הלייקרס VS ליוטה

Oxycodone

New member
למה מגוחך?

הוא ערוך ככה כדי שתראה בתור צופה כמה שריקות הזויות היו פה נגד צד אחת ותבין שהכל מכוון. בתור צופה הרגשתי שהייתה שם רמאות והיו איזה 5-10 שריקות לא במקום ומשהו מסריח. אבל שאתה רואה את הוידאו וגם רואה שכל העברות נגד הקינגס בכלל לא היו ועוד מלא פרטים קטנים, אז השחיתות ברורה. בגלל זה ערכו את זה ככה.

Oxycodone

New member
מייק ביבי וכריס וובר פראיירים..

הם היו צריכים לעשות מהומה ובלגן שלם כדי שיקחו תטבעת הזו ללייקרס. מייק ביבי הוא בן אדם שקט כזה..וגם שהוא מתראיין יש לו קול כזה של אחד מהחבובות.... לדייוואץ ווובר זה בטח כאב... אבל וובר יצא הכי נקניק, הוא עובד בשידור של משחקים של NBA וכדומה ואולפנים שהם שדדו אותם והוא שותק והכל רק בשביל כסף?

עידו17

New member
"ייקחו את הטבעת ללייקרס"????

קודם כל, הלייקרס כמובן לא אשמים ואין סיבה שייענשו. דבר שני, מישהו באמת יכול להוכיח שאם השיפוט היה מושלם, סקרמנטו היתה מנצחת את המשחק בוודאות? לא. דבר שלישי, הליגה כמובן לא ידעה את זה אז, והדבר התחבר שנים לאחר מכן. אפילו עכשיו, אין דרך להוכיח מבחינה משפטית שהיתה שחיתות, ותביא כמה סרטונים שאתה רוצה עם מוסיקה דרמטית והכל. כל מה שאנחנו עושים עכשיו זה להעלות ספקולציות. דבר רביעי, ברגע שאתה פותח את הדלת לאפשרות כזאת של פיצוי או ביטול, לא יהיה לזה סוף ויתחילו להסתכל אחרת על כל טעות שיפוט, מה שיהרוס את המשחק כי שופטים יחששו לטעות ויהפכו להיסטריים ושמרנים הרבה יותר. בקיצור, צריך לטפל בעשבים השוטים אבל לא להשליך משמעויות על הסיטואציה בכללותה, ובטח לא על הליגה.

igurman

New member
זה פשוט מעלה לי דמעות...

הטרגדיה הגדולה של הספורט... אתה באמת מביא את הסירטון הזה כנימוק רציני?

Oxycodone

New member
תגיד אתה עיוור?

שב תראה את הסרט, יש לך שם הוכחות אחת אחרי השניה שהסדרה הייתה מכורה. השופט בסדרה נשלח ל15 שנה בכלא מה עוד אתה רוצה? אותו שופט גם הודה שהיו שורקים נגד שחקנים מסויימים בליגה בכוונה מה עוד אתה רוצה? גם משחק 4 וגם 6 נשפט בצורה חד צדדית מכוונת, ויש הוכחות וכל הסדרה כולה. וכן זו טרגידה כי אף פעם לא ראיתי משהו ספורטיבי בטלווזיה שהיה כזה מכור, או לפי מי שיצר את הסרטון. אפילו האוהדים של הלייקרס בתגובות שם מודים שהכל רמאות והגיע לקינגס... האוהדים של הלייקרס זה כמו האוהדים של מכבי אותם טמבלים אוהדי הטבעות..כאלה שאוכלים ציפס וכל מיני אהבלים לא כמו אוהדים אמיתיים שהיו בארקו ארנה, ואני בכלל לא אוהד של הקינגס, סתם אוהב לראות ספורט הוגן.

DaboR zx6R

New member
זה פשוט בזיון

אם השופט נמצא השם ונשלך ל15 שנים לכלא פשוט צריך לשלול את האליפות הזאת ללייקרס

עידו17

New member
אוקיי, אולי היתה מכורה

אבל טרגדיה??? הבמאי מוכשר, עם זה אני מסכים. ולא הבנתי מה הקשר לצ'יפס.

Oxycodone

New member
אממממממממממממ

אף פעם לא ראיתי משהו ספורטיבי כזה מכור וברור לעין כמו בסדרה הזו.. אם הוא אוהד של הקינגס זה אכן טרגדיה בשבילו. חוץ מזה אני בתור ילד ראיתי תמשחק הזה וככהתעצבנתי למרות שאני לא אוהד שלהם בכלל. וכן הבמאי שם בכלל עשה מזה טרגדיה..אם תראה מהחלק הראשון לאחרון...יש תאוריה של לבנים מול שחורים...וזה שהקינגס עוד נדפקו בבחירות דראפט והכל מכור ובלה בלה...קיצר במאי מעניין. מה שאותי עיצבן אממ נניח שהשופטים רימו בשביל כסף כן? אבל עושה רושם שגם שאקיל ופיל ידעו על זה, בגלל זה שאקיל הרשה לעצמו כל זריקת עונשין לעבור עם רגל את הקו ולדחוף ולעשות תוקף, וההוראה של פיל הייתה כדורים רק אל שאק.

עידו17

New member
מה כבר יכול להיות טראגי בפאקינג משחק כדורסל?

תראה, באותו זמן גם אני חשבתי שהשריקות מוגזמות לטובת הקינגס, אבל רק בדיעבד החלקים של הפאזל מתחברים ואז כולם חכמים, ואחרי כל סיפור דונאהי זו חוכמה קטנה מאד להגיד שכולם ידעו. אבל מה, בזמנו זה לא היה ברור לאף אחד, גם לא לפיל או שאק. מה שכן, מאמנים ושחקנים מנוסים יודעים לקרוא את השופטים במהלך המשחק, ואם הם מרגישים מגמה מסויימת, או מרגישים ששופט מסויים מהסס, הם ינצלו את זה, בדיוק כמו שרואים ששחקן מוגבל במרפק ימין ודוחפים אותו שמאלה. זה לגיטימי וזה בטח לא עדות לזה שמישהו "ידע". לגבי הסרטון - האמת, מסכים איתך. עשו פה מלודרמה סוחטת דמעות, שלוחצת על כפתורים של פטריוטיות אמריקאית והקשרים לטרגדיה מלחמתית, גזענות, שערוריית שחיתות ומה לא. בדיוק זו הסיבה שזה כל כך מגוכך.

Oxycodone

New member
אממ

אם ככה שזה מגוחך...אם תראה הכל מהחלק הראשון לאחרון תראה שבהכל הוא צודק ומביא הוכחות. באמת דפקו את הקינגס לאורך ההיסטוריה כי הם לא שוק פופולרי. אני ראיתי תסדרה הזו בגיל 17 והרגשתי שהייתה פה רמאות כל אחד הרגיש אבל אתה חושב על 5 שריקות גג. ואז אתה רואה שגם כל הקאמבק היפה של הליייקרס במשחק 4 זה הכל בגלל עברות שלא היו וגם רמאות.

עידו17

New member
יודע מה

אני בטוח שאם תבקש מאותו במאי מוכשר לערוך סרט הפוך לגמרי, בו הוא מוכיח איך השופטים דפקו את הלייקרס וכמעט "גנבו" להם את הסידרה, מי שיראה את הסרטון יוכל בקלות להגיד את כל מה שאתה אומר, רק בכיוון השני. אגב, אם דפקו את הקינגס "לאורך ההסטוריה", כמו שאתה אומר, מאיפה הגיעו 4 טבעות ליד של טים דאנקן?

Oxycodone

New member
כישרון

מאמן, קבוצה טובה וכדומה. כמה שהשופטים רימו הקינגס כמעט ניצחו מרוב שהם היו טובים ועשו סל בכל התקפה. נגיד הספרס לא רימו בכלל, וגם אם כן יש מצבים שגם עם השופט מנסה הקבוצה פשוט יותר מידי טובה. כמו שהקינגס ניצחו את משחק 5 על סל אחד שגם כולם היו נגדם.

עידו17

New member
נו חלאס עם ה"רימו" הזה

הרוב המכריע של השופטים עושים את העבודה שלהם, והרמה של השיפוט מאד גבוהה בדרך כלל. כמו בכל דבר, יש יוצאים מן הכלל, והם לא אלה שקבעו גורל של אליפות, לא ב-2002 ולא באף עונה אחרת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם אני תהיתי בעניין

נראה לי שהוא התכוון לזה שאם דפקו את הקינגס בגלל שהם שוק קטן אז איך תסביר 4 אליפויות של הספרס? כידוע סן אנטוניו זה לא בדיוק שוק להמונים.

למעלה