המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

מילי08

Well-known member
השרשור הזה רשמית הפך לאוף
ואנחנו איכשהו מצליחים להתמודד עם הדפים הנוספים.. אז אני אמשיך...

משתמשים בכלבים בשביל תפקיד שמירה, רעיית צאן, צייד, תחרויות יופי מטופשות (לדעתי) ובכל המקרים האלו גורמים לכלבים לעשות דברים שהם לא רוצים לעשות.
ואני גם נגד כל אלה, רק שיהיה ברור
הכלב של גיסי מיילל כאילו ירו בו רק כי לא מרשים לו לנשוך את שואב האבק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
PETA הוא לדעתי ארגון דפוק נורא מכמה בחינות. בעניין הזה הוא לדעתי מטופש נורא כי הוא מסרב לשלוח פקחים לסטים של סרטים וסדרות שמשתמשים בחיות (כשהסדרות והסרטים מוכנים לשלם להם כמובן) מפני שמבחינתו כל שימוש בחיה על סט הוא רע בגלל שזה תמיד נגד רצון החיה. כלומר הוא מעדיף לבקר כל סרט שבו יש שימוש כזה מאשר בעצם לדאוג למצב החיות שמשתמשים בהם.
יש להם בעיות, אבל הגישה הבסיסית שלהם היא נכונה. אף אחד לא שואל את הכלב אם הוא רוצה להשתתף בסרט ולכן אין כאן משהו שנעשה לפי רצון החיה. זו דילמה מוסרית שמאוד מאוד תקפה גם להופעת ילדים בעולם הסרטים, אבל מאחר שלילדים יש הורים (מטומטמים) שדוחפים אותם ומאשרים להם להופיע על גבי הטלוויזיה, אז זה עובר. אבל בעולם מתוקן- ילד לא אמור להשתתף בסרטים וסדרות, גם אם הוא על תקן בובה שרק מהנהנת בראש. ילדים לא מבינים את המשמעות האמיתית של סדרות וסרטים, ובטח שלא מבינים את המשמעות של עולם העבודה. אבל כאמור - יש להם הורים אפוטרופוסים מטומטמים.
עוד יותר אין לי ספק שהשתמשו בבובה של כלב.
|הלוואי| |הלוואי|
זה כמו שאם יש ראש כרות בסצנה את לא לרגע חושבת שזה באמת ראש כרות.
כאמור - זה שונה כשמדובר על אנשים. עדיין לא הגענו למצב שבו מותר לכרות ראש באמת ויש לזה משמעויות חוקיות ומשפטיות. המגבלות החוקיות שחלות על הריגת בני אדם לא חלות על בעלי חיים.

קלטתי שיש שם עוד טקסט למטה שהחבאת
אם לא היית כותבת, גם אני הייתי מפספסת..

יואו, כל התמונות והממים שלכם! חנקתם אותי. לא נעים לי לגעות בצחוק בעבודה.
אני מסתכלת על התמונה של הכסא ונהיה לי נוח. הולכת לסדר לי את המשענת.

LeAnnDylan

Well-known member
פתאום אני קולטת ש-9 עמודים לתוך השרשור הזה ובכלל לא הגבתי לפרק בעצמי, אלא רק לתגובות שלכם🤦‍♀️

אז אומנם באיחור אבל הנה סיכום הפרק בנקודות:
* פרוטוקול ג'וק בפעולה- פריקדריינה ומיסטר פריקדריינה כורעים ברך. ויי טו בי ביצ'ז.
* האסירים כבר רגילים לכרוע ברך במקלחות ולהרים סבונים. מה חדש תחת השמש? סליחה, שמשות.
* נלסון סאצ'ין בי לייק, פאק יו צב נינג'ה, יש לי דלקת פרקים והברכיים האלה לא התקפלו מאז 96'.
* גבריאל צמא לבלאמי.
* בלאמי מקבל מקלחת, תספורת וקערת מרק - ביץ' זה המרק של אינדרה!!
* קדוגן זה הריליישנשיפ גולז שלי - להתראות עם הבעל פעם ב-20 שנה.
* קדוגן משווה את בלאמי לריס זה בייסקלי להגיד לו - אתה חסר תועלת, מעצבן ואני מעדיף את אחותך.
* רייבן סרבינג בלאמי עם ביג גו-פלאוט-יורסלף ו-"אני לא עוזרת לליטל ביצ'ז" יאס קווין!
* "אני הגבר שאת אוהבת" "פאק יו בלאמי, בזבזתי 5 שנים מהחיים שלי בלאכול פותים, אני חובבת נשים עכשיו. הופ ואני זה א ט'ינג".
* "מה את עושה כשאת מאמינה במשהו בכל ליבך והאנשים שאת אוהבת חושבים שאת משוגעת?" ג'י לא יודעת, הולכת לראות פסיכולוג? שמעתי שג'קסון מחלטר מהצד, לקבוע לך תור?
* שמישהו יעשה משהו עם השיער של אקו בבקשה.
* למה לניקי יש רצועות מסקינטייפ על כל הבגדים שלה? היא מפחדת ששאר הגנבים בחבורה שלה יגנבו לה אותם?8-*
* "Play dead" או במילים אחרות "תעשה גאיה"
* פריקדריינה צמאה למרפי.
* מרפי המשורר הלאומי.
* אינדרה נושאת מתנות. רוצים תינוק? קחו לוקה. תתאמנו על זה.
* "אתמול הוא איבד את הוריו, היום את אנשיו" מה אפשר לעשות בשבילו? תשחקו כדורגל, זה בערך מה שאת עשית כשכל האנשים שאת אוהבת התפוגגו.
* לפתוח דלתות לחובבות סאדו מאזו זה לא סורבייבר מוב, ובכל זאת הנה אני, חי על הקצה.
* הופ וג'ורדן סיטינג און אה טרי, ק--י--ס.. אה רגע. קודם רבים למי הייתה ילדות יותר עשוקה. פור-פליי קצת משונה אבל היי.. not judging
* קלארקטביה גם יושבות על העץ אבל בלאמי הקוק בלוקר הזה מפריע לפני שיש any kissing פאק יו יא מקרסטל דיוזות|שפם|
* בלאמי בלייק - מאכזב בסטיות מאז 1986
* "ואז אנחנו הופכים לאור" מישהו קרא את הקטלוג של איקאה לפני השינה פעם אחת יותר מידי...|פנים|
* מרפי עושה הסבה ליוסף המספר על הכרים.
* כשזה יסתיים נשתה קצת ג'ו ג'וס. אחח רואים, כולם רוצים לחגוג על עם ג'וזי|זורו|
* כשתיגמר המלחמה שתסיים את כל המלחמות לפחות לאינדרה תהיה עבודה במשק בית.
* כנראה שנגמרו הסחבות בסנקטום כי ההוא מאחורי אינדרה מנקה את הרצפה עם... הציפורניים שלו8-*
1598519610714.png
* שיידי מבייץ על כס הגולגולות שלו.
* נייט - דה ביץ' גיפט דאט קיפס און גיבינג.
* אינדרה צריכה לעבוד על הפוקר פייס שלה.
* מאדי-אני-יודעת-שההורים-של-מתו-אבל-קח-חתיכת-לחם-עם-עובש-גריפין לוהקה לתפקיד הראשי בקחי אותי שרון.
* ההורמונים המשתוללים של אמורי מתחילים להיות מביכים.
* אני רוצה לראות את פריקדריינה וציקלופ משחקים שחמט. והיא עם היד המונטנטית שלה תנסה להזיז איזה חייל ותעיף בטעות איזה כמה של שיידי מהלוח והוא יתעצבן, ישלוף סכין קצבים ויכרות לה את היד במקום ובי לייק "אהההה that's better" כשהדם שלה משפריץ לכל עבר בדרמטיות והיא אחוזת כאב והוא רק מתרווח לו בכס הלא נוח שלו וממשיך עם ה-אהההה שלו:-D
* King takes Knight אבל השארת את נייט שלך מאחור!!:-D:-D בתאכלס, לא משאימה אותו. גם אני הייתי משאירה את הביץ' הזה מאחור.
* אז קאדי בייסקלי שלח את כל הדמויות הגאות שלנו לאותו כוכב? חתיכת הומופוב|שפם|
* "אמרתי לך, אני לא סומך עליך" ביץ' פליז, קלארק היא הדמות הכי סמיכה בסדרה!
* אמא קלארק חוזרת מהעבודה וקולטת את הקמח מפוזר על רצפת המטבח, הטושים על כל הקירות ומישהו *שיעול*שיידי*שיעול* פתח לי את התיק איפור והשתמש לי בכל המסקרה|שפם| זהו ילדים, שבוע הבא אתם אצל האמא השניה שלכם!|שפם|

מילי08

Well-known member
* האסירים כבר רגילים לכרוע ברך במקלחות ולהרים סבונים. מה חדש תחת השמש? סליחה, שמשות.
|חיוךרחב|
* נלסון סאצ'ין בי לייק, פאק יו צב נינג'ה, יש לי דלקת פרקים והברכיים האלה לא התקפלו מאז 96'.
:-D :-D
* קדוגן משווה את בלאמי לריס זה בייסקלי להגיד לו - אתה חסר תועלת, מעצבן ואני מעדיף את אחותך.
תכלס
* "מה את עושה כשאת מאמינה במשהו בכל ליבך והאנשים שאת אוהבת חושבים שאת משוגעת?" ג'י לא יודעת, הולכת לראות פסיכולוג? שמעתי שג'קסון מחלטר מהצד, לקבוע לך תור?
חחחחח
לחגוג על עם ג'וזי
:-D |פנים|
* כנראה שנגמרו הסחבות בסנקטום כי ההוא מאחורי אינדרה מנקה את הרצפה עם... הציפורניים שלו8-*
איך לעזאזל קלטת את זה? זה בטח עונש משיידי
* אני רוצה לראות את פריקדריינה וציקלופ משחקים שחמט. והיא עם היד המונטנטית שלה תנסה להזיז איזה חייל ותעיף בטעות איזה כמה של שיידי מהלוח והוא יתעצבן, ישלוף סכין קצבים ויכרות לה את היד במקום ובי לייק "אהההה that's better" כשהדם שלה משפריץ לכל עבר בדרמטיות והיא אחוזת כאב והוא רק מתרווח לו בכס הלא נוח שלו וממשיך עם ה-אהההה שלו:-D
חחח. אני רואה את זה קורה.
* אמא קלארק חוזרת מהעבודה וקולטת את הקמח מפוזר על רצפת המטבח, הטושים על כל הקירות ומישהו *שיעול*שיידי*שיעול* פתח לי את התיק איפור והשתמש לי בכל המסקרה|שפם| זהו ילדים, שבוע הבא אתם אצל האמא השניה שלכם!|שפם|
:-D :-D

didalf

Well-known member
הוספתי את ה-4 שנים (בתחילת המשפט)
אה לא קלטתי. אז את אומרת שהזמן בסנקטום לא מקביל לכדוה"א אבל כמעט זהה? איזה מוזר

אה זה סתם בדיחת רשת כזאת של כל מיני גברים נואשים באפליקציות היכרויות ששולחים דיקפיקס וחושבים שתתחתנו שניה אחרי:-D
אהה חח:-D

חחחחח ראיתי את זה בבוקר כמעט השפרצתי את הקפה:-D:-D:-D

אני מסתכלת על התמונה של הכסא ונהיה לי נוח. הולכת לסדר לי את המשענת.
וואי לגמרי:-D

didalf

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
פתאום אני קולטת ש-9 עמודים לתוך השרשור הזה ובכלל לא הגבתי לפרק בעצמי, אלא רק לתגובות שלכם🤦‍♀️

אז אומנם באיחור אבל הנה סיכום הפרק בנקודות:
* פרוטוקול ג'וק בפעולה- פריקדריינה ומיסטר פריקדריינה כורעים ברך. ויי טו בי ביצ'ז.
* גבריאל צמא לבלאמי.
* בלאמי מקבל מקלחת, תספורת וקערת מרק - ביץ' זה המרק של אינדרה!!
* רייבן סרבינג בלאמי עם ביג גו-פלאוט-יורסלף ו-"אני לא עוזרת לליטל ביצ'ז" יאס קווין!
* "אני הגבר שאת אוהבת" "פאק יו בלאמי, בזבזתי 5 שנים מהחיים שלי בלאכול פותים, אני חובבת נשים עכשיו. הופ ואני זה א ט'ינג".
* שמישהו יעשה משהו עם השיער של אקו בבקשה.
* למה לניקי יש רצועות מסקינטייפ על כל הבגדים שלה? היא מפחדת ששאר הגנבים בחבורה שלה יגנבו לה אותם?8-*
* "Play dead" או במילים אחרות "תעשה גאיה"
* פריקדריינה צמאה למרפי.
* מרפי המשורר הלאומי.
* אינדרה נושאת מתנות. רוצים תינוק? קחו לוקה. תתאמנו על זה.
* "אתמול הוא איבד את הוריו, היום את אנשיו" מה אפשר לעשות בשבילו? תשחקו כדורגל, זה בערך מה שאת עשית כשכל האנשים שאת אוהבת התפוגגו.
* לפתוח דלתות לחובבות סאדו מאזו זה לא סורבייבר מוב, ובכל זאת הנה אני, חי על הקצה.
* הופ וג'ורדן סיטינג און אה טרי, ק--י--ס.. אה רגע. קודם רבים למי הייתה ילדות יותר עשוקה. פור-פליי קצת משונה אבל היי.. not judging
* קלארקטביה גם יושבות על העץ אבל בלאמי הקוק בלוקר הזה מפריע לפני שיש any kissing פאק יו יא מקרסטל דיוזות|שפם|
* בלאמי בלייק - מאכזב בסטיות מאז 1986
* "ואז אנחנו הופכים לאור" מישהו קרא את הקטלוג של איקאה לפני השינה פעם אחת יותר מידי...|פנים|
* מרפי עושה הסבה ליוסף המספר על הכרים.
* כשזה יסתיים נשתה קצת ג'ו ג'וס. אחח רואים, כולם רוצים לחגוג על עם ג'וזי|זורו|
צפה בקובץ המצורף 2485
* שיידי מבייץ על כס הגולגולות שלו.
* נייט - דה ביץ' גיפט דאט קיפס און גיבינג.
* אינדרה צריכה לעבוד על הפוקר פייס שלה.
* מאדי-אני-יודעת-שההורים-של-מתו-אבל-קח-חתיכת-לחם-עם-עובש-גריפין לוהקה לתפקיד הראשי בקחי אותי שרון.
* ההורמונים המשתוללים של אמורי מתחילים להיות מביכים.
* King takes Knight אבל השארת את נייט שלך מאחור!!:-D:-D בתאכלס, לא משאימה אותו. גם אני הייתי משאירה את הביץ' הזה מאחור.
* "אמרתי לך, אני לא סומך עליך" ביץ' פליז, קלארק היא הדמות הכי סמיכה בסדרה!
:-D:-D על הכל, כמו שכתבה עדי.

ויופי ששכחת, כי דווקא עכשיו כשהם מייבשים אותנו צריך תעסוקה.
"הדמות הכי סמיכה" |כן|:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
ויופי ששכחת, כי דווקא עכשיו כשהם מייבשים אותנו צריך תעסוקה.
אה, אל תדאגי. יש לי שאלון בשבילכם.
האמת שהוא מוכן כבר מלפני כמה ימים. אבל אמרתי שנחכה קצת לראות אם אחשוב על עוד שאלות.

בינתיים אני אמשיך עם דברים שמצחיקים אותי בטוויטר:-D
D3301034-ABAD-45B8-AC56-628F9B25B28C.jpeg

איך לעזאזל קלטת את זה? זה בטח עונש משיידי
חח האמת שבמקרה. צפיתי בפרק שוב אתמול כי היה לי משעמם והשותפה שלי בדיוק דפקה לי בדלת כי היא רצתה שאביא לה את הצ׳יפ שלי וכמובן שהייתה צריכה לחפור תוך כדי במקום לקחת אותו לבד ולהסתלק|חבול| אז עצרתי את הפרק. ואז כשאני באה להמשיך אחרי כמה דקות, פתאום אני מסתכלת על המסך ואני כזה, מה לעזאזל הבחור הזה עושה?!8-*

didalf

Well-known member
אה, אל תדאגי. יש לי שאלון בשבילכם.
יאיי|זורו|

והשותפה שלי בדיוק דפקה לי בדלת כי היא רצתה שאביא לה את הצ׳יפ שלי
יש לך צ'יפ? את בעיר האורות?:-0

בינתיים אני אמשיך עם דברים שמצחיקים אותי בטוויטר:-D
D3301034-ABAD-45B8-AC56-628F9B25B28C.jpeg
:-D:-D:-D

גם לי יש שטויות|זורו|

וזה לא קשור לפרק כי זה עונה 3 אבל זה הרג אותי:-D (אלייזה מגיבה ל..חלק ספציפי בטריילר של עונה 3)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נחמד מצידך לשלוח תמונה משמחת באמת
גדול :-D:-D
הורס :-D
יש להם בעיות, אבל הגישה הבסיסית שלהם היא נכונה. אף אחד לא שואל את הכלב אם הוא רוצה להשתתף בסרט ולכן אין כאן משהו שנעשה לפי רצון החיה. זו דילמה מוסרית שמאוד מאוד תקפה גם להופעת ילדים בעולם הסרטים, אבל מאחר שלילדים יש הורים (מטומטמים) שדוחפים אותם ומאשרים להם להופיע על גבי הטלוויזיה, אז זה עובר. אבל בעולם מתוקן- ילד לא אמור להשתתף בסרטים וסדרות, גם אם הוא על תקן בובה שרק מהנהנת בראש. ילדים לא מבינים את המשמעות האמיתית של סדרות וסרטים, ובטח שלא מבינים את המשמעות של עולם העבודה. אבל כאמור - יש להם הורים אפוטרופוסים מטומטמים.
חלק מהעניין עם ילדים זה שהם גם גדלים אחר כך ונעשים מודעים לכך שניצלו אותם למשהו שהם אולי לא רצו ושאנשים ראו אותם במצב מסויים.
למרות שזה גם לא מרחק גדול להורים שרואים בזה משהו חשוב שהילד ילמד מגיל קטן לנגן על כלי או לרקוד ויש מופעים של זה. חלק מלהיות הורה זה להחליט החלטות לילדים שלך.
וגם חלק מהעניין בלהיות בעלים של כלב זה להחליט החלטות עבורו. וגורלו של כלב שהבעלים שלו החליט שיעשה תפקיד על סט, הוא לא נורא שונה מכלב שהבעלים שלו משאיר אותו רוב היום בבית למרות שהוא רוצה להיות בחוץ כי אין ברירה או מכלב שהבעלים שלו מחליט לאלף אותו ככה שיעשה טריקים כמו להסתובב ושטויות כאלו.
כאמור - זה שונה כשמדובר על אנשים. עדיין לא הגענו למצב שבו מותר לכרות ראש באמת ויש לזה משמעויות חוקיות ומשפטיות. המגבלות החוקיות שחלות על הריגת בני אדם לא חלות על בעלי חיים.
אפשר להשתמש בראש של אדם שכבר מת. אם היה לזה ערך אז גם היו מוצאים אנשים שמוכנים לתרום את גופתם לשימוש מדעיבידורי.
אבל זה פשוט לא פרקטי.
אגב...
בפרק Dead man's party יש חתול שמוצאים מת. גם שם אני בטוח שהוא זאת הייתה בובה (הם לא היו עובדים עם חתול מת אמיתי) אבל שם אחר כך החתול חוזר לחיים. זה מקרה שכשאני חושב עליו היה די ברור משהו שנעשה נגד רצונו של החתול כי הוא היה מטונף מאוד. כלומר היו צריכים שהחתול יהיה במצב כזה. ואני לא מאמין שפשוט מצאו חתול במצב כזה.
אפשר לראות את זה בסרטון הזה החל מנקודה 2:50:
פתאום אני קולטת ש-9 עמודים לתוך השרשור הזה ובכלל לא הגבתי לפרק בעצמי, אלא רק לתגובות שלכם
זה לא ממש מפתיע אותי, את לרוב מגיבה באיחור כי את מחכה עד שאת רואה את הפרק איזה ארבע פעמים. אבל שבוע שלם... אני לא רוצה לדעת כמה פעמים ראית אותו.
אה לא קלטתי. אז את אומרת שהזמן בסנקטום לא מקביל לכדוה"א אבל כמעט זהה? איזה מוזר
אני לא בטוח אם זה מה שדילן התכוונה אליו אבל זה משהו שמאוד מטריד אותי.
באופן כללי אין מספיק עקביות ביחסי הזמנים בין סנקטום, פננס ובארדו.
איכשהו כשאוקטביה הייתה 10 שנים על פננס +לפחות שבוע על בארדו - עברו רק כמה שניות על סנקטום (זה הקטע בעונה 6 שבו אוקטביה עוקבת אחרי דיוזה לתוך האנומלי, ואז יוצאת כמה שניות מאוחר יותר
אבל הופ נשארה רק כמה ימים נוספים על בארדו (אני כבר לא זוכר בדיוק, אבל מקסימום איזה שבועיים) והיא מגיעה אל סנקטום איזה יום או שניים מאוחר יותר.
אבל חוץ מזה יש עניין אחר - הסיבה שהזמן בפננס נע לאט יותר היא כי פננס רחוקה יותר מחור שחור מסוים לעומת סנקטום ובארדו. כלומר סנקטום ובארדו כנראה קרובות יחסית לחור שחור.
אבל האם גם כדור הארץ קרוב לחור שחור כלשהו באותה מידה? כי אם לא זה אומר שהזמן בכדור הארץ נע כמו בפננס.
אבל אם זה היה נכון אז ב100 שנים של אחרי האפוקליפסה היו עוברות מאות אלפים שנים על סנקטום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח :-D
שמישהו יעשה משהו עם השיער של אקו בבקשה.
עכשיו שאני חושב על זה, אולי אם לאקו היה את השיער שלה בלאמי לא היה בוגד בכולם
;-)
חתיכת רפרנס הזוי הבאת כאן
מה? ומה ג'קסון וקלארק בשבילך?
(ומה עם הבחור שאהב לנשק את מרפי? שיידי הרג אותו?)
אני תמיד שמח כשאת באה עם פנטזיות יותר הזויות משלי.

מילי08

Well-known member
חח האמת שבמקרה. צפיתי בפרק שוב אתמול כי היה לי משעמם והשותפה שלי בדיוק דפקה לי בדלת כי היא רצתה שאביא לה את הצ׳יפ שלי וכמובן שהייתה צריכה לחפור תוך כדי במקום לקחת אותו לבד ולהסתלק|חבול| אז עצרתי את הפרק. ואז כשאני באה להמשיך אחרי כמה דקות, פתאום אני מסתכלת על המסך ואני כזה, מה לעזאזל הבחור הזה עושה?!8-*
:-D אני מתה על זה שעוצרים בנקודה רנדומלית וזה בדיוק ברגע שדמות כלשהי נראית הכי מטופש שהיא יכולה להיות.

LeAnnDylan

Well-known member
אגב ניק, זה התחיל עם דיון של המאה אז אין מה להעביר. אפשר פשוט לשים קישור לזה בשרשור כללי שכולם יוכלו להשתתף

LeAnnDylan

Well-known member
חחח מקום 2 שלך זה האמא מגאווה ודעה קדומה אוי ואבוי היא כ"כ מעצבנת:-D:-D (אבל בצורה שונה לגמרי ממך8-* לא נראה לי שכל מה שחשוב לך זה שכל הבנות שלך יתחתנו עם מישהו עשיר:-D)
אני בכלל לא רוצה ילדים.
ואם כבר אחליט יום אחד להביא ילדים. כדאי מאוד שהם יהיו רק בנים.
אם תצא לי בת אני משליכה אותה ל-יאור|שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
*שומרת לי מקום*
אני צריכה את ההודעה הזאת

טוב סתם הטרלתי אז הנה כדי שיהיה קשור
tumblr_prjv1mxR2b1uw84qko3_400.gif

מצב
הנושא נעול.
למעלה