המצע הסופי בהחלט.

אני מסכים מאוד שיש להעביר בדואר.

לכן את הדפים עם מספרי הטלפון, הסניפים ושאר הדברים של התמצאות בנוער אני אעביר דרך הדואר. לא כולם נכנסים לאינטרנט. האמת היא, שרוב הנוער לא עושה זאת וזה לא פייר לנהל הכול דרך הפורום. (גם לא כולם/ן יודעים/ות שהוא קיים). ארתור.

זה לא רק זה

יש גם אנשים שעזבו את התנועה כי לא מודיעים להם על כלום(אין דה פסט טנס). אנשים אלו (בין אם בצדק או שלא בצדק) החליטו שהם לא מעוניינים לרדוף אחרי התנועה כדי לדעת מתי יש פעילות, כיוון שהפעמים היחידות שיש גם חמ"ל כללי הן כשיש פעילות גדולה.

asafz8

New member
האם אדם שלא רוצה לראות מתנגדים

ראוי להיות יו"ר?? " מקווה שתהיו מספיק חכמים/ות לסנן את דברים השטות והשטנה שמפיצים פה אנשים מנוער שינוי. " ואני חשבתי שאינטרס משותף לשני התנועות, פעילויות נוער פוליטיות ושינוי פני החברה והנוער הישראלי, כך לפחות אומרים אצלנו בנוער שינוי. לפי מיטב ידיעתי כך גם אצלכם.. עד שארתור יהיה יו"ר התומך בפילוג הנוער הישראלי, ובכתיבה בפורום בצורה דיקטטורית. מה שמאד לא נכון לגבי הפורום הזה.

Fleddermaus

New member
אני אחזור על זה עוד פעם

ההתנגחויות פה יורדות נמוך מים המלח, מתחת לגיהנום, ממש מעט מעל מרכז הליכוד. גם אני חטאתי בפוליטיקה מלוכלכת לאחרונה. תיזהרו, אתם תפילו את נוער יחד על הראש של כולנו, והוא כבד!

shahar blabla

New member
אההם.

בכל מיני שרשורים [אההם] בזמן האחרון נמחקו כל מיני הודעות. אני לא מוחקת את השרשור כולו כי דיון על התאמתו של מועמד כזה או אחר לתפקיד היו"ר נראה לי חשוב לעתיד הנוער ואדם שרוצה להיות יו"ר צריך להתמודד עם הביקורת וכו' וכו'. אבל , המ, אנא המנעו מלהתנגח ולפגוע אחד בשני. הפורום הוא לא הבמה לזה. תהייו לי בריאים. שחר.

למעלה