המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

Lhuna3

Well-known member
חחח |טמבל| חשבתי שאמור להיות איזה קשר למשהו שקרה בסדרה...
:-D יש קשר... זה הפליים ההרוס שם בקערה של האורז. ככה הולכים לתקן אותו! חחח

איך אתן מצליחות לשים לב לכל הפרטים הקטנים האלה?!
אני מניחה שבאתן את מתכוונת רק לדילן, כי אני לא זכרתי את זה בכלל, ואת שאר מה שציטטת שם זה מה ששמתי לב אליו רק אחרי שצפיתי שוב בקטעים מהפרק ההוא כדי לוודא שהיא לא משקרת |שוטר|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ליטרלי ציטטת את התשובה שלי. אני לא יודעת איך עוד להסביר לך שאני לא מוכנה לעזור למישהו שמתעלל בי ובחברים שלי. simple as that.
אז אדם ברחוב מאיים עליך עם אקדח שתתני לו את הארנק שלך - את מסרבת?
כאילו מצד אחד כל הכבוד שאת עומדת בזה בכבוד
אבל מצד שני, האם שווה להסתכן במוות בשביל כמה מאות והצורך להוציא כרטיס אשראי חדש?

ואני לא זוכר מה כתבת על זה וזה לחלוטין קשור - האם את גם חושבת שנלסון צדק בכך שהוא סירב להשתחווה לשיידי ובכך גרם למוות שלו ושל אנשיו? כי זה בעצם מצב מאוד דומה.
אבל נלסון הוכיח שהוא די גבר ששומר על עקרונות, גם אם זה יעלה לו בחייו. וכל הכבוד לכל השאר שעמדו איתו.
אני מבין איפה מילי נמצאת בנושא.

הייתי בטוחה ש: א. לוויט יהיה ב MCAP
ב. גאיה תהיה זו שמגיעה דרך הגשר לסנקטום.
א. כן קיוויתי שנראה את לוויט שם
ב. זה לא עבר לי בראש בכלל. היה ברור שהם הולכים לסנקטום.

9. כסא הגולגלות. כשהציגו אותו הוא נראה מאיים, אבל אז שיידהדה התיישב עליו וזה היה נראה כמו הדבר הכי לא נוח בעולם :-D :-D (לעזאזל, תקרבו לו את המשענת גב...). לרגע ריחמתי על שיידהדה.
זה באמת מזכיר מאוד את כס החרבות במשחקי הכס. אני לא זוכר אם דובר על זה בסדרה, אבל בספרים נאמר כמה פעמים שכס החרבות לא רק מאוד לא נוח, אלא שהרבה מלכים לא הצליחו לשבת עליו בלי לקבל חתכים.
3. מרפי! |מאוהב| איזה מהמם אתה ואיפור העיניים שלך. הוא הדמות שעברה את המהפך האישיותי הכי גדול בסדרה. החיוכים הקטנים שלו כשכולם מעריצים אותו :-D
לחלוטין

דווקא עם האמירה הזו קשה לי. קלארק ואנשיה הוכיחו פעם אחרי פעם שבנסיבות המתאימות להם עצמם, הם יהרגו את כולם. אומרים לנו מצד אחד שהם רוצים להציל את האנושות אבל מצד שני טובחים בכל מי שהוא אחר בלי הבחנה. וזו בדיוק הנקודה שהסדרה כל כך עיצבנה אותי לאורך העונות. שאין שם עקומת למידה משמעותית.
אהמ אהמ לחלוטין. תודה שאת מזכירה שהאנשים שלנו לא טהורים כאן.
יש משהו מעצבן בזה שהם ככה, אבל אני גם אוהב את זה כי זה מראה סוג של טבע אנושי.
לפחות בעונה 6 הם כן ניסו לעשות טוב יותר בשביל מונטי.
(למה אין דת שמבוססת על המילים של מונטי?)

קודם כל זה קצת ספוילר, לא? איפה השוטר ניק?
אני מניח שדיברגנט רק אמר מה הוא חושב שיקרה. לא ברמה של ספוילרים לפרקים הבאים. זה אפילו לא ברמה של תיאוריות מסוכנות שמבוססות על רמזים.

חחח זו קערת אורז.
אף פעם לא נפל לך הפלאפון למים והכנסת אותו לקערת אורז כדי להחיות אותו?
זו הייתה בדיחה..😅
אהההההה.... גם אני לא הבנתי אבל לא היה לי כוח לשאול.
עכשיו כשחושבים על זה אז זה מצחיק.

זה מעולה |כן|

שיידהדה! שיידהדה של ראסל באמת נראה ממש ממש מפחיד ומטורף. אוקיי אבל גם קצת טיפה חמוד לא? |מובך| (או שזו רק אני)
שיידי חמוד? במראה הנוכחי שלו?
אני ממש אוהב את השחקן וחושב שהוא סקסי. במיוחד יחסית למישהו מבוגר יותר. אהבתי אותו צעיר בסטארגייט לפני איזה 20 שנה, אבל אפילו יותר בזאב צעיר בעשור האחרון.
אבל השינוי האחרון במראה ממש הוריד אותי ממנו.

Lhuna3

Well-known member
אני ממש אוהב את השחקן וחושב שהוא סקסי. במיוחד יחסית למישהו מבוגר יותר. אהבתי אותו צעיר בסטארגייט לפני איזה 20 שנה, אבל אפילו יותר בזאב צעיר בעשור האחרון.
אבל השינוי האחרון במראה ממש הוריד אותי ממנו.
אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).

(אני אוהבת שאפשר לעשות מהאינליין ספוילר משחק השלם את המשפט.)

Lhuna3

Well-known member
קלארק ואנשיה הוכיחו פעם אחרי פעם שבנסיבות המתאימות להם עצמם, הם יהרגו את כולם. אומרים לנו מצד אחד שהם רוצים להציל את האנושות אבל מצד שני טובחים בכל מי שהוא אחר בלי הבחנה.
זה מאוד קיצוני בעיני להגיד. הם הרגו אחרים בשביל להציל את עצמם ואת חבריהם, זה כן, לפעמים במקרים ש-אולי- היתה אפשרות לנסות דרך אחרת, וניתן להתווכח אם היה מוצדק (ובאמת על זה הסדרה מדברת ואולי זה יהיה (או היה??) המבחן שלהם).
אבל לא יכולה לחשוב על מקרה שהייתי קוראת לו "טובחים בלי הבחנה בכל מי שהוא אחר". בואו. הם לא חבורה של ויקינגים שנחתה על חופי אנגליה. הם שורדי אפוקליפסה אפוקליסות במצבי חירום מסכני חיים בלתי פוסקים שנאבקים לשרוד, ורוב הזמן גם רוצים לעשות את הדבר הנכון ולא לפגוע באחרים, אבל הנסיבות שלהם קשות, והם עושים גם טעויות.
אני לא מצדיקה את כל מה שהם עשו, אל תבינו לא נכון. אבל גם חולקת על האבחנה הקשה הזאת.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
היי @Lhuna3 רק באתי להגיד לך שאני איתך שיידי לגמרי חתיך ככה|מאוהב|
אגיב ליתר כשאחליט להתעורר באמת.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אז זהו שדווקא במראה הנוכחי הוא נראה לי משום מה יותר צעיר מאיך שהוא נראה כראסל (שהגדרתי לכל היותר כ"נראה טוב לגילו" אבל לא מושך).

חחח וואי לגמרי. הרגת אותי עכשיו איך שהסתרת בשלבים:-D

לגבי המראה הוא נראה לי סבבה לגילו בשני המצבים אבל זקן מידי בשבילי. אני בעיקר מוטרדת מזה שככל שהוא יותר רצחני הוא יותר מדליק אותך:-D

Lhuna3

Well-known member
הפוסטר וה"מתעלים" הזה... כן, אני הבנתי גם שלזה את מתכוונת ואת צודקת, זה באמת נראה ככה (למרות שלי זה הכי מזכיר את הפתיח המדהים הראשון של הנותרים). גם המוטו שכתוב למטה יכול להתפרש ככה.
אבל השאלה היא באמת מה זה אומר, ואני מאמינה (ומקווה) שגם אם זאת באמת הכוונה, זה לא אומר מה שקדוגן חושב שזה אומר.
כלומר אנחנו לא הולכים להפוך לישויות אור או משהו כזה :-D
(למרות שזה כן יכול ללכת לשם, לאור ההתנסות שכבר יש לנו עם הרעיון של עיר האורות...).
אבל זה יכול להיות פשוט גם במובן של התעלות לרמה מוסרית גבוהה יותר, לחברה אנושית טובה יותר... משהו כזה?
אני מקווה לפחות שזה יותר הכיוון.
אבל אין לי מושג.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
פרק טוב! אני ממש אוהבת את העונה הזו, ולא אכפת לי שאני היחידה שחושבת שהיא הטובה בסדרה.
האמת שדווקא אחרי שממש לא התחברתי אליה בהתחלה, היא תופסת כיוון שקצת יותר מענין לי ואני מתחילה ליהנות ממנה ממש|כן| לא חושבת שהיא טובה כמו עונות 6 ו-3 עדין. אבל היא בהחלט עשתה קפיצה מהתחתית בה היא הייתה מבחינתי בתחילת העונה. וכשלקסה תחזור (שמת לב שכבר הפסקתי להגיד "אם היא תחזור" החלטתי שמחשבה חיובית יוצרת מציאות חיובית אז לקסה חוזרת!:-P:) היא כנראה תעשה קפיצה לטופ:-P:

לא יפה להגיד אבל השמנמנות הזאת לא מחמיאה לה
הקטע הוא, שאני לא חושבת שהיא באמת השמינה. הרי היו קטעים שלה ב-M-CAP שהיא בלי הצמות המשונות האלה והיא לא נראית שונה מאיך שהייתה בעונה הקודמת. נראה לי שהצמות האלה פשוט לא מחמיאות לה. שזה מוזר כי הצמות שלה בעונה 3 היו הדבר הכי יפה בסדרה (אחרי הגבות שלה|מאוהב|)

ממש קיוויתי שהיא תהיה זו שתסרב לכרוע ברך וסוף סוף ניפטר מעונשה
אני עדין חושבת שניקי תעשה מהפך ותהפוך לאחת מהטובים וכמובן שרק אז יהרגו לנו אותה כי למה להשאיר לנו דמויות טובות?|שפם|

האם יהיה משהו בין הופ לג'ורדן?
נראה לי בלתי נמנע. למרות שאני רוצה למחות. אם הם ביחד, מה הייתה המשמעות של זה?!
!?WHAT WAS THE FUCKING MEANING
IMG_1746.JPG

השיח המטופש של אוקטביה וקלארק... "פתאום אני מבינה אותך".. זה כל מה שיש לכן להגיד אחת לשנייה?
אז גם את ציפית שהן יתפשטו ויפרקו קצת מתחים?
טוב לדעת שאני לא לבד.. :-P:

בלאמי התכעררררר. נראה לי שאת המסע של בלאמי צילמו בהפרש לא קטן מהמפגש שלו עם חבריו הנבגדים.
אני לא לגמרי בטוחה. בפלאשבאק שלו עם אקו על הארק בפרק 7 שהוא כאילו מגולח עם שיער קצר, הוא לא פחות מכוער. כאילו התספורת הזאת לא יושבת עליו טוב בכלל. זה נראה כמו פאה ממש גרועה.

GO FLAOT YOURSELF!!!
hell yeah.
אידיוט.
התגובה הראויה של קלארק לבלאמי.
זה.

LeAnnDylan

Well-known member
קודם כל זה קצת ספוילר, לא? איפה השוטר ניק?
חחח את יודעת מה קורה לשטינקרים, נכון?
1598236190624.png

אה? את חושבת? נראה זוועה. משהו רע עובר על האחים לבית בלייק.
חמודה, את ממש לא הולכת לשים את הכיעור של בלאמי באותו משפט יחד עם אוקטביה.
גם עם הפלוס 10 קילו שלה היא יותר מושלמת ממה שהוא אי פעם יהיה.
תזהרי ממני שאני לא אשליך אותך לתעלה של המם הקודם!

עחחח, היא כזאת משעממת וסתמית.
אוח לגמרי. "חברים יכולים להיות טובים בזה" יואו סתמיי יא פאתט!
לא יודעת מי מכם הציע שבקה תחזור לכפכף את שיידי ולהעמיד אותו בפינה, אבל באותה הזמדנות שתעיף גם למאדי איזו סטירה ותגיד לה "הספיריט שלי בחיים לא הייתה בוחרת בך. אין פלא שכפו עליך את הפליים יא לא ראויה|שפם|"

@phoenix force :-D :-D נראה לי שקם מתחרה לדילן בחוסר אהדה לבלאמי (שבשלב הזה מוצדקת לחלוטין).
פעם הבאה שתחשבו שחוסר החיבה שלי אליו מוגזם. תזכרו שתמיד יש סהר:-P:

ב. גאיה תהיה זו שמגיעה דרך הגשר לסנקטום.
נראה לי שהיא איפה שנשלחו האחרים.
ממה שהבנתי אגב ספוילר למאחורי הקלעים: אחרי שסיימו את הצילומים היו צריכים לצלם מחדש/לערוך בגסות סצינות של בלאמי, קלארק ואקו וגם קצת של גאיה. לא זוכרת אם כבר כתבתי שהיא הייתה אמורה להיות עם בלאמי באת'יריה וזה השתנה בסוף כי היא לא יכלה לצלם באותו היום. אני מאמינה גם שהם נשלחו לכדו"א, כי זה הכוכב היחיד שעדין לא ראינו העונה. מה שכן, חשבתי פתאום על ה-time dilation בין הכוכבים שלנו לכדו"א, אנחנו יודעים שמשלחת אליג'ס 3 עזבה את כדו"א בערך 4 שנים לפני אפוקליפסה 1 (א.ל.י) והחבר'ה שלנו נחתו על כדו"א 97 שנים אחרי + ה-6 שנים בבונקר זה מביא אותנו ל-107 שנים, תוסיפו את ה-125 שנים שהם היו בקריו פלוס הנגיד שנה של עונות 1-4 וזה מביא אותנו ל-234 שנים. ומהפלאשבק שראינו של הפריימים המקוריים זה בערך הזמן שעבר על סנקטום (236 שנים) כלומר לא אמור להיות הפרש משמעותי, והזמן שהחבר'ה שלנו יהיו שם יהיה שווה ערך במקסימום לכמה שבועות בודדים אם לא ימים ספורים מהעלילה של סנקטום. שזה החדשות הטובות. החדשות הרעות הן שלדברי קדוגן, לא ניתן לשרוד שם לאורך זמן אז כנראה שהעונה לא תסתיים בחזרה של החבר'ה שלנו לכדור הארץ8-* אלא אם כן התיאוריה שלי על פרדוקסים תתברר כנכונה.

קדוגן עבר?! לא שמתי לב לזה. חשבתי שהוא פחדן מידי מכדי לעבור לכוכבים אחרים, ושהוא שולח את כל המיותרים לבדוק את השטח לפניו.
חח בשביל המלחמה האחרונה הוא ילך בעצמו. הרי בשביל זה הוא היה בקריו עד עכשיו. כדי להיות נוכח ברגע הזה. ואחרי שהבן שלו כשל בלמצוא את הפליים, וכך גם כל שאר הדיסייפלים שלו, אולי הוא החליט שהגיע הזמן באמת לעשות את זה בעצמו. או בעזרתם של רייבן וגבריאל כמובן, כי הוא די דביל.

אההה, אז זה הסהר שדיברתם עליו? חשבתי שהוא איזה גוסט מהסדרה
:-D:-D אפשר להגיד שהוא סוג של גוסט.

איך אתן מצליחות לשים לב לכל הפרטים הקטנים האלה?! 8-*
כי אין לי מה לעשות בחיים חוץ מלצפות בכל פרק מלא פעמים.

ולגבי הפוסטר - אני ממש ממש מקווה שזה לא נכון וסתם נועד לבלבל את האויב
וול, מהדמויות שניתן לראות יש את קלארק, רייבן, אוקטביה ומרפי.
מרפי כבר עושה את דרכו להתעלות מתחילת העונה. אז לגמרי לא חושבת שזה בלתי אפשרי בשבילו.
רייבן אחרי החוויה שעברה לגמרי מרגישה לי כאילו היא תמצא דרך להתעלות ולסלוח לעצמה.
אוקטביה בתהליך התעלות משלה כבר 2 עונות.
וקלארק.. וול, אומנם אני לא חושבת ש-transcendence אומר בהכרח מוות, אני כן חושבת שאחרי 7 עונות שהיא מוכנה להקריב את חייה כדי להציל את האנשים שלה אבל בדרך ג'וקונית משלה היא כל הזמן ניצלת, אולי הפעם היא כן תעשה את ההקרבה הסופית כדי להציל את המין האנושי (הפעם באמת:-P:) ואולי היא תקבל סוף סוף את ה-Maybe someday שלה...
tumblr_o3dzxuKXo41svqto0o1_500.gif

למה לניילה יש פאה?8-*
לחצי מהדמויות שם יש פאות או תוספות שיער. כנראה שבזמן הצילומים השיער שלה היה קצר יותר ממה שהם רצו.
יש גם תמונות מצחיקות של בלאמי וקלארק עם התוספות שיער/פאות שאני בטוחה שתוכלי למצוא אם תחפשי :-P:

מה? מה זה אומר?
לא מה שבלאמי חושב שזה אומר

LeAnnDylan

Well-known member
(למרות שלי זה הכי מזכיר את הפתיח המדהים הראשון של הנותרים)
לטובת מי שלא מכיר, תסבירי

כלומר אנחנו לא הולכים להפוך לישויות אור או משהו כזה
אני חושבת שזה לא בהכרח מה שזה נראה.
כמו שאני מפרשת את זה, (אני אשים בספוילר ליתר בטחון למקרה שאתם לא רוצים לקרוא את הדעות שלי) התעלות בפירוש המילולי שלה הוא existence or experience beyond the normal or physical level
אז אני מדמיינת את זה כמו סוג עיר האורות, מין מימד אחר כזה, אבל אולי יותר פיזי מאשר עיר האורות.
אני כן חושבת שהדיסייפלים צדקו בכך שהם אמרו שצריכים להיות ראויים להתעלות ולא כל אחד יתעלה.
ואני גם מאמינה שרק מי שיתעלה יוכל לקחת את המבחן.
לכן אם לוקחים את הפוסטר כרמז, אז רק אחד מהארבעה האלה יוכל לקחת את המבחן, ואולי בכלל הם יוכלו לעבור אותו יחד?|תוהה| כאילו, ג'ורדן אומר שמישהו אחד צריך לקחת את המבחן, אבל זה לא אומר שהאחרים לא יוכלו לעזור לו, נכון? אני חושבת שבמבחן הזה קלארק תאלץ לעשות כמה בחירות קשות (סטייל הר וות'ר. היי ניק, אולי נקבל את חבר שלך קייג' בחזרה?:-P:) וכל האחרים שגם יתעלו יהיו שם כדי לעזור לה, אולי? (כמו שרייבן, לקסה ובקה היו שם כדי לעזור לקלארק בעיר האורות)
מה שכן, אני בהחלט לא חושבת שהתעלות=הפיכה לאור+מוות

אבל זה יכול להיות פשוט גם במובן של התעלות לרמה מוסרית גבוהה יותר, לחברה אנושית טובה יותר... משהו כזה?
אני חושבת גם שזה משהו בסגנון ובגלל זה אני חושבת שרק מי שראוי יגיע לזה.

זה מאוד קיצוני בעיני להגיד. הם הרגו אחרים בשביל להציל את עצמם ואת חבריהם, זה כן, לפעמים במקרים ש-אולי- היתה אפשרות לנסות דרך אחרת, וניתן להתווכח אם היה מוצדק (ובאמת על זה הסדרה מדברת ואולי זה יהיה (או היה??) המבחן שלהם).
אבל לא יכולה לחשוב על מקרה שהייתי קוראת לו "טובחים בלי הבחנה בכל מי שהוא אחר". בואו. הם לא חבורה של ויקינגים שנחתה על חופי אנגליה. הם שורדי אפוקליפסה אפוקליסות במצבי חירום מסכני חיים בלתי פוסקים שנאבקים לשרוד, ורוב הזמן גם רוצים לעשות את הדבר הנכון ולא לפגוע באחרים, אבל הנסיבות שלהם קשות, והם עושים גם טעויות.
אני לא מצדיקה את כל מה שהם עשו, אל תבינו לא נכון. אבל גם חולקת על האבחנה הקשה הזאת.
מסכימה מאוד עם כל מה שרשמת|כן|

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אז אדם ברחוב מאיים עליך עם אקדח שתתני לו את הארנק שלך - את מסרבת?
כאילו מצד אחד כל הכבוד שאת עומדת בזה בכבוד
אבל מצד שני, האם שווה להסתכן במוות בשביל כמה מאות והצורך להוציא כרטיס אשראי חדש?
זו דוגמה לא טובה כי אין לי כלום בארנק ולא אכפת לי ממנו. לעומת זאת, מישהו יאיים עליי עם אקדח וירצה לקחת את הכוס של סטארבקס שלי ותמות נפשי עם פלישתים לפני שאתן אותה!
אבל שוב אתה מפספס את הנקודה שזה שקלארק לא מאמינה במלחמה האחרונה לא אומר שהיא לא מאמינה שהפליים חשוב מאוד ועלול לגרום לנזק בידיים הלא נכונות. במיוחד אחרי שאמרו לה שהם מאמינים שניתן לתקן אותו. ועם כל הידע שיש לה על הפליים, גם אם לא מדובר במלחמה אחרונה שתשמיד את האנושות, הפליים עצמו בידיים לא נכונות זה גרוע מספיק. בגלל זה עברנו את כל התלאות של עונה 3 כשהיא סירבה לתת את הפליים לאונטרי שהיא חשבה שהיא לא ראויה. אז לקדוגן היא תיתן אותו??? hell to the no!

ואני לא זוכר מה כתבת על זה וזה לחלוטין קשור - האם את גם חושבת שנלסון צדק בכך שהוא סירב להשתחווה לשיידי ובכך גרם למוות שלו ושל אנשיו? כי זה בעצם מצב מאוד דומה.
זה קשור וכן, אני לגמרי מסכימה איתו. למרות שאפשר להתווכח על זה ששיידי סתם רוצה שאנשים ישתחוו לו והוא לא נוראי כמו קדוגן. אבל ממה שנלסון יודע, הוא בהחלט צודק בעיני. גם תחשוב שכל החיים שלו המטרה שלו הייתה לסיים את שלטון הפריימים, המטרה הזו הושגה מבחינתו. זה שיש מישהו גרוע מהם עכשיו זה משהו אחר, אבל לפחות אף אחד לא יצטרך להקריב את עצמו כדי להאריך את חייו של שיידי. משטר האלמוות הסתיים ואיתו גם המלחמה של נלסון ושאר ה-CoGs.

לגמרי! יש משהו סקסי בטירוף שלו בעיניים!
מצד שני, אני גם חשבתי שראסל סקסי. אבל בתור שיידי הוא הרבה יותר שווה בעיני.

מילי08

Well-known member
כן? מה יצא לו בזה חוצמזה שכל האנשים שלו מתו על עניין של כבוד? לא יותר חכם לעשות כמו מרפי - לכרוע ברך ואז לתכנן את המרד בסתר? אולי תמותו בכל זאת אבל אולי תצליחו.
נכון, אבל מישהו צריך להראות התנגדות פעילה ועמידה על עקרונות. נלסון היה לפעמים דביל בהתנהגות שלו, אבל מאוד עקבי בעמידה על עקרונות.
לא הבנתי מה התכוונת "פחות מעורב". אלא אם הכוונה שהוא מרגיש קצת זומבי כזה ואז זה נראה לי בכוונה כי זה בדיוק מה שהחוויה הדתית הזאת גרמה לו להיות.
לא יודעת.. אולי אני מושפעת מידי ממה שדילן כתבה על החיים האישיים שלו, ואני משליכה את זה על המשחק :-] אבל באופן כללי הוא נראה לי כמדקלם את השורות ופחות משחק. אולי באמת זה אמור להיות חלק מהחוויה הדתית שלו. נראה בפרק הבא (שיקרה בעוד נצח נצחים. זונות).

|מובך| מה, שמת לב? :-D רק שתדעי לך שביום שבת בערב קצת שכחתי מזה (אמצ"ש אין לי מספיק זמן לצערי; בשישי אצל ההורים אני רואה את מה שמשודר נקודתית ביס; ונשאר רק שבת וביום הזה, כדי לנסות לשקר לעולם שיש לי חיים, אני מורחת את הזמן בכלום כדי לא להתבטל מהבוקר מול הטלוויזיה). לא שכחתי בכוונה, פשוט היה לי בראש להמשיך את דרדוויל ואחרי כמה פרקים רציתי ללכת לישון אבל לא! נזכרתי שלא ראיתי עדיין את הפרק השבועי ונשארתי ערה רק בשבילכם |לבסגול|

שיידהדה- לא הייתי מרחיקה לכת עד כדי חמוד. בכל זאת- פסיכופת רצחני מהסוג הקיצוני, אבל הוא הרבה יותר סקסי עכשיו מאשר כראסל או כשיידהדה האוריגינלי

בעריכה: לא יודעת מה יש לתפוז, אבל משום מה הוא לא מציג את ההודעה של לונה שאליה הגבתי בהמשך ההודעה

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
יש משהו מעצבן בזה שהם ככה, אבל אני גם אוהב את זה כי זה מראה סוג של טבע אנושי.
לפחות בעונה 6 הם כן ניסו לעשות טוב יותר בשביל מונטי.
(למה אין דת שמבוססת על המילים של מונטי?)
וואי, הייתי לוקח את make algae not war כל יום במקום אותו המשפט שאין לומר בקול.
אני מסכימה חלקית עם זה שזה הטבע האנושי, אבל בעולם האסקפיסטי שלי, הייתי שמחה אם עולם הטלוויזיה היה מציג לפעמים אנושות קצת אחרת, במקום לקבל תזכורת לזה שלאנושות אין באמת זכות קיום.

אמממ, כן... :-] מביך אותי להודות שמראה הילד הרע מושך, אבל אין לי ברירה אלא להודות באמת..
:-D |כן| נכון! משחק חדש לפורום?
תראי, קשה לי להתווכח על זה כי בסופו של דבר זו החוויה שאני לקחתי מהעונות הקודמות ולכן חזרתי ואמרתי בכמה הזדמנויות שזו הנקודה שהכי הפריעה לי בסדרה. אולי טובחים זו מילה לא מתאימה כי הם לא עמדו וריססו אנשים אבל, כן. אני חושבת שלכל אחד שם יש דם מיותר מאוד על הידיים. וכשמדובר על אחרוני האנשים בעולם (או ביבשת אמריקה :p) אז הייתי מצפה לקצת יותר שיתוף פעולה וחשיבה שונה שאינה אלימות. קיין היה היחיד שבשלב מסויים הבין שזו הדרך היחידה וניסה בכל מאודו להימנע משפיכות דמים.

וכשלקסה תחזור (שמת לב שכבר הפסקתי להגיד "אם היא תחזור" החלטתי שמחשבה חיובית יוצרת מציאות חיובית אז לקסה חוזרת!:-P:)
:-D אני איתך!
הקטע הוא, שאני לא חושבת שהיא באמת השמינה. הרי היו קטעים שלה ב-M-CAP שהיא בלי הצמות המשונות האלה והיא לא נראית שונה מאיך שהייתה בעונה הקודמת. נראה לי שהצמות האלה פשוט לא מחמיאות לה. שזה מוזר כי הצמות שלה בעונה 3 היו הדבר הכי יפה בסדרה (אחרי הגבות שלה|מאוהב|)
לדעתי זה לא התסרוקת. חוץ מהצמות אני חושבת שהיא כבר אספה את השיער בעבר (אבל לא זוכרת בודאות) אני רואה את זה על הלחיים שלה..
אני עדין חושבת שניקי תעשה מהפך ותהפוך לאחת מהטובים וכמובן שרק אז יהרגו לנו אותה כי למה להשאיר לנו דמויות טובות?|שפם|
לא רוצה! אני רוצה שהיא תישאר רעה מעצבנת שאני אוכל לשנוא בכיף.
אז גם את ציפית שהן יתפשטו ויפרקו קצת מתחים?
טוב לדעת שאני לא לבד..
:-D :-D
חחח את יודעת מה קורה לשטינקרים, נכון?
תזהרי ממני שאני לא אשליך אותך לתעלה של המם הקודם!
|שפם|. אני רק מנסה להגן על העיניים הזכות שלנו בפורום מפני ספוילרים. אין אהבה פה אין!
אוח לגמרי. "חברים יכולים להיות טובים בזה" יואו סתמיי יא פאתט!
לא יודעת מי מכם הציע שבקה תחזור לכפכף את שיידי ולהעמיד אותו בפינה, אבל באותה הזמדנות שתעיף גם למאדי איזו סטירה ותגיד לה "הספיריט שלי בחיים לא הייתה בוחרת בך. אין פלא שכפו עליך את הפליים יא לא ראויה
ממש! לפעמים את צודקת. אבל לא תמיד
לא מה שבלאמי חושב שזה אומר
חחחח |!|
מסכימה מאוד עם כל מה שרשמת|כן|
@Lhuna3 @LeAnnDylan מרושעות שתיכן! אין כבוד לקשישים פה.

Lhuna3

Well-known member
תראי, קשה לי להתווכח על זה כי בסופו של דבר זו החוויה שאני לקחתי מהעונות הקודמות ולכן חזרתי ואמרתי בכמה הזדמנויות שזו הנקודה שהכי הפריעה לי בסדרה. אולי טובחים זו מילה לא מתאימה כי הם לא עמדו וריססו אנשים אבל, כן. אני חושבת שלכל אחד שם יש דם מיותר מאוד על הידיים. וכשמדובר על אחרוני האנשים בעולם (או ביבשת אמריקה :p) אז הייתי מצפה לקצת יותר שיתוף פעולה וחשיבה שונה שאינה אלימות. קיין היה היחיד שבשלב מסויים הבין שזו הדרך היחידה וניסה בכל מאודו להימנע משפיכות דמים.
דם מיותר על הידיים - מסכימה. (אפשר לשטוף אבל :p)

קצת יותר שת"פ וחשיבה שונה שאינה אלימות - מסכימה גם, אבל לא הייתי אומרת שזה נכון לאנשים שלנו יותר מאשר השאר, ובהתחשב בכל האויבים שהם עמדו מולם, אני לא רואה איך הם גרועים יותר (כמו שכתבתי בעבר - אולי רק מתוחכמים יותר).
הגראונדרס קידמו את פניהם בחיצים מהרגע שנחתו, עוד לפני שהם בעצמם ידעו שיש שם מישהו חי.
אנשי הר וות'ר קידמו את פניהם בערפל עם חומרי הרדמה, חטיפות, כליאה בכלובים וניסויים רפואיים בכפייה.
עם דיוזה והאסירים יתכן שהיה סיכוי לשלום עם התנהלות אחרת משני הצדדים, אבל אי אפשר לקרוא למקרירי ואנשיו שוחרי שלום שששו להתחלק בעמק.
על הפריימים אני מניחה שמוסכם שאין מה לדבר שמדובר בפושעים בליגה משל עצמם, רוצחים שאפילו לא עשו את זה "בשביל לשרוד" במובן הרגיל, אלא בשביל חיי נצח |שטן|
והדיסייפלים, ובכן אני חייבת להתעקש שהם התחילו. אתה לא יכול לחטוף לנו אנשים כי בא לך, או לכוון עלינו רובים ולאיים, ואז לבוא בטענות שהורגים לך... אם כוונותיך לשלום, אז בוא, תדבר, תסביר, תבקש... לבוא בקסדת דני דין עם רובים ולחטוף זה להפוך את עצמך לאויב מסוכן וזה לגמרי הגנה עצמית לירות בך. לא מסכימה?

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
לטובת מי שלא מכיר, תסבירי
אין כל כך מה להסביר, כי אני לא טוענת שיש באמת קשר או כוונה לרמוז בזה משהו.
זה פשוט מזכיר לי את זה מאוד ויזואלית.
מצרפת כמה תמונות מהפתיח של הנותרים.
leftovers4.png
leftovers3.png

leftovers1.png

LeAnnDyIan

Well-known member
אין כל כך מה להסביר, כי אני לא טוענת שיש באמת קשר או כוונה לרמוז בזה משהו.
זה פשוט מזכיר לי את זה מאוד ויזואלית.
מצרפת כמה תמונות מהפתיח של הנותרים.
צפה בקובץ המצורף 2362
צפה בקובץ המצורף 2363

צפה בקובץ המצורף 2361
וזה אומר משהו או סתם?

*סתם רציתי להיות התגובה ה-100|זורו|

מצב
הנושא נעול.
למעלה