הממ.. מה צריך לגיוס?

nettus

New member
עדיף חולצה

יכול להיות שהחולצה תהיה ענקית עליך ומדי ב' בעיקר אלה שאת תקבלי בטירונות הכי לא נוחים בעולם ועדיף להריש חוצה נקייה שלך שיושבת על זה טוב ומעל זה את המדים.

nettus

New member
אין מה לפחד

צבא זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע וטירונות זה כיף בסופו של דבר

Shusho

New member
קניתי דברים ../images/Emo7.gif

שיגעתי את סווטי שתגיד לי מה כדאי מה מותר ומה חשוב ויצאתי עם כזו קניה אמאלה.

Shusho

New member
למה זה נשלח?

בקיצור זה יצא מלא כסף וכמובן שאמא איכשהו שכחה את הרשימה בבית ועוד האשימה אותי
. עוד לא בדקתי מה שכחנו. העיקר קניתי תחתונים :] זה כל כך מעודד

svety

New member
אמא ממש אהבה את מה שקניתי ../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

©big smile©

New member
אני וחברה בדילמה מוסרית ;[

מה עושים במחזור?! כאבים איומיים וכאלה, במקלחת שכל הבנות מתעסקות לך בחיים. וטמפון לא כ"כ בא בחשבון.

Shusho

New member
לוקחים גלולות ומסדרים ככה שלא יהיה

מחזור בזמן הזה :) הממ, תכלס, אין לי מושג איך אפשר להיות במחזור ועוד להתקלח עם העולם ואשתו+להיות כפופה לתיזוזים של מפקדים, פשוט לדחות את זה איכשהו...

בתור התחלה, ומה אז היא תעשה?

צבא זה שנתיים, לא כולן עושות יומיות... אפילו עזבי ת'סדיר... קורסים זה דבר שלוקח לפעמים חודשיים ויותר... אז כל פעם לדחות? זה לא משהו בלתי אפשרי, זה בסה"כ קצת פחות נוח וברוךהשם כולן מסתדרות עם זה בלית ברירה

מביאות כל מה שיכול לעזור

מגבונים למשך היום, הרבה כדורים נגד כאבים :) במקלחות אף אחת לא מתעסקת לך בחיים... ואם זה באמת בעייתי בשבילך אז פשוט תחכי לסוף השעת ט"ש שאז כבר כמעט אין בנות שמתקלחות ומסתובבות שם ורק אז תתקלחי ותרגישי הרבה יותר בנוח... במשך היום סה"כ מותר לך ללכת לשירותים מתיי שאת רוצה, ככה שאין בעיה... (אצלינו השירותים היו בקומה של החדרים, ככה שלא היית צריכה להחזיק ת'מגבונים והתחבושות וכל הקקי הזה עלייך... פשוט שניה קופצים לחדר ולוקחים מה שצריך) בבוקר אם את רוצה להתקלח פשוט תקומי יותר מוקדם מכולן (כי לא יהיה לך זמן כשכולם קמים, הכל כזה בלאגן וכולן ממהרות ובעעע!#$@$) בצהריים גם אפשר (מעטות מאווווד אלו שעושות את זה, אבל אפשר בשעת הפסקה שיש) ובלילה בשעת ט"ש ברגיל... אז באמת שאין סיבה שתהיה לך בעיה לשמור על ההיגנה, ברור שתמיד עדיף להיות בלי מחזור במקרים כאלה, אבל אי אפשר כל הזמן לדחות אותו... וחבל להתעסק עם זה יותר מדיי, תאמיני לי שכולן מצליחות להסתדר עם זה :)

paperdoll16

New member
את לא הראשונה ולא האחרונה../images/Emo54.gif

שמתגייסת לצבא. מה שאומר שאת לא הראשונה ולא האחרונה שמקבלת מחזור בצבא. מה שאומר שזה בהחלט אפשרי להסתדר עם מחזור. תחשבי על זה שאת בטירונות עם עוד איזה 50 בנות שכולן שם מקבלות מחזור. מסתדרים איכשהו, תאמיני לי. מתקלחים בשעות שאין אף אחת במקלחות, לוקחים כדור כדיי להקל על הכאבים ומחליפים תחבושות לעיתים קרובות יותר (בגלל כל התיזוזים והחום וכל זה). תאמיני לי- את תשרדי את זה. בדיוק כמו שכל הבנות שעושות צבא שורדות את זה. ובכלל- מותק, את הרבה יותר מדיי נלחצת מהגיוס. באמת. הרבה יותר מדיי. אני קוראת את ההודעות שלך ופשוט עצוב לי כי.. לא יודעת מה סיפרו לך אבל באמת שזה כיף. אם היו נותנים לי- הייתי חוזרת לקורס בשנייה עכשיו! בקיצור, יהיה בסדר. ולמען השם- תרגעי קצת!

nettus

New member
מביאות טמפונים

זה לא כזה מפחיד להיות במחזור בזמן הטירונות תחשבי שיהיה לך המחלקה איזה 60 בנות בערך אני מניחה שלחצי יהיה מחזור בשלב זה או אחר של הטירונות, ולגבי המקלחות פשוט תוציאי את הטמפון לפני שאת נכנסת למקלחת ובמים כבר לא יורד דם. אין לך מה לדאוג מסתדרים עם הכל לא משנה באיזה מצב. ולגבי הכאבים, אני לא יודעת כמה המצב שלך חמור בזמן המחזור אבל תקחי בחשבון שעם את עושה טירונות קצרה לא יריצו אותך הרבה וסביר להניח שרוב הזמן אתם תשבו בכיתות אז הכל בקטנה.

tamarosh

New member
קודם כל..בד"כ [אין לי מושג איך] אבל כשאת ישנה

עם עוד בנות בחדר במשך תקופה מסויימת המחזור שלכן מגיע ביחד. אני יודעת שזה לא פותר אבל זה מעודד. ובתור מפקדת של בנות אני יכולה להגיד לך שאנחנו גם בני אדם, למרות הפרצוף הקשוח. וכשבאה אליי טירונית עם דמעות בעיניים שכואבת לה הבטן ממש מהמחזור והיא לא יכולה להמשיך לרוץ ולתפקד - אני שולחת אותה לנוח. אין מה לעשות. מבינים!

Small talk

New member
מישהו אמר לי פעם שכחבורת בנות

נמצאות הרבה ביחד אז המחזור שלהן נהיה באותו זמן.

tamarosh

New member
זה מה שניסיתי להגיד. לא הבינו את זה מההודעה?

חחחח לא חשוב

The Charmd One

New member
זה לא הזמן, זה התנאים...../images/Emo79.gif

המחזור הרי מושפע משינה,פעילות, תזונה וכל זה, כמו שהרבה פעמים לאחיות יש באותו זמן, כי פשוט הן ניזונות וחיות בדיוק באותה צורה בתקופה הזאת אז הגיוני שההשפעות על הגוף שלהן יהיו זהות... [מעניין אם גם למפקדות יש באותו זמן של הטירוניות או שזה מרמז על התנאים השונים :p]

למעלה