המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

LeAnnDyIan

Well-known member
בסדרה הנותרים זה בהחלט אמר משהו... צריך לצפות בה בשביל להבין (ומומלץ), אבל לא משהו שיכול היות רלוונטי לענייננו.
השם מוכר לי ומרגיש לי כאילו צפיתי בזה
מה השם של זה באנגלית?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).

(אני אוהבת שאפשר לעשות מהאינליין ספוילר משחק השלם את המשפט.)
:-D
באמת לא הבנתי איך את בוחרת את מה להסתיר

היי @Lhuna3 רק באתי להגיד לך שאני איתך שיידי לגמרי חתיך ככה|מאוהב|
אגיב ליתר כשאחליט להתעורר באמת.
למקרה שהיית צריכה הוכחה שאת טועה :-P:
אבל לא יכולה לחשוב על מקרה שהייתי קוראת לו "טובחים בלי הבחנה בכל מי שהוא אחר". בואו. הם לא חבורה של ויקינגים שנחתה על חופי אנגליה. הם שורדי אפוקליפסה אפוקליסות במצבי חירום מסכני חיים בלתי פוסקים שנאבקים לשרוד, ורוב הזמן גם רוצים לעשות את הדבר הנכון ולא לפגוע באחרים, אבל הנסיבות שלהם קשות, והם עושים גם טעויות.
הם הגיעו למצבים לא רחוקים.
כולמר בהר אני מבין שלא הייתה לקלארק ברירה. (היה אפשר לנהל את המשא ומתן באופן חכם יותר ואולי לצאת מזה, אבל זה לא היה פשוט וקיין בהחלט לא עזר)
אבל הטבח ב300 גראונדרים על ידי הצבא של פייק...
וכשהם היו 400 איש והשתלטו על בונקר שיכול להכיל 1200 איש והשאירו את האחרים בחוץ.
האם יהיה משהו בין הופ לג'ורדן?
לדעתי שניהם ישלחו אל פננס/סקיירינג לקצת זמן, אבל בזמן הזה יהיה להם ילד שכבר יהיה בוגר והוא יהיה נכד של דיוזה, מקרירי, מונטי והרפר.
למרות שלי זה הכי מזכיר את הפתיח המדהים הראשון של הנותרים
אוי נכון, לא חשבתי על זה
לטובת מי שלא מכיר, תסבירי
הנה תראי:
(הנותרים בכלל סדרה מדהימה)
אתה מפספס את הנקודה שזה שקלארק לא מאמינה במלחמה האחרונה לא אומר שהיא לא מאמינה שהפליים חשוב מאוד ועלול לגרום לנזק בידיים הלא נכונות. במיוחד אחרי שאמרו לה שהם מאמינים שניתן לתקן אותו. ועם כל הידע שיש לה על הפליים, גם אם לא מדובר במלחמה אחרונה שתשמיד את האנושות, הפליים עצמו בידיים לא נכונות זה גרוע מספיק. בגלל זה עברנו את כל התלאות של עונה 3 כשהיא סירבה לתת את הפליים לאונטרי שהיא חשבה שהיא לא ראויה. אז לקדוגן היא תיתן אותו??? hell to the no!
הייתה סיבה פרקטית מאוד ברורה למה היא לא רצתה לתת את הפליים לאונטרי וזה לא היה סתם כי היא "לא ראויה". זה היה כי אם אונטרי הופכת להיות הקומנדר אז כל השבטים יצאו למלחמה עם סקייקרו. אז אין קשר לזה.
הפליים סתם בידיים הלא נכונות לא יעשה כלום.
למרות שאפשר להתווכח על זה ששיידי סתם רוצה שאנשים ישתחוו לו והוא לא נוראי כמו קדוגן. אבל ממה שנלסון יודע, הוא בהחלט צודק בעיני. גם תחשוב שכל החיים שלו המטרה שלו הייתה לסיים את שלטון הפריימים, המטרה הזו הושגה מבחינתו. זה שיש מישהו גרוע מהם עכשיו זה משהו אחר, אבל לפחות אף אחד לא יצטרך להקריב את עצמו כדי להאריך את חייו של שיידי. משטר האלמוות הסתיים ואיתו גם המלחמה של נלסון ושאר ה-CoGs.
טוב, יש לנו אי הסכמה בסיסית הרבה מעבר לסדרה.
אני חושב שזה שנלסון הקריב את חייו וחיי אנשיו לא עזר בכלום. בעוד שאם הוא היה משתחווה ואז מתכנן מרד הוא היה יכול לעזור.
כפי שאמר וושינגטון להמילטון:
Dying is easy, young man
Living is harder

רק ברגע זה הבנתי למה התייחסו אל ילדי גבריאל בתור COGS - זה ראשי תיבות. אני מניח שאת הבנת כבר לפי איך שכתבת את זה.

הגראונדרס קידמו את פניהם בחיצים מהרגע שנחתו, עוד לפני שהם בעצמם ידעו שיש שם מישהו חי.
צפי חזרה, זה לא בדיוק נכון.
הם כמעט הרגו את ג'ספר, אבל זה בגלל שהוא עבר לשטח של הר וות'ר והם פחדו שזה יגרור פעולת תגמול.
(והם אפילו טיפלו בפצע שלו אחרי זה, אם כי הם גם תלו אותו שיהיה פתיון לנמר גדול, אז...)
לאחר זה הם לא פגעו באף אחד עד אחרי שה100 ירו טילים לאוויר כדי לסמן לארק שהם בחיים.
הטילים האלו פגעו בכפר של גראונדרים ולכן הגראונדרים התחילו להתקיף את ה100.
קסדת דני דין
אני מת על המונח הזה :-D

didalf

Well-known member
פייק הוא לא "האנשים שלנו" הוא אויב מבית.
ועם הבונקר הם באמת יצאו קקות, אבל בשאר המקרים לונה צודקת.
לדעתי שניהם ישלחו אל פננס/סקיירינג לקצת זמן, אבל בזמן הזה יהיה להם ילד שכבר יהיה בוגר והוא יהיה נכד של דיוזה, מקרירי, מונטי והרפר.
וואו:-D:-D

טוב, יש לנו אי הסכמה בסיסית הרבה מעבר לסדרה.
אני חושב שזה שנלסון הקריב את חייו וחיי אנשיו לא עזר בכלום. בעוד שאם הוא היה משתחווה ואז מתכנן מרד הוא היה יכול לעזור.
|כן|

כפי שאמר וושינגטון להמילטון:
Dying is easy, young man
Living is harder
|מאוהב|😃😃
וגם -|כן|

רק ברגע זה הבנתי למה התייחסו אל ילדי גבריאל בתור COGS - זה ראשי תיבות. אני מניח שאת הבנת כבר לפי איך שכתבת את זה.
גם אני לא הבנתי, במיוחד שתרגמו את זה "עבדים" משומה|חבול|. אבל כבר לפני כמה פרקים דילן כתבה את זה בהתייחסות אליהם ואז נקלט לי.

אני מת על המונח הזה :-D (קסדת דני דין)
כנל:-D

Lhuna3

Well-known member
תקנו אותי אם אני זוכרת לא נכון, אבל הגיבורים "שלנו" (חוץ מבלאמי...) התנגדו לזה. אז זה לא עלינו.

נכון זה היה נבזי מאוד, ולכן כתבתי במפורש שאני לא מצדיקה כל מה שהם עשו, ועדיין זה רחוק מאוד בעיני מלהפוך אותם להכי רעים או לטובחים בלי הבחנה באחר.
וזה תופס גם לגבי עוד דברים שכתבת - אתה לא צריך להוכיח שהם הרגו, זה מוסכם וכתבתי את זה ישר על ההתחלה, ולכן זה לא עומד בסתירה לדברי. בעיני חשובות לא פחות הכוונות והנסיבות, אתה כפי שכבר כתבתי עושה חשבון של מספרים שבעיני הוא קר ולא מספר נכונה את הסיפור.

על זה אני מסכימה איתך.

LeAnnDyIan

Well-known member
ומי עזר לפייק? מי היה עם פייק בזמן הטבח?! מי שבר לאחותו את הלב בשביל לטבוח בגראונדרים ולרצוח לינקים?!:-[:-[
גם כן המקרסטל דיוזות, מאלמן אחיות הזה|שפם|
אף פעם לא מאכזב:-D
אתה כמו ראמפלסטילצקין. צריך להגיד את השם שלך 3 פעמים מול המראה (או להזכיר את דונט) ואתה מופיע:-D:-D:-D

(ומה שהכי נפלא בזה, זה שאני לא צריכה ללכלכך את ידיי יותר עם מאלמני אוקטביות. יש לי מישהו אחר שיעשה את העבודה השחורה|זורו|)

Lhuna3

Well-known member
ככל שאנו ממשיכים להיות חלוקים על העניין המוסרי, אני יותר חוששת שהסיום של הסדרה הולך לעצבן אותי. כי אני חושדת שהכותבים יותר בראש של ניק ומילי בזה.

LeAnnDyIan

Well-known member
ככל שאנו ממשיכים להיות חלוקים על העניין המוסרי, אני יותר חוששת שהסיום של הסדרה הולך לעצבן אותי. כי אני חושדת שהכותבים יותר בראש של ניק ומילי בזה.
וול, ג'ייסון אוהב לעצבן את כולם אז נראה לי שכולנו נהיה לא מרוצים במידה שווה:-D

מילי08

Well-known member
בסדרה הנותרים זה בהחלט אמר משהו... צריך לצפות בה בשביל להבין (ומומלץ), אבל לא משהו שיכול היות רלוונטי לענייננו.
כדאי לי? מאוד רציתי לראות אותה, אבל הפרק הראשון היה לי קצת קשה בגלל מה שהיה נראה כמו התעללות מסוימת בבעלי חיים. ניסיתי לבדוק באינטרנט אם דובר על זה אבל לא מצאתי כלום. אני יודעת שזו רגישות יתר מצידי, אבל זה די ידוע שבהוליווד לא חסים מספיק על בעלי חיים וכבר היו חיות שנפגעו מאוד.

מילי08

Well-known member
חושבת? דווקא לא נראה לי. לדעתי הם מאוד הלכו לכיוון שאתם מדברים עליו - של כמה בחירות מוסריות ולכן רוב החברה של הארק יקבלו פטור מעונש אלוהי גדול או משהו כזה

אף פעם לא מאכזב:-D
אתה כמו ראמפלסטילצקין. צריך להגיד את השם שלך 3 פעמים מול המראה (או להזכיר את דונט) ואתה מופיע:-D:-D:-D

(ומה שהכי נפלא בזה, זה שאני לא צריכה ללכלכך את ידיי יותר עם מאלמני אוקטביות. יש לי מישהו אחר שיעשה את העבודה השחורה|זורו|)
חחחחח מה אני אעשה?! דירי, כל דונט בא עם מחיר.. ואל תזכירי לי אפילו את הספוילר הזה. :cry:

Lhuna3

Well-known member
כדאי לי? מאוד רציתי לראות אותה, אבל הפרק הראשון היה לי קצת קשה בגלל מה שהיה נראה כמו התעללות מסוימת בבעלי חיים. ניסיתי לבדוק באינטרנט אם דובר על זה אבל לא מצאתי כלום. אני יודעת שזו רגישות יתר מצידי, אבל זה די ידוע שבהוליווד לא חסים מספיק על בעלי חיים וכבר היו חיות שנפגעו מאוד.
תראי, אני מחשיבה אותה אחת מ-10 או 15 הסדרות הכי טובות של כל הזמנים.
והקטע שהפריע לך מהפרק הראשון זה לא משהו שנמשך שם (נדמה לי לפחות, אולי אני לא זוכרת טוב).
יחד עם זה (נגיד ספוילר מאוד כללי ל"הנותרים"), יש בה דברים אחרים מאוד קשים, בין היתר אחת הסצינות אולי הכי מזעזעות שראיתי בטלויזיה. זה לא שהיא אלימה כמו המתים המהלכים נגיד, שממש כל פרק רואים מראות גרפיים כאלו, זה הרבה פחות ככל הזכור לי, אבל כשיש - זה קשה.
ואם אני זוכרת נכון את נרתעת מסדרות כאלו, תקני אותי אם אני טועה. (וזה לא שאני לא נרתעת, פשוט מבחינתי כשסדרה היא ממש טובה, וזו למשל סדרת מופת עם הרבה עומק, אז זה שווה בעיני להתגבר על זה. אבל כל אחד ומה שמתאים לו.)

אז קשה לי לענות על השאלה אם כדאי לך. אבל יש לך את המידע הזה אז תשקלי.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
היו שם כמה בלתי נסבלות. למעשה הסדרה כולה היתה בלתי נסבלת
כמה?
הסדרה עצמה באמת הייתה קצת חלשה אבל אדיסון היא מלכה, אפילו שניסו להפוך לי אותה למרדית׳ של עונות ראשונות.
אמיליה גם נהדרת, כנ״ל שרלוט. נעומי לפעמים נודניקית אבל לא הכי מזיקה.
אז כמובן שדיברתי על ויולט הבלתי נסבלת8-{ בעע צמרמורות של גועל רק מלחשוב עליה שוב.
את מי לא אהבת שם שהיה קשה לך לנחש על מי דיברתי?8-*

אגב אני אוהבת שיש לשרשור הזה במילא שבעמאות עמודים בפני עצמו אבל אנחנו עדין מוצאים לנכון לדבר בו גם על סדרות אחרות :-D

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה