הממ.. מה צריך לגיוס?

משחת נעליים ואטמי אוזניים לא צריך.

חבל שתקחי סתם דברים (אפילו אם הם לא באמת תופסים מקום) משחת נעליים (גלצ"ח) תמיד יהיה לך בצבא, ואטמי אוזניים גם תמיד יתנו לך, ואל תדאגי-לא יתנו לך אטמים שכבר מישהו השתמש בהם למקרה שאת בסרט כזה :]

Shusho

New member
זה בסדר, דברים כאלה לא קניתי :)

זה נשמע לי מטורף לקנות משחת נעליים (אם כי זה יהיה שימושי לשנתיים שאח"כ אם אלך עם הנעלי צבא האלה), אבל יש בבית. כנ"ל לגבי אטמי אוזניים :)

יואו!!!!

לא רוצה להתגייס בגללכן
אני קוראת את השרשור הזה וחושבת כמה להתגייס זה תלוש מהמציאות בשבילי. לא מסוגלת להתגייס זה מפחיד אותי רצח..

stink

New member
אני איתך

גמני נכנסתי לחרדות בגלל השרשור הזה

תחשבי שכל הסרט הזה זה רק הטירונות/קורס

ואז את גם מבינה ש80% בערך ממה שקנית בכלל לא היית צריכה :) ואם יש תקופה ב-א-מ-ת יפה בצבא - זה הטירונות והקורס, הכי כיף בעולם.

מה שמצחיק זה,

שאני לא הולכת לעשות צבא, אז אני בכלל לא מבינה ממה אני מפחדת
כנראה שרק הטירונות מלחיצה אותי... אנערף.

nettus

New member
טירונות וקורס זה כיף

זה הזמן הכי כיפי בצבא, יש לי עדיין מלא חרות טובות שהיו איתי בקורס, חברות שאני רואה אותם אני יכולה לספר להם הכל אבל הכל עד הפרט הכי קטן(וכבר עברו שנתיים מאז).

לגמרי.

אומנם עם הבנות מהקורס ממש לא נשארתי בקשר, אבל עם בנות ששירתו איתי אחכ ספציפית באותו חמ"ל (שכבר עזבתי אותו) נשארתי בקשר ממש טוב...

משטרה כחולה

בצבא יש אפשרות לשירות בשח"ם, שאין לי שמץ מה הראשי תיבות אומרים, אבל זה פשוט שירות במשטרה הכחולה... (לא במג"ב)

The Charmd One

New member
יש לי גם שאלה../images/Emo79.gif

נכון מתחת למדים, אז אפשר גופייה לבנה ולא חולצה? ואפילו נרחיק לכת- אפשר פשוט טופ לבן? כאילו שמלמעלה זה יבצבץ וייראה חולצתי אבל ככה יהיה פחות חם? [לא מגעיל אותי שהמדים על העור החשוף :p]

PennyLaneM

New member
כן,

כל עוד זה לבן או זית... וטופ לא כדאי לך. לדעתי. בימים הראשונים המדים ממש מגרדים,והבטן יכולה להתמלאות פצעים,ואפילו יראו סימני זיעה! זה קצת מפדח.. ככה זה אצל כמה בנות מאצלי לפחות...

EVE Lights

New member
בדיוק

המגע של הדקרון על העור (בעיקר בימי הקיץ, בחורף זה פחות מורגש) יכול לעשות פריחות וכל מיני זוועות שאת לא רוצה לדעת שימי חולצה קצרה דקה לבנה או סתם גופייה (וגם ככה עדיף בשביל שיספוג את הזיעה, לא יהיה לך יותר מדי חם) את תודי לנו אח"כ...

למעלה