המצע הסופי בהחלט.

doofe

New member
לא בדיוק אוטובוס הקסמים... ../images/Emo9.gif

השאלה היא אם מדובר באוטובוס ישיר או במאסף. למרות שאוטו בכל אופן בסופו של דבר יהיה מהיר יותר, מכיוון שאתה מחליט מאיפה אתה יוצא ולאן אתה מגיע, וזה חוסך התעסקות שדורשת זמן, כמו באוטובוס.

Fleddermaus

New member
בכלל עדיף רכבת

לא מזהמת
לא עושה רעש
נוחה יותר
נוף יותר יפה רק רכבת ___________ ______________ ___ |___________|--|______________|--|____ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

croovy

New member
אתה אותו אחד

שלא היה אכפת לו להשתמש בספריי שמגדיל את החור באוזון?

doofe

New member
לא, למיטב זכרוני זה לא היה הוא.

על אף שגם אתה בלית ברירה נאלצת להשתמש בו בסופו של דבר, אם זכרוני איננו מטעני. ואף אני השתמשתי בו לבסוף.

croovy

New member
אנחנו השתמשנו למטרה מספיק טובה

ליצור עשרות שלטים של: "לצאת!" ואז שלט אחד: "בהיסטריה!"

doofe

New member
לא, לא ממש...

זו הייתה מטרה מספיק טובה אילו היו שמים לב לקיומם של השלטים האלה. אילו הייתה להם תהודה. נראה לי שהיחיד פרט לנו ששם לב לקיומם של השלטים, היה החור באוזון עצמו שהודה לנו נורא על זה שאיפשרנו לו לגדול ולהתפתח. אין ספק שגואש היה משרת את אותה המטרה, חוץ מהשחור המאאאגניב הזה שהיה בצד בגלל הריסוס, שלא היה נוצר אילו היינו מכינים את השלטים עם גואש. חבל. אבל לא היה לנו מספיק זמן, אז יסולח לנו הפעם. אבל בפעם הבאה נקפיד על העניין, כן?

doofe

New member
גם אני בעד.

לא יקרה במיוחד, מהירה בהרבה, והרבה יותר כייפית. אני אוהבת רכבת.
אני אבחר לי יעד רנדומאלי רק כדי ליסוע ברכבת. עשיתם לי חשק. חיחיחי!

Fleddermaus

New member
ת ת מ ו ד ד !

אני מציע לך להתמודד מתוך גאווה סניפית, אבל אשמח לקרוא את המצע שלך

נריה!

נריה שלום, אם תתמודד אני אפנה לך את הדרך. אתמודד רק על ההנהגה ברשותך. בך אני בוטח באמת. ארתור. בהצלחה!

doofe

New member
פחדנים?

אני דווקא חושבת שההחלטה לוותר על תפקיד כזה מתוך הבנה שהוא לא תואם את היכולות שלך דורשת הרבה יותר אומץ מאשר לפחד לוותר עליו תוך התעלמות מהעובדה שאין לך את הכישורים ההולמים. לא?

סוף סוף מישהו שם לכם/ן מראה

מול הפנים! הנוער חשוב לכם/ן יותר מלי?! הציגו מועמדותכם/ן. אני מודה לך, נריה, מעומק הלב על התמיכה בלפחות דבר אחד קטן שלי. אני, כמובן, מזמין אותך להתמודד מולי לראשות הנוער. אבל אל תעשה זאת משום שיש כאן כמה ערלים שאומרים שלי אין תרבות דיבור והם מתנהגים כמו ברברים פוגעניים. ארתור.

אגב

בזמנו כשהועלתה חוקת נוער יחד לאישור התרעתי שאסור שהפורום יהפוך לדרך היחידה שבה התנועה מתקשרת עם חניכיה וכי יש אנשים שלא כותבים בפורום, וגם להם זכות לדעת על פעיליות ושאר ירקות. מעבר לכך, העלתי הסתייגות במלל קצר שעיגנה את הצורך לתקשר עם החניכים בדרכים אחרות בחוקה. הסתייגות זו היתקבלה ברוב קולות וכמעט בלא דיון. אני אישית לא קיבלתי שום קשר על הבחירות חוץ מבפורום הזה, ואם לא הייתה העברת קשר יש כאן עבירה. אני גם מאמין שאם יתוקשר הנושא הזה מחוץ לפורום יכול מאוד להיות שיהיו עוד מועמדים. אני גם חושב שאם לא הועבר קשר כזה, צריכה להיות ערכה לתאריך שנקבע להצגת מועמדות. דרך טובה מאוד להעברת קשר היא דרך הדואר.

למעלה