מילי08
Well-known member
ואנחנו איכשהו מצליחים להתמודד עם הדפים הנוספים.. אז אני אמשיך...השרשור הזה רשמית הפך לאוף
ואני גם נגד כל אלה, רק שיהיה ברורמשתמשים בכלבים בשביל תפקיד שמירה, רעיית צאן, צייד, תחרויות יופי מטופשות (לדעתי) ובכל המקרים האלו גורמים לכלבים לעשות דברים שהם לא רוצים לעשות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהכלב של גיסי מיילל כאילו ירו בו רק כי לא מרשים לו לנשוך את שואב האבק
יש להם בעיות, אבל הגישה הבסיסית שלהם היא נכונה. אף אחד לא שואל את הכלב אם הוא רוצה להשתתף בסרט ולכן אין כאן משהו שנעשה לפי רצון החיה. זו דילמה מוסרית שמאוד מאוד תקפה גם להופעת ילדים בעולם הסרטים, אבל מאחר שלילדים יש הורים (מטומטמים) שדוחפים אותם ומאשרים להם להופיע על גבי הטלוויזיה, אז זה עובר. אבל בעולם מתוקן- ילד לא אמור להשתתף בסרטים וסדרות, גם אם הוא על תקן בובה שרק מהנהנת בראש. ילדים לא מבינים את המשמעות האמיתית של סדרות וסרטים, ובטח שלא מבינים את המשמעות של עולם העבודה. אבל כאמור - יש להם הורים אפוטרופוסים מטומטמים.PETA הוא לדעתי ארגון דפוק נורא מכמה בחינות. בעניין הזה הוא לדעתי מטופש נורא כי הוא מסרב לשלוח פקחים לסטים של סרטים וסדרות שמשתמשים בחיות (כשהסדרות והסרטים מוכנים לשלם להם כמובן) מפני שמבחינתו כל שימוש בחיה על סט הוא רע בגלל שזה תמיד נגד רצון החיה. כלומר הוא מעדיף לבקר כל סרט שבו יש שימוש כזה מאשר בעצם לדאוג למצב החיות שמשתמשים בהם.
עוד יותר אין לי ספק שהשתמשו בבובה של כלב.
כאמור - זה שונה כשמדובר על אנשים. עדיין לא הגענו למצב שבו מותר לכרות ראש באמת ויש לזה משמעויות חוקיות ומשפטיות. המגבלות החוקיות שחלות על הריגת בני אדם לא חלות על בעלי חיים.זה כמו שאם יש ראש כרות בסצנה את לא לרגע חושבת שזה באמת ראש כרות.
אם לא היית כותבת, גם אני הייתי מפספסת..קלטתי שיש שם עוד טקסט למטה שהחבאת
יואו, כל התמונות והממים שלכם! חנקתם אותי. לא נעים לי לגעות בצחוק בעבודה.
אני מסתכלת על התמונה של הכסא ונהיה לי נוח. הולכת לסדר לי את המשענת.





