הממ.. מה צריך לגיוס?

Shusho

New member
הממ.. מה צריך לגיוס?

ראיתי כל מיני רשימות של חפצים שכדאי להביא איתך לגיוס בכל מיני פורומים, ולמען האמת אני די מבולבלת... אני מתגייסת לכל"צ, שום דבר מיוחד, אבל אין לי מושג מה אני אמורה לקחת איתי ומה להכין לקראת הצבא. למען האמת, אין לי מושג אפילו מה מותר ומה אסור ללבוש בצבא, כי הם נוטים להיות מטומטמים ולא לספר את זה לאף אחד עד יום הגיוס עצמו, שאז אני לא יכולה להכין כלום מראש. בכל מקרה, בנות יקרות שהתגייסו ואף השתחררו. איך אני עוברת את הגיוס בשלום?

EVE Lights

New member
רשמ"צ

יש המון רשימות ציוד בפורום מתגייסים, רצוי להביט שמה. רשימת ציוד שלי. אם את רוצה לשאול משהו - שאלי ואני אפרט. מסמכים: • ת.ז • פק"ל כיסים עליי (חוגר, ת.א, דיסקית) ציוד כללי: - תרמיל גדול 70 ליטר - ארנק עם כסף קטן - טוש סימון עמיד במים (לכתוב את השם על הכל. כולל ציוד ב'.) - הרבה מנעולים (לכל תא בתיק, כמובן. גם התאים הקטנים שבצד) - 2 פנקסים + כמה עטים - פק"ל כיסים - פנס קטן (רצוי אחד כזה שמתחבר לשאקל של המחזיק מפתחות) - שעון - מצית - מטען לפלאפון - מטען חירום לפלאפון - בטרייה נוספת - שק כביסה - אטמי אוזניים - שקיות אשפה (לקחת מלא שקיות) - שפצור לדיסקית היגיינה: - תיק רחצה - מראה לא שבירה - סבון נוזלי - כלי למברשת שיניים + מברשת שיניים - משחת שיניים - דאודורנט - מסרק - מברשת - קוקיות - שפתונים נגד יובש - בקבוקים קטנים לשמפו - קרם שיער - אסלניות - כפפות חד פעמיות (כמה זוגות בשקית) - מגבונים לחים - מגבונים לילי נייר טואלט - טלק - מגבת גדולה למקלחת - טמפונים, תחבושות - 2 גלילי נייר טואלט - אדוויל - גלולות - טישיו - קיסמי אוזניים - מספריים רגליים: - נעלי ספורט - תרסיס למניעת ריחות בנעליים - משחת נעליים - משחה נגד שפשפות בגדים: - כפכפי מקלחת - חולצות קצרות לבן / זית - תחתונים - חזיות - גרביים - סדין וציפית - שמיכת פיקה משקפיים: - מטלית לניקוי + תרסיס - נרתיק מרופד למשקפיים עזרה ראשונה ושנייה: - פלסטרים - סיכות ביטחון - מיקרופור - קרם ידיים

Shusho

New member
תודה :)

ראיתי כמה רשימות בפורום הזה, הבעיה היא שאני מכירה את עצמי ואני מפונקת ברמות שיא, אני צריכה את כל הבית איתי ואני לא יודעת מה יספיק לי ואיך אני לא אבכה תוך שעה וחצי שם. מה זה פק"ל? מה זה השפצור הזה לדיסקית? הדבר הזה שמכניסים אותו לתוכו? ו... איך שמיכת פיקה נכנסה לך לתיק?!

svety

New member
עם קצת אימונים-../images/Emo190.gif

אפשר להכניס -הכל- לא גדול במיוחד לתיק

EVE Lights

New member
פק"ל - פקודת קבע לחייל

זה סתם מן ארנק גדול כזה עם כל הדברים שאת צריכה שפצור לדיסקים זה פשוט כיסוי לדיסקית עם בד שעוטף את השרשרת שלה שאת קונה בריקושט שמיכת פיקה זה ממש פיצי, מה קרה לך! את קונה קיטבג של 75-80 ליטר אני דחפתי בזמנו שמיכת פליז + שק"ש פנימה

tamarosh

New member
לא קונים בריקושט שפצור לדסקית יא פקידה!

מכינים לבד!!!!!

nettus

New member
אני קניתי שם

ואין לי שום בעיות עם זה. (עוד שלוש שבועות למנייק)

DIE kvar

New member
רק שתדעו

שאני מסרבת להסתובב עם שפצור לדיסקית כי אם כבר אני ג'ובניקית אז בואו לא נשחק אותה כאילו אני באמת צריכה שפצור לדיסקית!!!

Miss Tika

New member
או שמקבלים את זה

מהיחידה שאת נמצאת בה \ משהו קרבי מגניב (למרות שגם לי אין, ויש אצלי את כל השפצורים לדיסקית איי פעם, לכל פלוגה שלי יש שפצור מגניב אחר... אבל.. לא'דעת לא יצא לי לשים את זה)

svety

New member
מוסיפה-../images/Emo190.gif

- קרם הגנה מפני השמש - משקפי שמש [למיטב ידיעתי יצא איזה חוק שמותר גם בטירונות, למרות שבזמני היה אסור] - פינצטה+פצירה [תעסוקה לשבת מה
] - מכנס ספורט למדס ו/או שינה - בוקסר לשינה - גופיה או שתיים לשינה - טי שירט שאת אוהבת, שיהיה לך כיף להסתובב בשעת ט"ש - מצלמה חד פעמית, או סתם מצלמה ישנה, כי תמונות מהטירונות זה הכי כיף זהו. ^^

EVE Lights

New member
רשימה ללחוצות במיוחד ../images/Emo8.gif

תביאי הכל לבקו"ם, בשבת הראשונה תחזירי חצי מהציוד הביתה

©big smile©

New member
אולי באמת אני אצטרך את כל זה חח

אני מתגייסת ביום ראשון, ונראה לי שזה אומר שאני כל השבוע בבסיס. יש מצב לסגור שבת ראשונה? ו.. עוד שאלה, ככה אם אני בשוונג של השרשור הזה - אני אמורה לעשות טירונות וקורס בעובדה. עכשיו, אני עולה לאוטבוס בבקו"ם ולוקחים אותי ישר לשם? קיצר, מה קורה מהרגע שאני עולה לאוטובוס?

EVE Lights

New member
תמיד יש סיכוי לשבת ראשונה

בתכלס, אני אומרת לך - תכיני את עצמך נפשית לאופציה הזאת. למרות שזה לא סביר, ותכלס אני לא יודעת איך זה בעובדה (את הרי מיועדת לתפקיד..) את עולה בתה"ש על אוטובוס שמביא אותך ללשכת גיוס עצמה שם את עושה את כל הזריקות - עניינים - בדיקת DNA - טביעת אצבעות - איכס פיכס ובסוף מקבלת את המדים, מתלבשת בצהריים יש ארוחת צהריים שמה ואז אני חושבת שמעלים אתכם על אוטובוסים ישר לעובדה אני לא יודעת איך זה בדיוק כי זה רחוק, ולא שירתתי שם. אולי סווט תוכל לעזור יותר

EVE Lights

New member
2 זריקות ביד שמאל

דלקת קרום המוח ו.. מה זה היה? יש מצב שטטנוס? לא, לא נראה לי. אבל עוד משו. בפורום סדירים/מתגייסים יגידו לך. אני לא זוכרת פשוט

paperdoll16

New member
אכן טטנוס.../images/Emo54.gif

ולמתגייסות בחורף- גם זריקה נגד שפעת.

למעלה