המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

מילי08

Well-known member
למרות שמצד שני אולי זה גם אומר שזה קורה יותר ממה שרציתי להאמין.
לזה התכוונתי. כמו בהרבה מקרי עוול אחרים (בחיים), לפעמים לוקח זמן לגלות אותם ולעצור אותם. עד שזה קורה, יש מי שנפגע. בסופו של דבר לרשתות עדיין יש כוח משפטי וכלכלי יותר גדול מאשר ל PETA או כל ארגון אחר ולכן המאבקים האלה עלולים להימשך יותר מידי.
אני באמת חושבת שיש מספיק אנשים/ צופים שבוחנים את זה ומדווחים במקרים של חריגה, אבל חורה לי מאוד שעדיין יש צורך להציג זוועות כאלה במקום להשתמש למשל ב CGI למשל.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא הצלחתי להתחבר לסדרה בכלל. נכנסה אצלי יותר לקטגוריה של סבונייה לעומת האנטומיה (שגם לא לא חסר כמובן), אבל משהו באינטראקציה בין הדמויות והסיפורים לא עשו לי את זה.
ולגבי דמות בלתי נסבלת - כבר שנים שלא העפתי מבט לכיוון הסדרה אז אני לא זוכרת מי הכי עצבנה אותי, אבל אני חושבת שכולם שם עיצבנו אותי בשלב זה או אחר, כולל אדיסון שבאנטומיה היתה מעניינת יותר. אני יודעת שהרבה אהבו את אמיליה, אבל אותי היא בעיקר עייפה.
אני אגיד לך את האמת, ראיתי את הסדרה כל כך מזמן שאני לא זוכרת הרבה דברים.
אני מסכימה איתך שאדיסון, שהיא אחת הדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליי בכל הזמנים (של האנטומיה)
original.gif
נראתה כמו צל חיוור של עצמה במרפאה. כל הקלילות והכיפיות שלה נשארו באנטומיה. כמובן שהיו לה כמה רגעי חסד אבל היא ממש לא הייתה אותו הדבר והמשכתי לראות בעיקר כי זו היא. העונה השניה אבל בעיני הייתה הרבה יותר טובה מהעונה של האנטומיה ששודרה בו זמנית, לא זוכרת אפילו איזו עונה זו הייתה אני רק זוכרת שאהבתי את מרפאה הרבה יותר באותו זמן (או שאולי זו הייתה בכלל העונה השלישית? מי זוכר בכלל:-D)

אמיליה בהתחלה הייתה מדהימה. היא הייתה כמו אדיסון של האנטומיה וממש אהבתי אותה. כיפית, קלילה, משעשעת.
OddFreshDipper-size_restricted.gif
ואז הפכו אותה לטראגית עם סיפור ההתמכרות שלה, המוות של הארוס שלה והתינוק שלה שנולד ללא מוח

שרלוט הייתה ביץ' נהדרת.
original (1).gif
אח"כ כשהיא הייתה קצת פחות ביץ' וקצת יותר טראגית אז גם היא הרגישה washed כמו יתר הדמויות.

נעומי (החברה השחורה) הייתה בסדר רוב הזמן חוץ מהקטעים שהייתה מקנאה בלי סיבה. והבת המיותרת שלה גם הייתה מעצבנת.
ויולט (הפסיכולוגית) הייתה מעצבנת לכל אורך הסדרה. לא יכולתי לסבול אותה. הדיבור שלה, הפרצוף שלה, פשוט בא לי לתת לה בוקס. בעע
אבל בגדול, אני כן מסכימה שמרפאה לא טובה כמו האנטומיה (בשנים שהייתה טובה). ציפיתי משונדה להרבה יותר וזה לא היה. שרדתי את כל העונות רק בגלל האהבה הגדולה שלי לאדיסון.

הייתי איתך כמעט עד הסוף. ג'וזי רחוקה שנות אור מלהיות חשובה כמו לקסה. למה שנרצה לראות שוב פרינססה שתופסת מעצמה?
למה שתרצו? לא יודעת. מה אכפת לי מה אתם רוצים. אני נרקיסיסטית ואכפת לי רק מהצרכים שלי. ואני צריכה ג'וזי! (אבל את לקסה יותר).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה. הגבתי על זה ללונה מקודם. לגבי סצינות פגיעה בבע"ח - מה שמפריע לי זה שהחיה כמובן לא יודעת לשחק שהיא "מתה" או "פגועה" ולכן אני חוששת שמשתמשים באמצעים דרסטיים. לילד קטן אתה יכול להגיד - "תעשה כאילו אתה ישן, ואנחנו נשפוך עליך קטשופ". די ברור לצופים שלילד היתה בחירה (בלי להיכנס כמובן לשאלה עד כמה זה בכלל נכון וראוי לתת לילדים לשחק מול מצלמות, בעיקר בסצינות של אלימות כזו או אחרת). בכל מקרה, לבעלי החיים אין את הבחירה ויש מספיק אנשים לא רגישים שיעשו הכל בשביל סצינה חזקה.
אני בטוח שיש מקרים שבהם יש יחס רע כלפי בעלי חיים כאשר צריך לגרום להם לעשות כל מיני דברים שהם לא רוצים לעשות.
אני גם חושב שצריך לקחת את זה במידה. משתמשים בכלבים בשביל תפקיד שמירה, רעיית צאן, צייד, תחרויות יופי מטופשות (לדעתי) ובכל המקרים האלו גורמים לכלבים לעשות דברים שהם לא רוצים לעשות. הכלב של גיסי מיילל כאילו ירו בו רק כי לא מרשים לו לנשוך את שואב האבק. לרוב הדברים שגורמים לחיות לעשות בסדרות וטלוויזיה הם לדעתי בטוח הרבה פחות מורכבים או מסוכנים. יש פשוט יותר מודעות לזה כי זה פתוח יותר לביקורת וספציפית לחלק ליברלי בחברה.
PETA הוא לדעתי ארגון דפוק נורא מכמה בחינות. בעניין הזה הוא לדעתי מטופש נורא כי הוא מסרב לשלוח פקחים לסטים של סרטים וסדרות שמשתמשים בחיות (כשהסדרות והסרטים מוכנים לשלם להם כמובן) מפני שמבחינתו כל שימוש בחיה על סט הוא רע בגלל שזה תמיד נגד רצון החיה. כלומר הוא מעדיף לבקר כל סרט שבו יש שימוש כזה מאשר בעצם לדאוג למצב החיות שמשתמשים בהם.

אבל חזרה לנושא של כלב מת בסדרה הזאת - אין לי ספק שאי אפשר לגרום לכלב לשכב כמו מת למשך יותר מרגע בלי לפגוע בו. עוד יותר אין לי ספק שהשתמשו בבובה של כלב. להשתמש בגופה אמיתית של כלב זה יהיה כל כך הרבה יותר מסובך (לשמור עליה נקיה, להתמודד עם הריח). זה כמו שאם יש ראש כרות בסצנה את לא לרגע חושבת שזה באמת ראש כרות.

didalf

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 2464
אל תשאלו למה שמתי את התמונה הזאת. זה פשוט היה נראה לי הדבר הנכון לעשות אחרי שהשרשור כבר איבד כיוון

חחחחחחחחחח רק אחרי שעשיתי הוסף תגובה קלטתי שיש שם עוד טקסט למטה שהחבאת, אוקי אז:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מרגישה שאני צריכה הסבר למם הזה ואני קצת מפחדת לגגל:-D|פנים|
חחחח זה פוטושופ😂
לקחו את התמונה של בלאמי מהעונה הראשונה שהוא יוצא מהדרופ שים באיזה פרק ככה ללא חולצה (אחרי שעשה איזה שתי בחורות באוהל עם הסמול פיליפינו דיק שלו😂) והוסיפו לו יד לסלפי ואובייסלי שינו את הרקע.
חשבתי שתקלטי לבד😂😂

didalf

Well-known member
חחחח זה פוטושופ😂
לקחו את התמונה של בלאמי מהעונה הראשונה שהוא יוצא מהדרופ שים באיזה פרק ככה ללא חולצה (אחרי שעשה איזה שתי בחורות באוהל עם הסמול פיליפינו דיק שלו😂) והוסיפו לו יד לסלפי ואובייסלי שינו את הרקע.
חשבתי שתקלטי לבד😂😂
זה שזה פוטושופ מטריד הבנתי:-D היד הלא פרופרציונלית שהדביקו לו מקריפה אותי למוות:-D
אבל יש גם את התמונה הקודמת אז חשבתי שיש איזה מם של "אי שואו יו מיי דיק פליז רספונד" ופחדתי לגגל את המקור שלו:-D

didalf

Well-known member
מה שכן, חשבתי פתאום על ה-time dilation בין הכוכבים שלנו לכדו"א, אנחנו יודעים שמשלחת אליג'ס 3 עזבה את כדו"א בערך 4 שנים לפני אפוקליפסה 1 (א.ל.י) והחבר'ה שלנו נחתו על כדו"א 97 שנים אחרי + ה-6 שנים בבונקר זה מביא אותנו ל-107 שנים, תוסיפו את ה-125 שנים שהם היו בקריו פלוס הנגיד שנה של עונות 1-4 וזה מביא אותנו ל-234 שנים. ומהפלאשבק שראינו של הפריימים המקוריים זה בערך הזמן שעבר על סנקטום (236 שנים) כלומר לא אמור להיות הפרש משמעותי, והזמן שהחבר'ה שלנו יהיו שם יהיה שווה ערך במקסימום לכמה שבועות בודדים אם לא ימים ספורים מהעלילה של סנקטום. שזה החדשות הטובות. החדשות הרעות הן שלדברי קדוגן, לא ניתן לשרוד שם לאורך זמן אז כנראה שהעונה לא תסתיים בחזרה של החבר'ה שלנו לכדור הארץ

אה מצאתי. ופשוט טעית בחישוב כי 97+6 זה 103 לא 107:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
זה שזה פוטושופ מטריד הבנתי:-D היד הלא פרופרציונלית שהדביקו לו מקריפה אותי למוות:-D
אבל יש גם את התמונה הקודמת אז חשבתי שיש איזה מם של "אי שואו יו מיי דיק פליז רספונד" ופחדתי לגגל את המקור שלו:-D
אה זה סתם בדיחת רשת כזאת של כל מיני גברים נואשים באפליקציות היכרויות ששולחים דיקפיקס וחושבים שתתחתנו שניה אחרי:-D

מצב
הנושא נעול.
למעלה