Lhuna3
Well-known member
בסדרה הנותרים זה בהחלט אמר משהו... צריך לצפות בה בשביל להבין (ומומלץ), אבל לא משהו שיכול היות רלוונטי לענייננו.וזה אומר משהו או סתם?
בסדרה הנותרים זה בהחלט אמר משהו... צריך לצפות בה בשביל להבין (ומומלץ), אבל לא משהו שיכול היות רלוונטי לענייננו.וזה אומר משהו או סתם?
השם מוכר לי ומרגיש לי כאילו צפיתי בזהבסדרה הנותרים זה בהחלט אמר משהו... צריך לצפות בה בשביל להבין (ומומלץ), אבל לא משהו שיכול היות רלוונטי לענייננו.
The Leftoversהשם מוכר לי ומרגיש לי כאילו צפיתי בזה
מה השם של זה באנגלית?
נראה לי שהתחלתי לראות.The Leftovers
אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).
(אני אוהבת שאפשר לעשות מהאינליין ספוילר משחק השלם את המשפט.)
למקרה שהיית צריכה הוכחה שאת טועההיי @Lhuna3 רק באתי להגיד לך שאני איתך שיידי לגמרי חתיך ככה
אגיב ליתר כשאחליט להתעורר באמת.
הם הגיעו למצבים לא רחוקים.אבל לא יכולה לחשוב על מקרה שהייתי קוראת לו "טובחים בלי הבחנה בכל מי שהוא אחר". בואו. הם לא חבורה של ויקינגים שנחתה על חופי אנגליה. הם שורדיאפוקליפסהאפוקליסות במצבי חירום מסכני חיים בלתי פוסקים שנאבקים לשרוד, ורוב הזמן גם רוצים לעשות את הדבר הנכון ולא לפגוע באחרים, אבל הנסיבות שלהם קשות, והם עושים גם טעויות.
לדעתי שניהם ישלחו אל פננס/סקיירינג לקצת זמן, אבל בזמן הזה יהיה להם ילד שכבר יהיה בוגר והוא יהיה נכד של דיוזה, מקרירי, מונטי והרפר.האם יהיה משהו בין הופ לג'ורדן?
אוי נכון, לא חשבתי על זהלמרות שלי זה הכי מזכיר את הפתיח המדהים הראשון של הנותרים
הנה תראי:לטובת מי שלא מכיר, תסבירי
הייתה סיבה פרקטית מאוד ברורה למה היא לא רצתה לתת את הפליים לאונטרי וזה לא היה סתם כי היא "לא ראויה". זה היה כי אם אונטרי הופכת להיות הקומנדר אז כל השבטים יצאו למלחמה עם סקייקרו. אז אין קשר לזה.אתה מפספס את הנקודה שזה שקלארק לא מאמינה במלחמה האחרונה לא אומר שהיא לא מאמינה שהפליים חשוב מאוד ועלול לגרום לנזק בידיים הלא נכונות. במיוחד אחרי שאמרו לה שהם מאמינים שניתן לתקן אותו. ועם כל הידע שיש לה על הפליים, גם אם לא מדובר במלחמה אחרונה שתשמיד את האנושות, הפליים עצמו בידיים לא נכונות זה גרוע מספיק. בגלל זה עברנו את כל התלאות של עונה 3 כשהיא סירבה לתת את הפליים לאונטרי שהיא חשבה שהיא לא ראויה. אז לקדוגן היא תיתן אותו??? hell to the no!
טוב, יש לנו אי הסכמה בסיסית הרבה מעבר לסדרה.למרות שאפשר להתווכח על זה ששיידי סתם רוצה שאנשים ישתחוו לו והוא לא נוראי כמו קדוגן. אבל ממה שנלסון יודע, הוא בהחלט צודק בעיני. גם תחשוב שכל החיים שלו המטרה שלו הייתה לסיים את שלטון הפריימים, המטרה הזו הושגה מבחינתו. זה שיש מישהו גרוע מהם עכשיו זה משהו אחר, אבל לפחות אף אחד לא יצטרך להקריב את עצמו כדי להאריך את חייו של שיידי. משטר האלמוות הסתיים ואיתו גם המלחמה של נלסון ושאר ה-CoGs.
רק ברגע זה הבנתי למה התייחסו אל ילדי גבריאל בתור COGS - זה ראשי תיבות. אני מניח שאת הבנת כבר לפי איך שכתבת את זה.ה-CoGs
צפי חזרה, זה לא בדיוק נכון.הגראונדרס קידמו את פניהם בחיצים מהרגע שנחתו, עוד לפני שהם בעצמם ידעו שיש שם מישהו חי.
אני מת על המונח הזהקסדת דני דין
פייק הוא לא "האנשים שלנו" הוא אויב מבית.אבל הטבח ב300 גראונדרים על ידי הצבא של פייק...
וכשהם היו 400 איש והשתלטו על בונקר שיכול להכיל 1200 איש והשאירו את האחרים בחוץ.
וואולדעתי שניהם ישלחו אל פננס/סקיירינג לקצת זמן, אבל בזמן הזה יהיה להם ילד שכבר יהיה בוגר והוא יהיה נכד של דיוזה, מקרירי, מונטי והרפר.
טוב, יש לנו אי הסכמה בסיסית הרבה מעבר לסדרה.
אני חושב שזה שנלסון הקריב את חייו וחיי אנשיו לא עזר בכלום. בעוד שאם הוא היה משתחווה ואז מתכנן מרד הוא היה יכול לעזור.
כפי שאמר וושינגטון להמילטון:
Dying is easy, young man
Living is harder
גם אני לא הבנתי, במיוחד שתרגמו את זה "עבדים" משומהרק ברגע זה הבנתי למה התייחסו אל ילדי גבריאל בתור COGS - זה ראשי תיבות. אני מניח שאת הבנת כבר לפי איך שכתבת את זה.
כנלאני מת על המונח הזה(קסדת דני דין)
תקנו אותי אם אני זוכרת לא נכון, אבל הגיבורים "שלנו" (חוץ מבלאמי...) התנגדו לזה. אז זה לא עלינו.אבל הטבח ב300 גראונדרים על ידי הצבא של פייק...
נכון זה היה נבזי מאוד, ולכן כתבתי במפורש שאני לא מצדיקה כל מה שהם עשו, ועדיין זה רחוק מאוד בעיני מלהפוך אותם להכי רעים או לטובחים בלי הבחנה באחר.וכשהם היו 400 איש והשתלטו על בונקר שיכול להכיל 1200 איש והשאירו את האחרים בחוץ.
על זה אני מסכימה איתך.אני חושב שזה שנלסון הקריב את חייו וחיי אנשיו לא עזר בכלום. בעוד שאם הוא היה משתחווה ואז מתכנן מרד הוא היה יכול לעזור.
פייק הוא לא "האנשים שלנו" הוא אויב מבית.
מישהו הזכיר את הטובח גראונדרים?אבל הטבח ב300 גראונדרים על ידי הצבא של פייק...
ומי עזר לפייק? מי היה עם פייק בזמן הטבח?! מי שבר לאחותו את הלב בשביל לטבוח בגראונדרים ולרצוח לינקים?!אבל הטבח ב300 גראונדרים על ידי הצבא של פייק...
אף פעם לא מאכזבומי עזר לפייק? מי היה עם פייק בזמן הטבח?! מי שבר לאחותו את הלב בשביל לטבוח בגראונדרים ולרצוח לינקים?!
גם כן המקרסטל דיוזות, מאלמן אחיות הזה![]()
וול, ג'ייסון אוהב לעצבן את כולם אז נראה לי שכולנו נהיה לא מרוצים במידה שווהככל שאנו ממשיכים להיות חלוקים על העניין המוסרי, אני יותר חוששת שהסיום של הסדרה הולך לעצבן אותי. כי אני חושדת שהכותבים יותר בראש של ניק ומילי בזה.
כדאי לי? מאוד רציתי לראות אותה, אבל הפרק הראשון היה לי קצת קשה בגלל מה שהיה נראה כמו התעללות מסוימת בבעלי חיים. ניסיתי לבדוק באינטרנט אם דובר על זה אבל לא מצאתי כלום. אני יודעת שזו רגישות יתר מצידי, אבל זה די ידוע שבהוליווד לא חסים מספיק על בעלי חיים וכבר היו חיות שנפגעו מאוד.בסדרה הנותרים זה בהחלט אמר משהו... צריך לצפות בה בשביל להבין (ומומלץ), אבל לא משהו שיכול היות רלוונטי לענייננו.
היו שם כמה בלתי נסבלות. למעשה הסדרה כולה היתה בלתי נסבלתזה היה עם בלתי נסבלת של מרפאה פרטית ולא יכולתי להביא את עצמי להתעלם מהמכשול הזה![]()
חושבת? דווקא לא נראה לי. לדעתי הם מאוד הלכו לכיוון שאתם מדברים עליו - של כמה בחירות מוסריות ולכן רוב החברה של הארק יקבלו פטור מעונש אלוהי גדול או משהו כזהככל שאנו ממשיכים להיות חלוקים על העניין המוסרי, אני יותר חוששת שהסיום של הסדרה הולך לעצבן אותי. כי אני חושדת שהכותבים יותר בראש של ניק ומילי בזה.
חחחחח מה אני אעשה?! דירי, כל דונט בא עם מחיר.. ואל תזכירי לי אפילו את הספוילר הזה.אף פעם לא מאכזב
אתה כמו ראמפלסטילצקין. צריך להגיד את השם שלך 3 פעמים מול המראה (או להזכיר את דונט) ואתה מופיע
(ומה שהכי נפלא בזה, זה שאני לא צריכה ללכלכך את ידיי יותר עם מאלמני אוקטביות. יש לי מישהו אחר שיעשה את העבודה השחורה)
תראי, אני מחשיבה אותה אחת מ-10 או 15 הסדרות הכי טובות של כל הזמנים.כדאי לי? מאוד רציתי לראות אותה, אבל הפרק הראשון היה לי קצת קשה בגלל מה שהיה נראה כמו התעללות מסוימת בבעלי חיים. ניסיתי לבדוק באינטרנט אם דובר על זה אבל לא מצאתי כלום. אני יודעת שזו רגישות יתר מצידי, אבל זה די ידוע שבהוליווד לא חסים מספיק על בעלי חיים וכבר היו חיות שנפגעו מאוד.
כמה?היו שם כמה בלתי נסבלות. למעשה הסדרה כולה היתה בלתי נסבלת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.