מילי08
Well-known member
המורה, אני מבקשת סליחה על העיכוב הנוראי בהגשת המבחן. הכלב אכל לי את השיעורים.
- האם עוד מישהו יזלזל בבגדים של בלאמי? אממ, לא. הבגדים הם הצרה הכי קטנה שלו כרגע. לדעתי מתוך מבוכה, אף אחד גם לא יעיר לו על התסרוקת המכוערת.
- האם קלארק תגיד For My People . דא! ברור
- מי הדמות הבאה שתגיד את המשפט My ____ my responsibility המממ. קשה. אוקטביה על בלאמי אחרי שהיא תין לו נבוט בראש
- האם נשמע את המשפט We're Back Bitches? כן! מרפי יגיד כמובן.
- מי הדמות הבאה שתקבל מייקאובר (או לפחות תספורת)? קללללל. קלארק. היחידה שזוכה לזה בכל עונה, בין עונות, בין פרקים
- האם תהיה לנו סצינה משותפת של גאיה ושיידי? כן, במה שיהיה עבורם יוםהדין כלשהו
- האם הופ וג'ורדן הם אנדגיים? לא. הופ סתם חיפשה כתף. לא בטוח שזו של גו'רדן בכלל היתה נוחה
- האם שיידי וקדוגן ישתפו פעולה? כן בהתחלה. עד שאחד מהם יבגוד בשני. לא החלטתי מי במי
- האם קלארק תכרע ברך לשיידי? לא
- האם נגלה מה ראה מרפי כשמת בעונה הקודמת?
שכחתי מזה! אולי, וזה יהיה קשור למה שבקה ראתה.
- האם אוקטביה תילחם במישהו עם חרב? כן
- מי הדמות הבאה שתהיה גאה במרפי? רייבן. תמיד היתה לה פינה חמה בלב בשבילו.
- האם יהיה ניתן לתקן את הפליים פיזית? (כדי להכניס אותו לראש של מישהו?) אמממ, נראה לי שכן. בגלל זה השאירו את גבריאל בחיים, לא? אחרת למה הוא טוב?
- האם מישהו מהדמויות יסיים על סקיירינג? קדוגן אמן. גם ככה הוא רגיל לישון ולהיות לבד
- במי מאדי תבחר- רקס או לוקה? (או באף אחד) תכל'ס שניהם נשמעים כמו כלב... אבל באף אחד כי היא סתם סתומה (אלא אם כן קלארק תאסור את זה עליה, ואז היא תעשה לה דווקא)
- מי הדמויות הבאות שיעשו סקס? קלארק ולקסה
אבל זה בפנטזיה. אולי מרפי ואמורי סוף סוף יקבלו את הזמן חרמנות שלהם ביחד.
- האם רייבן תהרוג עוד מישהו? (ישירות, לא בעקיפין) לאאא, עזבי את הבחורה. היא על תקן המלאך. מעניין באמת למה קראו לה דווקא רייבן.
- האם נראה את גבריאל אוכל שוב? כן
- האם אמורי בהיריון? (אם אתם עונים כן, נחשו אם זה בן או בת בשביל נק' בונוס נוספת) כן, בן. (כי כבר יש את מאדי והופ. וגו'רדן הוא סוג של בחורה בעצמו)
- האם Heda is coming? יססססס
- האם מישהו יגיד Go Float Yourself? כן. אמן שאקו תגיד לבלאמי. טמבל. אבל בטח קלארק תגיד לשיידי.
- לאיזה כוכב הגיעו החבורה העליזה? לכוכב הקרח הזה אולי ואז תהיה להם תגלית חשובה שתציל את העלילה.
- את הפרק הראשון של הסדרה התחלנו עם voice over של קלארק, מי יעשה לנו כזה בפרק האחרון (אם בכלל)? בלאמי או אוקטביה. זה חייב להיות מישהו מהמאה.
- מי יהרוג את שיידי? אוקטביה, בעידודה של אינדרה
- כמה אנשים ימותו בפרק הבא? 0-1 / 2-5 / 6+ (תבחרו מהאופציות הנ"ל) 6+ יש להם מספיק ניצבים
- האם נשמע שוב את השיר Radioactive? אני לא זוכרת אותו... אבל מהמרת שכן
- הפרק הבא יתחיל באיזה כוכב? איפה ששלחו את ניילהקרו
- איזה דמות יראו לנו בסצינה הראשונה אחרי הפתיח בפרק הבא? שיט, הסתבכתי עכשיו. הפתיח הוא לפני תחילת הפרק או שיש כמה דקות ואז פתיח? אמא'לה! יש לי בלאקאווט. אז אני אומרת קלארק ומקווה שזה לא סותר את זה שהפרק יתחיל עם ניילהקרו
- האם נראה דמות מהעבר (שמתה) בפרק הבא? לא. זה יקרה בשניים האחרונים
- האם מישהו יקרא למלאכי בשמו? לא
- האם גבריאל יגיב באלימות כשיגלה שכל הילדים שלו מתו? פחחח, הוא כבר מזמן שכח אותם. חות מזה שהוא אטרייה - חסר עמוד שדרה
- מי הדמות הבאה שגבריאל יחפצן במבטו? חחחחח. גאיה?רק אותה הוא עוד לא פגש
- **בונוס** (שווה 5 נק') מה ראתה בקה בחיזיון שלה? (תהיו ספציפיים, לא רק "יום הדין"). וואי, אין לי מושג. היא היתה מזועזעת אז זה חייב להיות משהו קשה לכן אני רוצה לומר שהיא ראתה את המלחמה האחרונה שקדוגן יזם. מצד שני, היא אמרה להם שהם לא מוכנים אז לא באמת סביר שהיא ראתה את קדוגן. אז אני לא יודעת. אולי היא ראתה את בלאמי המחודש ונחרדה כמונו?