בי יש את האמונה ש...
אנשים כאן לא יוצאים נגד ארתור, והדברים שנאמרים, ובצדק, הם דברים המכוונים נגד האג'נדה (רפורמה) שהוא מוביל אחריו. ומעבר לכך, אין מה לעשות - ליו"ר נוער יחד צריכה להיות באיזשהו מקום תכונה של מנהיגות, בהתאם להסכמה אידיאולוגיה, ואם הנוער לא מסכים אידיאולוגית, ואם הנוער לא רואה מנהיגות בארתור, הוא לא חייב להדוף את ארתור בכך שהוא יוצא נגד הרעיוניות של מה שהוא מציע, אלא העלאת ביקורת היא הדרך הנכונה. אני יכול לזכור שלושה שרשורים שארתור עצמו פתח בנוגע לרפורמה שלו, והנימוקים של כולם היו תמיד נגד, ואם ארתור עושה זאת שוב ושוב אני חושב שאולי יש כשל בהבנה או בהפנמה שנוער יחד, ויסלח לי שי שאני משתמש במה שהוא כתב, זו תנועת נוער ולא צבא. איזה עניין יש לנו להעליב את ארתור? תהיה רגע אחד ריאלי - ארתור עצמו לא סגור על הרפורמה שלו כנראה, אם מאז הפעם הראשונה שאני לפחות שמעתי עליה, שונה הנוסח שלה, והיא הוחלפה בכמה גירסאות. ארתור מציג לנו משו על גבי הפורום ויותר מלגיטי שנגיב בביקורתיות (לטובה ולרעה, והכל תוך שמירה על שפה נקייה). אתה חושב שכשאתה קורא לאנשים "פחדנים, הציגו את מועמדותכם!" אתה עצמך לא פחדן? למה אתה לא קם בגלוי מצהיר - אני מתמודד מול ארתור! - ? כמו שהסיבות של עפר, למשל, לא להתמודד הן בגלל בגרויות, גם אתה "מתרץ" את זה שתתמודד רק ב- "רק כדי שתרדו ממנו (מארתור) קצת" או לחילופין שלא תתמודד רק כי המפלגה "אימפוטנטית", זה לגיטימי, אבל כשאתה קורא לנו כביכול פחדנים, אני מציע שתשליך את זה גם על עצמך, כי גם אתה לא הצגת מועמדות. אני כמובן גם קורא לכמה שיותר אנשים ונשים להתמודד, גם אם לא על תפקיד היו"ר אז על תפקיד חבר\ת הנהגה. יש לזה חשיבות, ויו"ר לא יוכל לתפקד בלי הנהגה, פשוט לא יוכל לתפקד.