LeAnnDyIan
Well-known member
וול, אותי קל מאוד לרצות אז אני מקווה מאוד שהם יודעם מה הם עושים!כן, לחלוטין יש לי תחושה שכולנו נהיה מעוצבנים מאוד בסוף.
מצידי שאחרי שלקסה תחזור יעשו אבודים ונגלה שהם ___. איי דונט קר אנימור. איי ג׳סט וונט הדה!!
וול, אותי קל מאוד לרצות אז אני מקווה מאוד שהם יודעם מה הם עושים!כן, לחלוטין יש לי תחושה שכולנו נהיה מעוצבנים מאוד בסוף.
אני לא יודעת למה אתם חושבים ככהכן, לחלוטין יש לי תחושה שכולנו נהיה מעוצבנים מאוד בסוף.
אני לא יודעת למה אתם חושבים ככהעד כה כל סופי העונות היו טובים עד מעולים ממש.
הוא היה קצת underwhelming יחסית לאחרים (מקווה שכתבתי את זה נכון כי אין לי כוח לבדוק) אבל לא גרוע לדעתי.
חוץ מהסיום הפח של עונה 6
לא גרוע? בכיתי בגללו במשך שבוע. איך עוד תקראי לו?הוא היה קצת underwhelming יחסית לאחרים (מקווה שכתבתי את זה נכון כי אין לי כוח לבדוק) אבל לא גרוע לדעתי.
מה למה? בגלל ג'וזי? כי היא מתה כמה פרקים לפני לא? מה עוד היה כ"כ נוראי שגרם לך לבכות?לא גרוע? בכיתי בגללו במשך שבוע. איך עוד תקראי לו?
אבל סוף סדרה, לפחות לסדרה כזאת, צריך לעשות משהו הרבה יותר גדול ממה שסופי עונות עושים.אני לא יודעת למה אתם חושבים ככהעד כה כל סופי העונות היו טובים עד מעולים ממש.
איכשהו נראה לי שלא באמת קל לרצות אותך...וול, אותי קל מאוד לרצות אז אני מקווה מאוד שהם יודעם מה הם עושים!
חוץ מהסיום הפח של עונה 6
בכיתי בגללו במשך שבוע.
מבחינתי הנותרים לחלוטין בין 10 הסדרות הכי טובות אי פעם. אולי אפילו ב5 הכי טובות.תראי, אני מחשיבה אותה אחת מ-10 או 15 הסדרות הכי טובות של כל הזמנים.
והקטע שהפריע לך מהפרק הראשון זה לא משהו שנמשך שם (נדמה לי לפחות, אולי אני לא זוכרת טוב).
יחד עם זה (נגיד ספוילר מאוד כללי ל"הנותרים"), יש בה דברים אחרים מאוד קשים, בין היתר אחת הסצינות אולי הכי מזעזעות שראיתי בטלויזיה. זה לא שהיא אלימה כמו המתים המהלכים נגיד, שממש כל פרק רואים מראות גרפיים כאלו, זה הרבה פחות ככל הזכור לי, אבל כשיש - זה קשה.
ואם אני זוכרת נכון את נרתעת מסדרות כאלו, תקני אותי אם אני טועה. (וזה לא שאני לא נרתעת, פשוט מבחינתי כשסדרה היא ממש טובה, וזו למשל סדרת מופת עם הרבה עומק, אז זה שווה בעיני להתגבר על זה. אבל כל אחד ומה שמתאים לו.)
אז קשה לי לענות על השאלה אם כדאי לך. אבל יש לך את המידע הזה אז תשקלי.
הודעה שלמה שהסכמתי איתך, נדמה לי שמזמן לא היתה כזאתאבל סוף סדרה, לפחות לסדרה כזאת, צריך לעשות משהו הרבה יותר גדול ממה שסופי עונות עושים.
מה גם שלחלוטין מרגיש שהם בונים למשהו גדול מאוד.
ומשהו גדול מאוד יכול גם להיות נפילה גדולה.
איכשהו נראה לי שלא באמת קל לרצות אותך...
מבחינתי הנותרים לחלוטין בין 10 הסדרות הכי טובות אי פעם. אולי אפילו ב5 הכי טובות.
אבל בהחלט ברוטלית.
קודם כל - זה ידוע שאנשים נעשים רגילים למוות של אנשים בטלוויזיה, בחלק גדול מהסדרות אנשים מתים כולל דמויות מוכרות וגם רואים ממש איך.
אבל כמעט חוק לא כתוב הוא שלא הורגים כלבים. כי כשאתה רואה כלב מת, אפילו בטלוויזיה, נשבר לך הלב. אז די הזוי שהסדרה מתחילה בפרק עם איש שיורה בכלבים (ופוגע בהם, ואנחנו ממש רואים את זה)
(*אגב, אני לא מאמין שבאמת פגעו בשום כלב בצילומים)
גם יש כמה סצנות של אלימות ויזואלית שהם קשים בטירוף.
אבל תכלס כל זה סתם רקע ולא משהו קבוע על המסך, מה שיש בסדרה זה כאב נפשי קשה שאנשים לא יודעים אפילו להסביר לעצמם.
2% מהאוכלוסיה של כדור הארץ פשוט נעלמו ברגע אחד. זה כואב כמובן למי שאיבד ככה אנשים, אבל מה שהסדרה מתמקדת בו יותר זה משהו אחר, כאב עמוק שנובע ממה שאתה לא יכול להסביר. כיצד אפשר להמשיך לחיות בעולם כזה?
איכשהו נראה לי שלא באמת קל לרצות אותך...
הפרק עצמו היה מאכזב.מה למה? בגלל ג'וזי? כי היא מתה כמה פרקים לפני לא? מה עוד היה כ"כ נוראי שגרם לך לבכות?![]()
אה אוקיהפרק עצמו היה מאכזב.
אוקטביה נעלמת לתוך פוף ערפל ירוק.
מביאים לנו הופ גדולה בלי שום סימן לדיוזה.
הרסו את הפליים.
לא סיימנו את הסיפור של שיידהדה.
הפריימים מתים.
עוד כוכב הרוס.
וכל זה ובכל זאת לא היה שום מתח. שום דבר שיגרום לי לשבת על קצה המושב.
זה הרגיש כמו פרק פילר.
הורגלנו לטוב מידי והפרק הזה לא היה אפילו בסדר.
פשוט פרק רע.
התכוננתי נפשית לאיזה פרק סיום שיעיף אותי באוויר, כזה שיגרום לי לחכות בקוצר רוח לעונה הבאה, ובמקום זה קיבלתי בעיטה לפנים ע"י דיסייפל עם קסדת דני דין.
הרגשתי שזילזלו בי.
לא האמתי שככה מסתיימת עונה מופתית.
בסיום כזה עלוב ותמוה.
פאקינג פוף ערפל ירוק?! וטפ?!
בגלל זה אני מסרבת לחשוב עליו כעל פרק סיום עונה ובמקום זה אני מתייחסת אליו כאל פרק מעבר, ועונה 7 היא בעצם כמו המשך אחרי החגים.
אני יודעת, כל שנה מחדש אני מחכה לשיימלס בייסורים. והשנה הסבל הזה מתארךזה לא הענין של שבוע בין הפרקים אלא שנה בין העונות.
אם הייתי צריכה לחכות רק יום (כמוך) לפרק 701 לא היה אכפת לי מהסוף.
גם אם הייתי צריכה לחכות שבוע בשבילו, לא היה אכפת לי מהסוף.
אבל כשצריך לחכות שנה אחרי זה. זה unacceptable![]()
אוקיי, תודה. את בהחלט זוכרת נכון לגביי, אבל אני אנסה לתת לה צ'אנס נוסף, כי גם אני שמעתי שהיא מצוינת.תראי, אני מחשיבה אותה אחת מ-10 או 15 הסדרות הכי טובות של כל הזמנים.
והקטע שהפריע לך מהפרק הראשון זה לא משהו שנמשך שם (נדמה לי לפחות, אולי אני לא זוכרת טוב).
יחד עם זה (נגיד ספוילר מאוד כללי ל"הנותרים"), יש בה דברים אחרים מאוד קשים, בין היתר אחת הסצינות אולי הכי מזעזעות שראיתי בטלויזיה. זה לא שהיא אלימה כמו המתים המהלכים נגיד, שממש כל פרק רואים מראות גרפיים כאלו, זה הרבה פחות ככל הזכור לי, אבל כשיש - זה קשה.
ואם אני זוכרת נכון את נרתעת מסדרות כאלו, תקני אותי אם אני טועה. (וזה לא שאני לא נרתעת, פשוט מבחינתי כשסדרה היא ממש טובה, וזו למשל סדרת מופת עם הרבה עומק, אז זה שווה בעיני להתגבר על זה. אבל כל אחד ומה שמתאים לו.)
אז קשה לי לענות על השאלה אם כדאי לך. אבל יש לך את המידע הזה אז תשקלי.
אני לא הצלחתי להתחבר לסדרה בכלל. נכנסה אצלי יותר לקטגוריה של סבונייה לעומת האנטומיה (שגם לא לא חסר כמובן), אבל משהו באינטראקציה בין הדמויות והסיפורים לא עשו לי את זה.כמה?
הסדרה עצמה באמת הייתה קצת חלשה אבל אדיסון היא מלכה, אפילו שניסו להפוך לי אותה למרדית׳ של עונות ראשונות.
אמיליה גם נהדרת, כנ״ל שרלוט. נעומי לפעמים נודניקית אבל לא הכי מזיקה.
אז כמובן שדיברתי על ויולט הבלתי נסבלתבעע צמרמורות של גועל רק מלחשוב עליה שוב.
את מי לא אהבת שם שהיה קשה לך לנחש על מי דיברתי?
אגב אני אוהבת שיש לשרשור הזה במילא שבעמאות עמודים בפני עצמו אבל אנחנו עדין מוצאים לנכון לדבר בו גם על סדרות אחרות![]()
תודה. הגבתי על זה ללונה מקודם. לגבי סצינות פגיעה בבע"ח - מה שמפריע לי זה שהחיה כמובן לא יודעת לשחק שהיא "מתה" או "פגועה" ולכן אני חוששת שמשתמשים באמצעים דרסטיים. לילד קטן אתה יכול להגיד - "תעשה כאילו אתה ישן, ואנחנו נשפוך עליך קטשופ". די ברור לצופים שלילד היתה בחירה (בלי להיכנס כמובן לשאלה עד כמה זה בכלל נכון וראוי לתת לילדים לשחק מול מצלמות, בעיקר בסצינות של אלימות כזו או אחרת). בכל מקרה, לבעלי החיים אין את הבחירה ויש מספיק אנשים לא רגישים שיעשו הכל בשביל סצינה חזקה.מבחינתי הנותרים לחלוטין בין 10 הסדרות הכי טובות אי פעם. אולי אפילו ב5 הכי טובות.
אבל בהחלט ברוטלית.
קודם כל - זה ידוע שאנשים נעשים רגילים למוות של אנשים בטלוויזיה, בחלק גדול מהסדרות אנשים מתים כולל דמויות מוכרות וגם רואים ממש איך.
אבל כמעט חוק לא כתוב הוא שלא הורגים כלבים. כי כשאתה רואה כלב מת, אפילו בטלוויזיה, נשבר לך הלב. אז די הזוי שהסדרה מתחילה בפרק עם איש שיורה בכלבים (ופוגע בהם, ואנחנו ממש רואים את זה)
(*אגב, אני לא מאמין שבאמת פגעו בשום כלב בצילומים)
גם יש כמה סצנות של אלימות ויזואלית שהם קשים בטירוף.
אבל תכלס כל זה סתם רקע ולא משהו קבוע על המסך, מה שיש בסדרה זה כאב נפשי קשה שאנשים לא יודעים אפילו להסביר לעצמם.
2% מהאוכלוסיה של כדור הארץ פשוט נעלמו ברגע אחד. זה כואב כמובן למי שאיבד ככה אנשים, אבל מה שהסדרה מתמקדת בו יותר זה משהו אחר, כאב עמוק שנובע ממה שאתה לא יכול להסביר. כיצד אפשר להמשיך לחיות בעולם כזה?
הייתי איתך כמעט עד הסוף. ג'וזי רחוקה שנות אור מלהיות חשובה כמו לקסה. למה שנרצה לראות שוב פרינססה שתופסת מעצמה?למה אתה אומר את זה?
מה כבר ביקשתי?
שלקסה תחזור?
ואולי שסוף סוף תגיד לקלארק שגם היא אוהבת אותה?
(כי הציור הזה רודף אותי בלילות ועושה לי עצוב?)
צפה בקובץ המצורף 2399
ואולי שתהיה עם צבעי רקון
אבל אולי גם סצינה בלי, כי היא יפה גם ככה
ואולי שתקרע לשיידי את הצורה, כי אני רוצה לראות אותה עם חרבות.
ושתגיד "קלורק" כי אני מאוהבת במבטא שלה.
ואולי שגם ג'וזי תקפוץ לביקור. אפשר בחסות איזה ליקוי. שגבריאל יראה אותה לשניה.
מה כבר ביקשתי??
האם זה יותר מידי??
בעניין הבע"ח אני לגמרי מסכימה איתך ולעיתים גם מוטרדת, ואפילו הייתי מוטרדת כמוך אחרי הפרק ה-1 של הנותרים.תודה. הגבתי על זה ללונה מקודם. לגבי סצינות פגיעה בבע"ח - מה שמפריע לי זה שהחיה כמובן לא יודעת לשחק שהיא "מתה" או "פגועה" ולכן אני חוששת שמשתמשים באמצעים דרסטיים. לילד קטן אתה יכול להגיד - "תעשה כאילו אתה ישן, ואנחנו נשפוך עליך קטשופ". די ברור לצופים שלילד היתה בחירה (בלי להיכנס כמובן לשאלה עד כמה זה בכלל נכון וראוי לתת לילדים לשחק מול מצלמות, בעיקר בסצינות של אלימות כזו או אחרת). בכל מקרה, לבעלי החיים אין את הבחירה ויש מספיק אנשים לא רגישים שיעשו הכל בשביל סצינה חזקה.
אוי, צר לי לאכזב. אני לא זוכרת על כמה סדרות מדובר, אבל יש מידי פעם סיפורים על פגיעה ממשית. היתה סדרה לא מזמן - נדמה לי עם דסטין הופמן, שהיחס לסוסים שם היה כל כך גרוע, שביטלו אותה בגלל לזה.בעניין הבע"ח אני לגמרי מסכימה איתך ולעיתים גם מוטרדת, ואפילו הייתי מוטרדת כמוך אחרי הפרק ה-1 של הנותרים.
אבל אני נוטה להאמין שבארה"ב בעיקר יש מספיק מודעות היום בתעשיית הבידור (שאני תמיד תופסת אותה כמאוד ליברלית ושמאלנית ברובה) בשביל שלא יעיזו לעשות שם שום דבר שבאמת מתעלל ושהכל בפיקוח ארגוני בעה"ח. מקווה שאני לא טועה.
אבל זה לא מאכזב, בדיוק להיפך - היתה סדרה עם יחס גרוע וביטלו אותה בגלל זה!אוי, צר לי לאכזב. אני לא זוכרת על כמה סדרות מדובר, אבל יש מידי פעם סיפורים על פגיעה ממשית. היתה סדרה לא מזמן - נדמה לי עם דסטין הופמן, שהיחס לסוסים שם היה כל כך גרוע, שביטלו אותה בגלל לזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.