המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נו אבל זו הייתה התיאוריה שלי עם גבריאל!! מה אתה גונב תיאוריות, זורק אותן על רייבן וקורא להן שלך|שפם|
לא זכרתי שעשית כזאת תיאוריה עם גבריאל, אבל אני כן זוכר שכתבת על זה משהו בעבר באמת.
מזה הטמטום הזה??! פננס זה לא שטח שלהם!! הכוכב היחיד ששלהם זה בארדו. הם לא יכולים פשוט להכריז dibs על כל הכוכבים במערכת השמש.
מבחינתם זה שטח שלהם. כמו שבריטניה החשיבהאת אוסטרליה כשטח שלה כשהיא השתמשה בה כמושבת עונשין.
אני לא מצדיק את מה שהם עשו, פשוט ציינתי את הגיחוך בזה שאמרת שזה שמישהו על השטח שלך נותן לך זכות להרוג אותו - אמרת את זה כהצדקה למה שעשו קלארקרו.
אז בבקשה בוא תגיד לי שוב איך הם אנשים הרבה יותר טובים משלנו... פףף
לא אמרתי שהם אנשים הרבה יותר טובים משלנו, אפילו לא קצת טובים משלנו. אבל כן יש כאן גוונים מורכבים של אפור.
כמו בכמעט כל קונפליקט לכל צד יש סיבות טובות לראות את הצד השני בתור הרע.
והאנשים האלה לקחו את אוקטביה ושות' ל-5 שנים. עשו ניסו לעשות להן שטיפת מוח, כדי לגרום להם להאמין באיזו מלחמה אחרונה שתשמיד את המין האנושי.
קודם כל למקרה שלא הבנת, הם לא החזיקו אותם במשך 5 שנים, אלא במשך כמה חודשים. זה סתם כי מטריד אותי שאת לא מבינה אולי מה קורה.
והם עשו להם את שטיפת המוח רק כי הן הציעו להצטרף לצבא שלהם. לפני כן הן היו פשוט כלואות. שזה דבר הגיוני יחסית כי מבחינת הדיסייפלס הן רוצחות.
הם ראו למה ה-WMD יכול לגרום עם טיפה אחת ואם המלחמה האחרונה, או מה שזה לא יהיה שהם רוצים את הקוד כדי להתחיל, עלול להסתיים ככה
אין כאן שום הגיון כי אין סיבה להניח שהחומר הזה הוא כתוצאה של המלחמה האחרונה.
ואני פשוט לא רואה שום סיבה בעולם שהיא תרצה לעזור להם.
בהחלט אין שום סיבה טובה שהיא תרצה לעזור להם. אבל גם אין לה שום סיבה להעדיף עינויים וסכנת מוות על פני לתת להם את המידע שהם רוצים.
מה???? היו לי כל הסיבות בעולם: החל מהמילים שכתבת "מנהיג כת מטורף" - אני כבר ברגע זה לא רוצה לתת לו שום דבר שהוא רוצה, כי מנהיגי כת מטורפים הם מסוכנים ויש להם כוונות מטורפות ואם הם רוצים ממני משהו סיכוי טוב שזה למטרה מסוכנת.
למנהיג כת מטורף לא תיתן טיל אטומי אם הוא יגיד שהוא ישתמש בו כדי להלחם בחייזרים בלתי נראים. כי טיל אטומי זה בעצם מסוכן.
אבל אם הוא אומר שהוא יכול להציל/או להרוס את העולם בכך שהוא יעשה משהו על ראש אחת הפירמידות הגדולות במצרים אז אתה לא תטרח למנוע ממנו לעשות את זה כי אתה מבין שהוא מטורף.
והאבן, עד כמה שהאנשים שלנו יודעים (כלומר אם לא כוללים את מה שהיה עם בקה) היא לא כזה דבר מסתורי אלא מכשיר לטלפורטציה בין כוכבים.
בסוף אני נוטה לחשוב שהסדרה תשאיר אותנו עם המסר של אין תשובה נכונה, וכל מה שאפשר זה להשתדל תמיד להיות טובים יותר ממה שאנחנו (או משהו כזה), אבל האם "המבחן" בסוף יגמר בכל זאת עם מסר יותר משמעותי?
כל ההודעות הזאת מאוד מעניינת.
הסדרה לכל אורכה הציגה דילמות מוסריות שכבר דיברנו עליהן, שבבסיס שלהן השאלה של קבוצת הנאמנות שלך
דיברנו על זה גם בעבר שזה בהחלט המרכז של הסדרה. ומה שנהדר זה שלא ניתנה תשובה למה באמת נחשב מוסרי. לא ניתנה תשובה לשאלה האם יש כזה דבר "בחורים טובים".
זה באמת מעניין אם בסוף הסדרה ינסו כן לתת תשובה לזה.
זה גם באמת מעניין שהרבה פעמים בסדרה לדעתי תהינו (או לפחות תהיתי) מה הקטע של קבוצות שונות להלחם כשהם כולם בני אדם. ויש מספיק שטח על כדור הארץ (ל]פחות בשלב הזה) בשביל כולם. אבל עכשיו יש קבוצה שלפחות טוענת שהיא עושה מה שהיא עושה לא בשביל עצמה, אלא בשביל כל המין האנושי. אני חושב שהקבוצה היחידה עד כה שפעלה ככה הייתה סקייקרו בעונה 1 - כלומר כשהם האמינו שהם באמת כל מה שנשאר מהאנושות (שזה די מצחיק כי באותו זמן היו כמה קבוצות של בני אדם על הקרקע ובכוכבים אחרים ופשוט לא היה להם מושג).
הוא פשוט נשמע לי מרושע כזה שישבור לכלב את הגולגולת עם פטיש שניצלים ואז יספר לבת שלו ש"מינקס מצאה לה בית אחר"
הוא בהחלט נראה לי מרושע מספיק בשביל זה. אבל למה לערב פטיש שניצלים מסכן? (עכשיו בא לי שניצל)
הוא פשוט רצה להיות השליט היחיד והיחידי שצודק. הוא רצה שכולם יסגדו לו. הוא מקשקש לגבריאל שהוא לא אלוהים ולא מעונין להיות כזה, אבל זה בדיוק מה שהוא רוצה ולכן כל האג'נדה שלו לא יושבת לנו נכון.
אני מרגיש צורך לציין, כי זה קורה לעיתים ממש רחוקות, שאני מסכים איתך כאן.
אני רק רוצה שבפעם הבאה תחשוב שאנחנו מוזרים.
תיזכר שיש גם אנשים כאלה בעולם:
IMG_1645.PNG
מי זאת?
את לא תגידי לי חחח :mad: אני לא שרשרתי אל שום ניק, זה המערכת עשתה ותפסיקי לעצבן אותי.
כן, יש דברים מוזרים הרבה פעמים.

didalf

Well-known member
הוא מנסה לתפוס את החבל בשתי קצותיו, קרי גם להגן על חבריו ואחותו וגם למנוע את קץ האנושות
|כן|בדיוק. וזה לא עובד כ"כ|פנים|

וכדאי שתשרשר לסוף השרשור ולא באמצע שלו, רק במקרה מצאתי את ההודעה הזאת בעמוד הראשון.
לפני שאתה שולח תשמור טיוטא או תעתיק ותרפרש את העמוד, ואז תשלח (אם עשית העתיק תדביק כמובן קודם) וזה יופיע בסוף.

Lhuna3

Well-known member
למנהיג כת מטורף לא תיתן טיל אטומי אם הוא יגיד שהוא ישתמש בו כדי להלחם בחייזרים בלתי נראים. כי טיל אטומי זה בעצם מסוכן.
אבל אם הוא אומר שהוא יכול להציל/או להרוס את העולם בכך שהוא יעשה משהו על ראש אחת הפירמידות הגדולות במצרים אז אתה לא תטרח למנוע ממנו לעשות את זה כי אתה מבין שהוא מטורף.
והאבן, עד כמה שהאנשים שלנו יודעים (כלומר אם לא כוללים את מה שהיה עם בקה) היא לא כזה דבר מסתורי אלא מכשיר לטלפורטציה בין כוכבים.
אני כבר עניתי על כל הטענות האלו במדויק בהודעות שאליהן אתה מגיב :rolleyes:

קבוצה שלפחות טוענת שהיא עושה מה שהיא עושה לא בשביל עצמה, אלא בשביל כל המין האנושי. אני חושב שהקבוצה היחידה עד כה שפעלה ככה הייתה סקייקרו בעונה 1 - כלומר כשהם האמינו שהם באמת כל מה שנשאר מהאנושות
לא בטוחה שהבנתי למה אתה מתכוון. באיזו פעולה אפשר להגיד שהם פעלו ככה?
הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה האנשים בתיבה שהתנדבו למות בשביל שישאר יותר חמצן לאחרים.

LeAnnDylan

Well-known member
הצלחת להתיש אותי קצת, אבל בכל זאת עונה לחלק מהדברים

מבחינתם זה שטח שלהם. כמו שבריטניה החשיבהאת אוסטרליה כשטח שלה כשהיא השתמשה בה כמושבת עונשין.
אני לא מצדיק את מה שהם עשו, פשוט ציינתי את הגיחוך בזה שאמרת שזה שמישהו על השטח שלך נותן לך זכות להרוג אותו - אמרת את זה כהצדקה למה שעשו קלארקרו.
זו אובייסלי הייתה בדיחה|פנים|

קודם כל למקרה שלא הבנת, הם לא החזיקו אותם במשך 5 שנים, אלא במשך כמה חודשים. זה סתם כי מטריד אותי שאת לא מבינה אולי מה קורה.
והם עשו להם את שטיפת המוח רק כי הן הציעו להצטרף לצבא שלהם. לפני כן הן היו פשוט כלואות. שזה דבר הגיוני יחסית כי מבחינת הדיסייפלס הן רוצחות.
אני חושבת שאתה צריך כבר להכיר אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני מבינה בדיוק מה קורה וזוכרת הכל. מן הסתם שהתכוונתי לאקו והחבורה שהיו שם 5 שנים. הגבתי במצב חצי ישן ואוקטביה זו הברירת מחדל שלי. אבל ברגע שכתבתי 5 שנים, חשבתי שתבינו לבד למי התכוונתי. ברור שאני זוכרת שהן "התאמנו" רק 3 חודשים. וכן, זו הייתה שטיפת מוח (או ניסיון לכזו) איך שלא תציג את זה.

אין כאן שום הגיון כי אין סיבה להניח שהחומר הזה הוא כתוצאה של המלחמה האחרונה.
ההיגיון הוא שזה מה שנאמר, עובדה שאוקטביה מאמינה בזה, היא בעצמה אמרה לבלאמי שזה מה שיקרה אם יפסידו את המלחמה.

בהחלט אין שום סיבה טובה שהיא תרצה לעזור להם. אבל גם אין לה שום סיבה להעדיף עינויים וסכנת מוות על פני לתת להם את המידע שהם רוצים.
נסכים שלא להסכים. אני הייתי בוחרת במוות על פני לעזור למנהיג כת מטורף שניסה להרוס את החיים של כל החברים שלי (בין אם ע"י שטיפת מוח או הוצאה להורג) והתעלל בי ואנס לי את המוח כדי לשלוף משם מידע שהוא רוצה כאילו הזכרונות שלי שייכים לו.

הוא בהחלט נראה לי מרושע מספיק בשביל זה. אבל למה לערב פטיש שניצלים מסכן? (עכשיו בא לי שניצל)
גם לי בא שניצל. אבל הייתי כל היום במטבח ואפיתי ובישלתי דברים אחרים (וגם הספקתי לעשות את 10,000 הצעדים שלי! הוריי🥳) ועכשיו ב-4 לפנו"ב לא כל כך בא לי לדפוק שניצלים:-(

קופר:-D
היצורה שגנבה את החווה בתחילת עונה 5 ואז הפכה להיות הביץ' של אוקטביה. זו שבלאמי וקלארק רצחו עם התולעים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זו אובייסלי הייתה בדיחה|פנים|
אני הפסקתי ממזמן להניח שדברים שאת כותבת הם בדיחות, אחרת הייתי חושב שהרבה יותר דברים הם בדיחות.
אבל ברגע שכתבתי 5 שנים, חשבתי שתבינו לבד למי התכוונתי.
אבל כתבת: " האנשים האלה לקחו את אוקטביה ושות' ל-5 שנים."
אף אחד לא לקח את אף אחד ל5 שנים. הופ, אקו וגבריאל עברו באנומלי ביוזמתם, הם לא נלקחו לשם על ידי הדיסייפלס.
ההיגיון הוא שזה מה שנאמר, עובדה שאוקטביה מאמינה בזה, היא בעצמה אמרה לבלאמי שזה מה שיקרה אם יפסידו את המלחמה.
את יודעת מה, אולי עם אוקטביה הייתי מבין שהיא מסרבת לתת לקאדוגן את המפתח כי היא באמת עברה די שטיפת מוח.
אבל לקלארק אין סיבה להאמין בכל זה. והיא אומרת שהיא לא מאמינה.
אני הייתי בוחרת במוות על פני לעזור למנהיג כת מטורף שניסה להרוס את החיים של כל החברים שלי (בין אם ע"י שטיפת מוח או הוצאה להורג) והתעלל בי ואנס לי את המוח כדי לשלוף משם מידע שהוא רוצה כאילו הזכרונות שלי שייכים לו.
באמת? למה? למה לבחור במוות במקום לעזור לאדם, לא משנה כמה הוא פסיכי ונוראי?
עכשיו ב-4 לפנו"ב לא כל כך בא לי לדפוק שניצלים:-(
כל שעה היא טובה לשניצלים.
לא בטוחה שהבנתי למה אתה מתכוון. באיזו פעולה אפשר להגיד שהם פעלו ככה?
הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה האנשים בתיבה שהתנדבו למות בשביל שישאר יותר חמצן לאחרים.
אני לא התייחסתי לפעולה שאנשי הארק עושים, אלא לזה שהם חושבים שהם באמת השארית האחרונה של האנושות. כלומר שלא יהיה המשך לאנושות אם הם לא ישרדו.
אני לא בטוח אם הם היו עושים משהו שונה אם הם היו יודעים שהם לא שארית האנושות.

LeAnnDylan

Well-known member
אני הפסקתי ממזמן להניח שדברים שאת כותבת הם בדיחות, אחרת הייתי חושב שהרבה יותר דברים הם בדיחות.
נו אבל שמתי ":-P:"!!!!!!

אבל כתבת: " האנשים האלה לקחו את אוקטביה ושות' ל-5 שנים."
אף אחד לא לקח את אף אחד ל5 שנים. הופ, אקו וגבריאל עברו באנומלי ביוזמתם, הם לא נלקחו לשם על ידי הדיסייפלס.
לא היה לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר אז הלכתי לקרוא מה כתבתי ואני מתנצלת, אין לי מושג מה עבר עליי, המוח כנראה חושב מהר יותר מהידיים והעיניים ואני מקלידה דברים שחשבתי עליהם לפני 3 ד' בלי הקשר כלשהו. (זה קורה גם לכם לפעמים או שרק אני ככה?|חבול|)
אניווי מה שהתכוונתי זה אכן שחטפו את אוקטביה ודיוזה (ובלאמי. [וגם את גאיה בתאכלס אבל הם בטח לא יודעים עליה בינתיים. אינדרה בטוח תספר להם פרק הבא שהיא מעולם לא שבה לסנקטום)], אבל ה-5 שנים הם אכן של אקו וחבורתה, שאולי 'חטפו' זה לא נכון, אבל בהחלט היו להם הוראות לקחת אותם לבארדו, משמע כן תיכננו לחטוף אותם (זוכר שבקסדות היה לדיסייפלים [אז, כשעוד קראנו להם time cops] הוראות לקחת את בלאמי, גבריאל ואקו לבארדו ולהרוג את הופ?) אני לא מאמינה שהם לא ידעו שהם (אקו ושות') הגיעו לסקיירינג בסופו של דבר. וגם אם לא, זה לא כל כך משנה משהו בעיני קלארק. היא פאקינג זחלה up the ass של איזה חייזר באיזה כוכב נידח כדי למצוא את החברים שלה, שאיזה חבורת מטורפים בחליפות גוסט לקחו ומסרבים להגיד לה איפה הם נמצאים. נכון שהדיסייפלים בשלב הזה לא הרגו אף אחד (שקלארק יודעת עליו) אבל זה שחצי תריסר חיילים עומדים ומכוונים עליך נשק עתידני, זה לא בדיוק מחוות עלה של זית. הם לא באו לה בטוב מההתחלה ואין לה שום סיבה לסמוך עליהם. הם באים ומקשקשים לה שהיא מפתח למשהו שאין לה מושג מה הוא, וגם אם היא לא מאמינה בשטויות שהם מאמינים בהם, היא לא יכולה להתעלם מהעובדות שנמצאות מול העיניים שלה, וזה הדברים הנוראיים שעברו על החברים שלה.

את יודעת מה, אולי עם אוקטביה הייתי מבין שהיא מסרבת לתת לקאדוגן את המפתח כי היא באמת עברה די שטיפת מוח.
אבל לקלארק אין סיבה להאמין בכל זה. והיא אומרת שהיא לא מאמינה.
זה שהיא לא מאמינה שיש מלחמה אחרונה שתסיים את כל המלחמות, לא אומר שהיא לא מאמינה בשום דבר שהחברים שלה אמרו לה שחוו. אובייסלי משהו לא מתנהל כשורה שם, וזה על אחת כמה וכמה סיבה לא לעזור להם, כשאתה לא יודע למה אתה נכנס ולמה יגרום המידע הזה שיש ברשותך, שהצד השני מוכן להרוג כדי להשיג.

באמת? למה? למה לבחור במוות במקום לעזור לאדם, לא משנה כמה הוא פסיכי ונוראי?
ליטרלי ציטטת את התשובה שלי. אני לא יודעת איך עוד להסביר לך שאני לא מוכנה לעזור למישהו שמתעלל בי ובחברים שלי. simple as that.

כל שעה היא טובה לשניצלים.
כל שעה היא אולי טובה לאכילת שניצלים. אבל להכין שניצלים בשעה הזאת זה קצת פחות בא לי.

מילי08

Well-known member
יאללה, כותבת לפני שאני קוראת, כי לונה מסתכלת עלי במבט מפחיד..

פרק טוב! אני ממש אוהבת את העונה הזו, ולא אכפת לי שאני היחידה שחושבת שהיא הטובה בסדרה.

1. למה אקו לא פירקה את בלאמי במכות?! אותו דבר ציפיתי מאוקטביה (לא יפה להגיד אבל השמנמנות הזאת לא מחמיאה לה) אבל כל המעמד של או ו-בל היה סתמי.
2. איך קוראים לאסירה הבלונדה המעצבנת ביקום? ניקי? בכל מקרה, ממש קיוויתי שהיא תהיה זו שתסרב לכרוע ברך וסוף סוף ניפטר מעונשה. אבל נלסון הוכיח שהוא די גבר ששומר על עקרונות, גם אם זה יעלה לו בחייו. וכל הכבוד לכל השאר שעמדו איתו.
3. מרפי! |מאוהב| איזה מהמם אתה ואיפור העיניים שלך. הוא הדמות שעברה את המהפך האישיותי הכי גדול בסדרה. החיוכים הקטנים שלו כשכולם מעריצים אותו :-D
4. האם יהיה משהו בין הופ לג'ורדן? כאילו, היא מעל לרמה שלו, אבל הוא מתחיל לפתח קצת אופי ונראה כמו בחור טוב (ככה זה כשמונטי זה אבא שלך)
5. השיח המטופש של אוקטביה וקלארק... "פתאום אני מבינה אותך".. זה כל מה שיש לכן להגיד אחת לשנייה?
6. בלאמי התכעררררר. נראה לי שאת המסע של בלאמי צילמו בהפרש לא קטן מהמפגש שלו עם חבריו הנבגדים. הוא נראה כמו שני אנשים שונים. וגם המשחק שלו נראה פחות מעורב..
7. GO FLAOT YOURSELF!!!
hell yeah.
אידיוט.
התגובה הראויה של קלארק לבלאמי.
8. שיידהדה! שיידהדה של ראסל באמת נראה ממש ממש מפחיד ומטורף.
9. כסא הגולגלות. כשהציגו אותו הוא נראה מאיים, אבל אז שיידהדה התיישב עליו וזה היה נראה כמו הדבר הכי לא נוח בעולם :-D :-D (לעזאזל, תקרבו לו את המשענת גב...). לרגע ריחמתי על שיידהדה.

* התרגום ;-(. זה כואב לי בעיניים

מילי08

Well-known member
רק בראשי פרקים:
1. בלאמי הסתפר והתגלח, אבל הכותבים עדיין שונאים אותו ולא ינוחו עד שכולם וכולנו גם נשנא אותו :cry: נראה ככה
5. אינדרה |נחמה| אני עוד מאמינה שתהיה לה איזו תוכנית. אאמן! מלכה אהובה.
8. הופ וג'ורדן אכן פתחו קבוצת "ילדים שגדלו בלי חברים ונהיו דפוקים מזה" (סחתיין למי שאמר את זה - מילי? עדי?). לא יכולה לקחת קרדיט על זה
9. קלארק ואוקטביה פתחו את קבוצת "אמהות לא-ביולוגיות דואגות יחד" (אבל כיף לראות אותן יחד ולא אויבות) רק אני ציפיתי ליותר שם? גם אם לא סערת רגשות, אבל משהו..
11. היה ברור שקדוגן לא ישלח אותם לסנקטום... אבל אני חשבתי שלפננס :eek:, ובעקבות מה שנאמר אח"כ כנראה שלא :eek::eek: אז לאן כן?? בן זונה! אמן ששידהדה יפרק אותו.

מילי08

Well-known member
כפי שחשבתי, בלאמי נשאר נאמן לחבריו ולאחותו, אך נמצא במצב של שטיפת מוח שמשבשת את תודעתו, לכן הוא באמת מאמין שהוא והרועה ימנעו את קץ האנושות ויביאו למצב שלא יהיו יותר מלחמות. הוא מנסה לתפוס את החבל בשתי קצותיו, קרי גם להגן על חבריו ואחותו וגם למנוע את קץ האנושות
בפרק הבא, כנראה, נראה את קלארק נכנסת לעניינים בסיסטקום ושומרת על מאדי כאשר בפרקים הבאים נראה את מאדי משתלטת על שהיידה
קודם כל זה קצת ספוילר, לא? איפה השוטר ניק?
דבר שני - נאמן?! הוא שלח אותן ל M-CAP. מתי בדיוק הוא הספיק ללמוד שיש דבר כזה?
אבל כן, הוא בהחלט מנסה לתפוס את החבל בשני קצותיו.

עכשיו הוא עדיין בוגד אבל לפחות בוגד חתיך|מאוהב|
אה? את חושבת? נראה זוועה. משהו רע עובר על האחים לבית בלייק.
למאדי היה רגע חמוד שבו היא עודדה את החבר ילד גבריאל המסכן שלה.
עחחח, היא כזאת משעממת וסתמית.
אפשר ששיידי וקדוגן יהרגו אחד את השני במלחמת למי יש יותר שגעון גדלות וישחררו אותנו? ואז נרביץ לבלאמי למוטב וכולם יהיו שמחים.
|כן|
המסקנה היא שהוא האדם הכי חמוד בסט והחבר הכי טוב של כולם. איכשהו תמיד הדמויות הכי נבלות השחקנים שלהן הכי חמודים
אווווו |מאוהב|

אבל אני מעדיפה: קודם ששיידי יהרוג את קדוגן. אח"כ שאינדרה תהרוג את שיידי
סדר הדברים הנכון
ואז ששיידי ואינדרה יתנשקו בחסות השגעון של הליקוי, - ואז - שהיא תהרוג אותו).
:-D מעולה. אני זורמת איתך על זה

אני יודעת שאמרתי שאני לא אוהבת תיאוריות אבל גם יש לי אחת
כנראה זה מה שצריך לקרות לו.

@phoenix force :-D :-D נראה לי שקם מתחרה לדילן בחוסר אהדה לבלאמי (שבשלב הזה מוצדקת לחלוטין).

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
אני לא זוכר כמה פעמים אני הימרתי שיאמרו for all man kind, אבל אני לא חושב שדמיינתי כל כך הרבה.
אוף, איזה משפט בלתי נסבל. רציתי לצעוק על המסך כל פעם שהוא נאמר.
שהפרק הקודם אומנם לא היה כל כך טוב, אבל הוא כן מכר לדעתי את זה בלאמי עבר משהו משמעותי מספיק כדי להפוך אותו לפנאט דתי.
נכון.
ואיפה באמת לוויט היה בפרק הזה?
אני עדיין אומר שמשהו קורה איתו.
ואיפה גאיה?
הייתי בטוחה ש: א. לוויט יהיה ב MCAP
ב. גאיה תהיה זו שמגיעה דרך הגשר לסנקטום.
אפילו כשנראה שהוא שלח רק אדם אחד אחרי אינדרה וזה מעשה טיפשי מסתבר שכן נשלחו עוד אנשים אחריה. טוב שזה לא נמתח.
טוב שלא עשו שם שרשרת של עוקבים אחרי עוקבים. בעיית אמון, מישהו?
שהם כן מאמינים ש(לפחות יש מצב טוב ש)הדיסייפלס צודקים והקוד באמת יוביל למלחמה גדולה, רק שהם לא רוצים את המלחמה הזאת ולא מאמינים שהיא תוביל ל"התעלות" וכמובן לא מאמינים שקדוגן הוא "הרועה" שיגאל את המין האנושי ויוביל אותם לניצחון. הם נוטים יותר להאמין שזה יוביל את כולם לאסון או סיכון גדול ומיותר.
אני מסכימה. וגם לגבי הרעיון של ג'ורדן - כנראה קשה להם לקבל את זה שג'ורדן צודק, כי הוא אחד ויחיד בדעתו אל מול דורות על גבי דורות שחושבים אחרת. הם מושפעים במידה מסוימת משטיפת המוח.
א. כן, אנשינו הרגו יותר דיסייפלים, אבל הדיסייפלים התחילו.
דווקא עם האמירה הזו קשה לי. קלארק ואנשיה הוכיחו פעם אחרי פעם שבנסיבות המתאימות להם עצמם, הם יהרגו את כולם. אומרים לנו מצד אחד שהם רוצים להציל את האנושות אבל מצד שני טובחים בכל מי שהוא אחר בלי הבחנה. וזו בדיוק הנקודה שהסדרה כל כך עיצבנה אותי לאורך העונות. שאין שם עקומת למידה משמעותית. איפה הם היו כששר החינוך הסביר ש"האחר הוא אני"?

הולי שיט, כל הזמן הזה ולא היה לי מושג שדילן היא בעצם גרסת לייט למישהו אחר
אשכרה! גרסת לייט :-D
אבל דווקא זה שהוא הופך לכזה גיבור העם גורם לי יותר לפחד שהוא ימות. פשוט כבר לא נותר לו שום רידמפשן ארק, הוא עשה את כל הרידמפשן שלו מבחינתי.
|כן| :-(

@didalf התמונה מפרק מסוים? אין לי שום זכרון של זה..

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
זה שהוא הפך לפאנט דתי זה דבר אחד. לעמוד שם ולצפות בקלארק מתענה ופאקינג מדממת על סף שבץ זה whole new level של בגידה.
לא אכפת לי מה הוא חושב שהוא מאמין בו, הוא פשוט אידיוט.
אני נאלצת להסכים.
- גבריאל, בלאמי, קדוגן ודוסט.
קדוגן עבר?! לא שמתי לב לזה. חשבתי שהוא פחדן מידי מכדי לעבור לכוכבים אחרים, ושהוא שולח את כל המיותרים לבדוק את השטח לפניו.
סהר ואני משלימים את הטירוף אחד של השניה.
אההה, אז זה הסהר שדיברתם עליו? חשבתי שהוא איזה גוסט מהסדרה
זוכרים שקאלי אמרה שקדוגן הרג את הכלב שלהם כי הוא לא הפסיק לנבוח ליד האבן??
לא זכרתי. כנראה הדחקתי. כמה גרוע הם עוד יציגו את קדוגן, אימת המין האנושי והכלבי?
חחח אני גם קלטתי את זה, כי ספציפית עם השם הזה ,סאצ'ין סצ'ל, הוא נראה לי נורא מוזר וקצת מצחיק וראיתי אותו כלללל הזמן בכתוביות בפתיח וכל הזמן ניסיתי לנחש למי הוא שייך. ומשומה הייתי בטוחה שזה שם של בת, הנחתי אקו או אמורי או הרפר וכלום לא הסתדר. עד שיום אחד החלטתי פשוט לבדוק והסתבר שזה בכלל ג'קסון|פנים|. סוף סיפור דבילי.
חחחחח
בדקתי ונכון, ובאמת לא זכרתי, אבל זה מצחיק אותי שאת כל כך מתפלאת על זה, כי זה היה משפט כזה קטן וזניח :-D
מה שקצת מוזר שם זה שבהתחלה אחרי שהם רק נכנסו לבונקר וקאלי ואמא שלה באות לחדר עם האבן אז זה נראה כאילו הוא מספר להן עליה בפעם הראשונה והן לא ידעו על האבן בכלל מקודם. ומהמשפט הזה נובע שהאבן היתה אצלם בבית כשהוא עוד גר איתן (אבל אולי הוא הסתיר אותה במרתף נעול או משהו).
איך אתן מצליחות לשים לב לכל הפרטים הקטנים האלה?! 8-*

מילי08

Well-known member
תיזכר שיש גם אנשים כאלה בעולם:
בלעעע
אני יודעת שאתם לא מוכנים לשיחה הזאת, אבל היא חוזרת!!!|חיוךרחב|
:cautious:
למקרה שתהיתם, ככה זה יתבצע..
מה?! אפשר תרגום?
אז מרפי הג'וק חגג יומולדת השבוע, אבל זו אחותו ניילה שגנבה את השואו:-D
חמודה! היתה צריכה לקבל יותר זמן מסך
תהיה לגיטימית
שאלות קיומיות חשובות הועלו שם.
מה זה בעצם נראה שהם עושים?
אוי ואבוי הם מתעלים!

התמונות של אקו דיוזה ואוקטביה כאלה חמודות
מהממות!

LeAnnDyIan

Well-known member
מה?! אפשר תרגום?
חחח זו קערת אורז.
אף פעם לא נפל לך הפלאפון למים והכנסת אותו לקערת אורז כדי להחיות אותו?
זו הייתה בדיחה..😅

חמודה! היתה צריכה לקבל יותר זמן מסך
ללא ספק בכלל
אוי ואבוי הם מתעלים!
בדיוק!!

מילי08

Well-known member
חחח זו קערת אורז.
אף פעם לא נפל לך הפלאפון למים והכנסת אותו לקערת אורז כדי להחיות אותו?
זו הייתה בדיחה..
חחח |טמבל| חשבתי שאמור להיות איזה קשר למשהו שקרה בסדרה...

ולגבי הפוסטר - אני ממש ממש מקווה שזה לא נכון וסתם נועד לבלבל את האויב

didalf

Well-known member
אבל נלסון הוכיח שהוא די גבר ששומר על עקרונות, גם אם זה יעלה לו בחייו. וכל הכבוד לכל השאר שעמדו איתו.
כן? מה יצא לו בזה חוצמזה שכל האנשים שלו מתו על עניין של כבוד? לא יותר חכם לעשות כמו מרפי - לכרוע ברך ואז לתכנן את המרד בסתר? אולי תמותו בכל זאת אבל אולי תצליחו.

3. מרפי! |מאוהב| איזה מהמם אתה ואיפור העיניים שלך. הוא הדמות שעברה את המהפך האישיותי הכי גדול בסדרה. החיוכים הקטנים שלו כשכולם מעריצים אותו :-D
חחחח כן איך הוא נהנה מזה:-D|מאוהב|
וגם המשחק שלו נראה פחות מעורב..
לא הבנתי מה התכוונת "פחות מעורב". אלא אם הכוונה שהוא מרגיש קצת זומבי כזה ואז זה נראה לי בכוונה כי זה בדיוק מה שהחוויה הדתית הזאת גרמה לו להיות.

9. כסא הגולגלות. כשהציגו אותו הוא נראה מאיים, אבל אז שיידהדה התיישב עליו וזה היה נראה כמו הדבר הכי לא נוח בעולם :-D :-D (לעזאזל, תקרבו לו את המשענת גב...). לרגע ריחמתי על שיידהדה.
:-D:-D

אה? את חושבת? נראה זוועה. משהו רע עובר על האחים לבית בלייק.
כן מה. באמת ראיתי תמונות מהעונות הראשונות וכן הוא קצת פחות יפה מאז, הוא בכל זאת התבגר וגם השמין קצת בפנים (משהו משפחתי בלייקים?:-D) אבל סופסוף הוא העיף את הזקן המכוער שהיה לו מעונה 5 ועכשיו רואים שוב את הפנים היפות שלו.

טוב שלא עשו שם שרשרת של עוקבים אחרי עוקבים. בעיית אמון, מישהו?
בעיית אמון מוצדקת אבל.

איפה הם היו כששר החינוך הסביר ש"האחר הוא אני"?
בהקפאה:p

Lhuna3

Well-known member
6. בלאמי התכעררררר. לא אגיד מכוער אבל מסכימה איתך שגם הוא וגם אוקטביה כבר לא נראים טוב כמו שהיו וזה מצער.
7. GO FLAOT YOURSELF!!!
hell yeah.
אידיוט.
התגובה הראויה של קלארק לבלאמי. |כן| בהחלט התגובה הכי נכונה.
8. שיידהדה! שיידהדה של ראסל באמת נראה ממש ממש מפחיד ומטורף. אוקיי אבל גם קצת טיפה חמוד לא? |מובך| (או שזו רק אני)
9. כסא הגולגלות. כשהציגו אותו הוא נראה מאיים, אבל אז שיידהדה התיישב עליו וזה היה נראה כמו הדבר הכי לא נוח בעולם :-D |כן| חשבתי ככה גם! :-D

מצב
הנושא נעול.
למעלה