המאה עונה 7 פרק 12🔥

מצב
הנושא נעול.

מילי08

Well-known member
המורה, אני מבקשת סליחה על העיכוב הנוראי בהגשת המבחן. הכלב אכל לי את השיעורים.
  1. האם עוד מישהו יזלזל בבגדים של בלאמי? אממ, לא. הבגדים הם הצרה הכי קטנה שלו כרגע. לדעתי מתוך מבוכה, אף אחד גם לא יעיר לו על התסרוקת המכוערת.
  2. האם קלארק תגיד For My People . דא! ברור
  3. מי הדמות הבאה שתגיד את המשפט My ____ my responsibility המממ. קשה. אוקטביה על בלאמי אחרי שהיא תין לו נבוט בראש
  4. האם נשמע את המשפט We're Back Bitches? כן! מרפי יגיד כמובן.
  5. מי הדמות הבאה שתקבל מייקאובר (או לפחות תספורת)? קללללל. קלארק. היחידה שזוכה לזה בכל עונה, בין עונות, בין פרקים
  6. האם תהיה לנו סצינה משותפת של גאיה ושיידי? כן, במה שיהיה עבורם יוםהדין כלשהו
  7. האם הופ וג'ורדן הם אנדגיים? לא. הופ סתם חיפשה כתף. לא בטוח שזו של גו'רדן בכלל היתה נוחה
  8. האם שיידי וקדוגן ישתפו פעולה? כן בהתחלה. עד שאחד מהם יבגוד בשני. לא החלטתי מי במי
  9. האם קלארק תכרע ברך לשיידי? לא
  10. האם נגלה מה ראה מרפי כשמת בעונה הקודמת? :eek: שכחתי מזה! אולי, וזה יהיה קשור למה שבקה ראתה.
  11. האם אוקטביה תילחם במישהו עם חרב? כן |הלוואי| |הלוואי|
  12. מי הדמות הבאה שתהיה גאה במרפי? רייבן. תמיד היתה לה פינה חמה בלב בשבילו.
  13. האם יהיה ניתן לתקן את הפליים פיזית? (כדי להכניס אותו לראש של מישהו?) אמממ, נראה לי שכן. בגלל זה השאירו את גבריאל בחיים, לא? אחרת למה הוא טוב?
  14. האם מישהו מהדמויות יסיים על סקיירינג? קדוגן אמן. גם ככה הוא רגיל לישון ולהיות לבד
  15. במי מאדי תבחר- רקס או לוקה? (או באף אחד) תכל'ס שניהם נשמעים כמו כלב... אבל באף אחד כי היא סתם סתומה (אלא אם כן קלארק תאסור את זה עליה, ואז היא תעשה לה דווקא)
  16. מי הדמויות הבאות שיעשו סקס? קלארק ולקסה |רוק| אבל זה בפנטזיה. אולי מרפי ואמורי סוף סוף יקבלו את הזמן חרמנות שלהם ביחד.
  17. האם רייבן תהרוג עוד מישהו? (ישירות, לא בעקיפין) לאאא, עזבי את הבחורה. היא על תקן המלאך. מעניין באמת למה קראו לה דווקא רייבן.
  18. האם נראה את גבריאל אוכל שוב? כן
  19. האם אמורי בהיריון? (אם אתם עונים כן, נחשו אם זה בן או בת בשביל נק' בונוס נוספת) כן, בן. (כי כבר יש את מאדי והופ. וגו'רדן הוא סוג של בחורה בעצמו)
  20. האם Heda is coming? יססססס
  21. האם מישהו יגיד Go Float Yourself? כן. אמן שאקו תגיד לבלאמי. טמבל. אבל בטח קלארק תגיד לשיידי.
  22. לאיזה כוכב הגיעו החבורה העליזה? לכוכב הקרח הזה אולי ואז תהיה להם תגלית חשובה שתציל את העלילה.
  23. את הפרק הראשון של הסדרה התחלנו עם voice over של קלארק, מי יעשה לנו כזה בפרק האחרון (אם בכלל)? בלאמי או אוקטביה. זה חייב להיות מישהו מהמאה.
  24. מי יהרוג את שיידי? אוקטביה, בעידודה של אינדרה
  25. כמה אנשים ימותו בפרק הבא? 0-1 / 2-5 / 6+ (תבחרו מהאופציות הנ"ל) 6+ יש להם מספיק ניצבים
  26. האם נשמע שוב את השיר Radioactive? אני לא זוכרת אותו... אבל מהמרת שכן
  27. הפרק הבא יתחיל באיזה כוכב? איפה ששלחו את ניילהקרו
  28. איזה דמות יראו לנו בסצינה הראשונה אחרי הפתיח בפרק הבא? שיט, הסתבכתי עכשיו. הפתיח הוא לפני תחילת הפרק או שיש כמה דקות ואז פתיח? אמא'לה! יש לי בלאקאווט. אז אני אומרת קלארק ומקווה שזה לא סותר את זה שהפרק יתחיל עם ניילהקרו
  29. האם נראה דמות מהעבר (שמתה) בפרק הבא? לא. זה יקרה בשניים האחרונים
  30. האם מישהו יקרא למלאכי בשמו? לא
  31. האם גבריאל יגיב באלימות כשיגלה שכל הילדים שלו מתו? פחחח, הוא כבר מזמן שכח אותם. חות מזה שהוא אטרייה - חסר עמוד שדרה
  32. מי הדמות הבאה שגבריאל יחפצן במבטו? חחחחח. גאיה?רק אותה הוא עוד לא פגש
  33. **בונוס** (שווה 5 נק') מה ראתה בקה בחיזיון שלה? (תהיו ספציפיים, לא רק "יום הדין"). וואי, אין לי מושג. היא היתה מזועזעת אז זה חייב להיות משהו קשה לכן אני רוצה לומר שהיא ראתה את המלחמה האחרונה שקדוגן יזם. מצד שני, היא אמרה להם שהם לא מוכנים אז לא באמת סביר שהיא ראתה את קדוגן. אז אני לא יודעת. אולי היא ראתה את בלאמי המחודש ונחרדה כמונו?

מילי08

Well-known member
@Lhuna3 @didalf
איזה תגובות תמציתיות! רק אני חופרת בכל תשובה...
ואז הוא באמת ימות
אוי, נכון ;-(
כדי לוודא שלא ערכתם את התשובות שלכם.
איזה ראש קרימינלי! :-D
מיי צ'יילד מיי ריספונסיביליטי
יא! נכון. גם אני רוצה כזאת תשובה עכשיו
מי הדמות הבאה שתהיה גאה במרפי? קלארק
ידעתי שמתישהו זה יעלה, אבל תכלס -
אינדרה ושיידי!
א-אמן
את ההכחדה של הברדונאים הקדמונים
נכון, יש מצב
צריך לזכור את גאיה כדי שתהיה להם סצנה משותפת.
:-D :-D

טוב, בנקודה הזו קרס לי המחשב ולא נוח מהטלפון אז

Lhuna3

Well-known member
אולי היא ראתה את בלאמי המחודש ונחרדה כמונו?
:-D:-D:-D

אמממ, נראה לי שכן. בגלל זה השאירו את גבריאל בחיים, לא? אחרת למה הוא טוב?
המממ יש בזה משהו.

הפתיח הוא לפני תחילת הפרק או שיש כמה דקות ואז פתיח?
יש כמה דקות של פרק לפני הפתיח, אז זה בסדר.

LeAnnDylan

Well-known member
אחרי שהיא תיתן לו נבוט בראש
אמן

לא בטוח שזו של גו'רדן בכלל היתה נוחה
:-D

היחידה שזוכה לזה בכל עונה, בין עונות, בין פרקים
ליטרלי היא הייתה מרוחה בצואת חייזרים איזה חצי עונה. על מה את מדברת?:-D

אחרת למה הוא טוב?
לאכול מרק עם אינדרה, דה!

אני אוהבת את השם הזה הרבה יותר ממה שניק הציע אז מהיום כך הם יקראו!

אולי היא ראתה את בלאמי המחודש ונחרדה כמונו?
אני שוקלת לשנות את התשובה שלי לזה. נשמע לג'יט.

איזה ראש קרימינלי! :-D
אה, לא התכוונתי לזה בקטע רע בכלל.
אני פשוט מעתיקה את התשובות שלכם לטבלת אקסל כדי שיהיה לי נוח לראות מה כל אחד ענה ולחשב נקודות.
וכפי שציינתי בהודעה המקורית, אתם יכולים לערוך עד ה-9 בספטמבר אז אם העתקתי עכשיו, אני רק צריכה לוודא לפני הדד-ליין אם יש שינויים שעשיתם כדי שהם ייחשבו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וזו בדיוק הסיבה שרציתי את זה בעמוד חדש, כדי שתראו את זה וזה לא ישכח בעמוד שכבר לא פעיל.
ופויה, לא רוצה שרשור חדש.
שרשורים חדשים זה השטן|שפם|
אם כל הפורום הזה היה שרשור אחד ארוך הייתי מאושרת.

וזה בסדר שלא הבנת. אני הבנתי את עצמי וזה מה שחשוב.
אני פשוט אניח את התשובות שלי כאן ואתרחק בזהירות אחורה...

1. האם עוד מישהו יזלזל בבגדים של בלאמי? כן (מרפי אולי על סף הוצאה להורג, אבל הוא יצחק ויצחק)
  2. האם קלארק תגיד For My People זה קטע שלה? לא זוכר משהו ספציפי כזה. אז לא.
  3. מי הדמות הבאה שתגיד את המשפט My ____ my responsibility אוקטביה
  4. האם נשמע את המשפט We're Back Bitches? לא (או לפחות אני מקווה שלא)
  5. מי הדמות הבאה שתקבל מייקאובר (או לפחות תספורת)? הופ (כי לכל הרוחות צריך אז אני מהמר שהיא תהיה במקום שבו יעברו לפחות חודשים וזה יתן לשיער שלה זמן לגדול)
  6. האם תהיה לנו סצינה משותפת של גאיה ושיידי? כן (למרות שאני מהמר כאן חזק על כך שהיוצרים עוד זוכרים מקיומה)
  7. האם הופ וג'ורדן הם אנדגיים? לא (אבל יש סיכוי שקאדוגן יגלה את הקוד של האבן ויקיש באצבעותיו וחצי מהאנושות תעלם)
  8. האם שיידי וקדוגן ישתפו פעולה? כן, לזמן קצר
  9. האם קלארק תכרע ברך לשיידי? לא, אבל רק בגלל שלדעתי היא איכשהו לא תהיה בסיטואציה שהיא צריכה. אם היא תהיה צריכה היא תעשה את זה.
  10. האם נגלה מה ראה מרפי כשמת בעונה הקודמת? לא
  11. האם אוקטביה תילחם במישהו עם חרב? כן
  12. מי הדמות הבאה שתהיה גאה במרפי? קלארק
  13. האם יהיה ניתן לתקן את הפליים פיזית? (כדי להכניס אותו לראש של מישהו?) כן
  14. האם מישהו מהדמויות יסיים על סקיירינג? כן (פאק, אולי כולם, זה תכלס נראה כמו עולם מושלם, זה שהזמן נע בקצב אחר לעומת עולמות אחרים לא משנה את איכות החיים שם)
  15. במי מאדי תבחר- רקס או לוקה? (או באף אחד) לוקה
  16. מי הדמויות הבאות שיעשו סקס? הופ וג'ורדן... אבל רק בגלל שאף אחד אחר לא במצב שהגיוני שיעשה סקס
  17. האם רייבן תהרוג עוד מישהו? (ישירות, לא בעקיפין) אני מהמר על לא
  18. האם נראה את גבריאל אוכל שוב? כמובן שכן
  19. האם אמורי בהיריון? (אם אתם עונים כן, נחשו אם זה בן או בת בשביל נק' בונוס נוספת) כן. וזה יהיה בן
  20. האם Heda is coming? כן יהיה הדה חדש/ה או אפילו ישנ/ה אבל אני מניח שאת מתכוונת אל לקסה ואני לא חושב שלקסה חוזרת
  21. האם מישהו יגיד Go Float Yourself? כמובן
  22. לאיזה כוכב הגיעו החבורה העליזה? כדור הארץ (חיכיתי לשאלה הזאת)
  23. את הפרק הראשון של הסדרה התחלנו עם voice over של קלארק, מי יעשה לנו כזה בפרק האחרון (אם בכלל)? אני מנחש שלא יהיה (אבל אם יהיה אז קלארק שוב)
  24. מי יהרוג את שיידי? אינדרה?
  25. כמה אנשים ימותו בפרק הבא? 0-1 / 2-5 / 6+ (תבחרו מהאופציות הנ"ל) 6+
  26. האם נשמע שוב את השיר Radioactive? לא
  27. הפרק הבא יתחיל באיזה כוכב? סנקטום
  28. איזה דמות יראו לנו בסצינה הראשונה אחרי הפתיח בפרק הבא? שיידי
  29. האם נראה דמות מהעבר (שמתה) בפרק הבא? לא
  30. האם מישהו יקרא למלאכי בשמו? לא
  31. האם גבריאל יגיב באלימות כשיגלה שכל הילדים שלו מתו? לא (הבחור פציפיסט שאף פעם לא ממש היה לו אכפת במיוחד מהאנשים שלו ובשבילו עברו 5 שנים, אני חושב שהוא שכח מהם)
  32. מי הדמות הבאה שגבריאל יחפצן במבטו? זה משהו שקורה? אם כן אז אני מניח ששיידי
  33. **בונוס** (שווה 5 נק') מה ראתה בקה בחיזיון שלה? (תהיו ספציפיים, לא רק "יום הדין") היא ראתה עתיד של עולם של שיוויון מוחלט בין בני אדם (בתור מיליארדרית זה מאוד הטריד אותה)

Lhuna3

Well-known member
**בונוס** (שווה 5 נק') מה ראתה בקה בחיזיון שלה? (תהיו ספציפיים, לא רק "יום הדין") היא ראתה עתיד של עולם של שיוויון מוחלט בין בני אדם (בתור מיליארדרית זה מאוד הטריד אותה)
:-D
את הפרק הראשון של הסדרה התחלנו עם voice over של קלארק, מי יעשה לנו כזה בפרק האחרון (אם בכלל)? אני מנחש שלא יהיה (אבל אם יהיה אז קלארק שוב)
סבבה, אבל אתה מקבל את הנקודות רק אם לא יהיה (שזה גם מה שאני ניחשתי) כי אחרת זה כמו לתת שני ניחושים שונים.

מי הדמות הבאה שגבריאל יחפצן במבטו? זה משהו שקורה?
בעיקר בדמיונה הפורה של דילן, אבל אנחנו זורמים איתה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה לכל הפאדג'ים רוחות אני לא יכול לקרוא הודעות חדשות בשרשור הזה אלא אם כן אני כותב הודעה?

didalf

Well-known member
  1. האם הופ וג'ורדן הם אנדגיים? לא (אבל יש סיכוי שקאדוגן יגלה את הקוד של האבן ויקיש באצבעותיו וחצי מהאנושות תעלם)
חחחחחחחח כן זה גם הדבר הראשון שאני חושבת עליו בהקשר של המילה אנדגיים. פאק זה אפילו כמעט מתאים לסדרה:-D אולי זה מה שבקה ראתה:-0

אגב, את זוכרת שגם את צריכה לענות, נכון?
היא ענתה הרבה לפניך

מעניין אם קישור להודעה ספציפית בעמוד קודם עובדת|תוהה|
עריכה: כן|זורו|

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סבבה, אבל אתה מקבל את הנקודות רק אם לא יהיה (שזה גם מה שאני ניחשתי) כי אחרת זה כמו לתת שני ניחושים שונים.
ברור לי שרק הניחוש הראשון מתקבל (לכן השני בסוגריים)
היא ענתה הרבה לפניך
https://forums.tapuz.co.il/threads/%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-7-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-12%F0%9F%94%A5.15444048/post-143011994
מעניין אם קישור להודעה ספציפית בעמוד קודם עובדת|תוהה| עריכה: כן|זורו|
לי זה לא עובד.
יש משהו דפוק בשרשור הזה בשבילי. כנראה בגלל שאני עדיין רואה את ההודעות שמחקתי. (כלומר רואה אותן מחוקות)
...מערכת דפוקה :mad:

בכל מקרה יש לי שאלה שאני רוצה להוסיף:
האם אתם חושבים שסוף סוף אחרי כמעט 6 עונות נקבל תשובה לשאלה הכי גדולה של הסדרה - מי היה המפלצת שאוקטביה ראתה בפרק הראשון של עונה 2 ומה החשיבות שלו?

כי כאילו לא יכול להיות שסתם הראו לנו את זה ואז זנחו את זה לעד, נכון?
(אני לא רציני, אבל זה יהיה מגניב מאוד אם כן יחזרו לזה)
אפילו אם פשוט תהיה שיחה בין אוקטביה ולוויט והוא יציין שהוא ראה את המפלצת הזאת בזכרון של אוקטביה והיא תהיה כזה "... זה היה אמיתי?!?"

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק שתבינו, כל פעם שאני פותח את השרשור הזה, זה מה שאני רואה בתור הסוף שלו:
1598814787130.png

didalf

Well-known member
האם אתם חושבים שסוף סוף אחרי כמעט 6 עונות נקבל תשובה לשאלה הכי גדולה של הסדרה - מי היה המפלצת שאוקטביה ראתה בפרק הראשון של עונה 2 ומה החשיבות שלו?
וואו שכחתי מזה לחלוטין:-0 זה כמו הקטע עם הילדה בתחילת עונה 6 ששאלה אם הם באו לקחת אותם הביתה ומאז לא היה שום הסבר או הקשר לזה. ודווקא לרוב הם לא פותחים דברים ושוכחים אותם בלי הסבר.

מוזר8-* אולי זה באמת קשור לדברים שערכת ומחקת.

arseny92

Well-known member
מנהל
לי זה לא עובד.
יש משהו דפוק בשרשור הזה בשבילי. כנראה בגלל שאני עדיין רואה את ההודעות שמחקתי. (כלומר רואה אותן מחוקות)
...מערכת דפוקה :mad:
אולי @arseny92 ידע לעזור לך?
אולי זה באמת קשור לדברים שערכת ומחקת.
אין קשר להצגת הודעות מחוקות (כי הודעות שאינן מחוקות עדיין מופיעות באותה ספירת גודל דף, כלומר 20 הודעות לדף והמחוקות לא נספרות גם כשמוצגות בין ההודעות), אלא יותר לבאגים של ה-"עץ" כאשר בשבוע האחרון הרבה נושאים, כולל אלו שכבר נכתבו באתר החדש, פשוט השטטחו ובחלקם אף סדר ההודעות התבלגן כך שגם אם הנושא השטטח, סדר ההודעות בנושא לא בהכרח מופיע לפי סדר הכנסתן (למרות שאני משום מה רואה את כל ההודעות בנושא הזה תקין)
אני חוזר שוב - לא להשתמש ב-Reply Only או בתגובה ישר אל הנושא (הודעה ראשית נוספת שאינה כוללת ציטוט), תמיד תכניסו ציטוטים. "עץ" אינו דבר יציב עדיין בכלל

@טוני החתול אם ההודעה האחרונה שאתה רואה כאן, היא #193 אשר כביכול נמצאת בעמוד הקודם (10), אז איפה ההודעות שנכתבו לאחר מכן (כולל ההודעה הזאת) מופיעות לך בדפי הנושא?

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול אם ההודעה האחרונה שאתה רואה כאן, היא #193 אשר כביכול נמצאת בעמוד הקודם (10), אז איפה ההודעות שנכתבו לאחר מכן (כולל ההודעה הזאת) מופיעות לך בדפי הנושא?
הן פשוט לא מופיעות לי.
רק כשאני כותב הודעה חדשה הן מופיעות לי, אבל אם אני יוצא מהשרשור ונכנס שוב אז הן נעלמות שוב

arseny92

Well-known member
מנהל
הן פשוט לא מופיעות לי.
רק כשאני כותב הודעה חדשה הן מופיעות לי, אבל אם אני יוצא מהשרשור ונכנס שוב אז הן נעלמות שוב
גם אם תדפדף עמודים כדי לוודא שלא התבלגן לך סדר? ריענון דף מלא כדי לוודא שהדף לא נטען בגרסת מטמון ישן של לפני מספר ימים.
בצילום מסך שלך מוצג 11 דפים של הודעות בתוך הנושא הזה, וזה תקין (עריכה: כבר 12).
מחוקות אינן נכללות בספירה של דפי הודעות בתוך נושא ומספר הודעות לכל דף,
ספירה שונה מנהל/משתמש יש רק עם נושאים ראשיים במספור דפי נושאים בדף הפורום (כמשתמש כאן אני רואה 1219 דפי נושאים, אצלך זה כולל גם נושאים ראשיים מחוקים כך שוודאי יש הרבה יותר, כי הובא גם כל מה שהיה מחוק*), באפשרותך להשוות כאשר אינך מחובר לחשבון (צפייה כאורח)
אגב שים לב שאת ההודעות האחרונות שלך (וכן גם כל מקרה של הודעות נפרדות על ידי אותו משתמש שנכתבו תוך זמן קצר אחד אחרי השנייה) אתה יכול פשוט לאחד..

* לגבי נושאים ראשיים מחוקים שים לב שכרגע יש באג (ידוע לתפוז ובטיפול) כאשר ייבוא נתונים מהאתר הישן הכניס חלק מהשרשורים באופן מפוצל ועובדים על העברת הודעות כאלה לכל נושא רלוונטי, אך האיחוד גם גרם להופעת נושאים יתומים שאין כבר בהם הודעות (כי הן הועברו לכל נושא רלוונטי איפה שצריך) אך מזהי הנושאים המפוצלים עצמם לא נמחקו (גרם לכך שרק כותרות נשארו עם סימון מחוק לנושאים כאלה, אין בהם הודעות ולכן ניווט אל נושא כזה מגיע להודעת אופס), כך שזו בעיה זמנית שרואה מנהל פורום (בנוסף לזמינות רגילה של כל מה שהיה מחוק באמת, אשר זו אינה בעיה)

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
הן פשוט לא מופיעות לי.
אולי עדיף לך לכתוב תחת שם משתמש אחד (נגיד טוני), אבל לעשות עריכות למיניהן תחת שם משתמש אחר (ברוטוס)?

מצב
הנושא נעול.
למעלה