23. והאמת היא שהייתי קרובה אליך. אני הימרתי על 20. אבל הם נמצאים כרגע ב-22. אז אם יגידו את זה רק עוד פעם אחת, תזכה לתהילת עולם. אבל זה לא יקרה (כאילו, הם לא יפסיקו אחרי פעם אחת נוספת בלבד) אז שום תהילה לא תגיע אליך.
השאלה היא האם אני הימרתי על הכי הרבה.
כי אם כן, אז ייצא שאני הימרתי הכי קרוב ולכן אני צריך לקבל לפחות חצי נקודה.
(חוץ מזה אני מהמר שבתחילת פרק הבא קאדוגן יגיד את זה פעם אחת בדיוק ואז מיד שיידי יהרוג אותו ואת שאר הדיסייפלס שם, ישתמש בזכרונות הפליים שלו כדי להשתמש באבן כדי לחזור לבארדו וגם יהרוג את כל הדיסייפלס שם לפני שהם יספיקו לומר את זה שוב.)
(הי, אולי קאדוגן יחשוב ששיידי הוא מלחמה האחרונה)
לעמוד שם ולצפות בקלארק מתענה ופאקינג מדממת על סף שבץ זה whole new level של בגידה.
לא אכפת לי מה הוא חושב שהוא מאמין בו, הוא פשוט אידיוט.
אני מסכים שזאת בגידה לחלוטין ודבר נוראי. זה לא משנה את זה שאני מבין את איך שהוא הגיע למצב הזה.
היו דברים בסדרה שהיה לי יותר קשה לקבל (אבי לכל הרוחות עינתה את רייבן בעצמה)
ברור שהם מאמינים שזה ישפיע על הכל. והם לא קיבלו שום הוכחה שתוכיח אחרת.
ואם מה שאני מאמינה נכון, לא רק שהוא ישפיע על כל האנושות, אלא שכישלון במבחן הזה פשוט ימחק כל זכר לקיומו של המין האנושי.
זו העונה האחרונה, הם ילכו BIG הרבה לפני שהם ילכו HOME.
נראה לי שאת שכחת משהו מאוד חשוב - הם לא יודעים שהם בתוך סדרת טלוויזיה!
ברור לי כצופה שלא סתם דיברו על עניין המלחמה האחרונה אלא יהיה משהו עם זה. ברור לי שזאת עונה אחרונה ויהיה משהו חשוב.
אבל הם לא אמורים לדעת את זה.
מבחינתם זה אנשי כת מטורפים שמדברים על סוף העולם.
כשאנשים מכת שמאמינה בסוף העולם מדברים על כך שהם צריכים לעשות משהו כדי למנוע או להביא לסוף העולם לא מתייחסים למה שהם אומרים כרציני, רק מנסים למנוע מהם לפגוע בעצמם או אנשי אחרים.
ומה זה "הם לא קיבלו שום הוכחה שתוכיח אחרת" - הם לא צריכים הוכחה שתוכיח אחרת. הדבר היחיד שהם מסתמכים עליו זה הכתבים של הדיסייפלס שהם לא בטוחים שהם תרגמו נכון, אבל יש להם מספיק שכל (אפילו לג'ורדן) לדעת שהם לא יכולים לתרגם אותם נכון בעצמם.
חוץ מזה שעד כמה שהם יודעים מה שנמצא שם זאת הגרסה הבארדונית להארי פוטר - כלומר סתם טקסט כלשהו.
זה מגוחך שמישהו מנסה להסתמך על זה.
דמייני שכזע חייזרי אחר יגיע לכדור הארץ אחרי אסון גרעיני שהשמיד את כולו ואז מגלה את התנך ומזה מבין שהתנך הוא אמיתי כי הנה עובדה שבני אנוש באמת הושמדו (אני אף פעם לא הבנתי את זה, האם בסוף התנך כתוב שיש ארמגדון? או בסוף הברית החדשה?)
רגע אחד אתה מצדד בבלאמי שהגיחוך שעבר מוצדק לגמרי, ושניה אחרי זה את מבטל את אותו גיחוך שהוא מאמין בו.
!CHOOSE
אין כאן בחירה. אני מבין איך בלאמי הגיע למצב שבו הוא מאמין בדת של הדיסייפלס. זה לא שאני אומר שזה אמיתי.
אבל מעבר לזה מה שאני אומר זה שאין סיבה שקלארקרו יאמינו בזה.
לפי הספירה שלהם זה רק איזה 25. ממש לא הייתי מגדירה את זה כ"ממש המון"
והם אמריקאים, כשמישהו פולש לחצר הבית שלך, אתה לא צריך תירוץ כדי לירות בהם. זה החוק
לפי ההגיון הזה הדיסייפלס היו מוצדקים לחלוטין בכך שהם חטפו את דיוזה ואוקטביה כי הם היו בחצר שלהם (פננס)
אני בשוק שאת סופרת. פחות בשוק שאת לא מחשיבה 25 כממש המון.
בקה ליטרלי רעדה מפחד רק מהמחשבה על זה שקדוגן יהיה זה שיקח את המבחן האחרון. קלארק הייתה צריכה לסרב גם אם זה יעלה בחייה ובחיים של כל מי שהיא אוהבת (שבשלב הזה זה לא כזה הרבה... מסכנה)
את לחלוטין שוכחת שאת רואה סדרת טלוויזיה שהדמויות עצמם לא צופים בה.
קלארק לא יודעת מה היה עם בקה.
סאצ'ין!! חח זו הייתה בדיחה של התסריטאים שהחליטו לתת לו את השם של השחקן של ג'קסון. הם אוהבים לתת לדמויות שמות של התסריטאים אבל זו הפעם הראשונה לדעתי שנתנו לדמות שם של אחד מהשחקנים. האמת היא שתמיד נותנים לדמויות שוליות שמות של כותבים, אבל אף פעם לא דמויות מרכזיות. חוץ מדיוזה שקיבלה את השם הפרטי שלה (שרמיין) מאחת הכותבות.
אז בעצם ככה הכותבים סוף סוף יכלו להגשים את הפנטזיה שלהם מ7 השנים האחרונות להרוג את ג'קסון. כי ברור שעכשיו שהוא הומו אי אפשר להרוג אותו
והאם זה מעט קריפי מצידי שתהיתי איך מאדי תבחר עכשיו בין רקס ללוקה ואז חשבתי שהיא יכולה לעשות את שניהם בו"ז

טוב, עניתי לעצמי. זה אכן קריפי. סליחה.
את החלק הראשון לגבי לתהות איך מאדי תבחר עכשיו בין שני הבנים - גם אני תהיתי (אם כי התשובה היא כמובן שלוקה)
החלק השני... כן, זה כבר קריפי
אני עדין חושבת שניקי תעשה בסופו של דבר את הדבר הנכון. "בשביל האץ'"
כי היא לגמרי רוצה את הג'ו ג'וס הזה עם מרפי
אני מסכים עם הניחוש שהיא בסוף תעשה את הדבר הנכון (וסיכוי גבוה שתמות תוך כדי)
אבל לדעתי קודם לזה היא תפתח את הדלת מבפנים בפרק הבא (יש רק עוד 4 פרקים ולא יעבירו יותר מאחד מהם כשמאדי נשארת בתוך המיני בונקר הזה)
ברור ששלחו עוד דיסייפלים במצב גוסט. הם לא טיפשים.
אבל אכן מי שהראו לנו שעבר היו רייבן קלארק (בבגדים כהים) וארבעת החלוקים - גבריאל, בלאמי, קדוגן ודוסט.
מודה שזה הגיוני והייתי צריך לחשוב על זה (משום מה אני כל הזמן נוטה לשכוח ממצב הגוסט הזה שלהם)
מעבר לזה שימותו מזקנה- מכיוון שהם לא צעדו יחד- כל אחד מהם יגיע בהפרש של כמה חודשים!
{לגבי זה שאם החברה האחרים נשלחו לפננס}
נכון לא חשבתי על זה. אבל כמו שאמרתי לא ממש הגיוני שנשלחו לשם.
זו נראית לי האופציה הכי סבירה. שזה מצוין. שיחפרו משם את השאריות של לקסה. אני צריכה אותה בחזרה
{לגבי הרעיון שלי שנשלחו לכדור הארץ}
אני שמח שאת מסכימה.
יכול להיות גם מעניין אם יגלו שהחיים חזרו לכדור הארץ שוב.
בטח איפה שנשלה החבורה העליזה. עכשיו כשקלארק לא איתם, איך נקרא להם?
{לגבי זה ששאלתי מה קורה עם גאיה}
אבל אין סיבה שאת שאר האנשים הם לוקחים לחקור במכשיר הזכרון, אבל לא יעשו את זה עם גאיה.
(זה יהיה מאוד אירוני אם זה מה שעשו כי היא בעצם יודעת בדיוק איפה הפליים, אבל אולי לה אין לה את התירוצים כביכול שאת ממציאה בשביל קלארק לא לספר להם איפה היא)
*אולי נקרא לחברה האלו אקוקרו?