות" - כמו ברפורמה. "רצף ו'דופק מהיר' של אקטיביזם ופעילות בנוער." - אני לא אתפלא אם תנסה לעשות את זה בעזרת ה"תמחור" שלך. את דעותיך אני די בטוח שלא שינית. היהפוך כושי עורו? ממש לא נראה לי. לרפורמה שלך אנחנו מתנגדים, וגם אם לא תעביר אותה דרכנו, אתה עדיין רוצה שהיא תתקיים. אתה עדיין תומך ברפורמה שלך. עדיין אתה חושב אותו דבר. וזו הסיבה לא לבחור בך - אתה כן תעביר את הרפורמה, שאנחנו מתנגדים אליה, פשוט לא בצורה חקיקתית, אלא רק בצורה מעשית, דרך תפקיד היו"ר. אני לא מתמודד ליו"ר - רק מתוך אחריות. לא יהיה לי זמן לנהל את התנועה הזאת, וזה פשוט יזיק לה. אם אתה חושב שיש לך זמן למרות כל שאר הדברים שאתה עושה - זכותך להתמודד. אני בחרתי לא להתמודד. וזו גם זכותי. אבל זה לא שולל ממני את הזכות להעביר ביקורת! הביקורת שלי היא לא אישית נגדך, אלא נגד הדעות שלך, ואף פעם לא הסתרתי את זה שאני מתנגד אליהן- זה גם לא מאחורי הגב. אני אומר בגלוי שאני חושב שאתה ממש לא מתאים להיות היו"ר, אז אל תאמר שזה מאחורי הגב. אני לא מאיים בפרישה. אני פשוט אומר, שאם יהיה לתנועה יו"ר שיעשה כאלה דברים, אני לא אוכל להיות חלק ממנה.

אמרתי כבר מיליארד פעמים:

הרפורמה ב-ט-ל-ה ו-מ-ב-ו-ט-ל-ת. אני לא מבין מה העניין. לא תהיה לאומיות בתנועה וגם לא הצעתי מעולם שתהיה. פשוט לא ניסחתי טוב. התכוונתי שאפשר לבצע את המטרות שלשמה היא הכתבה: יותר חברים בנוער וכו'.... ארתור. נ.ב שוב: אם אני אארוס את הנוער אז אני מציע שמישהו שאיכפת לו יתמודד מולי. אם נריה יתמודד מולי אני אתמודד רק על תפקיד בהנהגה.

shay or eli

New member
מה רע ב "להרגיש חלק מהמערכת" ?

לא הבנתי מה הבעיה עם קצת גאוות יחידה, זה עוד לא הזיק לאף תנועת נוער. לא שאני קשור במיוחד לנוער יח"ד, סתם לידע הכללי...

Islington

New member
Life's a bitch

לא תמיד יהיו אנשים שיאהבו איתך וכמעט תמיד יהיה אנשים שלא יסיכמו איתך. במהלך מעט הזמן שאני מכיר אותך מעל דפי הפורום וממעט הפגישות במציאות התרשמתי מעט מאוד מאופייך, גם דאגתי להבהיר את זה בפנייך. בפורום ובפגישות של יחד, נהגת בחוסר מוחלט של תרבות דיון, התלהמות ולעיתים אפילו אלימות מילולית. כמו שאמרו לפני, אתה עדיין מחזיק במנטאליות של חבר "נוער מולדת", לא אגזים ואומר שזה התנגות פשיטסית, אבל יש בה מן הלאומנות. נוער יחד הוא לא צבא, הוא ארגון נוער. משיחות איתך למדתי שאתה רואה באקטיביזם מין קרב ולא כמעשה של אידיולוגיה. להפגין "בעד שלום" בדרך לסמיול זה לא ראלי, כי הפגנות לא צומחות סתם כי מישהו מחליט. המטרה שלך, הרחבת התנועה ופעילותה, היא מטרה טובה מאוד. זאת הדרך שלך ומה שאתה משדר שאני לא מכבד. אני מצטרף לעופר בהחלטה שאם תהיה יו"ר אני אשקול את פרישתי מהארגון, אם לא מפעולות לפחות מפעילות תחת חולצת יחד. אה ו... לצחוק על אנשים מאחורי גבם הוא לא מעשה של אי-הומניות, הוא מעשה של רשעות מה. אני עדיין לא חושב שצריך להרוג אנשים. בברכה, שי.

Islington

New member
תקשורת

אין מה לעשות, אבל תקשורת היא אמצעי של קליטת מידע.

תודה שאמרת לי באותם ימים

את הבעיה עם תרבות הדיון שלי. אם הייתם מעירים לי הייתי יכול לשפר. וכן. הייתי בעבר בנוער מולדת. ארתור.

למעלה