חחחחשבתי שאמור להיות איזה קשר למשהו שקרה בסדרה...
אני מניחה שבאתן את מתכוונת רק לדילן, כי אני לא זכרתי את זה בכלל, ואת שאר מה שציטטת שם זה מה ששמתי לב אליו רק אחרי שצפיתי שוב בקטעים מהפרק ההוא כדי לוודא שהיא לא משקרתאיך אתן מצליחות לשים לב לכל הפרטים הקטנים האלה?!
אז אדם ברחוב מאיים עליך עם אקדח שתתני לו את הארנק שלך - את מסרבת?ליטרלי ציטטת את התשובה שלי. אני לא יודעת איך עוד להסביר לך שאני לא מוכנה לעזור למישהו שמתעלל בי ובחברים שלי. simple as that.
אני מבין איפה מילי נמצאת בנושא.אבל נלסון הוכיח שהוא די גבר ששומר על עקרונות, גם אם זה יעלה לו בחייו. וכל הכבוד לכל השאר שעמדו איתו.
א. כן קיוויתי שנראה את לוויט שםהייתי בטוחה ש: א. לוויט יהיה ב MCAP
ב. גאיה תהיה זו שמגיעה דרך הגשר לסנקטום.
זה באמת מזכיר מאוד את כס החרבות במשחקי הכס. אני לא זוכר אם דובר על זה בסדרה, אבל בספרים נאמר כמה פעמים שכס החרבות לא רק מאוד לא נוח, אלא שהרבה מלכים לא הצליחו לשבת עליו בלי לקבל חתכים.9. כסא הגולגלות. כשהציגו אותו הוא נראה מאיים, אבל אז שיידהדה התיישב עליו וזה היה נראה כמו הדבר הכי לא נוח בעולם![]()
(לעזאזל, תקרבו לו את המשענת גב...). לרגע ריחמתי על שיידהדה.
לחלוטין3. מרפי!איזה מהמם אתה ואיפור העיניים שלך. הוא הדמות שעברה את המהפך האישיותי הכי גדול בסדרה. החיוכים הקטנים שלו כשכולם מעריצים אותו
![]()
אהמ אהמ לחלוטין. תודה שאת מזכירה שהאנשים שלנו לא טהורים כאן.דווקא עם האמירה הזו קשה לי. קלארק ואנשיה הוכיחו פעם אחרי פעם שבנסיבות המתאימות להם עצמם, הם יהרגו את כולם. אומרים לנו מצד אחד שהם רוצים להציל את האנושות אבל מצד שני טובחים בכל מי שהוא אחר בלי הבחנה. וזו בדיוק הנקודה שהסדרה כל כך עיצבנה אותי לאורך העונות. שאין שם עקומת למידה משמעותית.
אני מניח שדיברגנט רק אמר מה הוא חושב שיקרה. לא ברמה של ספוילרים לפרקים הבאים. זה אפילו לא ברמה של תיאוריות מסוכנות שמבוססות על רמזים.קודם כל זה קצת ספוילר, לא? איפה השוטר ניק?
אהההההה.... גם אני לא הבנתי אבל לא היה לי כוח לשאול.חחח זו קערת אורז.
אף פעם לא נפל לך הפלאפון למים והכנסת אותו לקערת אורז כדי להחיות אותו?
זו הייתה בדיחה..![]()
זה מעולהטוב תקשיבו, זה קורע
צפה בקובץ המצורף 2316
צפה בקובץ המצורף 2317
צפה בקובץ המצורף 2318
צפה בקובץ המצורף 2319
בונוס:
צפה בקובץ המצורף 2320
שיידי חמוד? במראה הנוכחי שלו?שיידהדה! שיידהדה של ראסל באמת נראה ממש ממש מפחיד ומטורף. אוקיי אבל גם קצת טיפה חמוד לא?(או שזו רק אני)
אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).שיידי חמוד? במראה הנוכחי שלו?
אני ממש אוהב את השחקן וחושב שהוא סקסי. במיוחד יחסית למישהו מבוגר יותר. אהבתי אותו צעיר בסטארגייט לפני איזה 20 שנה, אבל אפילו יותר בזאב צעיר בעשור האחרון.
אבל השינוי האחרון במראה ממש הוריד אותי ממנו.
זה מאוד קיצוני בעיני להגיד. הם הרגו אחרים בשביל להציל את עצמם ואת חבריהם, זה כן, לפעמים במקרים ש-אולי- היתה אפשרות לנסות דרך אחרת, וניתן להתווכח אם היה מוצדק (ובאמת על זה הסדרה מדברת ואולי זה יהיה (או היה??) המבחן שלהם).קלארק ואנשיה הוכיחו פעם אחרי פעם שבנסיבות המתאימות להם עצמם, הם יהרגו את כולם. אומרים לנו מצד אחד שהם רוצים להציל את האנושות אבל מצד שני טובחים בכל מי שהוא אחר בלי הבחנה.
אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).
(אני אוהבת שאפשר לעשות מהאינליין ספוילר משחק השלם את המשפט.)
האמת שדווקא אחרי שממש לא התחברתי אליה בהתחלה, היא תופסת כיוון שקצת יותר מענין לי ואני מתחילה ליהנות ממנה ממשפרק טוב! אני ממש אוהבת את העונה הזו, ולא אכפת לי שאני היחידה שחושבת שהיא הטובה בסדרה.
הקטע הוא, שאני לא חושבת שהיא באמת השמינה. הרי היו קטעים שלה ב-M-CAP שהיא בלי הצמות המשונות האלה והיא לא נראית שונה מאיך שהייתה בעונה הקודמת. נראה לי שהצמות האלה פשוט לא מחמיאות לה. שזה מוזר כי הצמות שלה בעונה 3 היו הדבר הכי יפה בסדרה (אחרי הגבות שלהלא יפה להגיד אבל השמנמנות הזאת לא מחמיאה לה
אני עדין חושבת שניקי תעשה מהפך ותהפוך לאחת מהטובים וכמובן שרק אז יהרגו לנו אותה כי למה להשאיר לנו דמויות טובות?ממש קיוויתי שהיא תהיה זו שתסרב לכרוע ברך וסוף סוף ניפטר מעונשה
נראה לי בלתי נמנע. למרות שאני רוצה למחות. אם הם ביחד, מה הייתה המשמעות של זה?!האם יהיה משהו בין הופ לג'ורדן?
אז גם את ציפית שהן יתפשטו ויפרקו קצת מתחים?השיח המטופש של אוקטביה וקלארק... "פתאום אני מבינה אותך".. זה כל מה שיש לכן להגיד אחת לשנייה?
אני לא לגמרי בטוחה. בפלאשבאק שלו עם אקו על הארק בפרק 7 שהוא כאילו מגולח עם שיער קצר, הוא לא פחות מכוער. כאילו התספורת הזאת לא יושבת עליו טוב בכלל. זה נראה כמו פאה ממש גרועה.בלאמי התכעררררר. נראה לי שאת המסע של בלאמי צילמו בהפרש לא קטן מהמפגש שלו עם חבריו הנבגדים.
זה.GO FLAOT YOURSELF!!!
hell yeah.
אידיוט.
התגובה הראויה של קלארק לבלאמי.
חחח את יודעת מה קורה לשטינקרים, נכון?קודם כל זה קצת ספוילר, לא? איפה השוטר ניק?
חמודה, את ממש לא הולכת לשים את הכיעור של בלאמי באותו משפט יחד עם אוקטביה.אה? את חושבת? נראה זוועה. משהו רע עובר על האחים לבית בלייק.
אוח לגמרי. "חברים יכולים להיות טובים בזה" יואו סתמיי יא פאתט!עחחח, היא כזאת משעממת וסתמית.
פעם הבאה שתחשבו שחוסר החיבה שלי אליו מוגזם. תזכרו שתמיד יש סהר
נראה לי שהיא איפה שנשלחו האחרים.ב. גאיה תהיה זו שמגיעה דרך הגשר לסנקטום.
חח בשביל המלחמה האחרונה הוא ילך בעצמו. הרי בשביל זה הוא היה בקריו עד עכשיו. כדי להיות נוכח ברגע הזה. ואחרי שהבן שלו כשל בלמצוא את הפליים, וכך גם כל שאר הדיסייפלים שלו, אולי הוא החליט שהגיע הזמן באמת לעשות את זה בעצמו. או בעזרתם של רייבן וגבריאל כמובן, כי הוא די דביל.קדוגן עבר?! לא שמתי לב לזה. חשבתי שהוא פחדן מידי מכדי לעבור לכוכבים אחרים, ושהוא שולח את כל המיותרים לבדוק את השטח לפניו.
אההה, אז זה הסהר שדיברתם עליו? חשבתי שהוא איזה גוסט מהסדרה
כי אין לי מה לעשות בחיים חוץ מלצפות בכל פרק מלא פעמים.איך אתן מצליחות לשים לב לכל הפרטים הקטנים האלה?!![]()
וול, מהדמויות שניתן לראות יש את קלארק, רייבן, אוקטביה ומרפי.ולגבי הפוסטר - אני ממש ממש מקווה שזה לא נכון וסתם נועד לבלבל את האויב
לחצי מהדמויות שם יש פאות או תוספות שיער. כנראה שבזמן הצילומים השיער שלה היה קצר יותר ממה שהם רצו.למה לניילה יש פאה?![]()
לא מה שבלאמי חושב שזה אומרמה? מה זה אומר?
לטובת מי שלא מכיר, תסבירי(למרות שלי זה הכי מזכיר את הפתיח המדהים הראשון של הנותרים)
אני חושבת שזה לא בהכרח מה שזה נראה.כלומר אנחנו לא הולכים להפוך לישויות אור או משהו כזה
אני חושבת גם שזה משהו בסגנון ובגלל זה אני חושבת שרק מי שראוי יגיע לזה.אבל זה יכול להיות פשוט גם במובן של התעלות לרמה מוסרית גבוהה יותר, לחברה אנושית טובה יותר... משהו כזה?
מסכימה מאוד עם כל מה שרשמתזה מאוד קיצוני בעיני להגיד. הם הרגו אחרים בשביל להציל את עצמם ואת חבריהם, זה כן, לפעמים במקרים ש-אולי- היתה אפשרות לנסות דרך אחרת, וניתן להתווכח אם היה מוצדק (ובאמת על זה הסדרה מדברת ואולי זה יהיה (או היה??) המבחן שלהם).
אבל לא יכולה לחשוב על מקרה שהייתי קוראת לו "טובחים בלי הבחנה בכל מי שהוא אחר". בואו. הם לא חבורה של ויקינגים שנחתה על חופי אנגליה. הם שורדיאפוקליפסהאפוקליסות במצבי חירום מסכני חיים בלתי פוסקים שנאבקים לשרוד, ורוב הזמן גם רוצים לעשות את הדבר הנכון ולא לפגוע באחרים, אבל הנסיבות שלהם קשות, והם עושים גם טעויות.
אני לא מצדיקה את כל מה שהם עשו, אל תבינו לא נכון. אבל גם חולקת על האבחנה הקשה הזאת.
זו דוגמה לא טובה כי אין לי כלום בארנק ולא אכפת לי ממנו. לעומת זאת, מישהו יאיים עליי עם אקדח וירצה לקחת את הכוס של סטארבקס שלי ותמות נפשי עם פלישתים לפני שאתן אותה!אז אדם ברחוב מאיים עליך עם אקדח שתתני לו את הארנק שלך - את מסרבת?
כאילו מצד אחד כל הכבוד שאת עומדת בזה בכבוד
אבל מצד שני, האם שווה להסתכן במוות בשביל כמה מאות והצורך להוציא כרטיס אשראי חדש?
זה קשור וכן, אני לגמרי מסכימה איתו. למרות שאפשר להתווכח על זה ששיידי סתם רוצה שאנשים ישתחוו לו והוא לא נוראי כמו קדוגן. אבל ממה שנלסון יודע, הוא בהחלט צודק בעיני. גם תחשוב שכל החיים שלו המטרה שלו הייתה לסיים את שלטון הפריימים, המטרה הזו הושגה מבחינתו. זה שיש מישהו גרוע מהם עכשיו זה משהו אחר, אבל לפחות אף אחד לא יצטרך להקריב את עצמו כדי להאריך את חייו של שיידי. משטר האלמוות הסתיים ואיתו גם המלחמה של נלסון ושאר ה-CoGs.ואני לא זוכר מה כתבת על זה וזה לחלוטין קשור - האם את גם חושבת שנלסון צדק בכך שהוא סירב להשתחווה לשיידי ובכך גרם למוות שלו ושל אנשיו? כי זה בעצם מצב מאוד דומה.
לגמרי! יש משהו סקסי בטירוף שלו בעיניים!שיידי חמוד? במראה הנוכחי שלו?
נכון, אבל מישהו צריך להראות התנגדות פעילה ועמידה על עקרונות. נלסון היה לפעמים דביל בהתנהגות שלו, אבל מאוד עקבי בעמידה על עקרונות.כן? מה יצא לו בזה חוצמזה שכל האנשים שלו מתו על עניין של כבוד? לא יותר חכם לעשות כמו מרפי - לכרוע ברך ואז לתכנן את המרד בסתר? אולי תמותו בכל זאת אבל אולי תצליחו.
לא יודעת.. אולי אני מושפעת מידי ממה שדילן כתבה על החיים האישיים שלו, ואני משליכה את זה על המשחקלא הבנתי מה התכוונת "פחות מעורב". אלא אם הכוונה שהוא מרגיש קצת זומבי כזה ואז זה נראה לי בכוונה כי זה בדיוק מה שהחוויה הדתית הזאת גרמה לו להיות.
וואי, הייתי לוקח את make algae not war כל יום במקום אותו המשפט שאין לומר בקול.יש משהו מעצבן בזה שהם ככה, אבל אני גם אוהב את זה כי זה מראה סוג של טבע אנושי.
לפחות בעונה 6 הם כן ניסו לעשות טוב יותר בשביל מונטי.
(למה אין דת שמבוססת על המילים של מונטי?)
אמממ, כן...אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).
(אני אוהבת שאפשר לעשות מהאינליין ספוילר משחק השלם את המשפט.)
תראי, קשה לי להתווכח על זה כי בסופו של דבר זו החוויה שאני לקחתי מהעונות הקודמות ולכן חזרתי ואמרתי בכמה הזדמנויות שזו הנקודה שהכי הפריעה לי בסדרה. אולי טובחים זו מילה לא מתאימה כי הם לא עמדו וריססו אנשים אבל, כן. אני חושבת שלכל אחד שם יש דם מיותר מאוד על הידיים. וכשמדובר על אחרוני האנשים בעולם (או ביבשת אמריקהאני לא מצדיקה את כל מה שהם עשו, אל תבינו לא נכון. אבל גם חולקת על האבחנה הקשה הזאת.
וכשלקסה תחזור (שמת לב שכבר הפסקתי להגיד "אם היא תחזור" החלטתי שמחשבה חיובית יוצרת מציאות חיובית אז לקסה חוזרת!)
לדעתי זה לא התסרוקת. חוץ מהצמות אני חושבת שהיא כבר אספה את השיער בעבר (אבל לא זוכרת בודאות) אני רואה את זה על הלחיים שלה..הקטע הוא, שאני לא חושבת שהיא באמת השמינה. הרי היו קטעים שלה ב-M-CAP שהיא בלי הצמות המשונות האלה והיא לא נראית שונה מאיך שהייתה בעונה הקודמת. נראה לי שהצמות האלה פשוט לא מחמיאות לה. שזה מוזר כי הצמות שלה בעונה 3 היו הדבר הכי יפה בסדרה (אחרי הגבות שלה)
לא רוצה! אני רוצה שהיא תישאר רעה מעצבנת שאני אוכל לשנוא בכיף.אני עדין חושבת שניקי תעשה מהפך ותהפוך לאחת מהטובים וכמובן שרק אז יהרגו לנו אותה כי למה להשאיר לנו דמויות טובות?![]()
אז גם את ציפית שהן יתפשטו ויפרקו קצת מתחים?
טוב לדעת שאני לא לבד..
חחח את יודעת מה קורה לשטינקרים, נכון?
תזהרי ממני שאני לא אשליך אותך לתעלה של המם הקודם!
ממש! לפעמים את צודקת. אבל לא תמידאוח לגמרי. "חברים יכולים להיות טובים בזה" יואו סתמיי יא פאתט!
לא יודעת מי מכם הציע שבקה תחזור לכפכף את שיידי ולהעמיד אותו בפינה, אבל באותה הזמדנות שתעיף גם למאדי איזו סטירה ותגיד לה "הספיריט שלי בחיים לא הייתה בוחרת בך. אין פלא שכפו עליך את הפליים יא לא ראויה
חחחחלא מה שבלאמי חושב שזה אומר
@Lhuna3 @LeAnnDylan מרושעות שתיכן! אין כבוד לקשישים פה.מסכימה מאוד עם כל מה שרשמת![]()
תדעי לך, (ואני הולכת להגיד את זה רק פעם אחת אז תגזרי ותשמרי) שאת אחד האנשים היחידים שאני אוהבת בפורום אז אני מבקשת קצת יותר כבוד!@Lhuna3 @LeAnnDylan מרושעות שתיכן! אין כבוד לקשישים פה.
אוהההההו. אני מתרגשת ומזילה דמעהתדעי לך, (ואני הולכת להגיד את זה רק פעם אחת אז תגזרי ותשמרי) שאת אחד האנשים היחידים שאני אוהבת בפורום אז אני מבקשת קצת יותר כבוד!
דם מיותר על הידיים - מסכימה. (אפשר לשטוף אבלתראי, קשה לי להתווכח על זה כי בסופו של דבר זו החוויה שאני לקחתי מהעונות הקודמות ולכן חזרתי ואמרתי בכמה הזדמנויות שזו הנקודה שהכי הפריעה לי בסדרה. אולי טובחים זו מילה לא מתאימה כי הם לא עמדו וריססו אנשים אבל, כן. אני חושבת שלכל אחד שם יש דם מיותר מאוד על הידיים. וכשמדובר על אחרוני האנשים בעולם (או ביבשת אמריקה) אז הייתי מצפה לקצת יותר שיתוף פעולה וחשיבה שונה שאינה אלימות. קיין היה היחיד שבשלב מסויים הבין שזו הדרך היחידה וניסה בכל מאודו להימנע משפיכות דמים.
וזה אומר משהו או סתם?אין כל כך מה להסביר, כי אני לא טוענת שיש באמת קשר או כוונה לרמוז בזה משהו.
זה פשוט מזכיר לי את זה מאוד ויזואלית.
מצרפת כמה תמונות מהפתיח של הנותרים.
צפה בקובץ המצורף 2362
צפה בקובץ המצורף 2363
צפה בקובץ המצורף 2361
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.