מילי08
Well-known member
יא! בואו נעשה שירשור תירוצים בסגנון המאה!פתאום קלטתי את זההייתי מצפה לתירוצים באופי המאה יותר כמו שיידי פימט לי את המחברת או משהו
![]()
קלארק הורידה עלי את הידית
יא! בואו נעשה שירשור תירוצים בסגנון המאה!פתאום קלטתי את זההייתי מצפה לתירוצים באופי המאה יותר כמו שיידי פימט לי את המחברת או משהו
![]()
אני תמיד התייחסתי אליו כאל פריקדריינה. הראו לנו את הצבי עם השני ראשים וזה פשוט עוד תופעת לוואי של הקרינה על כדו"א.בכל מקרה יש לי שאלה שאני רוצה להוסיף:
האם אתם חושבים שסוף סוף אחרי כמעט 6 עונות נקבל תשובה לשאלה הכי גדולה של הסדרה - מי היה המפלצת שאוקטביה ראתה בפרק הראשון של עונה 2 ומה החשיבות שלו?
![]()
מרפי מיקק אותייא! בואו נעשה שירשור תירוצים בסגנון המאה!
קלארק הורידה עלי את הידית
לא, אין קשר, ודאי משהו במטמון הדפדפן שלו, כפי שציינתי, ההודעות אמורות להופיע תקיןאולי עדיף לך לכתוב תחת שם משתמש אחד (נגיד טוני), אבל לעשות עריכות למיניהן תחת שם משתמש אחר (ברוטוס)?
סליחה? איך בדיוק את קוראת לזה?בעיקר בדמיונה הפורה של דילן, אבל אנחנו זורמים איתה...
טוב, ניסיתי לתרום את השנקל שלילא, אין קשר, ודאי משהו במטמון הדפדפן שלו, כפי שציינתי, ההודעות אמורות להופיע תקין
אשכרה! זה רגע לגמרי יאמיסליחה? איך בדיוק את קוראת לזה?
תראי את הפרצוף המחופצן של בלאמי ותגידי לי שאני מדמיינת דברים!
https://stylinsonbravery17.tumblr.com%2Fpost%2F627027597611712512
אוקטביה כיפכפה לי את הצוואריא! בואו נעשה שירשור תירוצים בסגנון המאה!
ג'אהה הפליט אותיאוקטביה כיפכפה לי את הצוואר
אבי הסניפה ממני סמים
קיין דיברר אותי למוותג'אהה הפליט אותי
שתיתי מהאלג'י של מונטי
מאדי הרדימה אותיקיין דיברר אותי למוות
נתקעה לי אצבע בגרון מהאנשים שאוקטביה האכילה אותי
זה בערך התירוץ הראשון שעלה לי לראשמאדי הרדימה אותי
הם מעולים! בעיקר ניילה המלכה!הנה כמה דברים ששיעשעו אותי
נגמרו ללקסה הנרות אז הייתי צריכה לעבור ב-Bath & Body Works# גראונדר שיפד אותי לעץ
חח בדיוק באתי לכתוב שדיסייפל זרק אותי בסקיירינגגבריאל חיפצן אותי במבטו
האנומליה הפסיקה לעבוד כשהייתי בדרך לכדור הארץ
נתקעתי בסקיירינג שנתיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.