המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

LeAnnDylan

Well-known member
הולי שיט, כל הזמן הזה ולא היה לי מושג שדילן היא בעצם גרסת לייט למישהו אחר :-D
אני לא גרסת לייט של כלום.
אנחנו יין ויאנג.
סהר ואני משלימים את הטירוף אחד של השניה.
הוא האוקטביה לדיוזה שלי.
הוא הג'וק לרייבן שלי.
הוא המקרירי להית'יולודיום שלי.
הוא השיידי לפמוטים שלי.
הוא הגיף להדה שלי.
הוא הקלורק לבובז שלי.
הוא הרקון לנר שלי.

WE ARE SKAIGIFIMKRU

Lhuna3

Well-known member
אבל אולי זה גם בגלל שמעצבנת אותי הגישה של קלארק וקלארקרו - מה אכפת לכם בכלל שקאדוגן יקבל את הפליים ויפענח את האבן?
אוקיי אני לא מסכימה איתך בגדול פה, אבל אני אנסה לפרוט את זה לפי הטענות שלך בערך.

קודם כל אתם הרי לא מאמינים באמונות של הכת הזאת, אז אתם לא אמורים להאמין שזה בעצם יפתח משהו לקרב אחרון,
אני חושבת והבנתי מדברי אוקטביה לבלאמי, שהם כן מאמינים ש(לפחות יש מצב טוב ש)הדיסייפלס צודקים והקוד באמת יוביל למלחמה גדולה, רק שהם לא רוצים את המלחמה הזאת ולא מאמינים שהיא תוביל ל"התעלות" וכמובן לא מאמינים שקדוגן הוא "הרועה" שיגאל את המין האנושי ויוביל אותם לניצחון. הם נוטים יותר להאמין שזה יוביל את כולם לאסון או סיכון גדול ומיותר.

(והיה להם זמן יחד, אמור היה להיות להם זמן לשמוע על ה"גילוי" של ג'ורדן לגבי הכתבים שלהם.
לגבי זה באמת לא ברור למה או האם ג'ורדן לא סיפר להם.

אבל מעבר לזה גם אם זה כן פותח את הדרך לקרב האחרון - אז מה? הדיסייפלים ילחמו בה? לא הם.
כלומר כל הבעיה שלהם עם לתת לו את הפליים זה אם זה יפתח את הקרב האחרון ואם הדיסייפלים יפסידו בה ואם התוצאות של זה איכשהו ישפיעו גם על המין האנושי בכוכב אחר לחלוטין. זה מגוחך לחלוטין.
זה לא מגוחך לחלוטין כשהטענה (שעלולה להיות נכונה בהתחשב בזה שהם לא מכירים ומבינים את מסתרי האנומליה, והדיסייפלס כן חקרו אותה איזה אלף שנה אז אפשר להאמין שהם יודעים קצת יותר) - היא שזאת אמורה להיות "המלחמה האחרונה של המין האנושי" ולא כזה ברור מה זה אומר לגבי בני אדם במקומות אחרים, והאם זה באמת יתרחש רק בפלנטה שהם נמצאים בה או השד יודע מה.

השאירו את הופ לבד כילדה על פננס - אבל הם לא ידעו שהם משאירים שם ילדה.
זה לא משנה שהם לא ידעו, הם חטפו את אמא ודודה שלה! לחטוף אנשים ולענות אותם למטרותייך זה בהחלט פשע חמור, ואם השארת את הילדה שלהם לבד רק מתוך רשלנות זה לא פוטר אותך גם מאחריות לתוצאת הלוואי הזאת.

עינו את אוקטביה ודיוזה - מה שהיה חסר צורך אם הם פשוט היו מספרים להם את האמת ונותנים להם להסתכל על הזכרונות שלהם - פלישה לפרטיות בהחלט, אבל זה לא שהיה להם איזשהם סודות שיפגעו בהם.
אז הם קצת עינו אותן בשביל לחדור להן למוח מה הביג דיל? חחחח נו די, אתה רציני?

זה בעוד שבין דיוזה, גבריאל-הופ-אקו וקלארקרו הצד שלנו הרגו המון דיסייפלים. ממש המון.
כן, בניסיון להציל את אוקטביה ודיוזה ואת עצמן/ם.... ובנקמה על מה שלמיטב ידיעתן היה רצח של בלאמי.

לסיכום:
א. כן, אנשינו הרגו יותר דיסייפלים, אבל הדיסייפלים התחילו. הם אלו שהפכו את עצמם לאויבים שלנו, ויש להם בכלל חוצפה לחשוב שזכותם לחטוף ולענות ולכלוא את מי שבא להם למען המטרה שהם מאמינים בה, כי "פור אול מנקיינד" זה מצדיק הכל.

ב. הם אלו שיודעים לתפעל את אבן האנומליה ובבירור יודעים עליה הכי הרבה, ולכן הגיוני מצד קלארקרו לחשוב שיש בסיס לטענה שלהם שהקוד שימצא בפליים יוביל לאיזו מלחמה גדולה או משהו, ורק הקטע שזה יוביל להתעלות ויהפוך אותם ל"אור" הוא החלק הדתי המופרך, ושיהיה מה שלא יהיה הדבר שיקרה, מנהיג הכת הפסיכית הזאת שמתנגד לקשרים אישיים ואהבה ומאיים להוציא אותם להורג עכשיו - הוא לא הבנאדם שצריך להפקיד בידיו את גורל המין האנושי.
|מזיע|

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא משנה שהם לא ידעו, הם חטפו את אמא ודודה שלה! לחטוף אנשים ולענות אותם למטרותייך זה בהחלט פשע חמור, ואם השארת את הילדה שלהם לבד רק מתוך רשלנות זה לא פוטר אותך גם מאחריות לתוצאת הלוואי הזאת.

אז הם קצת עינו אותן בשביל לחדור להן למוח מה הביג דיל? חחחח נו די, אתה רציני?
מסכימה בגדול עם כל מה שרשמת אבל עם שתי הנקודות האלה הכי|כן|

Lhuna3

Well-known member
אפשרי בהחלט גם שג'ורדן כן עדכן את קלארקרו בגילוי שלו, אבל הם לא רמזו על זה כלום בשיחות שלהם עם בלאמי בפרק כי הם כמובן לא יכולים לסמוך עליו עכשיו עם שום מידע.

LeAnnDyIan

Well-known member
יואו נזכרתי במשהו
זוכרים שקאלי אמרה שקדוגן הרג את הכלב שלהם כי הוא לא הפסיק לנבוח ליד האבן??
עכשיו כשהביאו את האבן של סנקטום לארמון מה עתיד לקרות לפיקאסו המסכנה??:-0
הולי פאקבולז!!

didalf

Well-known member
והם אמריקאים, כשמישהו פולש לחצר הבית שלך, אתה לא צריך תירוץ כדי לירות בהם. זה החוק:-P:
:-D

23. והאמת היא שהייתי קרובה אליך. אני הימרתי על 20. אבל הם נמצאים כרגע ב-22.
אני בהלם שאת באמת סופרת:-0

סאצ'ין!! חח זו הייתה בדיחה של התסריטאים שהחליטו לתת לו את השם של השחקן של ג'קסון.
חחח אני גם קלטתי את זה, כי ספציפית עם השם הזה ,סאצ'ין סצ'ל, הוא נראה לי נורא מוזר וקצת מצחיק וראיתי אותו כלללל הזמן בכתוביות בפתיח וכל הזמן ניסיתי לנחש למי הוא שייך. ומשומה הייתי בטוחה שזה שם של בת, הנחתי אקו או אמורי או הרפר וכלום לא הסתדר. עד שיום אחד החלטתי פשוט לבדוק והסתבר שזה בכלל ג'קסון|פנים|. סוף סיפור דבילי.

מעבר לזה שימותו מזקנה- מכיוון שהם לא צעדו יחד- כל אחד מהם יגיע בהפרש של כמה חודשים!
כן זה הטריד גם אותי.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לסיכום:
א. כן, אנשינו הרגו יותר דיסייפלים, אבל הדיסייפלים התחילו. הם אלו שהפכו את עצמם לאויבים שלנו, ויש להם בכלל חוצפה לחשוב שזכותם לחטוף ולענות ולכלוא את מי שבא להם למען המטרה שהם מאמינים בה, כי "פור אול מנקיינד" זה מצדיק הכל.

ב. הם אלו שיודעים לתפעל את אבן האנומליה ובבירור יודעים עליה הכי הרבה, ולכן הגיוני מצד קלארקרו לחשוב שיש בסיס לטענה שלהם שהקוד שימצא בפליים יוביל לאיזו מלחמה גדולה או משהו, ורק הקטע שזה יוביל להתעלות ויהפוך אותם ל"אור" הוא החלק הדתי המופרך, ושיהיה מה שלא יהיה הדבר שיקרה, מנהיג הכת הפסיכית הזאת שמתנגד לקשרים אישיים ואהבה ומאיים להוציא אותם להורג עכשיו - הוא לא הבנאדם שצריך להפקיד בידיו את גורל המין האנושי.
אוקי אז א' - לא התכוונתי לומר שהדיסייפלס הם טובים. הם חארות נוראיים ולחלוטין פסיכים.
אבל חלק גדול מאוד מהסיבה שדמויות בסדרה כועסות עליהם היא לא אשמתם. כלומר הם לא עושים רושם של אנשים שישאירו ילדה לבד על פננס.
הם גם לא יהרגו את בלאמי סתם כהוצאה להורג.
לחטוף אנשים (אוקטביה ודיוזה ואחר כך בלאמי) זה רע, אבל פחות רע מהריגה של אנשים.
באופן כללי לא ראינו אותם מוציאים אף אחד להורג. (אם כי נכון שהיו לחיילים הוראות להוציא להורג את הופ)
והרציחות שהאנשים "שלנו" עשו היו בחלקם רחוק מאוד מהכרחיות או מוצדקות.
אני צריך לראות שוב את הפרק שבו קלארקרו יצאו למסע שלהם, אבל לא היה נראה לי הכרחי שרייבן תהרוג את כל 8 הדיסייפלס שם.
בטח שלא הכרחי שאקו רצחה איש זקן שלא עשה שום דבר ואחר עוד כמה אנשים כדי להוציא מלוויט את הקוד לחדר עם החומר הקטלני.
זה מרגיש שבהחלט הולכים לכיוון שהסדרה הלכה אליו כבר בעבר - שמתחיל להראות שהאנשים שלנו הם לא דווקא הגיבורים. (כמו שריזון לאחרונה אמר בעונה 4 על סקייקרו)

ב. אני ממש לא מבין את הטענה שלך כאן - איזה בסיס יש להם בשביל להאמין שהקוד יוביל למלחמה גדולה? ואיזה בסיס יש להם למחשבה שהמלחמה הזאת תשפיע על שאר האנושות?
הבסיס היחיד שיש לזה הוא האמונה של הדיסייפלס.
וזה אפילו בלי זה שג'ורדן כבר פירש את זה אחרת.
אם איכשהו היו מראים שהם יודעים שבקה הזהירה נגד השימוש בקוד... אבל לא היה שום דבר כזה.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
חחח מה? לא... מתי היא אמרה דבר כזה? (את ממציאה בשביל לבחון אותנו? :-D)
חח מה? לא! :-D
אם לא הייתי במיטה עכשיו הייתי יוצרת לך גיף של זה:-D
בכל מקרה, כשבקה נוחתת ונכנסת לבונקר ה״רעשים״ של הכדור מטריפים איתה והיא נכנסת לחדר שהוא נמצא בו והיא כזה ״אתם לא שומעים את זה??״ ורק כשהיא לוחצת על הכדור כדי לפתוח את האנומליה, זה משתתק.
ואז קאלי אמרה לקדוגן שהוא נפטר מהכלב שלהם בגלל שלא הפסיק לנבוח בגלל הכדור.
את באמת לא זוכרת את זה??

Lhuna3

Well-known member
אתה עושה פה חשבונות מאוד קרים של מספרים, כמה מתו מכל צד, וגם מאוד בחוכמה של בדיעבד.
כשמישהו מכוון עליך נשק ומאיים עליך שיהרגו את החברים שלך ששבויים אצלו - הוא אויב שלך ואתם במלחמה לכל דבר. איך זה לא מוצדק לירות בו?
כשמישהו חוטף את יקירייך - זה שקול להכרזת מלחמה לכל דבר.

לחטוף אנשים (אוקטביה ודיוזה ואחר כך בלאמי) זה רע, אבל פחות רע מהריגה של אנשים. - אמממ, לא, אני ממש לא מסכימה שאפשר לקבוע את זה באופן קטגורי. זה תלוי בנסיבות. לחטוף ולענות אנשים שלא עשו לך כלום, רק כי אתה מאמין שיש להם מידע שאתה רוצה, זה יותר רע מלהרוג אנשים בשביל לנסות להציל את אמא שלך, נגיד, מידי חוטפיה... (ואמנם הדגשתי את אמא שלך כי זה הכי קיצוני, אבל זה נכון במידה דומה לחברים שלך או אפילו סתם אדם רנדומלי שכת הזויה חטפה אותו).

Lhuna3

Well-known member
ב. אני ממש לא מבין את הטענה שלך כאן - איזה בסיס יש להם בשביל להאמין שהקוד יוביל למלחמה גדולה?ואיזה בסיס יש להם למחשבה שהמלחמה הזאת תשפיע על שאר האנושות?
הבסיס שכתבתי: יש אבן עם יכולות מסתוריות. יש אנשים שחקרו אותה אלף שנה ובעליל יודעים עליה הרבה יותר ממה שקלארקרו יודעים.
זה שהם כת דתית שסוגדים למנהיג סוציופאט לא אומר שכל מה שהם אומרים וחושבים שגוי. אפשר להפריד בין חלקי האמונה שנשמעים דתיים ומופרכים, לחלקים שנראים מבוססים על ידע ומחקר של האבן.
לכל הפחות יש פה סיכון שזה יכול להיות נכון.

Lhuna3

Well-known member
בכל מקרה, כשבקה נוחתת ונכנסת לבונקר ה״רעשים״ של הכדור מטריפים איתה והיא נכנסת לחדר שהוא נמצא בו והיא כזה ״אתם לא שומעים את זה??״ ורק כשהיא לוחצת על הכדור כדי לפתוח את האנומליה, זה משתתק.
את באמת לא זוכרת את זה??
בדקתי ונכון, ובאמת לא זכרתי, אבל זה מצחיק אותי שאת כל כך מתפלאת על זה, כי זה היה משפט כזה קטן וזניח :-D
מה שקצת מוזר שם זה שבהתחלה אחרי שהם רק נכנסו לבונקר וקאלי ואמא שלה באות לחדר עם האבן אז זה נראה כאילו הוא מספר להן עליה בפעם הראשונה והן לא ידעו על האבן בכלל מקודם. ומהמשפט הזה נובע שהאבן היתה אצלם בבית כשהוא עוד גר איתן (אבל אולי הוא הסתיר אותה במרתף נעול או משהו).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
23. והאמת היא שהייתי קרובה אליך. אני הימרתי על 20. אבל הם נמצאים כרגע ב-22. אז אם יגידו את זה רק עוד פעם אחת, תזכה לתהילת עולם. אבל זה לא יקרה (כאילו, הם לא יפסיקו אחרי פעם אחת נוספת בלבד) אז שום תהילה לא תגיע אליך.
השאלה היא האם אני הימרתי על הכי הרבה.
כי אם כן, אז ייצא שאני הימרתי הכי קרוב ולכן אני צריך לקבל לפחות חצי נקודה.
(חוץ מזה אני מהמר שבתחילת פרק הבא קאדוגן יגיד את זה פעם אחת בדיוק ואז מיד שיידי יהרוג אותו ואת שאר הדיסייפלס שם, ישתמש בזכרונות הפליים שלו כדי להשתמש באבן כדי לחזור לבארדו וגם יהרוג את כל הדיסייפלס שם לפני שהם יספיקו לומר את זה שוב.)
(הי, אולי קאדוגן יחשוב ששיידי הוא מלחמה האחרונה)
לעמוד שם ולצפות בקלארק מתענה ופאקינג מדממת על סף שבץ זה whole new level של בגידה.
לא אכפת לי מה הוא חושב שהוא מאמין בו, הוא פשוט אידיוט.
אני מסכים שזאת בגידה לחלוטין ודבר נוראי. זה לא משנה את זה שאני מבין את איך שהוא הגיע למצב הזה.
היו דברים בסדרה שהיה לי יותר קשה לקבל (אבי לכל הרוחות עינתה את רייבן בעצמה)
ברור שהם מאמינים שזה ישפיע על הכל. והם לא קיבלו שום הוכחה שתוכיח אחרת.
ואם מה שאני מאמינה נכון, לא רק שהוא ישפיע על כל האנושות, אלא שכישלון במבחן הזה פשוט ימחק כל זכר לקיומו של המין האנושי.
זו העונה האחרונה, הם ילכו BIG הרבה לפני שהם ילכו HOME.
נראה לי שאת שכחת משהו מאוד חשוב - הם לא יודעים שהם בתוך סדרת טלוויזיה!
ברור לי כצופה שלא סתם דיברו על עניין המלחמה האחרונה אלא יהיה משהו עם זה. ברור לי שזאת עונה אחרונה ויהיה משהו חשוב.
אבל הם לא אמורים לדעת את זה.
מבחינתם זה אנשי כת מטורפים שמדברים על סוף העולם.
כשאנשים מכת שמאמינה בסוף העולם מדברים על כך שהם צריכים לעשות משהו כדי למנוע או להביא לסוף העולם לא מתייחסים למה שהם אומרים כרציני, רק מנסים למנוע מהם לפגוע בעצמם או אנשי אחרים.
ומה זה "הם לא קיבלו שום הוכחה שתוכיח אחרת" - הם לא צריכים הוכחה שתוכיח אחרת. הדבר היחיד שהם מסתמכים עליו זה הכתבים של הדיסייפלס שהם לא בטוחים שהם תרגמו נכון, אבל יש להם מספיק שכל (אפילו לג'ורדן) לדעת שהם לא יכולים לתרגם אותם נכון בעצמם.
חוץ מזה שעד כמה שהם יודעים מה שנמצא שם זאת הגרסה הבארדונית להארי פוטר - כלומר סתם טקסט כלשהו.
זה מגוחך שמישהו מנסה להסתמך על זה.
דמייני שכזע חייזרי אחר יגיע לכדור הארץ אחרי אסון גרעיני שהשמיד את כולו ואז מגלה את התנך ומזה מבין שהתנך הוא אמיתי כי הנה עובדה שבני אנוש באמת הושמדו (אני אף פעם לא הבנתי את זה, האם בסוף התנך כתוב שיש ארמגדון? או בסוף הברית החדשה?)
רגע אחד אתה מצדד בבלאמי שהגיחוך שעבר מוצדק לגמרי, ושניה אחרי זה את מבטל את אותו גיחוך שהוא מאמין בו.
!CHOOSE
אין כאן בחירה. אני מבין איך בלאמי הגיע למצב שבו הוא מאמין בדת של הדיסייפלס. זה לא שאני אומר שזה אמיתי.
אבל מעבר לזה מה שאני אומר זה שאין סיבה שקלארקרו יאמינו בזה.
לפי הספירה שלהם זה רק איזה 25. ממש לא הייתי מגדירה את זה כ"ממש המון"
והם אמריקאים, כשמישהו פולש לחצר הבית שלך, אתה לא צריך תירוץ כדי לירות בהם. זה החוק:-P:
לפי ההגיון הזה הדיסייפלס היו מוצדקים לחלוטין בכך שהם חטפו את דיוזה ואוקטביה כי הם היו בחצר שלהם (פננס)
אני בשוק שאת סופרת. פחות בשוק שאת לא מחשיבה 25 כממש המון.
בקה ליטרלי רעדה מפחד רק מהמחשבה על זה שקדוגן יהיה זה שיקח את המבחן האחרון. קלארק הייתה צריכה לסרב גם אם זה יעלה בחייה ובחיים של כל מי שהיא אוהבת (שבשלב הזה זה לא כזה הרבה... מסכנה)
את לחלוטין שוכחת שאת רואה סדרת טלוויזיה שהדמויות עצמם לא צופים בה.
קלארק לא יודעת מה היה עם בקה.
סאצ'ין!! חח זו הייתה בדיחה של התסריטאים שהחליטו לתת לו את השם של השחקן של ג'קסון. הם אוהבים לתת לדמויות שמות של התסריטאים אבל זו הפעם הראשונה לדעתי שנתנו לדמות שם של אחד מהשחקנים. האמת היא שתמיד נותנים לדמויות שוליות שמות של כותבים, אבל אף פעם לא דמויות מרכזיות. חוץ מדיוזה שקיבלה את השם הפרטי שלה (שרמיין) מאחת הכותבות.
אז בעצם ככה הכותבים סוף סוף יכלו להגשים את הפנטזיה שלהם מ7 השנים האחרונות להרוג את ג'קסון. כי ברור שעכשיו שהוא הומו אי אפשר להרוג אותו :p
והאם זה מעט קריפי מצידי שתהיתי איך מאדי תבחר עכשיו בין רקס ללוקה ואז חשבתי שהיא יכולה לעשות את שניהם בו"ז:-P: טוב, עניתי לעצמי. זה אכן קריפי. סליחה.
את החלק הראשון לגבי לתהות איך מאדי תבחר עכשיו בין שני הבנים - גם אני תהיתי (אם כי התשובה היא כמובן שלוקה)
החלק השני... כן, זה כבר קריפי
אני עדין חושבת שניקי תעשה בסופו של דבר את הדבר הנכון. "בשביל האץ'"
כי היא לגמרי רוצה את הג'ו ג'וס הזה עם מרפי:-P:
אני מסכים עם הניחוש שהיא בסוף תעשה את הדבר הנכון (וסיכוי גבוה שתמות תוך כדי)
אבל לדעתי קודם לזה היא תפתח את הדלת מבפנים בפרק הבא (יש רק עוד 4 פרקים ולא יעבירו יותר מאחד מהם כשמאדי נשארת בתוך המיני בונקר הזה)
ברור ששלחו עוד דיסייפלים במצב גוסט. הם לא טיפשים.
אבל אכן מי שהראו לנו שעבר היו רייבן קלארק (בבגדים כהים) וארבעת החלוקים - גבריאל, בלאמי, קדוגן ודוסט.
מודה שזה הגיוני והייתי צריך לחשוב על זה (משום מה אני כל הזמן נוטה לשכוח ממצב הגוסט הזה שלהם)
מעבר לזה שימותו מזקנה- מכיוון שהם לא צעדו יחד- כל אחד מהם יגיע בהפרש של כמה חודשים!
{לגבי זה שאם החברה האחרים נשלחו לפננס}
נכון לא חשבתי על זה. אבל כמו שאמרתי לא ממש הגיוני שנשלחו לשם.
זו נראית לי האופציה הכי סבירה. שזה מצוין. שיחפרו משם את השאריות של לקסה. אני צריכה אותה בחזרה|בוכה|
{לגבי הרעיון שלי שנשלחו לכדור הארץ}
אני שמח שאת מסכימה.
יכול להיות גם מעניין אם יגלו שהחיים חזרו לכדור הארץ שוב.
בטח איפה שנשלה החבורה העליזה. עכשיו כשקלארק לא איתם, איך נקרא להם?
{לגבי זה ששאלתי מה קורה עם גאיה}
אבל אין סיבה שאת שאר האנשים הם לוקחים לחקור במכשיר הזכרון, אבל לא יעשו את זה עם גאיה.
(זה יהיה מאוד אירוני אם זה מה שעשו כי היא בעצם יודעת בדיוק איפה הפליים, אבל אולי לה אין לה את התירוצים כביכול שאת ממציאה בשביל קלארק לא לספר להם איפה היא)
*אולי נקרא לחברה האלו אקוקרו?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא גרסת לייט של כלום.
אנחנו יין ויאנג.
סהר ואני משלימים את הטירוף אחד של השניה.
הוא האוקטביה לדיוזה שלי.
הוא הג'וק לרייבן שלי.
הוא המקרירי להית'יולודיום שלי.
הוא השיידי לפמוטים שלי.
הוא הגיף להדה שלי.
הוא הקלורק לבובז שלי.
הוא הרקון לנר שלי.
מצטער, אבל לא השתכנעתי. הפזמון הזה או משלא לא משנה את העובדה שהתגובה שלו הייתה בכמה רמות של טירוף אנטי-[דמות כלשהי] מעל הודעות הרגילות שלך.

LeAnnDyIan

Well-known member
מצטער, אבל לא השתכנעתי. הפזמון הזה או משלא לא משנה את העובדה שהתגובה שלו הייתה בכמה רמות של טירוף אנטי-[דמות כלשהי] מעל הודעות הרגילות שלך.
ואם אספר לך שחצי ממה שהוא אמר זה משפטים שלי שאני פשוט לא מביאה לפורום כי אתם לא מסוגלים להתמודד עם זה?

אתם כנראה ממש לא מכירים את דילן אם ככה, כי אני ללא ספק החצי השפוי בשיפ שלנו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יואו נזכרתי במשהו
זוכרים שקאלי אמרה שקדוגן הרג את הכלב שלהם כי הוא לא הפסיק לנבוח ליד האבן??
עכשיו כשהביאו את האבן של סנקטום לארמון מה עתיד לקרות לפיקאסו המסכנה??:-0
הולי פאקבולז!!
חחח מה? לא... מתי היא אמרה דבר כזה? (את ממציאה בשביל לבחון אותנו? :-D)
את באמת לא זוכרת את זה??
לשם שינוי גם אני זוכר את זה.
אבל אכן כמו שאמרת עכשיו הוא נפטר מהכלב שלהם. בהודעה המקורית כתבת שהוא הרג את הכלב וזה כבר לא דווקא נכון. (יותר הגיוני שהוא פשוט מסר אותו)

בכל מקרה זה בהחלט יכול להיות מעניין אם פיקאסו תנבח בגלל האבן.
אבל לא יהרגו את פיקאסו. כי הם אולי הורגים מיליון דמויות בסדרה הזאת, אבל לא הורגים כלב. כולם יודעים את זה.
אבל זה יהיה מעניין אם קאדוגן יזכר בגלל זה שהאבן יוצרת תדרים שהאוזן האנושית לא שומעת. אז רייבן תמציא איזה גיזמו שבעזרתו יוכלו לשמוע את התדרים האלו וככה יפתחו את האבן וכולם יוכלו ללכת לדרכם בשלום (כלומר חוץ משיידי, אותו צריך להרוג)

חחח אני גם קלטתי את זה, כי ספציפית עם השם הזה ,סאצ'ין סצ'ל,
מפתיע אותי שלא זיהית את השם כי אמרת שעשית סטוקינג און-ליין לקאסט. ואני הבנתי שהוא מאוד מעורב עם שאר הקאסט.
יש משהו שלא היה לי ברור וקיוויתי שאת תדעי - במקו כלשהו ראיתי שהיה כתוב שהוא התחתן עם השחקנית שמשחקת את אקו. אבל אז במקום אחר התייחסו לזה שהם רק חברים מאוד טובים. ולא מצאתי שום התייחסו נוספת לזה שהם נשואים.

לחטוף אנשים (אוקטביה ודיוזה ואחר כך בלאמי) זה רע, אבל פחות רע מהריגה של אנשים. - אמממ, לא, אני ממש לא מסכימה שאפשר לקבוע את זה באופן קטגורי.
לפי דילן היה להם זכות לחטוף אותן (ואפילו להרוג אותן) בגלל שהו היו בשטח שלהם.
הבסיס שכתבתי: יש אבן עם יכולות מסתוריות. יש אנשים שחקרו אותה אלף שנה ובעליל יודעים עליה הרבה יותר ממה שקלארקרו יודעים.
זה שהם כת דתית שסוגדים למנהיג סוציופאט לא אומר שכל מה שהם אומרים וחושבים שגוי. אפשר להפריד בין חלקי האמונה שנשמעים דתיים ומופרכים, לחלקים שנראים מבוססים על ידע ומחקר של האבן.
לכל הפחות יש פה סיכון שזה יכול להיות נכון.
אבל על סמך מה הם בוחרים מה נכון בדת שלהם ומה לא?
לאבן אין כאלו יכולות מסתוריות - היא שער בין עולמות. אין שום דבר בזה שצריך לחשוש ממנו.
הקטע שבו האבן יכולה להביא אותם לקרב אחרון מוזר שכזה זה כבר לחלוטין קשור לדת שלהם ומבוסס בחלק גדול מאוד על הכתבים שנמצאו שבתוך חצי דקה הם הבינו שהם אולי חלקית תרגמו אותם לא נכון.
אם הדיסייפלס צודקים לגבי זה, אז אולי הם צודקים גם לגבי השאר. ואולי הם צודקים שהם יכולים לנצח בקרב האחרון.
נכון שיש כאן סיכון מסויים, אבל הוא קטן מאוד כי הוא מבוסס על אמונה דתית.
זה כמו שמישהו יגיד שיש סיכוי שאלוהים יהרוג את כל האנשים על כדור הארץ ב... נגיד שטפון ענק... והוא יעשה את זה אם אני לא אשמור על שבת ועוד כמה דברים. אין לי שום הוכחה שזה לא נכון. ויש המון אנשים שמאמינים בזה, אז אולי זה הגיוני להתייחס לזה כסיכון אפשרי. אבל בכל זאת פעם בשבוע (וברגע זה) אני בוחר להתעלם מהסיכון הזה.

העניין הוא שאת לא אומרת את זה באופן ברור כמו דילן, אבל אני מניח שגם את פשוט יודעת שאכן יש משהו לגבי הדת של הדיסייפלס בגלל שזאת סדרת טלוויזיה ולא היו חופרים לנו בנושא הזה כל כך הרבה אם לא היה בזה משהו.
חוץ מזה שבתור צופים בסדרת טלוויזיה הזאת אנחנו נחשפנו לכך שבקה השתמשה באבן וקיבלה כזה שוק שהיא העדיפה למות מאשר לגלות את הסודות שלה לקאדוגן.

אם את ודילן הייתם בנעליים של קלארק, ופשוט הייתן מגיעות לכוכב לכת שבו יש מנהיג כת מטורף שרוצה להשתמש במשהו כדי לפענח קוד סודי במכונת טלפורטציה כדי להביא את חזית אחרית הימים - לא הייתה לכן שום סיבה לא לתת לו את זה.
או לפחות לא מספיק סיבה כדי לסכן את החיים של החברים שלכן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דונט - הטובח בגראונדרים, הרוצח לינקים, הבוחש בפייקים, הגורם לאחיות לבכות, זורק אותן ליער ורוצח את בני הזוג שלה, הבוגד בחברות הטובות, הצולק אקו-איות, המקרסטל דיוזות, המייתם הופ-יות... לא למד שום דבר מפייק, האדם שהוא ממש בחש בו והביא לנו את המוות הנורא בעונה השלישית. עכשיו מחליט שהוא יודע יותר טוב, ושוב בוחר באויבים, כאילו י׳פח לא למדת שום דבר?!:-[ שוב אתה בוגד באנשים?!:-[ ועוד בשביל מה?! אוק הייתה צריכה להשמיד אותך כמו שחיסלת את לינק!!

אז, מחליטים לתקן את הפליים וכמובן ״אני לא רוצה לפגוע בכם״, כמו שלא רצית לפגוע באחותך כשטבחת בגראונדרים ובחשת בפייקים כשירה בלינק!?! איש רע שכמוך! חסר עמוד שדרה! בוגד של טריקרו, סקייקרו, וואנקרו, ספייסקרו ואם שכחתי עוד מישהו שהוא בגד בו עמכם הסליחה.

שוב שברת לאחותך את הלב. אבל היא אמורה להבין שאי אפשר לסמוך על בוחש בפייקים. בהתחלה טבחת בגראונדרים, ואז דאגת שהבן זוג שלה ימות אז למה שהיא תצפה ממך לעשות את הדבר הנכון ולסמוך עליהם?
עדיין לא הבנת שאולי נולדת ראשון, אבל המוח שלך לא התפתח מספיק בשביל לחשוב לבד. היא תמיד הייתה שם בשבילך גם בבור, ואתה מה?! בוגד. ברחת, הפכת לבוגד ובחשת עסקאות עם פייקים כשידעת שהוא לא יעמוד במילה שלו:-[:-[

אקו ראתה את הפרצוף האמיתי של הטובח בגראונדרים הזה, חבל שהיא לא עשתה לך ג׳וזי דריין ג׳וזי דאון וחיסלה אותך כמו שטבחת בבני עמה|שפם|

אח קלארק... האמת מגיע לך, מה את מחשיבה אותו כחבר טוב?! את הבן בליעל, משתין בקיר הזה. לא למדת שאי אפשר לסמוך עליו?! כאילו מה הוא עשה בשביל המדינה?! פרינסס. אגב, שכחת שבגללו לקסה מתה?! אההה?! אההההה?! It’s Lexa!!!

נ.ב איפה גאיה?
אתם כנראה ממש לא מכירים את דילן אם ככה, כי אני ללא ספק החצי השפוי בשיפ שלנו
אולי היא מנסה להשמע יותר הגיונית כאן
או אולי התרגלתי אליה יותר מידי
או שאתה פשוט במקרה עשית הודעה ממש מוזרה שבה כתגובה לשני פרקים עשית הודעה לא קצרה שחוץ מבשני המילים האחרונות די התייחסה רק אל בלאמי ובה האשמת אותו בדברים שהוא עשה וגם בדברים שהוא לא עשה

הוספתי בעריכה:

ואם אספר לך שחצי ממה שהוא אמר זה משפטים שלי שאני פשוט לא מביאה לפורום כי אתם לא מסוגלים להתמודד עם זה?
אז כנראה שזה הדבר הראשון שחשבתי.

LeAnnDylan

Well-known member
בדקתי ונכון, ובאמת לא זכרתי, אבל זה מצחיק אותי שאת כל כך מתפלאת על זה, כי זה היה משפט כזה קטן וזניח :-D
מה שקצת מוזר שם זה שבהתחלה אחרי שהם רק נכנסו לבונקר וקאלי ואמא שלה באות לחדר עם האבן אז זה נראה כאילו הוא מספר להן עליה בפעם הראשונה והן לא ידעו על האבן בכלל מקודם. ומהמשפט הזה נובע שהאבן היתה אצלם בבית כשהוא עוד גר איתן (אבל אולי הוא הסתיר אותה במרתף נעול או משהו).
לא יודעת, חשבתי כאילו אוקיי הגיוני ששכחת מזה שראית את זה, אבל כשמישהו מזכיר משהו שראית לפני איה חודש בדר"כ נופל האסימון ואז את כזה "אה וואלה, נכון, ראיתי את זה" בודקת עירנות עלק:-D חשבתי שאת מסתלבטת עליי:-D
אני לא חושבת שהוא סיפר להן על האבן בפעם הראשונה, היא סיפר להן על כתובות שמצא על הקיר ליד איפה שנמצאה האבן שהוא חשב שאלו הסימנים הנכונים לפתיחת האבן (ואז הקליד אותן ושום דבר לא קרה).

didalf

Well-known member
מפתיע אותי שלא זיהית את השם כי אמרת שעשית סטוקינג און-ליין לקאסט. ואני הבנתי שהוא מאוד מעורב עם שאר הקאסט.
יש משהו שלא היה לי ברור וקיוויתי שאת תדעי - במקו כלשהו ראיתי שהיה כתוב שהוא התחתן עם השחקנית שמשחקת את אקו. אבל אז במקום אחר התייחסו לזה שהם רק חברים מאוד טובים. ולא מצאתי שום התייחסו נוספת לזה שהם נשואים.
את הסטוקינג עשיתי רק עכשיו כשאין יותר סכנת ספוילרים. השם הזה שיגע אותי במשך כמה עונות עד שהחלטתי להפסיק לשחק בניחושים ולבדוק:-D

ודילן אמרה לי שהוא יצא עם אקו אבל היא לא יודעת אם עדיין. לא יודעת אם הם נשואים. לא מצאתי הוכחות באינטסגרם:-D

מצב
הנושא נעול.
למעלה